- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
Köszönöm a fáradozásodat, de ezt a keresést én is megcsináltam, sőt ezt meg is vettem, és használtam is, viszont nem találtam olyat ami egyáltalán nem jelzi nekem a tiltott személy hívását.
Hétvégén megjött a telómra az ICS és ezért már tudtam rootolni.
A kérdésemet azért tettem fel mert nemrég (sajnos már nem tudom mikor) valaki belinkelt egy olyan appot amit keresek és írta, hogy csak rootolt telón működik, viszont sajnos nem találtam, meg a hozzászólását.
-
cris78
őstag
A Glass Widget-ben, hogy tudok magyar rss csatornát hozzáadni?
-
jopjop
csendes tag
sziasztok valaki tud olyan camera appot ami egymásután csinál gyorsan egy rakat képet?
-
kariad
senior tag
Még mindig keresem......
Azt a progit, amivel nem csak ki be kapcsolhatom a mobil internetet, de ehhez jelszót kódot valamit pluszba kér!? (Nem rootolt telóhoz) -
Van olyan böngésző android-ra ami extension-okkal (kiterjesztések / kiegészítők) bővíthető? mint minden desktop böngésző... nekem az adblock és flashblock (reklám / flash blokkoló) ami marhára hiányzik. Évek óta használom ezeket desktop-on (linux / FF) és nem kicsit idegesít, h mobilon ott a sok sz@rság amit nem szeretnék látni...
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Androidra van-e olyan alkalmazás, amivel PC képernyőjén látható a telefon képernyője? Olyan megoldás kellene, amivel látszik az androidos telefon képernyője a gépen teljesen ugyanúgy, és egérrel is tudok navigálni kattintani rajta. Lehetőleg root nélkül. Szóval létezik ilyen?
Köszi!
-
qamu74
őstag
HI!
Van olyan alkalmazás, ami mutatja hogy hány emilem(gmail) jött?
Az állapotsávom rejtve van, a telo ott jelzi az értesítéseket.
Apexet használok -
macilacus
senior tag
Sziasztok szeretnék segítséget kérni.
Olyan appot keresek ami teljesen le tudja tiltani az általam kiválasztott hívókat, hívócsoportokat.
Tehát ha valakit beállítok akkor még értesítést sem akarok kapni arról, hogy keresett. A hívó félnél is jó lenne állítani, hogy ő mit halljon, akár foglalt jelzést, vagy csak kicsengést hall, de a legjobb az lenne ha azt hallaná, hogy a hívott fél nem kapcsolhatóElőre is köszönöm a segítséget
Ja a telefon rootolt
-
kutga
félisten
Az adótornyok cellánként kapcsolódnak egymáshoz, mindegyik egy területet fed le, a teló ahhoz kapcsolódik épp amelyik adókörzetében van (innen az angol cell phone elnevezés).
A 3G-t a mobilhálózat működteti, ez a nagysebességű mobilhálózathoz biztosít elérhetőséget, ami jobb letöltési és feltöltési sebességet és multimédiás tartalmak átvitelét is lehetővé teszi, ahol ki van építve az ehhez szükséges infrastruktúra, ott elérhető a 3G hálózat, ha a telón engedélyezed ennek a használatát, az automatikusan fel is lép erre, nem szükséges tovább automatizálni.
MOD
kovsol
Én csak az EA féle Wormst találtam ami a PC-s Worms 2-re hajaz, egyébként ebben a topikban érdeklődhetsz: -
kovsol
titán
Melyik Worms játék a legjobban sikerült verzió ?
-
kutga
félisten
válasz
r6man123 #5166 üzenetére
Keress egy stabil romot.
MOD
flash-
Ezt nem teljesen értem. Ha engedélyezed a telón a 3G használatát, akkor mindig azt fogja használni ahol van megfelelő térerősség. A wifit pedig ha bekapcsolod és van használható hálózat akkor arra fog kapcsolódni. Nyilván ha nem aktív a wifi akkor nem fog menni. -
flash-
veterán
érdeklődnék hogy van e olyan program ami az adókörzet alapján kapcsolja be-ki a wifit,3g-t?
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
A telefonomon béta JB fut (és ennek hiányossága képen) lassan találja meg a telefonom a GPS jelet, ami nem is zavarna, ha nem használnám rendszeresen a SportTrackert. Esetleg tudtok ajánlani olyan appot, amivel fel lehetne turbózni a GPS-t? -
kutga
félisten
válasz
SziberTomi #5163 üzenetére
-
SziberTomi
tag
-
Dottore
addikt
Rossz helyre ment.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Dyrtyho #5146 üzenetére
Ha tényleg csak képek kellenek akkor WeatherPro.
Ha élő háttérképek akkor True Weather
Ez a városos témájú de van még vízeséses és erdős is. Van ingyenes verzió is de limitált funkciókkal.
-
libus
őstag
Üdv Urak!
Nem lehet valamivel szabályozni a Wifi keresőjét? Azt szeretném elérni, hogy ne 5mp-ként keressen jelet.
Ezt szeretném átállítani valami nagyobb időre, s így talán az aksi is tovább bírná.
Ezt egy Samsung i9000-en akarom megoldani. -
kutga
félisten
válasz
dark_funeral #5157 üzenetére
Lap alján ami téged leginkább érdekel.
-
dark_funeral
csendes tag
Az lenne a kérdésem hogy az opera mini és opera mobil miben különbözik egymástól?
-
kutga
félisten
-
BeerBier
senior tag
Tisztelt Urak!
Két kérdésem lenne felétek..
Az egyik hogy érnek e egyáltalán valamit a különböző task killer programok?
A másik pedig hogy a dolphin browser-ből létezik e magyar nyelvü változat vagy letölthető nyelvi kiegészités? -
Dyrtyho
őstag
Sziasztok !
Egy olyan háttérkép változtatott keresek, ami időjárásra, és időszakra megfelelő háttérképet dob ki.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget -
daninet
veterán
Üdv
Van olyan oldal ahol nyomon követhetem a play store leárazásokat? -
fatal`
titán
válasz
Polllen #5139 üzenetére
Senki nem mondta hogy kell google reader, csak én avval használom. Mert egyrészt abban már be volt állítva, másrészt így sync-kel a pcvel.
Az egyetlen normális RSS olvasó, aminek még a widgetje is jó. Ki is takarítottam belőle a reklámokat (vagyis a keretet a root miatt), 1 fontot megért. GReader Pro is tetszik, de rohadt drága.
-
SziberTomi
tag
Sziasztok. Én csak csütörtökön veszem meg a telóm Like díjcsomagban T-nél. Esetleg van olyan program, amelyben be lehet állítani a díjakat. Hogy 100%ban lebeszélhető T-s irányba, 3 szám ingyenes bármikor, SMS x ft, meg mms... Ezekre van program, ami számolja és írja az adott összeget?
-
zoleeno1
veterán
Létezik olyan oldal, ahonnan a play-es alkalmazások apk fájljait le lehet tölteni pc-re? Az a gondom, hogy jelenleg nincs wifim, a mobil netes, 100 megás korlátot meg elértem
-
jbl
senior tag
Híreket milyen programmal olvassátok? Magyar hírek érdekelnek. Köszi
-
randras
veterán
Helló!
Nova Launcher gyönyörű gesture-öket tud, de csak a launcheren (nyilván). Úgy tudom/emlékszem, van valami komplexebb dolog gesture vezérlésre Androidra, nem tudjátok mi az?
-
szponzor
senior tag
Létezik már Android-ra valamilyen "távoli asztal" program? Tehát mondjuk PC-n látom egy Android-os telefon képernyőjét és tudom irányítani. A Samsung megcsinálta a saját verzióját TeamViewer-hez, de az csak gyári Samsung ROM-okkal megy, más telefonon nem is képes futni. Nincs valami alternatíva erre?
suti_88: Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/...a topik címe nem elég árulkodó?
-
volvoguy
addikt
Üdv! A hárombetűs naviszoftverből melyik javallott Androidra? Primo, Amigo, MyWay vagy a 8-as?
-
libus
őstag
Üdv Mesterek!
Pár napja (3-4) én is beléptem az Androidosok táborába (Samsung i9000 Fw.: 2.3.6).
Első Androidos készülékem, de tetszik!
Lenne 1-2 kérdésem. Miért olyan kegyetlen halk a videó hangereje a gyári lejátszóval? Esetleg erre nem tudtok v.mi megoldást? Vagy telepítsek fel egy olyan lejátszót amiben van lehetőség plusz hangerő növelésre?
Tudna valaki ajánlani valami jó videó lejátszót?
A másik amivel küzdök, hogy ahol lakom, itt igen gyenge a T-... térereje.
Nincs valami olyan kód amivel tudnám a telefon vétel erősséget növelni? Esetleg program?
Előre is -
Probert75
addikt
Én arra céloztam, hogy hiába érdeklődik mindenféle rom iránt, ha nincs a telójára. Ha nincs, akkor nem fogja megtanulni, hogyan miként rak fel egy romot. Legyen az gyári stock vagy egyéb főzött rom. Az alap androidról valóban tud infókat szerezni ez kétségtelen, de komolyabb tapasztalatot nem. És nem akartam sértő lenni, ha esetleg úgy hangzott volna. SRY!
-
quailstorm
félisten
Hát én a bolti 22k-s árban gondolkoztam. Nyilvánvalóan én se hajítanám ki az ablakon ha kapnék egyet, de számomra borzasztóan minőségtelen és gagyi. Viszont a GPU nélküli cuccoknál jobb, kivéve galaxy 3, azon erősen gondolkodok(hogy jobb-e), csak ott is a camdriver kéne az ICS-hez (játszás más kérdés, azon hack nélkül egy fruit ninja se megy el, utána is software renderer).
Egy Huawei U8110, U8120, U8500, vagy Alcatel OT-890 nyilvánvalóan sokkal borzasztóbb. De a kamera is elriaszt. 5-8k-ért még én is megvenném, mert különös gond nincs vele, csak nagyon látszik rajta az ára... De legalább 2.3.6, és jól megy a kezelőfelület.
Ha esetleg választasz egy ROM-ot tudok segíteni, akkor szólj, és átmegyünk a megfelelő topicba. S5830i-n is segített a főzött kernel. -
Ryle
tag
válasz
quailstorm #5107 üzenetére
Ingyen volt a telefon, kvázi nekem ennél olcsóbban nem tudsz adni. Arra jó hogy alap funkciók el futnak rajta ( számomra megfelel )..
El hiszem hogy segíteni szerettél volna, de tudod szegény ember vízzel főz.
Ismerkedek az androiddal, még nem használtam egyetlen készüléken sem. Ezért egyenlőre nekem tökéletes ez a kis kütyü. Ha majd jobban bele melegszem az android használatába, és viszonylag többet fogok hozzá érteni mint most, akkor majd be fogok ruházni egy normális droidos készülékre.
Attól függetlenül hogy neked nem felel meg a készülék, illetve lehet hogy a kocka guruknak sem...attól még valaki használhatónak tarthatja a készüléket.
Válaszodat köszönöm.
-
quailstorm
félisten
Mindössze a galaxy y topicja igen kihalt. Szerintem akinek van az is szégyelli, azért nem írnak oda. Vagy tudja a fene.
@Ryle: Az a telefon egy rakat szerencsétlenség, semmire nem mész vele. A CM7 port szánalmas, mert a GAce-ről akarják nyomatni, amiben másik CPU-van, ennek ellenére elindul de alapvető funkciók nem működnek. A többi meg gyári ROM-ra épül, alapjaiban nem változtatja meg a telefont. Béna és feltehetően bugos marad. Véleményem szerint azt a telefont nem szabad megvenni amit birtokolsz, egy X8 CM7-tel fényévekre otthagyja, és még olcsóbb is. (nem beszélve arról hogy X8-ra egyre jobb az ICS, mostmár van rá DSP driver, tehát VGA videofelvétel, lejátszás, youtube HQ, bár még hajlamos belaggolni)
Itt az XDA topicja, de még nagyon a kezdeteknél tart még mindig a fejlesztés. Tekintve hogy a mobil felhasználó bázisa egyaránt nem a vérkockákból áll, és még nAa(Vassilis Tsogkas), Mur4ik, vagy Miroslav_MM-hez hasonló fejlesztőt sem érdekli a cuccos.
Itt segíthettek a Broadcomnak kiadott petícióval, hogy végre meglegyenek a driverek. Ezzel meg lenne oldva az ÖSSZES BCM21553-mas teló gondja, pl S5830i, S5570i, Alcatel V860. Remélhetőleg sikerül. -
Rickazoid
addikt
Tudja valaki, hogy a mobilos naptárprogramok miért nem jelenítik meg többé az "Ismerősök születésnapja és eseményei" naptárat? Weben nincs gond vele, a szinkronizáció mobilon is be van állítva, de se a gyári, se egyéb programokban nem látszik (a választható naptárak között ott van és be is van állítva szinkronizálásra), még a fizetős Business Calendarban se. Más naptárakkal nincs gond.
-
VD
őstag
Ez itt baromira off topik kérdés, de röviden, a teljesség igénye nélkül:
A Custom ( magyarul "Főzött"-ként emlegetik ) Rom annyit tesz, hogy nem a gyártó által készitett, úgynevezett módosított (Moddolt) szoftver. Vannak ismertebb műhelyek pl.: Cyanogen, MIUI és vannak a "hírhedt" Rommerek munkiái, akik általában egy bizonyos készülékre szakosodnak. Telefonja válogatja mi érhető el rá. A rom-ok is eltérőek. Van ami csak a sok "felesleges" gyári programtól mentes, de van ami teljesen átszabja az egész kezelőfelületet. Olyan is előfordul, hogy a gyártó marketing megfontolásból már nem ad ki frissebb android verziót egy készülékre, holott az hardveresen bőven elbírná. (Pl.: Galaxy S és az ICS esete)
Jellemzően gyengébb telefonokra a jobb, gyorsabb, gördülékenyebb működés miatt készítenek ilyen Rom-ot. Erősebb vasakon meg az e-pénisz növeléshez kell a benchmarkokban.
A Galaxy Y topikjában érdeklődj, hogy van-e rá ilyen. -
Ryle
tag
Sziasztok!
A neten bele akadtam egy olyan kifejezésbe hogy custom rom " főzött rom" ...ebben kérném a segítségetek.
Még pedig hogy miben jobb mint a gyári....melyik a legnagyobb ilyen rom Samsung Galaxy Y-ra...illetve hogy mivel lenne jobb a készülékem ha fel raknék rá egy ilyen romot...?
Válaszokat köszönöm előre is.
-
qamu74
őstag
Hali!
Most akarom telepíteno a PowerAmp trialt, de a telcsi azt írja ki,hogy nincs elég tárhely.
Mi a f@szt jelent ez?775MB a belső tárhelyen a rendelkezésre álló hely a telon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Vicces képek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xbox Series X|S
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest