Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
És újra működik a most frissített Keep widgetje Apexen. Már csak az Endomondo-énak kellene visszanyernie az interaktivitását.
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #49997 üzenetére
Tudnék, de azokat nem ismerem. Pont ugyanazt tenném, amit Te is megtehetsz. Bepötyögöd a Play keresőjébe a Button Saviort és mellette fog dobni egy csomó hasonlót. De miért kell másik, ez miért nem jó? Rengeteg beállítási lehetősége van. Milyen módon hívd elő, hány gomb legyen, hogy nézzenek ki, stb. Át is lehet programozni a gombokat. Én automatizálóval csináltam screenshot parancsot és ezt hozzárendeltem a Button Savior kamera gombjához. Mivel ez mindíg felül van, ha előhívom, így bármiről tudok vele screenshotot csinálni, nem kell a Samu home+power kombinációjával szerencsétlenkednem.
-
válasz energy4ever #49995 üzenetére
Konvertáld át sima jpg-gé.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
air
nagyúr
válasz Humbucker #49991 üzenetére
Sok-sok olvasás és tájékozódás. Jó ha tudod, hogy mit csinálsz, és főleg hogy csináld vissza a dolgokat, ha valami ok miatt mégsem sikerül.
Egyébként sokkal több hasznos információt kaphatsz a készülék saját topikjában itt, vagy ha megy az angol, akkor az xda fórumon.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
energy4ever
addikt
.jps kiterjesztesu kepkezelo alkalmazas letezik androidra? Vagy jps-bmp, stb konverter esetleg?
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #49986 üzenetére
Ha a virtuális gombokra gondolsz, akkor ilyenből van egy pár. Én a Button Savior -t használom. Nekem azért kell, mert S2 -n nem tudok egérrel menüt klikkelni, ha egy alkalmazásnak nincs külön menü nyomkodója.
-
valaki haszunál endomondo sport trackert?
Mert feltettem a 10.1.1 pro verziót,de most valamiért nem rögziti a zeneszámokat amiket a tevékenység alatt hallgatok.
winampot használok zenelejátszáshoz, a 8.4es verziónál még jo volt.Illetve hiába van beállitva az audió coach mégsem hallom hogy szolna amikor elérek egy bizonyos távolságot vagy sebességet.
Esetleg a premium szolgáltatáshoz van okosság?
-
Humbucker
senior tag
Nehéz egy telefont Root-olni egy olyanak aki még sosem csinált ilyet?
Mi kell hozzá? -
LordRajZoL
aktív tag
válasz kovacs65 #49988 üzenetére
Mert ez egy webes szolgáltatás Androidos felülete.
S egész jól használható.Webes részét vagy 2 éve használom.
Pl automata viharjelzés, meg ilyennek.Érdemes megnézni annak aki szeretne egy pár folyamatot automatizálni. Igaz eddig nem volt benne ennyi Androidos funkció
[ Szerkesztve ]
zZz
-
dzsidzsas
aktív tag
válasz St3ven #49974 üzenetére
Én ezt használom: Sleep as Android, 15 napig ingyenes, utána megveheted, ha tetszik.
https://rollerezz.blogspot.com/
-
tomy86
addikt
válasz Just_Reboot #49984 üzenetére
Arra nem tudom a megoldást, nekem az on the go kapcsán egyből az otg jutott eszembe.
-
tomy86
addikt
válasz Just_Reboot #49978 üzenetére
Nem használtam, de korábban többen ajánlották: USB OTG Helper
-
Just_Reboot
addikt
Sziasztok olyan alkalmazást keresek amivel cm 11 alatt elő tudom csalogatni a on the go mod ot erre kéne valami app előre is köszönöm.
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!!
Tudtok olyan RSS forrásokat, amelyek tévés illetve filmes témákkal foglalkoznak?
-
petipetya
nagyúr
válasz didros #49970 üzenetére
- állítsd be úgy, hogy csak töltés közben töltse fel a média fájlokat
- aktiváld az automatikus feltöltést
- lépj be a Fotók (vagy Google+ / Fotók) / Mappák menüpontba és kapcsolgasd ki a feltöltést azokban a mappákban (pl. filmek), amelyeket nem akarsz feltölteni.Persze közben a teló ne legyen töltőn.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
didros
senior tag
Az mitől lehet, hogy az újabban készült fotóimat nem tölti fel a telefon a google felhőbe? Már minden beállítást átnéztem, de nem találtam semmit... Lehet, hogy azért, mert a helyi mappák szinkronizálását kikapcsoltam? Ha az be volt kapcsolva, akkor meg elkezdte feltölteni a nagy méretű filmeket az SD kártyáról...
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok! felraktam én is wavelock detectort, de a naptár tárolását valahogy nem engedi leállítani :S van valakinek ötlete, hogy lehetne? mert elég sűrűn csinálja...és így se bírja az akksim sokáig
-
törölt tag
-
Baku
aktív tag
Sziasztok!
Samsungokból hiányzik az eseményjelző LED, és bizony néha jó lenne
messziről is látni, hogy "valami történt"...
Ismeri valaki ezt az appot?
[Screen Notifications]
Vélemény? Tapasztalat? -
St3ven
addikt
válasz LonGleY #13694 üzenetére
Bevált anno az I'm sleeping whitelist app?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
flash-
veterán
Olyan kerdesem lenne hogy van olyan progi amivel a telepitett programokrol, google jelszorol stb lehet biztonsagi mentest kesziteni root NÉLKÜL?
2.3.6 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LonGleY #49946 üzenetére
Gondoltam, kipróbálom (még az ingyenest), de elakadtam. Helyi rádiókeresést akartam, de szerinte ez ki van kapcsolva. GPS nincs, de a beállításoknál engedélyeztem az alkalmazásoknak a helyadatokhoz hozzáférést. Lanon csatlakozom az otthoni nethez, aminek publikus IP -je van. Nyelv alapján is próbáltam, de nem találtam benne ilyen lehetőséget. Viszonyítási alap a TuneIn pro, ami ugyanezen a készüléken mindkét módon megtalálja a helyi adókat. Mit csinálok rosszul?
-
kovisoft
őstag
Létezik olyan internet rádiós app, ami tud időeltolásos lejátszást (time shifting)? Olyasmire gondolok, hogy szüneteltethetem a lejátszást, de azért egy bufferbe tovább menti az adást, aztán késleltetve folytatom a lejátszást. A videófelvevők szoktak ilyet tudni tévéadások esetén, de nem találok ilyen rádióadásra.
-
Fapuma77624
tag
Egy Off. Messenger hangjait h tudom kimenteni vagy hol találom? Egyszeruen tetszik es ezt szeretném üzenet hangnak.
-
St3ven
addikt
válasz vadászcsiga #49897 üzenetére
Nekem egész jól megy. Általában csak kalimpálok össze-vissza, és hagyom, hogy mindent kijavítson.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
barnabasss
tag
Eddig fennt volt a be on road de egyik este ujra raktam a telefont.. Most probalnam felrakni es azt irja hogy: a large skint nem tudja felrakni rakjam ujra a telepitovel. Probaltam a sygicet az leáll azonnal.. Nem tudjátok mitől lehet? Xperia z
-
KubanitoS
veterán
válasz szentkuti11 #49932 üzenetére
Köszi a tanácsot, rtf-be átkonvertálva teljesen jó lett. Olvasás közben meg majd kiderül, mennyire volt sikeres a dolog.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
LonGleY
veterán
válasz KubanitoS #49929 üzenetére
RepliGo PDF Reader
ezPDF Reader
Moon+ Reader ProEzek közt lesz a megoldás, ha maradnál a PDF-nél.
Lehetséges, hogy tördelni csak az első tud, vagy
legalábbis régebben így volt.[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz scarabaeus #49930 üzenetére
Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet a dolog hátterében.
Van erre valami megoldás?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Ebook olvasót tudnátok ajánlani PDF formátumhoz? Eddig a Cool Reader-t használtam, amelyet imádok, gyönyörű és könnyen használható, de sajnos a PDF-et nem tudja.
Nem az a probléma, hogy nem tudok keresni egy PDF readert, hanem az, hogy ezek közül egyik sem igazi E-book olvasó.
Megnyitják a PDF fájlt, de marha kis méretű a betű, nem lehet növelni a méretet úgy, hogy ezt ne kelljen minden egyes oldalon ismét megjátszani, nem tudják a PDF fájlt oldalakra tördelni, amelyet lapozgatni tudnék egy gombnyomással". A Cool Reader mindezeket lazán tudja, de persze más formátumokkal.
Mit tudtok javasolni?
-
Humbucker
senior tag
Szerintetek jó ez a teló?
Lenne egy ilyenem cserére,Nokia Lumia 520-ast adnék érte.Megérné elcserélnem sztetek? -
tomy86
addikt
válasz punky10 #49922 üzenetére
Megpróbálom . Én pl. CM romot használok így a gaps csomagot külön kell telepíteni. Viszont bármilyet töltök le (mini, micro, medium verziót) mindegyikben van felesleges vagy általam hiányolt progi. Pl. az egyik zipben többek között ezek is benne vannak a system/app mappában: Books.apk, Currents.apk, Keep.apk, stb. Ezeket és több mást is törölni szoktam a zipből, de pl. ugyanide bemásolom a NovaLauncher.apk-t, ami így szintén bekerül a rendszeralkalmazások közé a zip flashelése után. De pl. ugyanebben a zipben levő META-INF\com\google\android\updater-script fájl módosításával a flasheléssel egyidőben törölni is lehet, már a telefonon levő rendszeralkalmazásokat.
Remélem nem túl zavaros(#49920) atillaahun: régebbi recoveryken nem tudom, hogy probléma-e, de az újabbakon biztos nem probléma. Ahogy írtam én mindig módosítok pl. a gapps csomagon. Legutoljára az eredetileg 137MB-os csomag módosítás után 93MB lett pedig beletettem a Nova Launchert, a Greenify-t és még pár egyéb programot.
[ Szerkesztve ]
-
vrgkrisztian
aktív tag
sziasztok!
én valami tök egyszerű határidőnapló féle appot keresek.
a gyári naptár messze túl van csicsázva,fordítási hibák miatt összevissza használható samsungon,és annyira nem egyértelmű a használata.
annyira kéne,hogy a dátumot beírom,vagy legörgetek addig,beírom amit tennem kell,és ha jelzést akarok,kipipálok pl egy pipát.és amikor kell,jelez. ennyi. a lényeg,hogy egyszerű,átlátható (lehetőleg magyar) legyen
ki mit tudna ajánlani?
az s5 borzalom ebből a szempontból. a gyári naptárat nagyon nehéz használni,a sok fölösleges funkció miatt a lényegesek(beállítom-azmegamikorkellértesít) szinte elvesznek. az s-note,evernote stb. szintén ilyen túlcsicsázott,nehezített (vagy angol)
bezzeg a winphone ezt gond nélkül tudta tök egyszerűen... -
Ren Hoek
veterán
válasz quailstorm #49916 üzenetére
Igen ez volt a megoldás! Köszönöm szépen mindenkinek
Nem értem teljesen a zip package miért nem működött először... de mindegy is.
(#49920) atillaahun : Szerencsére működik a sima újrahúzással is de köszi neked is hogy fáradtál a problémával. Az USB bedugására tudtam csatlakoztatni...
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz Ren Hoek #49914 üzenetére
Ezt én is megcsináltam nem egyszer míg a ZTE-immel szórakoztam. Egyszer így vittem vissza szervizbe, pedig csak a felső hangszóró recsegett, de kicserélték az egészet látván hogy elhalálozott a rendszer.
Naszóval,
Ezeket a fájlokat lemented magadnak egy ADB könyvtárba PC-re,
beteszed a kívánt launcher.apk-t a többi fájl mellé,
Berakod a telót Reco módba (fel-mount-olod a /system-et ha nem lenne alapból),
Rákötöd a telót USB-n a PC-re,
PC-n parancssorból betallózod magad az ADB könyvtárába,
kiadod az adb devices parancsot, és örülsz hogy megismerte a gép a telódat (ha nem akkor nem jók a driver-ek),
kiadod az adb push launcher.apk /system/app parancsot,
majd adb reboot és elméletileg kész.(#49919) tomy86
Kivéve hogy valószínűleg nem fogja tudni felrakni az SD-re, mert nincs otthon más eszköze ami olvasná.
Nemszóttam.
Magamból indultam ki.Egyébként ez így nem hasal el egy MD5 checksum-on? Régi Reco-kban mintha nem lehetett volna kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Ren Hoek #49914 üzenetére
Keress egy már kész flashelhető zip fájlt pl. a telefonod topikjában (de lehet akár gaps csomag is). A launcher apk-t bemásolod a kész zipben levő system/app mappába (ne csomagold ki a zipet, csak nyisd meg pl. TC-vel). Az eredeti zipben levő, de neked nem kellő apk fájlokat pedig töröld, de csak az apk fájlokat, mást nem kell módosítani/törölni. Ezt telepítsd recoveryből és elvileg ennyi.
-
punky10
addikt
válasz quailstorm #49916 üzenetére
Így van.Ha wipe nélkül csinálsz recovery-t, és ugyanazt a ROM-o2 húzod újra, akkor van esély, hogy működjön a teló.Bár ilyen esetben ajánlatos gyorsan lementeni a fontosabb dolgokat, és egy teljes újrahúzást csinálni utána...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
törölt tag
válasz gipsztigris #49904 üzenetére
"Nívós" - ami a Google Play-ben benne van a legjobb fizetős kategóriában méghozzá előkelő helyen - billentyűzetek közül csak a Swype az ami részlegesen támogat magyar kiosztást.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
Üdv!
Egy problémám adódott, remélem tudtok segíteni...
Régi ZTE Blade CM 2.3-as ROM-al. Tehát rootolva van stb...
Kellett a hely, ezért legyalultam pár app-ot a Root app delete nevű app-al, köztük az ADW launchert is, mert mást akartam később felrakni. A bökkenő csak ott van, hogy még pár hónapja a gyári launchert is leszedtem (Blade-esek tudják milyen az amikor pár mega hely is számít)
Így most visszalépve újraindítva nincs launcherem Fekete képernyő. Semmilyen appot nem tudok megnyitni. Csak a felső sáv működik, wifi oké.
Próbáltam először PC-ről Play-ből telepíteni launchert, de nem megy, mert a Play se indul el.
Próbáltam apk-ot ZIP-be rakni ezzel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1859221 ... ADW launchert Install zip from SD Card recoveryből... de semmi Ugyan úgy fekete képernyő.Van valami egyszerű megoldás, vagy csak a teljes ROM telepítés a megoldás? Tudom, hogy szánalmas probléma, de ez van
(Többek között szinkronizált CIB mobiltoken cucc és fontos dolgok vannak rajta... amik miatt muszáj megmentenem az appokat)
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz atillaahun #49911 üzenetére
Az hogy a Hangouts a GTalk utódja és a telóján bejelentkezve vagyon és nem tudja magát a PC-n gmailban ha a leveleit olvassa, láthattlanná tenni, mert nem akar senkivel csevegni, csak a leveleit akarja olvasni. Szerkesztettem az előző kérdést. Vagyis pontosítottam.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Hi mindenki!
Egyik barátom telóján alapból Hangouts van, nem a sima Google Talk. Az lenne a kérdés aki használj, hogy hogyan lehet ebben a progiban kijelentkezni, mert nem talál olyat? Az a gondja, hogy az asztali gépén a gmailban nem tudja magát láthatatlanná tenni, csak foglalt jelzést tud vagy szabadot beállítani. Konkrétan ezt az üzenetet kapja az asztali gmailjében, böngészőben: "Hoppá! Ön most nem láthatatlan, mert a Google Talk szolgáltatásba olyan programból, eszközről vagy helyről jelentkezett be, amely nem támogatja a láthatatlanságot."[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz batai15 #49906 üzenetére
Panaszkodnak a felugró reklámokra, szóval az ingyenes nem lehet annyira oké.
Ja és most olvasom, hogy 14 napig érhető el korlátlanul, gondolom utána fizetőssel lehet fullban használni.
aitype Keyboard Free[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
MODERÁTOR
válasz vadászcsiga #49897 üzenetére
Én is így vagyok vele.. Hiába néz ki baromi jól, még nagyon olyan mintha beta fázisban lenne.
-
gipsztigris
addikt
-
tomy86
addikt
válasz alex devil #49900 üzenetére
Egy darabig ezt használtam ICS-en: Contact Photo Sync
-
vadasz70
aktív tag
A navigációs térképet tudtok valami bevált félét? Nem vagyok szakértő de ezek működnek internet nélkül is mint a gyári navigációs készülékeken? üdv
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Smart Keyboard Pro akció van.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest