- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enci1983
senior tag
Üdv mindenkinek. Kérdésem az volna, hogy létezik e olyan zenelejátszó app ami képes visszafelé is lejátszani a dalokat? Válaszokat előre is köszönöm, és lényegtelen hogy fizetős vagy ingyenes
-
spiritex
veterán
válasz
dokee78 #5977 üzenetére
Figyu, megengedte, hogy töröljem! A Play nem mutat egy telepített alkalmazást sem, de működik minden app minden gond nélkül. Ja csak annyi, hogy a Play-ben újra el kellett fogadni az elveket a tableten levő másik g-mail fiókkal. Lehet, hogy ez a fiók miatt engedte meg a Fő fiók törlését...
-
toppet
csendes tag
Tud valaki esetleg olyan programot ami kimenő hívások idejét nézi egy adott számra, ( konkrétan: mennyi időt beszélek a barátnőmmel) néztem google playen de nem találtam ilyesmit :/
Előre is köszi a segítséget! -
darvinya
titán
De csak 2012-ig, viszont korlátlan ideig, de file korláttal(egyszerre feltölthető file méret 100MB), ezt kiváltva 4shared free 5Gb+letöltések száma és lőn 15Gb lesz(egyszerre feltölthető file méret 2Gb).
(#5993) turbobusa
Te is mag fan vagy.
Igaz az fw téren/frissítés nem az igazi. -
baandii
senior tag
ha esetleg vki DROPBOX-ra regisztrálna mostanában és ezzel segítene nekem meg magának is 500 MB-al akkor katt IDE
Köszi!!
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok
Par napja a gmail app nem jelzi, ha email erlezik. Mindig be kell lepnem az alkalmazasba es nyomni egy refresh-t, hogy megnezzem mi a helyzet. Nem allitottam el semmit. Otlet valalinek?
2.3.6 androidom van es a play store szerint friss a gmail app is. -
dokee78
félisten
-
turbobusa
senior tag
Hali!
Van olyan program droidra, hogy Veitch-táblába meg hasonlóakba megoldja a számítást? Kapcsolást is jó lenne, ha csinálna...
Előre is köszönöm!
-
Sziasztok!
Olyan appra lenne szükségem, ami meg tudná mutatni, mi rakja ki folyton a statbar-ra a reklámot. Jelenleg EZ van fent, amiben van is egy olyan, hogy ezt mutassa meg amit szeretnék, de nem talál olyan appot aminek olyan engedélye lenne. Akkor is futtattam, amikor épp volt reklám a statbar-ban.
Ja, és nincs root jogom. -
spiritex
veterán
Azt szeretném kérdezni hogy mi történik az applikációkkal, ha a telóból, vagy tabletről kitörlöm alóluk a gmail fiókot, mert mondjuk oda szeretném adni a tesómnak? Nem akarom formázni, hogy megmaradjanak a játékok, a beállítások és állások. Hogy működik ez? Vehet fel új gmail fiókot a gépbe? Ha igen, akkor mit fog kijelezni a korábban az én gmail fiókom alá telepített applikációkkal a Market? Köszi!
-
spiritex
veterán
A Kunundrum a kedvenc játékom, és most nagyon megizzasztott a 10/9-es szint. Aki átmegy rajta fél órán belül és 93 lépésben, annak megemelem a kalapom!
-
turbobusa
senior tag
Van olyan program droidra, hogy Veitch-táblába meg hasonlóakba megoldja a számítást? Kapcsolást is jó lenne, ha csinálna...
-
Saua
tag
komplex számok
MathStudio ez mindent tud.
-
helixP
nagyúr
Sziasztok, mostanában egyfolytában force close-ol az opera mobile 7.5-es, ha háttérbe teszem, majd visszaváltok rá... Van valakinek hasonló tapasztalata? (nyilván már újra húztam, cache takarítás,stb. ICS, Alca 995)
Előre is köszi! -
punky10
addikt
Sőt még azt is meg lehet csinálni,hogy a képernyőkön pl ne legyenek ikonfeliratok(az oda,illetve a dockra helyezett alkalmazásokat gyakran használjuk,ergo tudjuk mi micsoda)mig az appdrawerben lévő ikonokon legyen(ott nálam legalábbis néha száznál is több alkalmazás van).Ezért(is...)használok alternativ launhert a gyári helyett.
-
kariad
senior tag
Gyári fényképező programnál melyik a legjobb?Gyors és hatékony kell!
-
evitiguF
senior tag
-
turbobusa
senior tag
Haliho!
Elso android-os mobilom eleg jol bevalt iphone utan, de az ikonnevek idegesitok, hogy atcsuszik egy betu a kovetkezo sorba magyar nyelv eseteben. Magyarul akarom hasznalni, de nem talaltam megodast ra. Mivel lehet orvosolni ezt?
-
zozyk
addikt
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Én olyat kérdeznék, hogy ezekről a androidos akciókról, hol lehet értesülni, amikor van X program és nagyon olcsón adják őket. Időnként van ilyen, de nem találom, hogy hol.
-
artiny
őstag
Van olyan szamologep amivel lehet complex szamokkal dolgozni?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
#40351744 #5946 üzenetére
Az a helyzet, h törölném én is, de nem tudom hogy kell. sehol sem találom.Pedig már mindent nyomkodtam, hosszan nyomva, duplán nyomva.Sehol olyasmi,h törlés.
A térképes dolog... igazából egy Budapest térkép kellene, valami nagy felbontásos, nem is inkább program, inkább egy kép. -
törölt tag
válasz
tonyqa23 #5943 üzenetére
Szia. Ilyen bajom nekem is volt anno, hogy random néhány nevet megduplázott, egyszerűen töröltem. Mai napig nem tudom hogy miért csinálta. Amikor viszont a SD-re mentettem ki a névjegyzéket egy fájlba, akkor semmi baja nem volt....
Ilyen térképprogramot én ugyan nem használok amit te kérsz, de amennyire én tudom, a Maverick lesz a te programod.
Elvileg lementi a már megtekintett térképrészleteket az SD-re, és később használhatod net nélkül is.
-
darvinya
titán
Mondjatok már Excel kezelő app-ot, ami normálisan jelenít meg.
Eddigi mindig valami kompromisszum kellett kötnöm.
Vagy nem jól jelenítette meg a dátumot, vagy nem volt többszörös kijelőlés, vagy a tábla mozgatásával beég a kezelő felületbe, vagy a beviteli mező helyet alternatív hely is képződik. -
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Miért van az, h a névjegyzékben van olyan név is, amiből 4 db is van? Előző telefonból felmásoltam az összes nevet sim kártyára, betettem ebbe a szűz telefonba és szinte minden név duplán van, de olyan is van, amiből 3-4. Hogy lehet törölni?
Tud valaki olyan térképprogramról,ami nem adatforgalom függő? Lehet nagyítani meg minden, de nem használ se gps-t, se adatforgalmat? -
royalka
őstag
Még mindig keresek olyan progit ami a hangerő gombokkal oldja fel a kijelzőt. A Screen Off and On-t találtam eddig de ez fizetős.
Nincs valami ötletetek? Próbáltam már a fix broken power-t is, de csak az elején megy utána már nem reagál csak a power buttonra. Közelség érzékelő meg nincs a tabiba csak giroszkóp.
-
tomi0816
tag
Sziasztok!
Apex launcherhez szeretnék lockert keresni! Mondanátok párat? -
Cartman023
aktív tag
Hogyan lehet a az asztali Chrome könyvjelzőit átvarázsolni a Dolphin Browserbe?
Próbáltam a Bookmarks to SD-vel, de állandóan lefagyott, és nem csinált semmit sem. -
Foose
addikt
Akit esetleg érdekel,14.-én frissítették a Blogger appot! Az előző verzióhoz képest sokkal jobb. Én eddig is használtam volna,de asszem tavalyi volt az előző,és elég sok baj volt vele. Egyenlőre ez jónak tűnik
-
ancarian
csendes tag
Sziasztok!
Létezik egy progi, aminek lejátszó részét pc-re telepítve, az irányító részével telefonnal wifis kapcsolódással lehet kezelni a lejátszót. Nem tudja valaki a nevét? Mert nekem nem jut eszembe! -
fatal`
titán
-
lanagii
csendes tag
Sziasztok! Widget Locker-re kéne valami eseménykijelző widget, mivel státuszbár sincs, így nem mutatja az új smst, nemfogadott hívást, stb. Köszi !
-
baandii
senior tag
tudnátok segíteni hogy Titanium BackUp Pro-val hogy kell biztonsági mentést csinálni a programokról/rendszerről és utána hogy kell vissza állítani? (root-olt a teló)
-
Vikt0r
aktív tag
válasz
LordRajZoL #5926 üzenetére
Ehhez hasonlóra gondoltam csak tudjak benne képleteket írni (pl: p=u*i*cos fi) nem baj ha nem tudja kiszámolni.
róland: mindenképpen digitális formátumba szeretném megszerkeszteni.
-
róland
veterán
válasz
LordRajZoL #5926 üzenetére
Az inkább csak számol.
Vikt0r: Gondolom, meg akarod őrizni a képletet. Ehhez valami OCR program kellene. Talán a legjobb Androidra Google Docs, ráadásul írhatsz egy papírra és elég lefotóznod.
-
royalka
őstag
Sziasztok.
Melyik naptár progi megy GB és ICS-n amivel tudom az események színét variálni és pc-n is megy? A sima gmail nem jó. :/ -
Vikt0r
aktív tag
sziasztok!
Tudtok olyan app-ot ajánlani amivel ha az ujjammal írok egy matematikai képletet a táblagépre azt digitalizálja?
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok, tud valaki ajánlani olyan/hasonló appot, mint a MyLIfeOrganized, de magyarul?
-
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami cellainfó alapján kapcsolja a WiFi-t.
Azt szeretném elérni, hogyha hazaérek, akkor kapcsolja be a WiFi-t, ha elmegyek otthonról, akkor pedig kapcsolja ki.
Tudom, hogy vannak összetett ütemező programok (pl. llama), amik tudják ezt, de én valami nagyon egyszerű programot keresnék, ami szinte csak ezt tudja.Előre is köszönöm a segítséget
-
Foose
addikt
Végre sikerült letölteni a magyar nyelvet Swiftkey3 újratelepítés után
Újra beállítva minden, csak ugye úszott a statisztika
-
Foose
addikt
Na igen. Mondjuk nem tudom ez nem-e pont olyan dolog,mint a GTA 3. GB-en szépen megy,de ICS-n nem mondanám... Szóval fogalmam sincs. Eddig szépen ment nálam is a Swiftkey,tegnap hülyült meg,pedig semmit nem is raktam fel,ami esetleg zavarná. Alig van valami a telón. 420MB készülékmemóból 141 szabad,(sajnos root nélkül ez van) a 8GB-os kártyámból meg 6GB szabad.
-
Foose
addikt
Csak nekem problémázik a Swiftkey3?
Újratelepítés után is azt nyávogja,hogy hálózati hiba,amikor le akarom tölteni a magyar nyelvet. (próbáljam később,ha leterhelt a szerver) Mert ugye most minden beállítást előröl kell kezdenem. Már kezdem bánni hogy megvettem,pedig eddig nem volt vele bajom...
-
Foose
addikt
Máshol van a hiba. Töröltem az adatokat,és most újra le kell töltenie a nyelvet meg minden. Mondom oké,legyen. És kidobja hogy próbáljam később ha túlterhelt a hálózat. Márpedig az kell hogy legyen,mert hiába a wifi kapcsolat,hiba jön a nyelv letöltésekor. Most nézem hogy "hálózati hiba" a felugró kis ablak neve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 4
- Fujifilm X
- LEGO klub
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- 3D nyomtatás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Honda topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged