Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eternitys
aktív tag
válasz tomy86 #48793 üzenetére
heliumnál csak az zavar, hogy nem írják hogy rootolt telóval is lehet-e használni, illetve ennyit írnak a Playen a bemutatójában hogy "Root user? You're done!". ez mit akar jelenteni? (Maybe I'm done with you too). az ottani hozzászólásokban van olyan aki rootolt teló mentést tett vissza vele nem rootolra, hoppá. de olyan is van akinek a rootolt mentést nem, vagy nem jól készítette el. ez utóbbit ha lehet kihagynám, biztosra akarok menni.
Mybackup: itt legalább leírják hogy "MyBackup will work on all Android mobile devices, regardless if they have root access or not." , szóval ezt jobban merném használni. Ráadásul jobban tetszik a felülete is mint a heliumnak.
somatom: Titaniummal meg tényleg sok egyéb dolgot lehet csinálni, az meg azért érné meg, való igaz.
szóval még nem jutottam egyenlőre döntésre...
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
válasz vgyuri #48796 üzenetére
ABusiness Calendar Pro elméletileg 2.49 dodó,gyakorlatilag pedig 245+47(adó) ft-ba kerül.
Megvettem,ennyit vont le tőlem.
Vagy erősödött a forint.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
törölt tag
válasz petipetya #48795 üzenetére
Nem hiszem. A probléma a mikrohullámú sugárzás korlátaiból adódik. Pl. időközben megnőtt néhány fa köztem és az adó között, ezért szeles időben még ingadozóbb az amúgy sem túl stabil sávszélesség. Van a közelben egy ipari kémény, amire még Timbuktuból is rálátni, de azért állítólag kifizethetetlen bérleti díjat kérnek. A kábeles kapcsolathoz szükséges hálózatfejlesztés elmaradt. Van telefonvonalunk, de semmilyen netet nem bír el. Bp., Óbuda, ipari övezet. Vicc.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
AppSales-et figyeljétek, Google Play-en tavaszi akció van, pl. OfficeSuite Pro 7 (PDF & HD) 10 helyett 1 dollár, szerintem Húsvétig biztos lesznek jó akciók, sok játékot már most is leáraztak.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Eternitys #48792 üzenetére
Heliumot nem próbáltam (MyBackup Prot vettem még meg), de a Titanium Backup fizetős verziója szinte mindent tud, amire szükséged lehet. A Heliumról rendelkezésemre álló kevés infó alapján (ami a Playen szerepel és itt olvastam) szerintem rootolt készülék esetén a TB inkább megéri az árát. Ingyenes verziók esetén meg egyszerű a válasz. Próbáld ki mindkettőt és utána dönts!
[ Szerkesztve ]
-
Eternitys
aktív tag
melyik backup appot érdemesebb használni rootolt telefonhoz? én a héliumot szeretném kipróbáni, de nem tudom az mennyire megbízható egy rootoltnál. valakinek van tapasztalata root+hélium kombóval? (ok az is vagy inkább a titanium jobb rootolthoz?)
-
-
viewsonic851
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Skype kb. mennyi adatforgalmat fogyaszt egy videóhívás alatt?
-
kovisoft
őstag
Igen, ez egy különállóan telepíthető kiegészítő a Dolphinhoz. Innen tudod telepíteni, majd a Dolphin opciókban kell engedélyezni. Érdemes felrakni, mert lényegesen felgyorsítja a megjelenítést.
(#48785) Huma:
Tényleg benne van alapból? Én külön telepítettem.[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
Nektek nem szokott olyat csinálni a dolphin, hogy néhány oldalt nem nyit meg, hanem csak fehér képernyő van?
-
kovisoft
őstag
-
air
nagyúr
Ahogy látom a Wakelock Detectorhoz nem kell root.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
junkpod
veterán
helló, ismer valaki olyan appot amivel állítható az iránytű érzékenysége vagy akár ki is kapcsolható?
Box's don't touch!
-
R19
senior tag
Ismertek KitKat-re root nélkül olyan akku monitorozó appot, amelyik jelzi (hang vagy rezgés) ha valami beragadt, összeakadt a háttérben és szívja az akksit?
-
St3ven
addikt
válasz St3ven #48710 üzenetére
32 órán át teszteltem, és valóban egész jó lett a fogyasztása!
Szándékosan egyfajta stand-by módban figyeltem, vagyis azt a helyzetet szimuláltam, amikor arra kell az alkalmazás, hogy elérhető legyen az ember. Azaz - status barra is kipakolva - csak futott az alkalmazás a háttérben folyamatosan (igaz, egyszer ránézve a telóra valami miatt nem futott, azaz újra el kellett indítanom és bejelentkeznem). A mérés alatt összesen négy tesztüzenetet küldtem, kapni egyet sem kaptam, kb. 30-szor beléptem, hogy megnézzem, ki van online. Fontos lehet még, hogy a telefon névjegyzékével való szinkronizást kikapcsoltam.
Ez idő alatt az alkalmazások összesen 31% akkufogyást produkáltak (a többi a képernyő volt és a folyamatos WiFi), amiből a Skype 0,6%-kal (!) vette ki a részét, 1 felébresztésért volt felelős, és 8 perc 15 mp-ig tartotta ébren a telefont.
A mérést a GSam Battery Monitor 3.7-es verziójával végeztem, 4.1.2-es androidon.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
aicon
senior tag
válasz Kékes525 #48767 üzenetére
Nem mindig lehet elmenni a véleményeken, sok a borsóagy...
a bluetooth kompatibilitásra rá kell kérdezni, a tok méretére, stb. válaszolnak gyorsan.
Nem kamu cég, viszont drága.
Rendszeres használat mellett nem árt elemgyárat is beszerezi, vagy akksit az övhöz======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
Kékes525
félisten
válasz tybsen #48769 üzenetére
Köszi, utánanéztem, tényleg elgondolkoztató.
Ismersz esetleg jobbat, olcsóbbat? Csak a szívritmus mérés (pontosan) a lényeges, a többit a telefonom úgy is mutatja. Kar vagy mellpánt, mindegy csak jó legyen. Állítólag a mellpántok pontosabbak.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
tybsen
addikt
válasz Kékes525 #48767 üzenetére
A rendeles gondolom biztonsagos. Mindenesetre en a elgondolkodnek a helyedben, hogy valoban megeri-e ennyiert. A nemet amazonon nezhetsz rola velemenyeket - engem elegge elriaszt peldaul az egyik velemeny, hogy 5 km futasnal 12 C homersekletnel belul benedvesedett a tok, egy s3-s4 meretu keszulek kilog belole a hatuljan. De itt van nehany velemeny amazon.com-on is.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #48617 üzenetére
Már jó. Újabb frissítést jelzett a Play, amely után még töröltem az eddigi alkalmazás adatokat, és immáron egyből frissül a widget is egy új bejegyzés létrehozása/törlése után.
Inkább ezt használom a Business Calendar helyett, mert szeretem az egyszerűséget, emellett a Business nem tudja ezt a hónap/agenda kombinált nézetet, amellyel nagyon jól átlátható a naptár.
"nincs rá lezsóidő"
-
Kékes525
félisten
Runtastic PRO -val kapcsolatban lenne kérdéseim:
Ezt szeretném megrendelni: Runtastic Running Set
1. Szerintetek biztonságos e a rendelés (jó kérdés )?
2. Írják, hogy android 4.3-tól felfelé: Android: Bluetooth® Smart Ready devices running Android 4.3 and more recent. Biztos hogy nem működhet 4.1.2-nél? Mitől különböző ebben a tekintettben a 4.3-as android? Ha lehet maradnék a 4.1.2-esnél.
Lehet, hogy nem ebbe a topokba való a kérdés, akkor elnézést, átnéztem, de nem találtam olyat amibe pontosabban illenék.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
MODERÁTOR
-
Bozek
nagyúr
Tényleg, ez volt már?
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
TouchPal X keyboard. Állítható méret, valamint egy mozdulattal eltűntethető és visszahozható a billentyűzet, hogy meg tudd nézni, mit írtál eddig, ha túl sokat takar.
-
dunc
nagyúr
Srácok, amióta a facebook messengerhez kötött annyira elegem van, mert amikor elfordítom a telefont akkor pl a go keyboard stb , eltakarja mit írok ezért vakon kell írni rajt............valami megoldás vagy, olyan bill ami jó FB messengerhez?
480x854 ekkora kijelző felbontása. -
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Keresnék egy olyan progit ahol titkosítva tárolhatnám az adataimat amire szükségem lehet.
PL. Bankkártyaszám, autóról adatok, személyiszám TB szám.. egy-két jelszó....
És az sem lenne baj ha tudna szinkronizálni egy távoli adatbázissal weddav pl a saját itthon lévő owncloud-al. (nem harmadik fél BOX, dropbox..)
Hasonlót a keepass progihoz, de kibővítve a szükséges lehetőségekkel.Előre is köszi!
A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
Fall-N
veterán
válasz quailstorm #48716 üzenetére
Ez így van. A Lightning Browser, Sleipnir és társai is csak egy felületek csak a stock AOSP böngészőre.
Az UCbrowser is külön motoros és elég jó is, sőt a Yandex browser is (Chrome alapú), meg a Baidu browser is saját motort használ.[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
-
xcds
őstag
Chromeban vagy dolphinban meg lehet oldani, hogy pl itt a fórumon a lap tetejére tudjak ugrani? Mint pc-n a home gomb.
[ Szerkesztve ]
-
Barbarics
tag
válasz quailstorm #48739 üzenetére
még nem próbáltam.és igen stock
viszont én eddig kijelzőt nem tapicskoltam,most kipróbáltam és így működik ,de én sehol nem láttam ezt a tapicskolást mellé,csak a back gomb nyomogatását..[ Szerkesztve ]
-
-
Barbarics
tag
válasz sbwolf #48736 üzenetére
Hát az hogy a xperia x 10 minimre még egy fél éve felraktam,meg előtte természetesen rootoltam,de valahogy nem akarja behozni a megfelelő gombkombinációval a cwm-et...de néha meg random behozza bekapcsoláskor...de inkább akkor leírom a másik topicba is,de azért megköszönném ha tudnátok segíteni itt is
-
7Sony7
addikt
válasz elfelejtette #48731 üzenetére
Hahaha! (ez diadalittas nevetés akart lenni) Köszönöm!
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Barbarics
tag
cwm-vel kapcsolatosan itt kapok segítséget? vagy másik topic?
[ Szerkesztve ]
-
-
Eternitys
aktív tag
Hi. Olyan GPS app-ot tudnátok mondani ami nem csinál mást csak kijelzi a notification bar-on hogy a telefon éppen hány szatelithez van kapcsolódva?
-
7Sony7
addikt
válasz elfelejtette #48728 üzenetére
"ha programozó vagy magad is megoldhatod." Persze, az vagyok. 4.1.2 van. Azért köszönöm mindenkinek.
Tényleg, ha csak a systemui ban kell átírni valamit, azt meg tudom csinálini, csak valaki mondja meg, mit kell átírni, és mire.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
elfelejtette
veterán
válasz 7Sony7 #48717 üzenetére
A legtöbb fözött rom nem támogatja, van amelyik igen, de launcher függö. Már 4.1-gyel is megoldható, ha programozó vagy magad is megoldhatod.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Tyer
őstag
Gmail app nem tudja jelezni kis számmal, hogy hány olvasatlan e-mail-em van?
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. A status bart és a navi bart hogyan tudom átlátszóvá tenni?
4.1.2 Xposed van, de nem találom ezt a funkciót.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
quailstorm
nagyúr
Térjünk vissza kicsit a Boat most egy böngésző, vagy nem böngésző témára.
A válasz: NEM BÖNGÉSZŐ.
Csak egy felület, egy front-end semmi több.Nemrég írta valaki, hogy csinálj egy pucolt romot böngésző nélkül. Az elég érdekes. A browser.apk nevű frontendet az android.webkit csomaghoz, na azt távolította el. De annyi minden épít a beépített webkit motorra, hogy az a root fájlrendszer része, és anélkül a koncepció működésképtelen. Így volt tervezve, a legelső droid óta.
Viszont a legújabb boat frontend 2.3 alatt annak a beépített böngetőjét köpi vissza, ami még az opera mobile-hoz képest is elavult meg buta, 4.4.2 alatt meg a legújabbat.
Egy különálló böngésző meg marha nagy.
Ilyen a Chrome, ami 70MB, meg ott a Firefox, az új Opera, és az Opera Mobile Presto! browser. Ezek garantáltan különálló, és független, önálló motorral rendelkeznek. Emlékeim alapján a Dolphin a galaxy S2 idején tuti csak felület volt, de most nem tudom mi van vele, nem érdekel.Egyébként tényleg, egy komplett webkit motor nem 6MB, becsomagolva se. Minimum 20 ha nem több.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
"Felfedeztem" a Locker master appot, nagyon tetszik, van benne egy olyan lehetőség, hogy készítsd magyad képernyőzár. Ebben kérnék segítséget, ugyan is nem fogad el egy képet sem, hiába kicsinyítem.
Előre is köszi a segítségetBoldog Karácsonyt
-
Tyer
őstag
Az miért lehet, hogy a google asszisztant, és a telefon más idöjárás adatot mutat?
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
St3ven
addikt
Meg tudja valaki erősíteni, hogy a legutóbbi frissítés óta a Skype valóban jóval akkukímélőbb lett-e?
Frissítve
2014. március 18.Verzió
4.7.0.43514"Jelentős energiamegtakarítás
Akár egész nap futtathatja a Skype-ot anélkül, hogy az lemerítené az akkumulátort. E bámulatos energiamegtakarítás eléréséhez átmenetileg ki kellett kapcsolnunk a csoportos csevegés üzeneteinek leküldéses értesítéseit."[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
spiritex
veterán
válasz quailstorm #48696 üzenetére
Köszi szépen mindekettőtöknek! Bevált mind a kettő, az első régebbi, 1.2.02, a második meg 1.3.11.
Köszi szépen a segítséget!Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
xcds
őstag
Frissült ma pár app és a főképernyőmről eltűnt egy ikon. A gond az, hogy nem tudom, mi volt az. Biztos fontos lehetett...
-
tybsen
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest