- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
zeusz55
senior tag
-
törölt tag
válasz
vadasz70 #60847 üzenetére
Ezzel csak az a probléma, hogy az FM Transmitter nem csak egy szoftver, hanem szükséges hozzá egy hardver is. Nem tudok olyan Androidos telóról, amiben lenne ilyen. Egyedül az N79 -es Nokiáról tudok, hogy volt benne Transmitter. De még ha lenne is ilyen, akkor sem hiszem, hogy tudnád normálisan használni. Nekem van a PNA -mban ilyen. Autózom vele gazdagon. Vidéken még csak-csak lehet találni olyan frekvenciát, amin működik. De ahogy haladsz egy város felé, szinte biztos, hogy oda lesz az átvitel, mert egy közeli frekvencián működő adó elnyomja. Ez pedig nem azért van, mert az én transmitterem gagyi, hanem azért, mert a transmitterek adóteljesítménye jogszabályban korlátozott. Ezt semmilyen kereskedelmi forgalomban kapható eszköz sem lépheti túl.
-
-
törölt tag
válasz
vadasz70 #60705 üzenetére
Közvetlenül TV -vel még nem csináltam ilyet. MiniPC és SGS2 között csináltam, Wimo -val. Egyébként Samu TV -ről van szó? A Samuról elterjedt, hogy van Miracast. Van Screen Mirroring, de nem Miracastot, hanem egyedi szabványt használ, ami nem Samu megjelenítőkkel okozhat kompatibilitási problémát.
-
air
nagyúr
válasz
vadasz70 #55225 üzenetére
DLNA lehet a készülékben, attól függ milyen márka, milyen rom, stb.
Távirányítóhoz kell alkalmazás. Play-en van egy csomó, keress a "smart", "remote", "control" szavakkal. Ajánlani nem merek/tudok semmit, mert eléggé korlátozott ezeknek az alkalmazásoknak a kompatibilitása. -
Bozek
nagyúr
válasz
vadasz70 #46871 üzenetére
És hogy hozod elő, ha nem látod?
Amúgy van olyan, hogy a galériába nem kerülnek be a képek például. Vagy a zenelejátszóba. Egyébként a rejtett mappa is létezik, egy pontot kell a fájlnév elé rakni, aztán meg kikapcsolod a fájlkezelőben a rejtett mappák mutatását. Bár aki tudja, hogy hogyan kell visszakapcsolni, az meg tudja nézni utána.
-
snowdog
veterán
válasz
vadasz70 #45614 üzenetére
Létezik. A Samsung telefonokban gyárilag benne van, csak regisztrálni kell a Samsung szerverre. Lopás esetén nyomon követhető a készülék, tíltani lehet, illetve tartalmat törölni. De vannak további lehetőségek is. Én ezt próbálgattam: Cerberus. [link] Van ingyenes, és fizetős változata. Nyilván a fizetős az többet tud, nyújt.
-
Baku
aktív tag
válasz
vadasz70 #43707 üzenetére
Ezek a felvevős appok a legjobb példák arra, hogy mindegyik más és más telón fut elégségesen, és megbízhatóan.
Csak akkor tudod Neked, a TE telódon melyik jó, és melyik működik helyesen, ha feltelepíted, és kipróbálod.
Napokat szúrtam el azzal, hogy telepítgettem, kipróbáltam, töröltem ezeket sorban...
Mire végül találtam egyet, ami nálam tökéletesen működött...
A barátomnak jó szívvel ajánlottam, nála meg nem vett fel...
Nagyon telefon, és oprendszer függő, nem lehet ajánlani, mert nem jön be... -
Oldman2
nagyúr
válasz
vadasz70 #43707 üzenetére
Használd az Another Call Recorder - ACR-t, nálam tökéletes.
-
törölt tag
válasz
vadasz70 #42861 üzenetére
Tűzfal, vírusírtó, stb. Én anno letöltöttem a Samu drivereket és manuálisan telepítettem. Kb. 3 éve vannak Samuim, de még csak hallottam erről a Kies -ről, azt sem tudom, hogy hogy néz ki (nem is vágyom arra, hogy megtudjam).
Azt viszont nem értem, hogy a fórumtársak miért erőltetik Neked ezt a wifis dolgot, amikor Te nem azt akarod használni. Sztem először próbáljuk meg megoldani a problémát és csak aztán megkerülni! -
Markizmark
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mozilla Firefox
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The First Berserker: Khazan
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest