Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Olyan program kellene, ami minden hívás hangját (tehát mindkét félét) automatikusan felveszi, és elmenti az SDkártyára. Root van.
Előre is köszönöm:
MaTMaN
-
persil
nagyúr
Srácok, az megoldható valahogy, hogy amennyiben a füles be van dugva, és felhívnak akkor csak azon szóljon a csengőhang, hangszórón pedig ne?
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
JUmbozorzje
tag
Sziasztok,
tudnatok olyan aplikaciot mondani, amivel a zarokepernyore pakolhatok ki widgeteket(widget lockeren kivul). Ki mit hasznal?**Saumsung Galaxy S II**
-
szpityuka
csendes tag
sziasztok! Tab-ra lehet olyan ppt olvasó-szerkesztő progit tölteni,ami ami nem csak bedobja a diavetítésnél a képeket,hanem animációval együtt csinálja azt. (hasonló képpen mint egy pc-n)
köszi -
Sterilzona
senior tag
sziasztok.
feltettem ezt a google naptárat. hogy tudom elérni,hogy mutassa a szülinapokat? -
gatto_
senior tag
Kint van az [Angry Birds Star Wars]. Hajrá hajrá...
-
zho-lee
addikt
Az ezerszer lebeszélt adw-ről lenne egy kérdésem.
Azon már meg sem akadtam, hogy visszatettem egy félórával azelőtti cwm mentést, és nem volt meg az a 3 widget a 3 képernyőn, amit használok, mert vissza tettem és megy.
De hogy az összes beállítás elment...
Persze nem csak cwm, hanem adw mentésem is volt, vissza is állítottam, majd az ismét eltűnt 3 widgetet újból szintén.Ezeken átlépve annyit kérdeznék, hogy nekem volt egy olyan beállítás, hogy a status bar háttere átlátszóra volt állítva. Most nem találom. Tudja esetleg valaki, hogy hol lehet?
Néztem a rendszer, az adw, és a cm beállításokat is.Mindaz, amin ez történt: Defy, cm7 rom, és adw ex.
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Foose
addikt
Megvan már,köszi. De vannak fenntartásaim A swiftkey-hez képest elég sok helyet foglal Nálam 27MB. A swift meg csak 12. Viszont tetszik,csak túl sok gombot zsúfoltak egy helyre,ezért még nehezebb kezelnem (elég nagy ujjaim vannak). Szokni kell hogy melyik betűt hol találom ha írni akarok. Ma reggel bekapcs a telót,és háborgatott azzal,hogy biztonsági mentés. Ez mi? És ajánlotta a regisztrációt is. Utóbbi mire jó? Megtartanám ezt a swype-ot,de még csak béta,nem tudom idővel fogom-e érezni,hogy gondolom fizetős... Nem tudok dönteni,mert a swiftkey-t meg megvettem,ez meg csak béta stb,sok helyet foglal....
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
Ezt a swype-ot csak a saját weboldalukról lehet letölteni?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
KuCu_155
tag
a Better Batery Stats nevezetű programban van pár tisztázatlan kérdésem:
- Since unplugged mit jelent ?
- Kernel Wakelock
- Partial Wakelock
- Wakeups
- Alarm menü mit takar benne , figyelmeztet a programokraBocs ha hülye kérdéseket teszek fel de nekem ez kínai , fordító meg semmit nem ér Hátha valaki szaknyelven eltudja mondani
:)
-
iguana
őstag
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
tomy86
addikt
-
Dictator^
veterán
üdv.
annó olvastam blogos android írásokat, azt a játékot keresném, ami elvileg multiplayer alapú és valamit rajzolgatni kell, a másiknak meg találni kitalálni? de ebbe nem vagyok biztos, csak rajzolos és multiplayer.
kevés a leírás, de hátha ti tudjátok.
látom van játékok topic, de ez kiemelt volt.. ha gond átírom oda.[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
€uro
őstag
Üdv!
Ajánljatok légy szíves olyan alkalmazást, amivel számolhatom az aktuális havi telefondíjamat. Szeretnék beállítani alapdíjat, havi ingyen lebeszélhető percdíjat, havi ingyen SMS-t és eltérő percdíjakat a különböző körzetekbe.
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
jegenye77
addikt
Be lehet állítani a PowerAmp-ban,hogy pl. az LGP970-en az oldalsó G gomb megnyomásával váltson a következő számra?
Ha igen akkor hol?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
nimfas
addikt
SWYPE kérdés... feltettem a telómra az elvilet legújabbat amit talált... 1.3.1 azt hiszem... de csak angol és spanyol nyelv van benne, ha a beállítások közt rámegyek, hogy nyelvek letöltése... akkor meg csak forog a karika, de nem csinál semmit :-(
Van hozzá magyar nyelv... szótár.... bármi?
Előre is köszi! -
Rickazoid
addikt
válasz Rickazoid #5104 üzenetére
Senkinek sincs ötlete az "Ismerősök születésnapja és eseményei" naptár megjelenítésének hiányára? Sok naptáram van, mint "Az év hányadik napja", "Hetek sorszáma", "Magyar névnapok", "Magyar ünnepnapok", öt saját naptár.. mind megjelenik gond nélkül, kivéve a születésnapos.
Szerk.:
(#5192) kartalhu: most találtam a válaszod. Ezt már próbáltam, nem segített. Azt is próbáltam, hogy kikapcsoltam a gyári naptárprogramban minden naptár megjelenítését majd szinkronizálását, majd miután eltűnt mindegyik, visszakapcsoltam csak a születésnaposat, de semmi, mintha nem is szinkronizálná. Bármelyik másikat kapcsolom be, azt megjeleníti.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
kutga
nagyúr
Gondolom hogy ne csak azt írja ki hogy új üzenet érkezett, vagy van nem fogadott hívás, hanem írja ki a főképernyőre hogy ki keresett, illetve az sms szövegét.
Valami ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
qamu74
őstag
csá
én olyan app-ot keresek,amely kiírja szövegesen a kapott emileket,sms-eket,valamint a telefon forgalmmat(nem fogadott hívás stb)
Létezik ilyen app, ha fizetős az sem baj.
Thx! -
andris811
tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült már Windows 8 alatt beüzemelnie a fájlmegosztást ES File Explorer-rel? Mindent úgy csinálok, ahogy Windows 7 alatt ((RootRulez leírása sem segít) mégis mindig Login failure-t ír ki a telefon. Valaki segítsen pls!
-
addikt
Az included vagy az excluded process marad a memóriába ürítés után
A system tuner pro-ban nézegetem a task managert...Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Nocsesz1
senior tag
Szerintetek a gyári Gmail-os programmal be lehet állítani hogy a névjegyzékemben szereplő nevet írja feladóhoz?
HAJRÁ VIDI !!
-
kutga
nagyúr
Személy szerint én a beállításokban visszavettem a telefont 2G-re, mert nálunk beltérben abszolút nincs 3G lefedettség, így nem tudok telefonálni, ha vidékre megyek dettó. Alap oldalak betöltéséhez meg email szinkronizációhoz pedig elég nekem a 2G is.
És igen, így az akksi is tovább bírja.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
twine
veterán
Rákeresve a nevére, nem találtam a topicban ,hogy volt e róla szó...
Nekem a Telvira könnyítette meg az életem MÁV mentrend szinten...
Főleg mióta a "Kedvencek" belekerült.....(épp az amit a szegedi alkalmazásból hiányoltok)
Azt gondolom, ezekbe a menetrend appokba, alap kell hogy legyen a kedvencek funkció...
Ha valaki sokat utazik vonattal próbálja ki...kényelmesen kezelhető, jól funkcionáló app...Főleg "belakva" -
törölt tag
válasz pappkarcsi #5215 üzenetére
hát ez a kedvencem lett 1 perc alatt. legjobb a (szegedi menetrend appok közül, pedig a másik (puskás úré) is 99%-os.)
a leghasznosabb a hány perc múlva érkezik funkció ezzel győz... már csak a kedvencekbe kéne elmenteni a kedvenc megállókat (az jó lenne) de remélhetőleg lessz ilyen fejlesztés.
mindenkinek ajánlani tudom és hát a 4,9-es átlag sok mindent elmond -
kariad
senior tag
-
kutga
nagyúr
Üdv!
Én kettőt találtam erre, a első meghatározott helyen kapcsolja a wifit, a másik meghatározott időben:
Ha wifi aktív, minden azon keresztül fog menni, a 3G-t nem kell külön kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
KuCu_155
tag
Call Meter 3G HELP
Beállítottam mindent ahogy a http://www.droidground.hu/2011/08/hogyan-tartsuk-kordaban.html linken is volt szépen végigzongoráztam .
Tarifám T-mobile Én cégem tarifa 3800ft-os előfűzetés ez lebeszélhet t-mobilos hálózaton . T-mobile percdíjak 18 Ft , más hálózatokba 25 Ft . Perc alapú számlázás (60/60)
Létrehoztam 3 tarifát 30/20/70 számokra . Egyedül a a 30-ba állítottam be keretet 3800ft ami ugye lebeszélhető egység ár a kereten belül 0Ft és a percdíj 18Ft , számlázási időszak pipa .
Utána létrehoztam a szabályokat ugyan úgy 20/30/70 Tarifánál kiválasztottam és elmentettem ott gondolkozott is egy sort .
A problémám a következő kimenő hívások mind a 3 nál 0% 0 Ft amikor a beállítás előtt ebben a hónapban már bőven minden irányban telefonáltam és nem látja nem írja ki :@ a naplóknál meg igen :@ pont ahol kellene számolnia a keretet meg ,hogy hány forintnál is járok oda nem ír semmit XDBejövő hívásokat meg azonosítja rendesen és a naplóknál is odaírja.
Kimenő hívásokat nem sorolja sehova nem is számolja pedig minden beállítás szerintem jó :S:)
-
kariad
senior tag
Van olyan progi amivel a telon lévő appoknak én jelölöm ki melyik használhatja a netet és melyik nem?
-
macilacus
senior tag
Megvan, megtaláltam itt van a hozzászólás, és itt a Free, itt meg a Pro változat.
[ Szerkesztve ]
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
pappkarcsi
senior tag
Ha van régebbi mint 8.0-s TotalCommandered akkor a TC Pluginek közül felteheted a MediaAudio nevű beépülőt és a totalcommanderben nem meghajtóként, de hálózati eszközként láthatod a telefonodat és a jól megszokott F5/F6-os kombinációkkal másolhatsz oda-vissza.
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
jurzsolt
tag
zannor
myphoneexplorer
http://www.fjsoft.at/en/ (PC-re)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fjsoft.myphoneexplorer.client&hl=en (telefonra)[ Szerkesztve ]
-
pappkarcsi
senior tag
Aki szegedi és szeretne egy nagyon jól használható menetrend programot az töltse le a következőt:
[Szegedi közlekedés]
Kiválló alkalmazás. Sokkal komolyabb mint a már meglévők.
Menetrend változások napi szintű frissítése.- Az egyes járatokról megtudhatjuk mikor érnek egy kiválasztott megállóba.
- Megadhatunk egy megállóhelyet és az ott megálló járatinformációit láthatjuk.
- Bármelyik járatot feltehetjük az értesítősávra, hogy a program előtérbe hozása nélkül is értesüljünk a járat érkezéséről.
- Az egyes járatok napi menetrendjét egy egyszerűsített táblában olvashatjuk.Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
zannor
tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan programot, amivel usb kapcsolaton keresztül tudok pl. névjegyzéket is szerkeszteni. Wifi-sek közül az Air Droid nagyon tetszett, de inkább az usb-s kapcsolatot preferálnám!
-
törölt tag
-
twine
veterán
Próbálj ki más rss csatornát is....
Én is ezt a glass Widgetet használomhónapokévek óta,,de egy frissítés okozta hibától eltekintve, amit másnapra patch-eltek,(nem lehetett saját RSS feed-et hozzáadni a listához) soha semmi ilyen problémával nem találkoztam...
Meg is vettem a fizetős változatát már régen...[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Blacklist Pro / négyzet ikon / kivétel / + jel / feleséged
utána
Pajzs ikon / minden tiltása a kivételeken kívülRemélem, hogy valaki majd linkel ingyenest is.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
macilacus
senior tag
Szerintem a Blacklist pro tökéletesen megfelel erre, nagyon könnyen állítható és magyar nyelvű.
Nekem azért nem jó mert én tudni sem akarok róla hogyha valaki keres amikor le van tiltva.Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
twine
veterán
válasz macilacus #5203 üzenetére
...ha ennyit "túrtál" ilyen progik után hátha tudsz segíteni...
Nekem egy végtelen egyszerű "White list" app kellene,,,alkalom adtán beállítanám a feleségem, hogy elérjen, más mindenki meg menjen a ..........mindezt egy egyszerű kapcsolóval ki/bekapcsolni, hogy ne kelljen félájultan "programoznom" a telefonom lefekvés előtt.....
hogy mit jelez másoknak,,,foglaltat, vagy nem elérhetőt...szinte mindegy számomra...nincs rootolva a telefonom..
van valami jó ötleted?[ Szerkesztve ]
-
macilacus
senior tag
Köszönöm a válaszodat
BlackList Pro-t próbáltam de sajna nem tökéletesen felel meg a céljaimnak.
Az aFirewall-t nem ismerem viszont mivel te igen ezért biztosan tudod, hogy a tiltott személy hívását jelzi nekem, vagy nem? Ja meg az is fontos lenne, hogy magyar legyen az app, hogy könnyebb legyen a beállítás.
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest