- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hello van olyan androidos kamera alkalmazás, ami akkor is képes felvenni a videót, ha aktíváltam a képernyőzárat?
-
Lacces
őstag
Helló,
Viccen kívül kérdem, hogy .exe fájlok futtatására van valahogy lehetőség Android alatt? (Tanuláshoz szeretem használni a tabletet, de sajnos van olyan lecke anyag, amit csak .exe alatt érhető el... :/ )
-
Lacces
őstag
Hali,
Egyelőre nem láttam sehol sem erről linket (1.hsz-ekben), hogy melyik biztonsági szoftvereket célszerű feltenni androidra?
A sors megáldott egy Nexus 7-el és szeretném ilyen téren is felvértezni a készüléket. Én az Avast-ra gondoltam, mint antivirus, esetleg kellhet még más is?
A válaszokat előre köszönöm. -
Lacces
őstag
Hali,
Tényleg igaz, az, hogy a microsoft OneNote alkalmazása nem képes a "szakaszokat" kezelni?
Csak mert nekem van egy pár OneNote doksim, amikben vannak szakaszok, és ha veszek majd Androidot akkor szeretném ha a telefon alkalmazásomon ezek a szakaszok is ugyanúgy megjelenének és kezelhetőek lennének.
Nekem az sem lenne baj, ha Online megszerkesztem a laptopon és a telefon képes ezt így teljes mértékben vissza adni, szakaszokkal együtt...
Vagy esetleg van más alkalmazás erre a célra? -
Lacces
őstag
Sziasztok!
Én gondolkozom, hogy majd veszek egy Android alapú tabletet, majd.
Van-e olyan jegyzetelő alkalamzás Androidra? Esetleg egy "toll kiegészítő" amivel egy füzet + toll (kézírást) lehet szimulálni és elraktározni elektronikus formátumban?
Egyetemi jegyzetéléshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged