Hirdetés
- Újabb átverés? - Viber, Whatsapp
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Gear S3 - második kör
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Humbucker
senior tag
Tudnátok ajánlani androidra egy nagyon megbízható navigációt, térkép appot? Nem autózáshoz kell, csak hogy képbe legyek leginkább Budapest utcáival. Az lenne a legjobb ha offline lenne, eddig amiket használtam nagyon lassúak és nem megbízhatók.
-
Humbucker
senior tag
Tudtok mondani nekem nagyon jó call blocker app-okat?
-
Humbucker
senior tag
Tudtok mondani olyan hívás tiltásos app-ot ami nem azt jelzi ki hogy foglalt vagyok a tiltó listán lévő hívónak, hanem azt hogy ki vagyok kapcsolva jelenleg?Van ilyen?Eddig mind csak foglaltat jelzett, nekem az meg nem jó.
-
Humbucker
senior tag
Üdv!
Tudtok olyan hívás tiltó Black List-es alkalmazást ami olyan hogy a hívónak foglaltat jelet, hanem azt jelzi mintha ki lenne kapcsolva, vagy mintha nem is létezne az a szám?
-
Humbucker
senior tag
Üdv!
Htc One V-ét lehet Root-olni?Ha igen hogyan?
-
Humbucker
senior tag
Nehéz egy telefont Root-olni egy olyanak aki még sosem csinált ilyet?
Mi kell hozzá? -
Humbucker
senior tag
Szerintetek jó ez a teló?
Lenne egy ilyenem cserére,Nokia Lumia 520-ast adnék érte.Megérné elcserélnem sztetek? -
Humbucker
senior tag
Van olyan Blacklistes app amin a tiltólistára tett hívó ha felhív neki egyből foglaltat jelez?
Nekem ami van az egyszer kicseng annak aki hív,olyan kéne ami egyszer sem cseng ki neki,nehogy azt higyje hogy direkt nyomom ki.Tud valaki ilyen appot?
[ Szerkesztve ]
-
Humbucker
senior tag
Valaki még a #49614-esre ??
-
Humbucker
senior tag
Hali!
Valaki használja itt az aFirewall appot?
Állítólag ebbe is van blacklist. -
Humbucker
senior tag
Mi az a root-olt telefon??
-
Humbucker
senior tag
Üdv!
Tudtok ajánlani nekem olyan hívás tiltó programot,ami annak aki hív azt jelzi ki mintha kilennék kapcsolva,vagy hangpostára dobja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest