-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
• Financisto
• Koin
• Mint
• Money Lover
• My Budget Book
• Toshl FinanceA Koin-t használják itt talán a legtöbben, magyar fejlesztés.
-
Flind
senior tag
Lehet hogy van más megoldás is, nekem egy jutott eszembe: Snapchaten tudsz így videót szerkeszteni, ott el is küldheted az illetőnek ha van fiókja, vagy screencasttal le is mentheted akár, persze csak root esetén.
Nyugi, én nem használok ilyen
antiszociálisszarokatappokat, csak az ismerősi körömtől hallottam róla.(#68227) Narxis: lol
-
törölt tag
Úgy láttam, hogy az S2 plus MHL -képes, de azért nézz utána! Ha van HDMI, vagy legalább DVI bemenet a monitoron, akkor MHL adapterrel ki tudod adni a képet monitorra. Ha csak VGA -d van, ahhoz még egy adapter kell. Sztem wifis megoldással nem fog menni a két stream párhuzamosan.
Zedok:
Ha van a fejegységen aux in, akkor azzal meg lehet próbálni rákötni direktben, vagy esetleg egy A2DP -képes bluetooth adapter közbeiktatásával . Ha nincs, akkor FM transmitterrel is meg lehet oldani, de ha csak símán összehangolod, az nagyon gáz minőséget eredményez. Létezik olyan kütyü, amit a fejegység és az antenna közé kell beiktatni. Van egy táp és egy RCA bemenete. Ez egy fokkal jobb. Vagy egy Dension autós tartó, ami viszont zsebbenyúlós project.Dokee78:
Biztosan találsz ilyet a Playen, mert megoldható. Én "manuálisan" szoktam, mert nem telepítgetek fölöslegesen alkalmazást, ha egy meglévő is tudja. De nem hiszem, hogy számodra a shellparancs futtatása a legoptimálisabb megoldás. -
handrash
őstag
A gyári kilométerórák mindig többet mutatnak. Például az enyém kb. 58-at amikor ötvennel megyek. Én évek óta a PNA-n futó IGO által mutatott érték szerint vezetek, és még nem fizettem miatta. A telefonon Car Home Ultra-t használok ez általában ugyanannyit mutat mint az IGO, de sokkal lomhábban reagál, erre kell odafigyelni.
-
LonGleY
veterán
Csak ezért ne! A root más tészta. Utánanézhetsz, stb, sok készüléknél megoldható, hogy ne legyen garivesztés, de érteni kell az első lépésekhez. Aztán meg ahhoz, hogy miként használhatnád ki a feloldott jogokat másra is, mint egy darab app fagyasztásához.
Akkor neked is az marad szerintem, hogy letiltod. Simán, alkalmazáskezelőből, root nélkül. És használsz alternatívákat. Böngészőt, chat progit, amiket akkor indítasz, ha kell. Meg FB-névjegy kezelőt, hogy kisképeid azért legyenek. Egyedüli hátrányok a csoportos képfeltöltés és a telefonszámok névjegyeiddel egyeztetése lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged