Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Valaki aki régebb óta használ Llama-t tudna nekem egy kis továbbkézpést tartani akár privátban is?
Kb 1 hónapja írtam itt ezügyben, ajánloták az E-robotot is, talán még mást is.
A Llama néha úgy müködik ahogy szeretném, de csinál meglepö dolgokat.Amit nem értek.
Direkt nem írtam egyböl telepítés után, mert javasolták hogy nyomkodjam, és ismerkedjek vele, de nem adja ki.
Szóval konkrét kérdéseim lennének az életbe átültetve.
Jó kis program ez, csak nem barátkozunk meg.Valaki szánjon meg!
-
handrash
őstag
Valóban működik a google naptár szinkronizálása az Origóról még letölthető programmal.
Nagy csalódás viszont, hogy a teendőket nem szinkronizálja.Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
air
nagyúr
(#35883) handrash
Nekem még most is megy.(#35888) mcsm88
Rosszul tudod. A Mini eleve csak úgy működik, hogy az Opera proxyján keresztül szed le mindent. A proxy pedig cache-eli és tömöríti az adatokat.(#35889) w.miki
Nem, nem csak a képminőség lerontásakor spórol az adatforgalommal. Mindig 80-90% közötti a megtakarítás.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #35891 üzenetére
Változott a webes bejelentkezési felület, legalábbis nálam.
A tech2.hu-n olvastam ma reggel az összevont bejelentkezésről. Erre most látom a webes felületen, hogy valóban így történt, jobb oldalon már látom mindegyik Gmail címemet egyszerre egymás alatt (eddig ugye egy látszott egyszerre).
Vsz. kalapálnak vele még, ezért éreztem gondot a szolgáltatással kapcsolatosan.
"nincs rá lezsóidő"
-
Melack
veterán
-
karldergroße
senior tag
Tud valaki az exdialerhez hasonló SMS-kezelő appot, ami felgyorsítaná ezt a kib....tt lassú gyári üzenetkezelést, kb. annyira ahogy az exdialer a híváskezelést gyorsítja? KÖszi előre is.
-
petipetya
nagyúr
Nálatok most rendben működik a Gmail az androidos telón?
Nem küldte el a leveleket, csak akkor, ha manuális szinkronizálom.
Köszi a gyors reakciót.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
kovisoft
őstag
válasz handrash #35883 üzenetére
Nekem megy folyamatosan, most is szinkronizál. Viszont a Google levette a letöltési linket. Ezt írják:
Google Calendar Sync: The Google Calendar Sync download link will be removed on December 14, 2012. Existing users can continue to use it to sync with Microsoft Outlook Calendar, but it will no longer be supported by Google as of December 14, 2012.
-
w.miki
veterán
Opera Mini-n kívűl van valami, ami még úgy 90% körül, vagy még jobban tudja csökkenteni a mobil adatforgalmat?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
handrash
őstag
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
csipuka
senior tag
válasz gipsztigris #35854 üzenetére
Magyarorszagon es az EU-ban valszeg igy van, de amcsiban vezettem 5+ kulonbozo kocsit, es meglepo modon a sebessegmero igen pontos volt. Ha 65-el mentem (merfold/ora), akkor a GPS is annyit mutatott.
-
punky10
addikt
válasz zsoltzsolt #35878 üzenetére
Ja,igaz...
A sok negativ visszajelzés miatt én még nem frissítettem,a 4.5-öt használom...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
A Google naptár sync-elhető az outlook-kal, és ha igen, hogyan?Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
giigz
veterán
Annyi kérdésem lenne, hogy ha pl. a Lux vagy a Screen Filter programmal a telefon fényerejét lejjebb veszem a gyári minimumnál, akkor az károsít valamit a telefonban, vagy ez nem okoz semmiféle gondot hosszútávon sem?
-
tonyqa23
senior tag
Még mindig kérdezném,h a gmail appban hogy lehet fiókot hozzáadni, régebben egyszerre több is lehetett benne, nem találom most ezt a funkciót..
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
kovisoft
őstag
válasz user01 #35867 üzenetére
Tökéletesen igazad van. Root a mount-oláshoz kell, de azt nem is tudja a Lite verzió, csak a fizetős változat.
-
-
petir
senior tag
Sziasztok !
Hülye problemam van sorry elore is fbon ha postolok a regi telom(galaxy ace) kiirta honnan postolok. Az S4 ezt nem teszi ugyan a verzioju fb location on-on van fb beallitasiba, telon beallitasok - egyeb - helymeghatarozas be van kapcsolva. Van meg valami amit kihagytam? Esetleg akinek jo hanyas verziot hasznal?
-
kovisoft
őstag
válasz mcsm88 #35863 üzenetére
De van, általában root kell hozzájuk és fuse támogatás a kernelben. Ilyenek pl. az EDS vagy a Cryptonite (ez még csak beta, de jónak tűnik). Én felraktam mindkettőt, jelenleg próbálgatom őket.
Szerk.: Mármint a fuse ahhoz kell, hogy a titkosított mappát vagy konténert fel lehessen mount-olni, mint egy meghajtó. Enélkül is használhatóak, csak nem olyan kényelmesen.
[ Szerkesztve ]
-
Csaki97
csendes tag
Hali.Valaki tudna ajánlani egy jó videószerkesztő progit?
-
kovisoft
őstag
válasz punky10 #35860 üzenetére
Az eredeti helyükről elrakja a fájlokat a /mnt/sdcard/.hermit/recovery_area mappába (ami egy rejtett mappa, mert ponttal kezdődik a neve) és .hider lesz a kiterjesztésük. Tehát az eredeti helyen nem fogja látni egy fájlkezelő sem, de aki tudja, hogy hol és mit keressen, az megtalálja a rejtett fájlokat.
Tökéletesen írtad: ha nem a CIA elől kell elrejteni, akkor teljesen jó ez a módszer. Csak arra akartam figyelmeztetni, hogy nem abszolút biztos a megoldás, én pl. nem tárolnám így a bankkártya pin-kódomat.
-
-
punky10
addikt
válasz kovisoft #35846 üzenetére
Az emlitett progi által rejtetté tett fájlokat nem látja sem a TC,sem az Astro,sem az Es.Többel nem próbáltam,most csak ez a 3 van fenn(illetve a tab gyári fájlkezelője,de az nagyon fapados,meglepődtem volna,ha látja)Lehet a beállításokkal is variálni,rejtett fájlokat engedélyezni,akkor sem látja.
Tisztában vagyok vele,hogy teljesen nem tünteti el,de mivel (gondolom)nem a CIA elöl kell elrejteni pár mappát,így mertem ajánlani...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
tomy86
addikt
válasz gipsztigris #35857 üzenetére
és (#35858) kovisoft
Rendben, akkor elromlott a kilométerórám -
kovisoft
őstag
válasz tomy86 #35856 üzenetére
EU rendelkezés van rá, hogy az autók sebességmérője soha nem mutathat alacsonyabb értéket, mint a tényleges sebesség, és legfeljebb annak 110%-a + 4 km/h lehet a felső határ. Mivel a gumik állapotából eredő eltéréseket nem tudják ebbe belekalkulálni, ezért a gyártók alapból kissé feljebb kalibrálják az órákat.
-
gipsztigris
addikt
válasz tomy86 #35856 üzenetére
Valamicskét konyítok ehhez.....nem nagyon, viszont kicsit!
És mondjuk pár tíz- esetleg száz autótípust vezettem az alatt a 15 év alatt amíg autószerelő vállalkozóként kerestem a kenyerem. És én is befejeztem."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
tomy86
addikt
válasz gipsztigris #35854 üzenetére
Mázlista vagy, hogy a világ összes autótípusát kipróbálhattad és lemérethetted, hogy ennyire biztos vagy a dolgodban. Ellenkező esetben nem tudom honnan vagy ilyen biztos az állításodban. Részemről téma lezárva, senkit nem akarok meggyőzni.
-
gipsztigris
addikt
-
senior tag
válasz handrash #35843 üzenetére
handrash: értem, szóval akkor csak a reakcióidőre kell figyelni, de azért pontos. Nekem ez már elég. Nagyjából persze tudom, hogy mennyivel megyek, de sosem árt, ha van valami, amire bármikor ránézhetek és pontos
Syd69: és tényleg, utána olvastam. Köszönöm.
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
sqpp
őstag
válasz icemad #35847 üzenetére
Tessék, de kell hozzá letöltened Windows-ra, vagy Linux-ra szervert, hogy hozzá tudd rakni
Ez Wi-Fi-s, de nagyon ajánlom azt, mert bluetooth-al sokkal lassabb a reagállás, ilyen téren.
És ez autós, vagy fps játékoknál igen fontos lehetEdit:
[link]Ez szintén Wi-Fis, de bluetooth-ot is támogat csak ebben nincs accelerometer, így döntéssel nem tudod írányítani az autós játékokat.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. Olyan programot keresnék androidra, amivel telefonon tudom irányítani a pc-s játékokat. Pl.: a telefon döntésével kormányozni egy autót. Bluetoothos megoldás érdekelne. Előre is köszönöm.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
handrash
őstag
A gyári kilométerórák mindig többet mutatnak. Például az enyém kb. 58-at amikor ötvennel megyek. Én évek óta a PNA-n futó IGO által mutatott érték szerint vezetek, és még nem fizettem miatta. A telefonon Car Home Ultra-t használok ez általában ugyanannyit mutat mint az IGO, de sokkal lomhábban reagál, erre kell odafigyelni.
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
senior tag
Köszönöm. Mit gondolsz, mennyire pontos és mennyire frissít időben? Mert én mielőtt elromlott volna a gyári sebességmérő, megfigyeltem, hogy 3000 fordulatnál 115 a sebességem 5. fokozatban, ma pedig csak 105 körül jelezte a telefon.
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
pete_21
addikt
válasz szumoo@gmail #35840 üzenetére
Időnként bedob egy kínai push értesítést. Nekem hétköznap van ébresztés (összesen 4 különböző ébresztés), és mondjuk szombat este időnként bedob egyet, valamit ír vasárnapra, de kínaiul, így nem értem. De volt már, hogy mondjuk hétfőre írt valamit vasárnap este.
Ezeket a push értesítéseket pontban 19:00-kor dobja, ha jól emlékszem. De nem mindig jönnek...
Ha találkozol ilyennel, és sikerül megfejteni, akkor kérlek írj nekem. -
Froclee
őstag
hali. valaki ennek az appnak nem tudja a nevét?
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151801730584877 -
gatto_
senior tag
Ja, valóban... Ilyet nekem is csinál néha. Sőt! Ki van rakva a kezdőoldalra ennek a fórumnak a "kedvencek" linkje. Időnként valamiért az a link meghal. Be kell lépnem simán a prohardver oldalra, és belépegetni, a fórumba, kedvencekbe. Onnantól pár napig megint jó a link.
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
válasz gatto_ #35832 üzenetére
Az Opera minivel nekem is jó.
De jóval lassabb mint dolpin.
Majdnem kihagytam, h a ph desktop verziójával meg olyat csinálni, h nem tölti be a lap.
Csak egy üres oldal van. Rányomok frissítésre és csak másodjára töltődik be az oldal.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
gatto_
senior tag
Lehet, hogy mégis az index hibája. A Galaxy S4 gyári böngészője ugyanezt csinálja, most kipróbáltam. Opera mini-vel jó. Egy darabig a Blikk mobil oldalával is hadilábon állt a Dolphin. Konkrétan a főoldal bejött, de ha egy cikkre nyomtam, akkor csak homokórázott, amíg ki nem léptem. Aztán a Blikk megújult, és azóta hibátlan.
-
-
giigz
veterán
Van olyan program, amiben egy mappat az SD kartyan el lehet rejteni, majd ha belepek ebbe a programba, es feloldom, akkor utana ujra lathato lesz?
-
dokee78
félisten
Be lehet állítani a Swiftkeyt,hogy vessző után ne tegyen szóközt?
-
fdisk
őstag
válasz gatto_ #35826 üzenetére
Ez abban az értelemben jó hír, hogy nem nálam van a hiba. És hogy nem egyedi hiba.
Én csak azóta használom, mióta belekerült a magyar nyelv.
Tehát nem olyan rég. Más rendszerekkel nincs tapasztalatom.
Nálam az indexen jön elő elsősorban ez.
Remélem egy frissítéssel megoldódik majd ez a probléma.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
sqpp
őstag
Dolphin a legjobb
-
gatto_
senior tag
Ez a Dolphin visszalépés hiba nálam is jelen van. Három telefonon használtam, három különböző rendszeren, GB, ICS, JB. Az első kettőn csak simán a Dolphint, most meg JetPack-ot is. A hiba mindig, minden változaton jelen volt/van, de az általam látogatott oldalak közül, csak az index.hu-n. Volt pár hónap, mikor nem volt ilyen, de mostanában újra. Én eddig az oldal hibájának tudtam be.
Én mostanában olyan hibát tapasztalok, pl ennek a fórumnak a mobil változatát böngészve, hogy mikor előre lapozok, akkor nem az oldal tetejére ugrik, hanem 4-5 hozzászólással lejjebb. Más oldalakon is tapasztalom ezt. Nem mindig csinálja, de elég rendszeresen.[ Szerkesztve ]
-
szumoo@gmail
tag
válasz MoRT2195 #35822 üzenetére
@MoRT2195:
Szerintem nincs, de szoktam tévedni.
A számítógép usb portja mindig master eszköz, amit rádugsz az slave.
A telefon slave eszköz,esetleg ha támogatja az OTG-t akkor fogadhat más slave eszközöket, így pl. pendrive, egér rádugható, de master eszközt nem tud kezelni.
A másik hogy a telefon háttértár módban leválasztja az SD kártyát, hogy elkerülje a konkurens írást, a számítógép ezt csak igen korlátozottan tudja megtenni, még ha az oprendszer le is választja az eszközt, onnantól az alaplapnak ki kéne ajánlania az usb porton háttértár módban.
Elméletben el tudnék képzelni egy olyan program párost, aminek az egyik fele a számítógépre telepítve, a sambához hasonlóan, megosztja annak tartalmát és közben figyeli hogy az usb eszközre csatlakoztatott eszközön futó párja milyen kéréseket küld.@tonyqa23:
Melyik az?[ Szerkesztve ]
-
MoRT2195
tag
Van valami olyan program, amivel a számítógépem fájljai között tudok mászkálni telefonon, úgy, hogy USB-n van rákötve?
Steam: Ricsi2195 || Xfire: farkasricsi || Origin: MoRT2135 || Uplay: Mort2195
-
randras
veterán
Sziasztok,
az normális, hogy a streetview-ot nem tudom előcsalni a Maps-ben sehogy? Minek van akkor ez?
-
őstag
válasz csaba1203 #35811 üzenetére
Te magad is tehetsz a hosszabb üzemidőért: kisebb fényerő, csak 2G használata, amikor nincs rá szükség akkor mobilnet kikapcsolása, éjszakára repülőgép üzemmód, felesleges programok leállítása / törlése. Utóbbinál pl. Cpu Spy megmutatja, hogy alszik-e kikapcsolva a telefon (Deep Sleep), ha nem akkor Wakelock Detector megmutatja mi mennyit használt, pl. Facebook programot írták korábban nagy fogyasztónak.
-
-
csaba1203
addikt
Milyen ingyenes programot tudnátok ajánlani,ami kicsit megdobná az akku üzemidejét?
-
drmotto
őstag
válasz karldergroße #35806 üzenetére
Nekem meg ott van.
-
tonyrulez
őstag
válasz Arween #35804 üzenetére
Letöltődik az egész alap esetben, esetleg ha a játék olyan nagy, hogy a Play-ből való letöltés után még appon belül kellett megint letölteni valamit, akkor más a helyzet.
Egyébként még régebben olvastam róla, hogy a jövőben csak a frissített kódrészeket fogják csak lefrissíteni, nem az egész apk-t. Ezzel hogy állnak, vagy nem is mondtak ilyet?4 8 15 16 23 42
-
tonyqa23
senior tag
Gyári Gmail appból hogy tudok kilépni az épp aktuális email címmel? Régebben volt olyan, h egyszerre több címet is kezelt, de most azt sem találom, h fiók hozzáadása.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Arween
senior tag
Ha egy alkalmazás frissítést kínál fel akkor letöltésre kerül a teljes alkalmazás méret vagy csak a kiegészítés?
(Jelen esetben frissítenem kellene egy játékot ,de mivel most csak mobilnetes elérhetőségem van óvatosan kell bánom a letöltésekkel.) -
Moralespg
tag
Sziasztok van még valakinek Aviate meghívója?Nagyon szépen megköszöném.Meg még egy kérdésem lenne samsung galaxy note 2-re kellene olyan progi ami bárhonnan ki tudok másolni linket továbküldeni megosztani stb..
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s8 +Samsung gear s3
-
David3
őstag
válasz erikke17 #35519 üzenetére
Én a Dolphin browser-t használom és ajánlom is. : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest