Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyos
aktív tag
válasz LonGleY #49195 üzenetére
a webes felületen sikerült "bejutnom" a Google fiókommal, ott írja is hogy minden oké.
Telefonon meg sehogy sem enged be, azt írja, hogy nincs ehhez a fiókhoz rendelve Endomondo account.Először használnék ilyen app-ot futáshoz, de úgy tűnik nem támogat a mozgásban.
Más alternatíva futáshoz, ami hasonló kaliberű mint az Endomondo? Runkeeper?
-
Monyos
aktív tag
Endomondo csak nálam nem akar menni?
Láttam itt a topicban, hogy sokan dícsérik ezért felraktam a free verziótm de még csak ki sem tudom próbálni,mert bármelyik Signup lehetőségre megyek "Facebook/Google+/E-mail authentication failed." hibaüzenetet kapok.
Nálam van a hiba?
-
válasz quailstorm #49189 üzenetére
Akkor rakhtok rókát...
Az a bajom, hogy a nagyonkínai tablet (aTab 7t) elég gyengusz, és a sima Opera elég lassú rajta. Feltettem a minit, az "jó". De megnézem majd a rókát is.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
veterán
valaki le tudna nekem szedni egy apk-ot (ingyenes program, csak LG G2 nincs engedélyezve). 4.3-as droid kell neki tehát mindenben megfelel a telefonom csak a Polar még nem engedélyezte a telepítését a G2-re ...
csak a samsung s3,s4,note3 ... telefonokra a Solar Beat-et megtaláltam az rendben megy a telefonomon, de kéne a Solar Flow is
ez az az ap: [link]
-
darvinya
titán
válasz LonGleY #49183 üzenetére
Opera Classic és Mini: a jó öreg Presto -- ezek a leggyorsabbak a nem agyonscriptelt oldalakon; az asztali gépeken az Opera 12-re ugyanez igaz, bár ott már nem érdemes a 20-as helyett bevetni, míg az Androidon a Classic / Mini máig az egyik legjobb alternatíva a lassabb / mobilnetes gépekre (ezek nem könyvjelzőznek felhőbe)
Ezt hogy érted?
Mert tud fiókhoz könyvjelzőt, gyorshívót szinkronizálni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Koga777
tag
válasz razorka777 #49130 üzenetére
Köszönöm szépen. Egyszerűbben is csinálhatták volna..
Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
LonGleY
veterán
válasz saelin #49181 üzenetére
Chrome, Opera: WebKit fork, azaz Blink -- asztali gépen Opera 15 és fölötte; a legkevesebb kompatibilitási proléma talán ezekkel van (a Chrome tudja a könyvjelzőzést, elvileg majd az Opera is, viszont nem erőltethető beléjük a Flash)
Boat, Dolphin, és (majdnem) az összes többi csak egy GUI a gyári beépített WebKit-hez -- ez készülékenként / Android verziónként változik, így tehát a stabilitás is más és más (van, amelyik tudja a Chrome vagy Firefox alapú könyvjelző felhőzést, illetve a Flash-támogatás is itt a legesélyesebb a már nem támogatott Android verziókon)
Opera Classic és Mini: a jó öreg Presto -- ezek a leggyorsabbak a nem agyonscriptelt oldalakon; az asztali gépeken az Opera 12-re ugyanez igaz, bár ott már nem érdemes a 20-as helyett bevetni, míg az Androidon a Classic / Mini máig az egyik legjobb alternatíva a lassabb / mobilnetes gépekre (ezek nem könyvjelzőznek felhőbe)
Firefox: Gecko -- ez sem szar, maga a motor elég jó, még ha egy kicsit lassúka is, de az Androidos böngésző szeirntem még nagyon bugos... ebből a bétát érdemes próbálgatni, ott egy leheletnyivel jobb a használhatóság általában (ennél is van könyvjelző sync, a Flash-ről nincs információm)
Előre is köszönöm a ponosítást! A Flash-el nem teljesen vagyok tisztában a különféle Android verzióknál.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Üdv. Feltudnátok világosítani, hogy az androidos böngészők milyen motort használnak? Amiről tudomásom van:
- Webkit: opera, boat, chrome
A többiről fogalmam sincs... erre azért lenne szükségem, mert akarok egy webkites (boat premium, a könyvjelzők miatt nem cserélném le) és egy másik motort használó böngészőt. Tableten mindig asztali módban futtatom az oldalakat és legtöbbjüknél problémák akadnak. A segítséget előre is köszönöm.Szerk: Ja és tudjon flasht és cloud bookmark-ot.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
slice14
veterán
Sziasztok
Nagyváradi buszmenetrend app-ot keresek. Lehet én vagyok vak, de play-be nemigazán látok ilyet.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Oldman2
veterán
Én megfelelő beállítás mellett, automatikus apk mentésre az AppMonster Pro-t használom.
Pontosan azt teszi, amit szeretnél.
-
petipetya
nagyúr
Azért még megemlíteném a Fleksy billentyűzetet is. Elég nagyok és jól láthatóak a gombjai, ráadásul a betűk mindig nagyok maradnak, mint az IOS esetében. Az egyetlen hátránya az, hogy bekapcsolt szótár esetén a javaslatokat csak akkor adja ki, ha a szó beírása után nyomtunk egy szóközt. Szerintem sokkal gyorsabb lenne, ha már a szó beírása közben is látni lehetne a javaslatot, ahogyan más billentyűzet esetében is.
Persze ha már be van tanítva, akkor piszok gyorsan lehet vele írni.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
monalala
aktív tag
Sziasztok, olyan app-ot keresek amivel az auto fényerőt tudnám beállítani fényviszonyokhoz, mint a cm romokban.
Üdv, Lala
-
aizen92
addikt
Boat Browserben régen volt egy olyan funkció, hogy ha lefele görgettél akkor eltünt felülről a tabbar és a url sáv. most egyszerüen nem találom meg ezt a funkciót.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
_ak_
addikt
tomy86, aicon,
Köszi, meg is nézem ezeket!
Let's begin, de gozaimasu!
-
aicon
senior tag
SlideIT Keyboard lett az általad említettek utóda jelen fórumbeli ajánlásra.
Más
Egyenleg automatikus lekérésére: USSDDualWidgetPro teszi a dolgát felénk.
Még nem tévedettA CM3G is rendben
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
tomy86
addikt
Próbáld ki a TouchPal X-et is! Én is most próbálgatom egy itteni javaslat alapján.
-
aizen92
addikt
béna vagyok nagyon, és nem találom azt az alkalmazást, amivel a fizikai billentyüzet gombjat lehet átállitani androidra, az rémlik még hogy fizetős. segitséget előre is köszönöm!megtaláltam még is az alkalmazás táramban: external keyboard helper pro!
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
MODERÁTOR
-
_ak_
addikt
Jól látom, hogy a Swype-on kívül max a Swiftkey-t lenne érdemes kipróbálni?
Szeretném a Swypeot meg minden, de pár hónap után, rettenet lassú lesz, legalábbis, törlésnél olyan laggok jönnek elő, hogy csak ne.
Let's begin, de gozaimasu!
-
sir fg
aktív tag
válasz #49738752 #49149 üzenetére
-juc-, Viktor0610: köszönöm a visszajelzéseket. Nem tudom, mi van. Most átállítottam mindent angolra, mégsem konvertál.
A Handcent verziót még meg tudjátok mondani? Nekem 5.6.3.[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
tomy86
addikt
"Az USSD kóddal meg vagy lekérem az összeset és akkor talán pontos, vagy pedig csak párat, de akkor biztos nem fog stimmelni."
Az ismerőseim kb. 90%-a többnyire ugyanazokat a számokat hívja rendszeresen (ismerősök, családtagok stb.). Többen használják a CM3G-t (én is) és soha nem volt különösebb eltérés (+/- 30-40 Ft. nem számít). A maradék 10%-nak, - akik pl. ügyfeleket hívogatnak - tájékoztató jelleggel megfelel. Ezért ezt a számhordozásos történetet kicsit túldimenzionáltnak tartom az esetek többségében.
Ha már bele akarunk kötni az ilyen programokba, akkor az nagyobb gond, hogy pl. a viber hívásokat normálként kezeli.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #49156 üzenetére
Feltöltősnél nem tudsz híváslistát nézni. Meg én alkalmazást hiányoltam, nem weboldalt.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Lássuk be, hogy a szolgáltatók ezt nem szeretnék. Különben lenne rá szolgáltatói app. A VOIP hívásnál már a tárcsázóban mutatja az egyenleget, az aktuális hívás percdíját és hívás végén a költségét. A weboldalon pedig megtekinthető a részletes híváslista a terhelt költséggel együtt. Miért nem lehet ilyet egyik hazai szolgáltatónál sem? Talán technikai akadálya van?
A tárcsázóból indított hívásoknál meg kérdezgesse az ussd -t, akinek....[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz tomy86 #49153 üzenetére
Nekem most így hirtelen egy olyan feltöltőkártyás csomag se jut eszembe, ahol ne lenne jelentősége a szolgáltatónak és ne lenne alkalmazás hozzá. A Telenor-t nem néztem, mert írta, hogy nem ott van. A T-Mobile-nál nincs ilyen, a Vodafone-nál meg ott a Mobil Vodafone a Play áruházban.
Az USSD kóddal meg vagy lekérem az összeset és akkor talán pontos, vagy pedig csak párat, de akkor biztos nem fog stimmelni.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Csatlakozom air véleményéhez. A CM3G-nél jobbat nem hiszem, hogy találsz, ha a szolgáltatódnak nincs erre programja. Kezeli a feltöltőkáryás csomagot is.
(#49146) Bozek: a gyakran hívott számok ussd kóddal lekérdezhetők (mármint, hogy melyik szolgáltatóhoz tartoznak) és máris nincs nagy eltérés. Ráadásul van olyan csomag, ahol ennek nincs is jelentősége.
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
Az én esetemben addig teljesen mindegy amíg +36-al kezdődik a telefonszám
szerk:
(#49148) Viktor0610:
Nem telenoros vagyok, a szolgáltatómnak nincs ilyen programja külön.(#49147) air:
Köszi ezt megnézem(#49142) mazsi70:
Meg ezt is[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
törölt tag
Bizony nem írt hülyeséget, mert azt egyik program sem tudhatja külön adatbevitel nélkül, hogy melyik számra, mennyit számoljon. Nem tudom, hogy a többi szolgáltatónál ez hogy megy, a Telenornál van egy ilyen Egyenleg infó. Persze mobilnetről kell indítani. Ha ennek csinálsz egy parancsikont, akkor home -ról tudod indítani.
-
tankraid
aktív tag
Olyan progit tudtok ajánlani ami egy könyvtár vagy fájl nyitását kódtól teszi függővé?
Arra az estre keresek megoldást, hogy valaki használni tudjon egy telefont de ne tudjon minden rajta lévő cucchoz hozzáférni.A válaszokat előre is köszönöm!
-
air
nagyúr
Az egyik legjobb a Call Meter 3G.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
MODERÁTOR
válasz sir fg #49135 üzenetére
- milyen telefonja van
Xiaomi Hongmi.
- milyen Androiddal
4.2.2.
- milyen nyelvre van állítva az Android illetve maga a Handcent
Angol és angol a Handcent is.
- tud-e valami konkrét beállításról, ami elösegítette ezt a funkciót (azaz hogy müködik a karakter-átalakítás)
Nem találtam erre vonatkozó beállítást...Xiaomi 13T
-
Romvr
őstag
válasz batai15 #49139 üzenetére
Tudom a négyzetrácsos füzet és a ceruza csodákra képes, de ha már van egy okos telefonom jó lenne ha az ilyen dolgokat az tartaná fejbe, nem pedig én.
Szóval köszönöm ezt a 0 értékű hozzászólást."(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
-
Romvr
őstag
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresek ami a kártyás csomagokat is képes kezelni. Azaz beírom a feltöltött összeget, a hívások/sms díját és az alapján számol hogy hány percem van még hátra a hívások után. Ezt pedig Widget vagy Állapotsori ikon formájában ki is jelzi.
Amit találtam az mind előfizetéseseknek van kitalálva azaz minden hónap X-edikén újraindul, meg csak az elbeszélt percek számát mutatja...
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
törölt tag
Lehet, hogy ebben az Android is ludas. Ha van egy 1280x720 -as (vagyis 16:9 -es) képed és egy Tabod ugyanilyen felbontású kijelzővel, akkor ki kéne adja. Csakhogy ebből le kell vonni a dockbar -t, ami ebben az esetben 48 pixel. Vagyis a kijelző 1280x672, ami semmiképp sem 16:9.
-
őstag
Mi a helyzet akkor ha vásároltam egy albumot play-en, és az több mint 100 tracket tartalmaz, de ugye az a max zeneszám ami egyben letölhető, ezt ki is írja egy figyelmeztető ablakban.Most mi a fakkomat csináljak, egyesével töltsem le? Mert ez egyrészt rengeteg idő, másrészt úgyis zip vagy rar formátumban szedhető. Valaki belefutott már ilyenbe?
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
sir fg
aktív tag
Bocs, hogy ismétlem magam, de nem volt válasz:
Aki Handcent SMS-t használ, és müködik az ékezetes karakterek automatikus átalakítása (hogy 160 karakteres maradhasson az SMS), attól azt szeretném kérdezni, hogy:
- milyen telefonja van
- milyen Androiddal
- milyen nyelvre van állítva az Android illetve maga a Handcent
- tud-e valami konkrét beállításról, ami elösegítette ezt a funkciót (azaz hogy müködik a karakter-átalakítás).Elözmény: nekem nem alakítja át a karaktereket. (Nexus 5, Android 4.4.2, német nyelvü Android, akármilyen nyelvü Handcent.)
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
petipetya
nagyúr
válasz tybsen #49131 üzenetére
Igazából pont ez zavart engem az előző Google Kamera verzióban, feltéve ha ugyanarról beszélünk - a válaszod visszakövetése nem hozott eredményt ez ügyben. Sokkal nehezebb volt úgy kezelni, hogy nem emelem fel az ujjamat, mert úgy az ujjam mindig kitakarta valamelyik menüpontot. Az új interfész sokkalta kezelhetőbb.
"nincs rá lezsóidő"
-
tybsen
addikt
válasz #41133696 #49123 üzenetére
Jo lett a business cal uj widget-je. Elsore csunyacska es egyszeru a regihez kepest, de eppen az egyszerusege miatt par perc utan jobban tetszik, mit a regi.
Uj Kamera temahoz: en csak azt sajnalom, hogy nem lehet egy mozdulattal valtani a kulonbozo modok kozott. Marmint egy jobbra huzassal elotunnek a modok (panorama, stb) - itt fel kell emelni az ujjam es kivalasztani amit szeretnek. Nyilvan nem nagy erofeszites de stilusosabb lett volna valahogy ugy megcsinalni, mint a foto-szerkesztoben, ahol anelkul, hogy felemelnem az ujjam, fel-le lehet csusztatni a kulonbozo funkciok kozott, erre gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
Koga777
tag
Sziasztok!
Hogy lehet kérdőjelet előhozni a Swype-ban? Egyszerűen nem találom és ez megőrjít.Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
válasz LonGleY #49126 üzenetére
"A képaránytartás könnyen jelenthetne képtorzítást is, ha épp olyan pictúrákról van szó."
Ezt most nem értem, mire gondolod... Az a bajom, hogy némely képet beméretezi rendesen, hogy beférjen a kijelzőre, másokat meg csak egyik dimenzióban. pl. álló kép, szélességében összenyomja. Elfordítom a tabletet, akkor ugye kicsi a kép, de akkor sem jó a képarány, mert akkor meg széthúzza. És ezt csinálja a beépített galéria, meg a QiuckPic is.
Akármelyik PC-s képnézőnél alap az aránytartás :S[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
LonGleY
veterán
válasz herdsman12 #49124 üzenetére
Szörnyen megterheli a géped, ha mindkettőt telepíted, és próbálgatod őket?
-
herdsman12
őstag
Melyik képszerkesztőt próbáljam?
Photo Editor (dev.macgyver) kezeli az EXIF adatokat, vagy
Pixlr Express - photo editing (Autodesk Inc.) vörösszem eltávolítás.
Ezek miatt inkább az elsőt választanám. -
törölt tag
válasz Viktor0610 #49119 üzenetére
A warez nem az anyagi megkárosítást jelenti, hanem a jogellenes tevékenységet. Ha a jogtulajdonos bármilyen korlátozáshoz köti egy szoftver használatát, akkor e korlátozás megszegése, kijátszása jogellenes, tehát warez.
-
Hello!
Milyen galéria alkalmazást tudtok ajánlani, ami nem kavarja el a képarányokat? A tabletem kijelzője 800*444 -ez, ez ugyan nem nagy segítség a programoknak, de azért egy egyszerű képaránytartás igencsak lehetne az alap galérában is :S (Vagy kamu a felbontás, és azért rossz? )
Köszi a segítséget előre is
Mutogatni való hater díszpinty
-
MODERÁTOR
Voltam ugyan moderátor itt, de nem foglalnék állást.
"Magánemberként" azért nem tartom wareznek egy ingyenes fájl megosztását, mert nem károsítom meg a program készítőjét anyagilag.
Xiaomi 13T
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #49111 üzenetére
No, ez egy érdekes kérdés. Jó lenne erről egy ombudsz...aaakarommondani moderátori állásfoglalás. Az alkalmazás jogtulajdonosa korlátozta az elérhetőséget. Ha szigorúan nézzük, akkor mindegy, hogy a korlátozás financiális, és/vagy regionális, a megszegése mindenképpen warez. Rosszul gondolom?
Szerk.: megelőztek, de legalább kiderült, hogy másnak sem egyértelmű a szitu legalitása. Mellesleg ha a jogtulajdonos korlátozása épp készüléktípusra vonatkozik, annak megszegése miért nem warez?
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Viktor0610 #49115 üzenetére
Egy ingyenes alkalmazást megosztani, ami csak a telefon miatt nem letölthető, nem warez. Egy olyant, amit Magyarországon nem tettek elérhetővé szerintem az.
(#49116) Richee11: Mit nem értesz rajta? Nem elérhető Magyarországon, ezért nem tudod letölteni. Ez olyan nehéz, hogy doktori kell hozzá?
-
Richee11
senior tag
válasz Viktor0610 #49115 üzenetére
Értem én, csak azt nem, hogy a hivatalos áruházból az ingyenes alkalmazást nem tudom letölteni.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Krisz79 #49112 üzenetére
#49086 -ban linkeltem egyet. Sok effekt van benne. A korrekció alatt találod a vörösszemet.
Atillaahun:
MiniPC -n frissítettem a stable verzióra, de nem jeleníti meg a hsz. -eket, csak a két szélét. Visszaraktam a beta2 -t. Megnéztem telón, ott a beta3 -at használom, az jól működik. De ez több összetevős dolog, mert közben a Jetpack is frissült. Bármelyikből tudok neked küldeni, ha igényled. -
Richee11
senior tag
válasz Viktor0610 #49111 üzenetére
Hogy érted, hogy nem warez? A playen gondoltam, hogy nem warez app van
-
Richee11
senior tag
Le akarom tölteni a Movies by Flixster-t de nem engedi. A telefonomon 4.1.2 van és a Play-an azt írja, hogy Eszköztől függ. Most akkor ezt, hogy kell értelmezni?
-
Krisz79
őstag
Van olyan fotós app,amiben létezik fotó javitási lehetőség? (,vörösszem,stb)
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
atillaahun
veterán
Felidegesített az új Dolphin, leb@sztam, visszaraktam a 10.3-at. Viszonzásképpen ezzel várt. Erre lefrissítettem a legújabbra, de pont ugyanolyan szar. Most felkerültem a feketelistájukra hogy nem tetszett új verzió, vagy mi az anyámat tudok ezzel kezdeni?
Aki nem értené: zoom-olás után töredezi ekkorára auto a szöveget. Ha jobban ránagyítok meg már nincs auto illesztés ...
/nem, nem szeretném átállítani a betűméretet közepesről nagyra hogy egymásra lógjanak a szövegek ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest