- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Bone123 #73884 üzenetére
Én meg még ezt adnám hozzá. Asszem ez volt a SmartQT20-on anno.
Nokia Energy profilert használtam legutoljára, azzal kiválóan le lehet mérni a különböző SIM kártyák fogyasztását
Merült az N95 8GB mint állat, és nem maradt más. Bejött. -
törölt tag
válasz
Bone123 #73884 üzenetére
Nem próbáltam, de mit szólsz ehhez a CPU monitor -hoz? Úgy látom, hogy tud logolni is (persze az is rádob a procihasználatra).
rem2:
Root nélkül passz. Roottal pl. E-Robot + Secure Settings. Ha jók az infóim, akkor annyi vele a bibi, hogy X jegynél kevesebb karakterbevitelt, valamint a nem végigvitt pontösszekötést nem érzékeli hibának. -
petipetya
nagyúr
válasz
Bone123 #33716 üzenetére
Gondolom, hogy közben már rátaláltál a megoldásra. Van egy esemény x helyen x időben - például a munka. Ha ezt beírom a naptárba és hozzáadom a helyszínt, akkor a Now időben figyelmeztet az értesítési sávban (síppal, dobbal, nádi hegedűvel) akkor, amikor már el kellene indulni.
-
goom
senior tag
válasz
Bone123 #33848 üzenetére
LordRajZoL válaszolt helyettem (nem voltam gépközelben) - amit ezúton is köszönök neki. Különösen, hogy én csak és kizárólag túrázáshoz használtam / fogom használni - tehát nem tudtam volna válaszolni.
Nekem ez navigációs célra túl részletes, aprólékos - arra nekem teljesen megfelel a Google Maps. -
goom
senior tag
válasz
Bone123 #33846 üzenetére
Igen; kb. egy hónapja vettem meg. Azóta már teszteltem is élesben egy 45 km-es túrán.
Eddig nagyon elégedett vagyok vele. Letöltöttem a szintvonal-kiegészítőt, benne vannak a túrajelzések is... Pontos, precíz, és remekül bele tudtam applikálni a túra nyomvonalát. Több eltévedéstől sikeresen megóvott... -
Vanekvanek
csendes tag
válasz
Bone123 #33718 üzenetére
Köszi a gyors választ! Már közelebb vagyok a megoldáshoz!
Most letöltöttem a Bluetooth Remote PC appot. A gondom meg most az, hogy maga a mobil csak határozott időre kapcsolja be a BT-t. Én nem vagyok olyan okos, mint ez a Samsung, nem találom, hol lehet átállítani, már mindenhol kerestem. Galaxy Mini. -
LonGleY
veterán
válasz
Bone123 #33055 üzenetére
Bookmark(s) widget-re érdemes keresni a Play-en (ha eddig nem tetted volna), azonkívül ott van az Android Pro Widgets, ami támogat pár böngészőt (pl. Chrome), de ha más nem, akkor bevethető jegyzetelő is. Mondjuk olyan, aminél a link kattintható widgetből (a Keep nem ilyen).
-
xSide
őstag
válasz
Bone123 #31974 üzenetére
Igen az AirDroid ilyen, épp ezért használom az ES ftp gyorselérését (egy klikk a parancsikonra az asztalon, pc-n pedig az intézőben mentett kedvencre), ha képek miniatűr nézetét is látni akarom akkor pedig smb appot
Telón egy klikk minden, gépen meg úgy látom és kezelem, mint egy meghajtót... -
-
dokee78
félisten
-
stefi68
addikt
válasz
Bone123 #4803 üzenetére
Kérdésedre és (#4760) Ryle kérdésére, ha szeretitek a jelenleg használt launcher-eteket és csak az alkalmazásfiók (drawer) nem tetszik benne, van olyan lehetőség (több is) amely alternatív alkalmazásfiókot kínál a meglévő launcher mellé.
Ilyen pl. az AppDrawer nevű alkalmazás.Keress rá a Play-en a drawer vagy app drawer szóra...
-
TRob1
veterán
válasz
Bone123 #2798 üzenetére
Még nem hallottam olyanról hogy a root miatt annyi lett volna a garinak (ami persze nem zárja ki azt, hogy mégis volt ilyen
) Olyat viszont már rengeteget hogy rootolt készüléket unrootoltak és gariztattak, vagy hogy rootolt készüléknek teljesen vége volt és kaptak újat...
-
air
nagyúr
válasz
Bone123 #2742 üzenetére
BetterBatteryStats
SPB TV.
"otthoni TV jel wifin való közvetítése"
Ha jól tudom ilyet csak a tavalyi Samsung D8000-es készülékek tudnak. -
Jazz
veterán
válasz
Bone123 #2055 üzenetére
Lol, a lényeget lefelejtettem, pedig akartam linkelin.
Hi-Q MP3 Voice Recorder (Full) -
Vasinger!
nagyúr
Légy büszke magadra, mert rohadt okos vagy...
Nem csak a helytelen szavakat írja át, hanem mindent amit úgy gondol hogy jó. Mert a szótára se ismer minden szót, tulajdonneveket stb, továbbá angolul sem tud.
Bölcsebb maradtál volna, ha hallgattál volna.
Amihez nem értesz ahhoz miért szólsz hozzá? Ezt hívják trollkodásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest