Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex devil
senior tag
Szevasztok, olyan alkalmazást szeretnék ami kiteszi teljes képernyőre a hívó fél képét bejövő hívásnál és jól működik. Samsungom van (advance), párat próbáltam de talán jobban járok ha itt megkérdezem, hogy melyik a legjobb szerintetek? Lehet fizetős is.
S23
-
petipetya
nagyúr
válasz vadászcsiga #49897 üzenetére
Dettó, azzal a különbséggel hogy a SwiftKey-re állok vissza. Jó lenne ez a Fleksy, ha már írás közben láthatóak lennének a javaslatok. Ám amíg ehhez egy szóközt kell nyomni, addig macera.
"nincs rá lezsóidő"
-
batai15
félisten
Az ai type billentyűről mi a vélemény?lejárt a swype hónap,és kellene venni valamit végre.
A flyesky nem jött be nekem se még.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Van valaki aki meg tudta szokni a Fleksyt es használja is? Nekem fent van még de nincs alkalmam ráéreznii mert amikor írni kell valamit élesben akkor szükség van a gyorsaságra ezért gyorsan vissza váltok a Swype-ra
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
Olyan programot keresek amivel ki lehet listázni hogy a tárhelyen és a belső sd- n mik azok a progik amik a legtobb helyet foglalják.
Tudtok ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
cimbi186
aktív tag
válasz gipsztigris #49890 üzenetére
AnySoftKeyboard+magyar.
Ezt tudnám ajánlani és ingyenes.Itt betudsz állítani teljes magyar ékezetes bill-t.
(és még sok mást is,nekem nagyon bejött) -
törölt tag
válasz gipsztigris #49890 üzenetére
Szerintem esélyes, hogy mint a SwiftKey billentyűzetnél nem, úgy itt sem. Amúgy videó alapján jó lehet :-) Fickó meg a szörfözés közben ledobja a homokba a készüléket aztán megy úszkálni:-)
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
ai.type Billentyűzet plusz-t használok Magyar nyelvi kiegészítővel.
Lehetséges beállítani úgy, hogy alapból ékezetes teljes billentyűzet jelenjen meg?"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
xcds
őstag
A cerberus a webwes felületen azt írja, hogy nem tud kapcsolatba lépni az eszközzel. Wifi van, net van, mi a kínja Azért ez elég kiábrándító, hogy akkor se lehet elérni a telefont, ha itt van mellettem és akarom is, hogy menjen.
-
törölt tag
válasz petipetya #49884 üzenetére
Vannak még bőven hiányosságai. Egy FTP (is) jól jönne. Meg némi optimalizálás, hogy Android telón is normálisan használható legyen, hamár Google -termék.
Wine alatt sem lehet működésre bírni a klienst? Egy csomó Windows alkalmazást (portabele verziókat) sikerült már futtatnom vele Linuxon.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz margithid #49864 üzenetére
A tapasztalatok alapján nem a Google korlátoz. Én határozottan emlékszem, hogy a böngészőkben van ilyen korlát (talán a memóriahasználat miatt). Androidon fájlkezelővel ez áthidalható (szerintem kényelmesebb is). Azt nem tudom, hogy PC -re van-e vmi kliensalkalmazás, esetleg TC plugin.
-
Bozek
nagyúr
Pedig ez is le van írva, hogy mi van utána.
- Az alkalmazás letöltése ingyenes, és kipróbálható 10 alkalom erejéig. Ezt követően kreditet kell vásárolni. Kreditvásárlás az applikáción belül lehetséges egyetlen gombnyomással.
- 1 applikáció használat 20 kreditbe kerül. Ajándék kredit elfogyása után lehetőséged van előfizetni a használatra. -
air
nagyúr
Hol itt a félreértés?
A program semmit nem ér a szolgáltatás nélkül, amire regisztrálni kell. Ha csak a programot linkelem be, akkor pedig az lett volna a kérdés, hogy akkor ez most hogyan is működik. "Füstszűrős sapka."
Mondjuk, amit te linkeltél, annál marhára nem derül ki, hogy hogyan is kell használni.
"Teendőid:
1. Töltsd le.
2. Próbáld ki az alkalmazást, az AJÁNDÉK ingyen kredittel.
3. Írd meg a véleményed."
És ha elfogyott az AJÁNDÉK kredit, akkor mi van? Mobilegyenlegből lehet fizetni, vagy valahol számlát kell nyitni hozzá?[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
petipetya
nagyúr
válasz -=Vacsek=- #49873 üzenetére
Nálam is hiba van a mátrixban, baalco tapasztalatát meg tudom erősíteni - a posztok helyén csak nagy fehérség van a webes felületen.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
baalco
tag
válasz -=Vacsek=- #49873 üzenetére
most pc-n is haldoklik, vmi központi gáz lehet
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. az mitol lehet h a facebook app nem tolti be az uj hireket? loading error. letoroltem felrakta. nem segitett. otlet?
-
törölt tag
válasz atillaahun #49865 üzenetére
Anno mintha azt írta volna a Google, hogy nincsenek korlátozások, azzal töltöd meg, amivel akarod. A böngészőkben viszont szokott lenni korlátozás a feltöltésnél. Délután leszek wifis helyen. Kipróbálom SolidExplorerrel.
-
margithid
veterán
válasz atillaahun #49865 üzenetére
Nem tudom. Ezt hol lehet megnézni és esetleg átállítani?
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Google drive-ba szeretnék egy filmet feltölteni, de valamiért 1%ig tölti csak fel és utána egyszer csak 0% lesz és nem tölti...
Ez miért van?
Próbáltam többfélét is, mappát, külön file-t sehogy se megy, régen pedig egyet sikerült feltenni. -
Bozek
nagyúr
válasz Nameste #49859 üzenetére
A következő településekre készült eddig ilyen: Budapest, Szeged, Miskolc, Győr, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár, Kecskemét, Szolnok, Nyíregyháza, Hódmezővásárhely.
Itt találod őket: [link]
Amúgy meg elég csak beírni a Google Play keresőjébe, hogy Parkolás és ki is dobja.
-
Nameste
tag
Hai,
Ehez hasonló appot keresek androidra:
https://itunes.apple.com/us/app/parkolas/id418009130?mt=8
Valakinek van tippje?
-
MartOOn
addikt
Hali. Root nelkul vmi gyors reboot appot tud vki amit elixir allapotsorra ki tudnek rakni? Köszi!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
ted_mosby
senior tag
Köszi srácok! Ez a Sportstracker elég bejövős.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
nyikszi
őstag
válasz vadászcsiga #49854 üzenetére
+1 a Sportstrackernek Csak ajánlani tudom.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
vadászcsiga
félisten
-
addikt
válasz Fapuma77624 #49851 üzenetére
" ez az olvasási mód" :-B
Ha hangos szöveg felolvasásra gondolsz, akkor pl. a FBReader + a kiegészítője. Én a magyar nyelvnek a Nuance alkalmazást használom.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Fapuma77624
tag
Van a Samukban ez az olvasási mód. Ezt nem tudja vmi app is?
-
ted_mosby
senior tag
Sziasztok!
Futás közben Offline futó appot tudtok mondani? Köszi
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
batai15
félisten
Én az ujabb kinézetű operát kérdezem...
-
őstag
válasz batai15 #49832 üzenetére
Forgalomkímélő böngészőt keresek, chrome - opera: kevés beállítási lehetőség van bennük (pl. képek betöltése csak wifi-n), uc-ben data saving mindig 0%-ot mutat, többi böngésző nem tömöríti az oldalakat. Milyen böngészőt próbáljak ki? Tömörítés, szinkronizáció, gesztusok, képek betöltése csak wifi-n, sok beállítási lehetőség amire szükségem volna.
Opera Link nálam nem működik rendesen, első bejelentkezéskor letölti a kedvenceket (név-jelszót viszont nem), de később már nem szinkronizálja.
-
addikt
válasz batai15 #49832 üzenetére
"Ha már böngészők, mi a jó böngésző még?"
Mobile Classic vagy az Opera Mobile 12.10. Jelenleg ezt használom, amivel nagyon meg vagyok elégedve.
Szöveget egyik említett alternatíva se tud olyan pontosan és gyorsan tördelni, ha egyáltalán képes is erre.
A könyvjelzőkre az Opera Link a megoldás.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
dokee78
félisten
-
roly7
tag
üdv segítene valaki az a problémám hogy egy nem marketről származó játékot telepítettem nem tesz ki indító ikont és a programtárban sincs meg az ikonja csak úgy tudom indítani ha telepítem és a megnyitásra megyek
-
batai15
félisten
Operában nem lehet szinkronizálni a könyvjelzőimet?
-
-
batai15
félisten
Ha már böngészők, mi a jó böngésző még?
chrome megy jelenleg, jó is lenne, de több lappal egyenként ujra tölti az oldalakat, erőforrás igényes, és néha meg meg akad.
De nekem valami hozzá hasonló kellene plusz , lehessen ablakba normálisan gépelni fekvő módba is.
opera, túl buta ezekhez, ill delfin sem jött be.
-
tybsen
addikt
A google now ma delutan mobiltelefonos hireket dobott fel. itt egy kep rolaEz valami ujdonsag, tudtok rola? Mert eddig csak idojaras meg utvonal volt (meg foci). Ja es penteken egy utfelujitashoz erve felugrott szinten egy ertesites az utfelujitasrol.
-
Huma
addikt
válasz aizen92 #49824 üzenetére
Ilyen nálam nincs. Ezt a ficsőrt külön be kellett kapcsolni valahol. Amikor rootoltam a telefont akkor megcsináltam, de most gyári szoftver van fenn és abban nem látok ilyen opciót.
Vagy az is lehet hogy máshová rejtették. Vagy vak vagyok. Bármi lehetséges.Nem lenne rossz valahogy újra bekapcsolni ezt a funkciót mert hasznos volt.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
tybsen
addikt
Koszi sracok
Megvan... A gond az volt, hogy nem voltam bejelentkezve az outlook-ba. Egy ilyen errort dobott eddig de most bejelentkeztem es ha ugy megnyitom a linket, akkor mukodik.
Koszi megegyszer sracok
-
tybsen
addikt
Megnezne valaki legyszi, hogy az ebben a hozzaszolasban levo onedrive linken levo kepet meg tudja-e nezni? Iszonyatosan bosszant, hogy windows phone-rol meg tudom nyitni a linket, de ha androidos eszkozrol (nexus 5) probalom, nem megy. Korabban is probaltam, de egyszeruen valamiert errort dob ha androidrol nyitom meg (mar nexus 4-en is ez volt). Egyedi eset ez nalam vagy mert kulfoldrol vagyok vagy szerintetek miert van ez? A wp phone topikban regebben kerdeztem de nem tudott senki semmi mondani.
-
Huma
addikt
válasz atillaahun #49820 üzenetére
Zsír. Sikerült. Köszi!
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
soultrapp
senior tag
erre valaki??
-
Huma
addikt
AirDroidot hogy a fenébe lehet letörölni? Nincs a lehetőségek között az eltávolítás. Playnál meg azt írja ki hogy először deaktiválni kell. De azt sem lehet.
Feleslegesen foglal 40MB ramot.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Moralespg
tag
-
quailstorm
nagyúr
foldermountnak valami alternatíváját ismeri valaki? Nem komálja a CM11-et.
-
LonGleY
veterán
válasz Ádám16 #49813 üzenetére
Az Android szakmai topic is megfelelő lehet, de a legjobb ilyen kérdést a készülék sajátjában feltenni.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Valaki tudna példát mondani arra, hogy mire használja ezt az IFTTT nevű alkalmazást?
"nincs rá lezsóidő"
-
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Megfelelőbb topikot nem találtam, max egy modi segítsen abba, hol tegyem fel a kérdésem, ha itt nem jó.
Nem tudok alkalmazásokat frissíteni, mert azt írja ki a telefon, hogy nem áll rendelkezésre elég tárhely.
A tárhely menüben az eszközmemóriában valóban nincs több hely, viszont a belső tárhelyen rengeteg. Hogyan tudom beállítani, hogy az alkalmazásokat oda telepítse? (S2) -
petipetya
nagyúr
válasz katalin888 #49799 üzenetére
Talán a mysms tud hasonlót az elvárásaidhoz. Nem próbáltam és nem is fogom, csak olvastam róla.
"nincs rá lezsóidő"
-
-
LonGleY
veterán
Csak PC-n (Abbyy FineReader).
(#49805) atillaahun: Nem kell hozzá nagy tétel, néha én is jobb szeretem így bepötyögni az sms-t (pl. címeket tudok így rendesen copy-paste-elni stb.). Nem kell ehhez speciális felhasználási szokás sem. Egy áthidaló megoldás még, ha a Keep-be mentek PC-n, és onnan húzom át az sms szövegeként, amit küldeni szeretnék. Néha még ez is gyorsabb a bepötyögésnél - a követlen billentyűzettel való írással meg aztán tényleg semmi sem vetekedhet.
Ellenben a diktálás életképességét esetemben kétségbe vonnám. Mennyire lenne gyors már javítgatni a helyesírást, ragozást, egyebeket?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz katalin888 #49802 üzenetére
-SMS küldése a számítógépről tudja
-- SMS es Log Backup gepre tudja,
felhőbe az SMS mentéseket data formátumba tudod feltölteni manuálisan
-- a Google naptárt tudja
-konyvjelzoket is szinkronizalja,menit a felhobe. A Google Chrome tudja
- Ingyenes IgenÉs még számos egyéb dolgot tud!
Az igényed kielégítésére, kötve hiszem, hogy lesz olyan alkalmazás, ami minden kritériumnak eleget tesz.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Miért PC-ről akarsz SMS-t küldeni? Normális keyboard appal fél perc megírni egy sms-t, szerintem nem éri meg ezért rákötni a mobilt a pc-re.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Huma
addikt
Tud valaki egy aránylag jól működő OCR programot?
Párat írtak itt topicban de nem igazán bejövősek.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
LonGleY
veterán
válasz atillaahun #49803 üzenetére
A fizikai billentyűzet. Amúgy erre én ezt használom néha (az AirDroid-ot utálom a sok szarsága miatt).
-
atillaahun
veterán
Akkor most telefonról akarsz sms-t küldeni vagy PC-ről? Utóbbinak mi értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest