Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
zeusz55
senior tag
-
törölt tag
válasz
vadasz70
üzenetére
Ezzel csak az a probléma, hogy az FM Transmitter nem csak egy szoftver, hanem szükséges hozzá egy hardver is. Nem tudok olyan Androidos telóról, amiben lenne ilyen. Egyedül az N79 -es Nokiáról tudok, hogy volt benne Transmitter. De még ha lenne is ilyen, akkor sem hiszem, hogy tudnád normálisan használni. Nekem van a PNA -mban ilyen. Autózom vele gazdagon. Vidéken még csak-csak lehet találni olyan frekvenciát, amin működik. De ahogy haladsz egy város felé, szinte biztos, hogy oda lesz az átvitel, mert egy közeli frekvencián működő adó elnyomja. Ez pedig nem azért van, mert az én transmitterem gagyi, hanem azért, mert a transmitterek adóteljesítménye jogszabályban korlátozott. Ezt semmilyen kereskedelmi forgalomban kapható eszköz sem lépheti túl.
-
-
törölt tag
válasz
vadasz70
üzenetére
Közvetlenül TV -vel még nem csináltam ilyet. MiniPC és SGS2 között csináltam, Wimo -val. Egyébként Samu TV -ről van szó? A Samuról elterjedt, hogy van Miracast. Van Screen Mirroring, de nem Miracastot, hanem egyedi szabványt használ, ami nem Samu megjelenítőkkel okozhat kompatibilitási problémát.
-
air
nagyúr
válasz
vadasz70
üzenetére
DLNA lehet a készülékben, attól függ milyen márka, milyen rom, stb.
Távirányítóhoz kell alkalmazás. Play-en van egy csomó, keress a "smart", "remote", "control" szavakkal. Ajánlani nem merek/tudok semmit, mert eléggé korlátozott ezeknek az alkalmazásoknak a kompatibilitása. -
-
Bozek
nagyúr
válasz
vadasz70
üzenetére
És hogy hozod elő, ha nem látod?

Amúgy van olyan, hogy a galériába nem kerülnek be a képek például. Vagy a zenelejátszóba. Egyébként a rejtett mappa is létezik, egy pontot kell a fájlnév elé rakni, aztán meg kikapcsolod a fájlkezelőben a rejtett mappák mutatását. Bár aki tudja, hogy hogyan kell visszakapcsolni, az meg tudja nézni utána.
-
-
snowdog
veterán
válasz
vadasz70
üzenetére
Létezik. A Samsung telefonokban gyárilag benne van, csak regisztrálni kell a Samsung szerverre. Lopás esetén nyomon követhető a készülék, tíltani lehet, illetve tartalmat törölni. De vannak további lehetőségek is. Én ezt próbálgattam: Cerberus. [link] Van ingyenes, és fizetős változata. Nyilván a fizetős az többet tud, nyújt.
-
Baku
aktív tag
válasz
vadasz70
üzenetére
Ezek a felvevős appok a legjobb példák arra, hogy mindegyik más és más telón fut elégségesen, és megbízhatóan.
Csak akkor tudod Neked, a TE telódon melyik jó, és melyik működik helyesen, ha feltelepíted, és kipróbálod.
Napokat szúrtam el azzal, hogy telepítgettem, kipróbáltam, töröltem ezeket sorban...
Mire végül találtam egyet, ami nálam tökéletesen működött...
A barátomnak jó szívvel ajánlottam, nála meg nem vett fel...
Nagyon telefon, és oprendszer függő, nem lehet ajánlani, mert nem jön be... -
válasz
vadasz70
üzenetére
Használd az Another Call Recorder - ACR-t, nálam tökéletes.
-
törölt tag
válasz
vadasz70
üzenetére
Tűzfal, vírusírtó, stb. Én anno letöltöttem a Samu drivereket és manuálisan telepítettem. Kb. 3 éve vannak Samuim, de még csak hallottam erről a Kies -ről, azt sem tudom, hogy hogy néz ki (nem is vágyom arra, hogy megtudjam).
Azt viszont nem értem, hogy a fórumtársak miért erőltetik Neked ezt a wifis dolgot, amikor Te nem azt akarod használni. Sztem először próbáljuk meg megoldani a problémát és csak aztán megkerülni! -
Markizmark
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Xbox Series X|S
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Eladó Sony 55-210mm f/4.5-6.3 E OSS
- AORUS B450 ELITE 5800X3D 32GB DDR4 2 SSD RTX 4070S 12GB GAMER PC
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo