Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasirTTT
őstag
sziasztok, van olyan progi amivel a telót gamepad ként lehet használni ? + a giro is működik benne ?
+ valami olyan módot amivel éjszakai módra lehet kapcsolni a telót, hogy csak piros tónust használ ?
-
törölt tag
Sziasztok
van egy alcatel 918d-m. 2.3.6.zavar a hívás fogadás módja mert középről lefele kell húzni és ez olyan esetlges hogy meddig stb. és a hívást néha véletlen az arcommal lerakom. (szóval erre is kéne megoldás)
van a Play-en olyan alkalazás(ok) amivel ezt a beépített dolgot lehet leváltani helyettesíteni? -
Narxis
nagyúr
Próbáld ki a Note Everything-et, van fizetős és ingyenes verziója is.
A Camera360-nál lehet megoldaná ha bemennél az alkalmazások kezelése részhez és nyomnál rá egy Adatok törlése opciót, ez nem távolítja el csak frissen telepített módba állítja, a fotóidt viszont mentsd le biztos ami biztos.
-
noxon
őstag
Hello, ha eltávolítok egy programot a mappáját otthagyja az android, van erre valami program, megoldás?
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Milyen jegyzetelő programot ajánlanátok, ami widgetként is működik? Jó lenne, ha átméretezhető lenne az adott widget, lehetne bele "rajzolni" is, ismerne minél több formázási lehetőséget (pl áthúzás, kiemelés), esetleg az sem lenne hátrány, ha hozzá lehetne rendelni valamilyen jelzést is...
Más: mi a legfrissebb camera360 előtti verzió? Ugyanis telepítettem az áruházból, ment is, aztán egy frissítés óta már nem megy, állandóan leáll a működése.
Köszönöm a válaszokat!

-
mttssz
senior tag
Ingyenest nem tudok, de fizetősök közt szerintem a legjobb a Camera Zoom FX.
-
darvinya
titán
válasz
modellmaker
üzenetére
Köszönöm így érthető már(nálam sem az egész magyar mert angolul jobban megértem).
Én meg azt hittem a felhőben kell ezt beállítani.
-
modellmaker
csendes tag
válasz
darvinya
üzenetére
Opera gomb -> Synchronize Opera -> Configure Bocs, angol nyelvű operám van...
Feljön egy ilyen ablak [link] // Kicsit már máshogy néz ki, de a lényege ugyanez.
Itt be lehet pipálni, hogy mit szeretnél szinkronizálni. A legalsó értelemszerűen a jelszavak.
Szerk: mobilon szintén be kell kapcsolni az opera link-et, és be kell jelentkezni az opera account-tal.
-
darvinya
titán
válasz
modellmaker
üzenetére
Ezt a jelszó megosztást nem találom.

-
Mr.C
őstag
Üdv fórumlakók!
Tudtok adni egy szuper fényképező programot? Egy ingyenest és egy fizetőst
Csak olyan legyen amit tényleg ajánlotok, mert tele van a play ilyen gagyikkal... -
dokee78
félisten
Nem értem miért nem jeleníti meg az EXdialer a kapcsolatok képeit.
Pedig le van szinkronizálva és be is van állítva. -
petipetya
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére

-
-
tomy86
addikt
válasz
darvinya
üzenetére
Nem. A pontos elérési utat kell megadni. A te korábbi példádnál maradva, ha ez az elérési út "sdcard/Backapps/Aps/EsExplorer.apk", akkor a böngészőbe ezt kell beírni: file:///sdcard/Backapps/Aps/EsExplorer.apk Én ezért másoltam az sd gyökérkönyvtárba egy ES.apk-t. Így nem kell bonyolult elérési utat megjegyezni, ha a friss rendszerre kell egy fájlkezelő.
-
zoleeno1
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
jaja, ez nálam is így volt, magától váltott szoftver módra az biztos, mert én hozzá nem nyúltam. Nyilván ezért is vettem észre olyan későn, mert az alap beállítás hw-es volt, józan parasztként azt gondoltam, hogy akkor úgyis van

mondjuk, hogy a bluetooth-ot minek hagyják ki a tabletedből, azt nem vágom
manapság azért az már nagyon alap, bele férhetett volna... -
quailstorm
félisten
válasz
zoleeno1
üzenetére
Egyébként egy DPS Dream7 engem is idegelt ezzel nemrég(800x480). Felrakom a player, az ARMv7 NEON kodeket, 1080p MP4 lejátszik, pixeles és laggol. Mivan? Ja hogy ez visszarakta software-re magától mert ő úgy érzi jól magát ha szenvedhet... Aztán ment rendesen, de volt kis lag mikor eltüntette a kezelőfelületét az mxplayernek. Olyankor kicsit átméretez. Ezért maradtam a gyárinál, az is visz divx-xvidet.
Egyébként látványosan szép a 720p-1080p ilyen ratyi képernyőn is. Antialiasolni tudja, és nem is olyan feltűnően 800x480 mint menüben/játékoknál. Csak fogy a hely mint állat... 2,5GB data belsőbe(1,5 a system), 8GB SD. És tele lett az is. Ez a tablet allwinner-a10-es. Nem egy csúcs, a flash meg is akasztja, de azért a 22k-ért újonnan jó cucc 4.0.4 root-tal. Csak a bluetooth hiányzik. -
modellmaker
csendes tag
válasz
üzenetére
Alapból nem is fogja szinkronizálni a jelszavakat. Meg kell jegyeztetni az asztali operával a jelszavakat, illetve be kell kapcsolni az Opera Link funkciót. Ehhez kell egy opera account regisztráció is. Az Opera Link-en belül be lehet állítani, hogy mit szinkronizáljon, ezek között nincsenek benne alapból a jelszavak. Ha kijelölöd azt is, szépen menni fog.
-
Doosa
aktív tag
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet megoldani, hogy a telefonra teljesen rávarázsoljam a holo kinézetet. Nem launcher-re gondolok, hanem, hogy pl a status bar is holo-s legyen, de nem szeretnék ezért custom ROM-ot feltenni. Azt tudom, hogy rootolni kell hozzá a telefont és utána lehet valahogyan recovery-ből telepíteni, de már sajnos nem találom pontosan hogyan kell.
Ha valaki kisegítene azt megköszönném.
-
bAtt001
addikt
válasz
Richee11
üzenetére
hát én nem vagyok instagram de szerintem senki sem instagram
na de viccet félretéve nem láttam még a topicban a Jetpack Joyride játékot. nagyon szórakoztató, legalábbis nekem, az irányítása meg mint a faék 
-
Richee11
senior tag
valaki instagram?
-
droti25
őstag
Sziasztok!
A problémám az lenne hogy nem mutatja a google címtárba beírt születésnapokat a naptár(business calendar) az androidon pedig a szinkronizálás be van kapcsolva!
Amit régebben beírtam azt mutatja de az újonnan beírtakat nem!Próbáltam az alap naptár appot de ott sem mutatja csak ha szgépen nyitom meg a google naptár oldalt!Vki tud megoldást?
-
xSide
őstag
Facebook alkalmazás immár alap magyar nyelvi támogatással:
[link]Szövegkörnyezetben nem tudtam tesztelni fordítás során és az alkalmazás több helyen ugyanazon string-el dolgozik, ami nehezítette a munkám
-
fatal`
titán
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Az asztali Operával tudsz az Opera Mobileba szinkronizálni (akár jelszavakat is). Chromenál ilyen lehetőség tudtommal nincs.
-
Doosa
aktív tag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Sajnos nem lehet.
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Chrome böngészőt használok sz.gépen és telefonon is.
A gépen megjegyzett jelszavakat, hogyan tudnám szinkronizálni a mobillal? Szóval hogy a mobil is tudja a jelszavakat amiket elmentettem gépen a Chrome-ban.Köszi előre is a segítséget!!

-
punky10
addikt
-
zoleeno1
veterán
válasz
zoleeno1
üzenetére
Na megvan mi volt a bibi, én voltam a láma

Szal a beállításokban a HW használata volt kipipálva, azonban a film lejátszásánál, a "tapizásra" felülről legördülő menüben valamiért a SW
Elnézést mindenkitől 
dokee78: Tisztában vagyok vele, hogy nincs értelme. Nem is fogok rajta ilyeneket nézni nyilván. Csak még új a teló, én meg olyan vagyok, hogy szeretem tudni hozza e a vas azt, amit mondanak róla. Arról nem is beszélve, hogy mi van, ha én rá akarom kötni a böszme LCD TV-re, és ezzel akarok lejátszani egy videot?
Próbaként lekaptam egy fullhd trailert, hogy teszteljem. Aztán a már leírtakat tapasztaltam, olyan judder-rel, hogy a hajam égnek állt. De mint kiderült a hiba a telefon és a szék között keresendő, azaz user error volt, így nyugodt vagyok 
-
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Olyan appot keresek angol tanuláshoz, amibe ha beírom az angol szót, kifejezést, akkor kiejti helyesen, esetleg még ki is írja magyarul, hogy mit jelent

Előre is köszönöm a segítségeket
-
quailstorm
félisten
válasz
zoleeno1
üzenetére
És fel kéne rakni a megfelelő kodek packot is play-ből. Antutu fel, system information, (vagy tudod fejből a CPU-t bár nemhiszem) és megnézed ARMv6, vagy v7. FPU van-e ha 6-os. Meg NEON van-e ha 7-es. És mxplayerre KERESEL a playben, nem rálépsz a találatra mielőtt tényleg keresnél, majd lekapod a megfelelő kodeket, és telepíted. Ha ezután is rossz HW decoderrel akkor gáz van. De nem jellemző. Gány hardveren ARMv6-on tud dobni, ha jó a gyári player akkor meg kb ugyanolyan.
-
Balinov
titán
-
zoleeno1
veterán
Felraktam az oly sokak által favorizált MX Playert. Az miért van, hogy egy 1080p-s, .264-es video akadozik vele, jól látható módon, a beépített gyári lejátszóval pedig meg se rezzen?
-
Hurkafej
aktív tag
Titanium backup mentés készitésénél a rendszer adatoknál mit jelentenek a különdböző szinnel irt dolgok? Van piros, sárga, zöld
-
taresz2
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
bemondom, hogy jóska és megtalálja, majd hívásra lehet nyomni. Egyébként a billentyűzeten a mikrofon is ezt csinálja.
De engem a beépített magyar hangtárcsázás érdekel, ami már tárcsázza is.
Kipróbáltam headsettel is de nem csinálja. A youtube-on akar megnyitni valamit. -
zsiz
őstag
-
blt.62
őstag
Megtudnátok mondani, hogy mi lehet a gond??" FREEdi Call Filter" magyar nyelvű hívásszűrés van a mobilomon, de az a gondom hogy nem megbízható. Fekete és fehér listánál (most nem jut eszembe melyiknél) beengedi az ismeretlen számokat, hiába tiltom le. Mutatja a blokkolt hívószámokat, de csak a mobilszámot a neveket nem, hiába vannak benne a névjegyzékben. (Nehéz megkeresni a számhoz tartozó neveket,miért nem mutatja névvel együtt??)
-
stefi68
addikt
válasz
Bone123
üzenetére
Kérdésedre és (#4760) Ryle kérdésére, ha szeretitek a jelenleg használt launcher-eteket és csak az alkalmazásfiók (drawer) nem tetszik benne, van olyan lehetőség (több is) amely alternatív alkalmazásfiókot kínál a meglévő launcher mellé.
Ilyen pl. az AppDrawer nevű alkalmazás.Keress rá a Play-en a drawer vagy app drawer szóra...

-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Én gondolkozom, hogy majd veszek egy Android alapú tabletet, majd.
Van-e olyan jegyzetelő alkalamzás Androidra? Esetleg egy "toll kiegészítő" amivel egy füzet + toll (kézírást) lehet szimulálni és elraktározni elektronikus formátumban?
Egyetemi jegyzetéléshez. -
batai15
félisten
Egy rendes fb helyettesítő appot keresek(igen nem wpre hanem androidra) mert eddig az official fb appot arra használtam hogy pl galériában megszotás -fbre opció miatt használtam, ezt leszámítva csak nyűg(sok ramot eszik stb) mobilneten a minnél kevesebb forgalom miatt 0.face megy, wifin ez meg tetű lassú... , szóval maradt az m.face, de ha lenne valami jó kis helyettesítő app ,ami nem zabálja a memóriát(a másik néha 50 megát is benyalt..) köszi
-
Doosa
aktív tag
Van arra valami megoldás, hogy képernyőzárnak tudjak berakni élő hátteret, de meg tudjam őrizni a gyári lockert. 4.0.4 galaxy s2.
-
jbl
senior tag
Én egy olyan alkalmazást keresek, ami ki tudja kapcsolni a telefonon a hangot este 10 kor majd be reggel 8 órakor. Van ilyen?
-
G@ben
addikt
Blutooth forgalmat mérő program van? Olyan kéne, ami programonként mutatja, hogy mi használja.
Illetve érdekelne egy olyan naptár, amiben ha jelez egy esemény, akkor ne kelljen megnyitnom szerkesztésre, mint a gyárinál, ha a teljes szöveget akarom látni, hanem alapból mutassa az egészet. És a kezdő oldalon mutassa legalább az első elkövetkező eseményt.
-
Jarod1
veterán
Valaki tud olyan alkalmazást ami a szabadságokat ütemezi?
a képen anno 1 palmos progi
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Űber franko vagy!!!
-
taresz2
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
igen, Sima Voice Search-el JB alatt
-
laabom
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hozzátok igazából nem tudom hogy létezik e ilyen program. Az Opera böngészőből szeretném a jelszavakat kimenteni mert telefont cserélnék csak van néhány oldal amin nem tudom már a jelszót és néhol nem tudok újat se kérni.
Létezik ilyen program?
Köszönöm előre is a segítséget. -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Szívesen, és akkor egy kis kiegészítés (mégse volt olyan nehéz mint gondoltam). Ez még annyit tud pluszba, hogy hívás végén visszaugrik a kezdőképernyőre, lezár és kikapcsolja a kijelzőt.
Csak ehhez telepítés után kézzel admin jogot kell neki adni. Beállítások > Biztonság > Eszköz-rendszergazdák > pipa.
Landscape 1.1.apk -
Nocsesz1
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszi kiválóan működik.!!!!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszi!
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Van launcher ami lapozós főképernyő helyett függőlegesen görgetős, mint a W8?
-
törölt tag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Vanilla music, just player
-
313313
addikt
Akku statisztilánál a gsm
modul jelzőjénél melyik szín
mit jelent?
Piros-hiba volt a hálózatra
csatlakozással
Zöld-?
Alap szín(szürke)-?
Sötétebb/fehér-?
Arra lennék kiváncsi melyik szinnél
merűl jobban a teló.....
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Szerintem abszolút felesleges.

manapság azért az már nagyon alap, bele férhetett volna...

na de viccet félretéve nem láttam még a topicban a 
Próbaként lekaptam egy fullhd trailert, hogy teszteljem. Aztán a már leírtakat tapasztaltam, olyan judder-rel, hogy a hajam égnek állt. De mint kiderült a hiba a telefon és a szék között keresendő, azaz user error volt, így nyugodt vagyok
crok
mobilizmo