Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz #79335424 #50864 üzenetére
Nagyon remélem kikapcsolható lesz, rohadt idegesítő bizonyos oldalakon.
Akkor látnám hasznát, ha előző-következő tabra lehetne váltani.
Amit eddig elértem 1 mozdulattal, most 3 felé kell gondolkozni mi hova is került
A képen a túl nagy érintési felület látható, mikor az adott oldalon a nav sávra mennék nem lehet mert a guesture miatt rögtön jön a könyvjelző/egyéb funkciók[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
Korábban kipróbáltam az UC Browser -t, de akkor nem nyerte el a tetszésemet.
Most letöltöttem a legutóbbi verziót és "nagyon ott van a szeren". A szöveg tördelés mindenhol ragyogóan megy, gyors, príma a beépített videólejátszója is. -
R19
senior tag
válasz #16695808 #50829 üzenetére
Anno nekem GB-en az App Quarantine tökéletesen működött.
-
darvinya
titán
válasz FrankMonzano #50888 üzenetére
Próbáld ezt *#*#4636#*#*
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem jó helyen teszem fel a kérdést, de ma próbáltam a Sound Search for Google Play widgettel egy zenét felismertetni, de többszöri próbálkozásra sem adott találatot. Valahol a telefonon vagy a Google fiókomban megtalálhatom azt a mintát, ami alapján próbált keresni a program? Megpróbálnám felismertetni más programokkal (pl. Soundhound vagy Shazaam).
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Foose
addikt
Sziasztok! Az osmand térképet ma tettem fel,mert offline térkép kellene. Az normális hogy bekapcsolt gps-el,kint az erkélyen miután kicsit nehezen,de talált műholdat,beállítok egy uticélt,de amikor navigáltatni akarom,azt mondja nem ismert a jelenlegi hely....? Műhold van. Kedvencnek beállítva az otthoni cím. Ja és persze induló pontnak is.
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
kovisoft
őstag
válasz FrankMonzano #50878 üzenetére
Szerintem nem fogsz találni olyan appot, ami 4.4-en is root nélkül elérné az akkumulátor statisztikát, mert a google "veszélyesnek" nyilvánította. Itt olvashatsz róla részletesebben (angolul). Úgy néz ki, hogy sem a WLD, sem a GSam vagy a BBS nem tudja a wakelock-okat megmutatni KitKat-en. A GSam pl. root nélkül saját maga próbál 4.4-en akkustatisztikát gyűjteni, de ez nem tudja mindazt, mint a rootos vagy a 4.4 előtti változat.
-
kovacs65
senior tag
válasz FrankMonzano #50878 üzenetére
Battery Doctor Plus
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Eternitys
aktív tag
Közben találtam még 1 pozíció megosztó appot ami szintén tud térkép screenshotot csinálni (frankó.png-t csinál). : Locator360
Szerk:
Viszont ennek meg az emailben elküldött maps linkje nem nyílik meg rendesen nálam. -
FrankMonzano
őstag
Van olyan alkalmazas,ami mutatja mi eszi az akksit a hatterben,mint pl. a wakelock detector?
A wakelock nem mukodik mar 4.4-en root nelkul.
Rootolni meg nem tudok a knox miatt (Galaxy S4).
Elore is koszonom a valaszokat. -
Eternitys
aktív tag
válasz petipetya #50868 üzenetére
Köszi. Sokat megnéztem már (location, position alapján), de screenshot-ot is készítőt ezeken kívűl nem találtam. Az tudom, hogy ezekkel az üzenetküldőkkel(viber, whts, hang.) lehet (a gyári sms üzenetküldő is tudja ezt ha a csatolás ikonra tapicskounk), viszont a Gmail app érdekes hogy nem.
Engem főleg az emailben küldés érdekelne egy külön appban vagy widgettel.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz Eternitys #50866 üzenetére
Pont nem ismerek olyat, amellyel emailben és sms-ben tudod megosztani a helyzetedet. A helyedben a "my location" kulcsszavakra keresnék rá a Play-en.
A Hangouts, WhatsApp és Viber viszont tartalmaz olyan funkciót, hogy egy gombnyomással megoszthatod a helyzetedet bármelyik csevegésben.
"nincs rá lezsóidő"
-
Eternitys
aktív tag
Olyan app van ami a pozíciómat egy térkép screen shottal és egy böngészőben megnyitható Google Maps linkel elküldi emailben vagy sms-ben ahová akarom?
A "MyPosition" appot és a"Send Position with Google Maps" appletet próbáltam.
A gondom ezekkel:
-Az elsőben sajnos nem lehet magyar szöveget hozzáfűzni így angol szöveggel küldi a linket és a képet.
-A másodikkal ugyan magyar szöveget is lehet hozzáfűzni de olyan képet csatol aminek látszólag nincs kierjesztése így nem látja a fogadó hogy képet is kapott a link mellé.
-Valamint mindkettő által küldött emailből egy idő után eltűnik a screenshot kép és csak a Google Maps link marad meg. (?)Erre keresnék valami alternatívát. Thx.
-
törölt tag
Pedig pont azt írták, hogy a felhasználók kérésére rakták vissza. Ez sztem igaz is. Itt is írtunk róla és az én véleményem is az, hogy sokkal jobb így. Az addonok kezelése pl. nagyon szenvedős volt swipe nélkül. A 10.x -ben ez kapcsolható volt. Most megnéztem, de nem találtam ilyen kapcsolót. Szerintem később azt is visszarakják és akkor tudsz majd választani. Még nem néztem át mindent, de amiken még változtatni kéne az új kezelőfelület funkcióiban:
-A kikapcsoló a menü fejlécébe került. Lassabb a kikapcsolás és nincs a gomb érintésének visszajelzése. Olyan, mint ha nem érzékelte volna az érintést, de aztán egyszer csak kilép.
-Az eszközöknél csak piktogrammok jelennek meg, eltűnt a szöveg. Lehet, hogy ez csak nyelvi probléma, később lefordítják.
De összességében én nagyon örülök a változtatásnak.Dokee78:
Egyszer olvastam egy cikket, hogy a 10 -eshez keresnek tesztelőket. Mivel évek óta Dolphin -t használok, jelentkeztem. A google csoportba kellett feliratkozni. Ezzel lett egy kapcsolható opció, hogy akarom -e a bétákat kapni, vagy sem. De azt nem tudom, hogy csak akkor lehetett csatlakozni, vagy bármikor.
De itt a legújabb:
Dolphin Browser v.11.1.0 -
törölt tag
Lehet, hogy vissza kell szívnom a tegnapi Dolphin kritikát. Ma kaptam egy mail -t a support -tól. Lehet, hogy csak nálam frissült 11.1.0 -ra? Sajnos, a Playen nem látom, hogy ez hivatalos verziófrissítés, vagy csak a bétásoké.
-
dokee78
félisten
Van olyan aki próbálta az Endomondo és Sports Tracker appokkat mostanában?
Melyik követ pontosabban?Endomondo Pro meg van vásárolva,de a másiknak jobban tetszik a felülete.
-
xSide
őstag
-
Deck
titán
Kérdés azokhoz akik megvették a Sygicet:
Feltudom rakni több telefonra is, egy fiók alatt ha megveszem? Mivel, több készülékem is van, tab, stb. És biztos nem veszem meg minden egyes eszközömre.
PS5
-
törölt tag
válasz ctibor #50849 üzenetére
Magához a programhoz nem kell root. Legalábbis a Robot nál, de szerintem a Taskernél sem. Viszont ha az általad befolyásolni kívánt funkció root jogot igényel, akkor kelleni fog. A Robotban ez a kapcsolódás funkció sztem elég egyszerűen kezelhető. Pl. külön menüpont van arra, hogy "kapcsolódás a legerősebb hálózathoz". A telón viszont sok múlik. Csomót küzdöttünk Tamással, hogy néhány telón miért nem működik rendesen a wifi alapú helymeghatározás. Aztán kiderült, hogy a Samuban van egy almenü almenüje, amiben a kijelző kikapcsolásához lehet állítani a wifi alvó módot. Szóval többnyire nem az automatizáló a hibás, ha valami nem úgy működik, ahogy szeretnéd.
De ha elakadnál, írj a Robot topikba, segítek! Vagy ha én sem tudok, akkor Tamás.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Sigic mennyibe kerül?
PS5
-
ctibor
senior tag
Tanácsot kérek:
olyan app kellene NEM rootolt telefonra (Huawei P6S, Dual-SIM, Android 4.2.2) ami tartózkodási hely és időszak-feltételek alapján kapcsolgatja be-ki a WiFit és a Bluetooth-t.
Konkrétan: a nejem telefonja, aki itthon és a munkahelyén is wifit használ a net-elérésre, de másutt ez nem kell neki, a kocsiban viszont BT-al kapcsolódik a beépített kihangosítóhoz. Tehát itthon és a munkában jó lenne automatikusan rákapcsolódni a wifire, autózás közben pedig a Bluetoothra cuppanni. Éjszaka pedig egyik se legyen ON. Próbálja ő ezeket kézzel kapcsolgatni, de nőből van, így hajlamos elfelejteni...
Persze, jó lenne, ha az app energia-fogyasztása nem haladná meg azt a megtakarítást, ami a feleslegesen üzemelő szolgáltatások automatikus lekapcsolásából nyerhető.
Korábban láttam ilyen appokról értekezni itt, a fórumban,de visszakeresve sem tudtam egy világos képet nyerni arról, hogy melyikkel érdemes próbálkozni.
Előre is köszi!
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
törölt tag
válasz mttssz #50843 üzenetére
Yes... Én a Debrecenit használom tőle, korrekt app. Ha meg nem stimmel valami akkor egy normális hangvételű levelet írva neki hamar megoldja a dolgokat... (Volt itt villamosépítés, és hát nem került át az összes járat eltérítése az appba, csak pár. Írtunk neki mailt, másnap frissült is...)
-
RBJ
addikt
Lehet buta kérdés de viber en átküldött gif montázsok miért csak képként jelenik meg a másik félnél?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
gatto_
senior tag
válasz gipsztigris #50836 üzenetére
Nekem még a 10.3.1-es van fent, 4.4.2-es android alatt, és nem ajánlja fel még a régi 11-est sem.
-
törölt tag
Frissült a Dolphin. v.11.1.0. Megint átvariálták a kezelőfelületet. Jó lenne, ha megállapodnának, vagy bétáznának, mert zavaró ez a funkciókeresgélés.
-
tpeter77
addikt
válasz Balazska15 #50828 üzenetére
szia
a Ledet megoldottam.
Opera Mobile Classic alól és még egy böngésző alól (talán Firefox) nem megy ..... kipróbáltam vagy 5-6 félét.
csakhogy eddig ez alól eddig ment, ezért furcsa.
Gyári böngészőből, Chrome-ból jó.A hangprofilosról majd holnap küldök képet.
-
tpeter77
addikt
válasz Balazska15 #50828 üzenetére
beírtam már oda is csak ott nem jött válasz.
-
törölt tag
[link]
a Hibernate alkamazás szerintetek működik?
ugyanis GB-re keresek Greenify -hez hasonlót. segítsen akinek van ötlete.Előre is köszi!
-
Balazska15
senior tag
válasz tpeter77 #50827 üzenetére
Valószínűleg a telefonod topicjában És ott is azok tudnak pl a led-értesítésben segíteni akik az általad is használt Romot használják!
Az sms hangra: Nézd meg az Hang profilokban (vagy hívják bárhogy), hogy némánál mi van beállítva az értesítésre, vagy, hogy a hangerőnél (abban a profilban) minden le van e nullázva, ha igen és mégsem jó, akkor hozz létre egy új profilt és ott némíts le mindent.
A normál hang ikonjáról csinálj egy print screent,hogy lássuk miről van szó, el sem tudom képzelni.
Youtube: próbáld ki más böngésző alatt elindítani a videót!
[ Szerkesztve ]
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
Geri1985
tag
Sziasztok!
Tudna nekem mondani valaki egy nagyon profi camera appot, mert ugyan a telefonom gyárija sem rossz, de biztos többet ki lehet még hozni belőle.
Előre is köszi a választ. -
mttssz
senior tag
Nem tapasztalat, google kereső.
-
Deck
titán
Rémlik egy app de nem tudom a nevét. Tehát belehetett jelölni rajta, hol szexeltél már, vagy valami ilyesmi
PS5
-
Hegyirabló
veterán
Helló!
Én vagyok az egyetlen, akinek gondja van a Handcenttel az utolsó frissítés óta? Pontosítva, nem jönnek meg az SMS-ek, ha törlöm a Handcentet, akkor azonnal.
Helyette valamit jót tudnátok ajánlani?
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
törölt tag
válasz tboy93 #50816 üzenetére
Tegnap olvastam ezt a témát és persze kíváncsivá tett. Azonnal utánanéztem a robotban és legnagyobb meglepetésemre nem találtam benne "e-mail küldése" műveletet. Még az éjjel írtam a fejlesztőnek. Most olvastam Tamás válaszát. Érdekes, hogy sms küldés viszont van. Persze a dolog több módon is megkerülhető. A Tasker (és így az E-Robot is) külső segédalkalmazások, pluginok segítségével kerüli meg a korlátozást. De akár az itthon levő telón, bejövő híváskor, a "telefon cseng" eseményre készülhet screenshot, majd a kép mehet Drive -ba, Dropboxra. Betamax (most Dellmont) VOIP esetén, régen úgy küldtünk sms -t, hogy a böngésző címsorába írtuk a szöveget, meghatározott formában. Lehet, hogy ezt accountok között is meg lehet csinálni, vagyis ingyenesen. Ezt lehet automatizálni, hogy a hívó számát küldje. De még nagyon sok lehetőség van. A legérdekesebb szerintem az a Tasker plugin, ami Whatsappon tud automatizált küldést és fogadást.
[ Szerkesztve ]
-
bazsi0322
tag
Köszi mindenkinek a választ, a chrome-al már nekem is működik.
Megcsillan a fény az Emirates-en, átszáguld a labda a gólvonalon, együtt forog a labda és a lélek , Arsenal-os leszek, amíg élek!
-
tomy86
addikt
válasz grafikus17 #50815 üzenetére
Az a probléma, hogy az utóbbi években szerencse kell ahhoz is, hogy az ügyfélszolgálaton kifogj egy olyan embert, aki legalább azt tudja, hogy melyik cégnél dolgozik. Kérdezz rá a Telekom topikban, ott többen is vannak, akik képben vannak és sokszor T-s dolgozók is megfordulnak ott a hozzáértőbbek közül.
Valamint van egy "Mobilhasználat külföldön" topik is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Tasker annyira bonyolult, amennyire azza teszed. Egy ilyen kis feladatot egyaltalan nem bonyolult megcsinalni vele. Sot. Lehet ennel egyszerubb megoldas nem is lesz
[ Szerkesztve ]
-
grafikus17
senior tag
válasz tomy86 #50814 üzenetére
Olvastam.
De nem akarok úgy járni, hogy ami nincs leírva, az még létezhet. Szeretnék az USA tmobilon barangolni, mert ott nincs ilyen, legalább is nem írták, de nem szeretnék meglepetést, amikor haza jövök és kiszámlázott roaming díjak lennének.
Ezeket szerinted egy 1430-on meg lehetne kérdezni, aki ott ül ezzel teljesen képben van?
Amikor felhívtam őket, tegnap a 29mp -ről sem tudtak. Azt tudják esetleg, ami le van írva, vagy azt sem. Itt a fórumon több infót kapok tőletek, mint pld hívás blokkoló.Xiaomi Redmi note 7
-
tomy86
addikt
válasz grafikus17 #50812 üzenetére
Ha már Cingular, akkor ezt is olvastad:
" A hívószámkijelzés a Cingular Wireless hálózatban technikai okok miatt nem működik" -
aizen92
addikt
My Backup root-tal miért "törli" magát a backupolt alkalmazás újraindítás után? nem is lehet újratelepíteni pl APKból vagy playból olyankor, mert hibával megszakítja a telepítést.
Ilyenkor az segít, újra backup, majd letörlöm az alkalmazást és úgy már engedi playból telepíteni."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
grafikus17
senior tag
válasz darvinya #50810 üzenetére
Lehet én fogalmaztam rosszul, pld
"Tájékoztatjuk Ügyfeleinket hogy a Cingular a 29 másodpercnél hosszab csengetési időért is számláz."
roamingÉn erre gondoltam, ugyan is ha nem veszem észre, a metrón vagy utca a zajban, hogy hívnak, vagy este lenémítom alvás közben jön egy csomó hívás, amikor itthon nappal van, az sokba kerülne.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
darvinya
titán
válasz DonMarco #50784 üzenetére
Ez csak VLC-vel nézhető PC-n.
(#50786) 7Sony7
Ez csak webkit -es böngészőnél van, hogy egyből telepíti.
(#50809) grafikus17
Kicsit félre értettél valamit, mert a külföldön van a telo minden hívásért fizetsz.
Nincs ilyen, hogy 29mp-ig ingyen.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
grafikus17
senior tag
válasz petipetya #50806 üzenetére
Köszönöm a választ. Találtam egy egyszerű Calls Blacklist programot, ami egyet csenget a hívónak, majd foglaltra dobja és megjelenik az értesítő sávban is a hívó száma. Ez pont jó lesz nekem. Ahogy Te is írtad.Mert ha jól értettem, akkor csak a 29 mp-nél hosszam csengetés után számláznak. Itt meg csak egy csengés után már dobja is.
A taskert is néztem, de az már túl bonyolult ezért az egy funkcióhoz.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
goom
senior tag
válasz atillaahun #50776 üzenetére
Bocs, ha rosszul értelek - de nem lenne megoldás számodra a Sky.FM app telepítése?
Én elég gyakran hallgatom ezt a rádiót, és kimondottan szeretem. -
petipetya
nagyúr
válasz grafikus17 #50801 üzenetére
Ha jól értem, akkor A-telefonról átirányítod a hívást B-telefonra. Az A-telefont kiviszed magaddal, míg a B-telefon itthon marad.
Ezt a B-telefont kezeli valaki itthon? Ha igen, akkor küldjön egy emailt neked a nem fogadott hívással. Ha nem, akkor ennek is okostelefonnak kell lennie folyamatosan töltőn és neten, majd valami automatizáló algoritmus segítségével emailben el kell küldenie neked a képernyőképet a nem fogadott hívásról.
Szerintem egyszerűbb lenne az A-telefonon hagyni a bejövő hívásokat, és arra feltelepíteni egy hívásblokkolót. Ekkor a hívó félnek foglaltat jelez, te pedig egyből látod hogy ki keresett és máris visszahívhatod voip-ról. Feltéve ha ez a blokkolt hívásfogadás nem számlázódik ki neked.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
-
törölt tag
válasz #33253120 #50802 üzenetére
Mivel a gyáriban nincs flash, ezért a másik kettőben is kikapcsoltam. Nem akarok én semmit, sehova állítani, nincs ezen mit ragozni. Azonos körülmények voltak mindkét kliens számára. Ha egy külső alkalmazás mind a négy böngészőben kiválasztható, akkor ugyanezt a gyári kliensnek pláne tudnia kéne.
-
z123456789
addikt
-
törölt tag
válasz #79335424 #50763 üzenetére
Talán ne desktop legyen a user agent....
Tablettel éltem már át hasonlót.
Opció még, hogy a Flash player jelenléte miatt nem adódik át a videólejátszás más appnak. Mert ugye egy ideje nincs hivatalos flash player, így az oprendszer felőli támogatás is kérdéses.
Illetve a vacak weboldal is hibás lehet. A http://dehir.hu/dtv oldalon csak úgy tudok videót nézni, ha hosszan rányomok a player ablakára, és új ablakba teszem. Ekkor rögtön kérdez, hogy mivel játszuk le. Ha meg simán rákattantok akkr meg semmi. -
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Két hétig a tengeren túlon leszek. Ez idő alatt lesz jó néhány telefon amit el kell intéznem. Kimenő hívásra mobilevoip klienst használok wifi vagy helyi prepaid SIM-et adatforgalommal.Egyrészt a gyerekkel beszélni,másrészt az épp eladás alatt lévő lakásom, ügyvéd és vevővel kapcsolat tartás fontos lenne.
A problémán a hívás fogadással van. Ha átirányitom egy hazai másik mobilra feltétel nélkül nem ér meglepetés, ugyanis 30mp után a nem fogadott hívásért is számláznak.
De akkor nem tudom hogy ki keresett,ami fontos lehet és visszahívnám voipról.
Van olyan progi ami pld email címre küldene értesítést valahogy?
A hangpostat sokan nem szeretik. és nem hagynának üzenetet.
Ha rá mondom . hogy külföldön vagyok, az is meg tudja akinek nem kellene(betörő:-/)[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest