Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
senior tag
Sziasztok!
Mi jelenleg a bestbuy költségvetéses app? 2013 óta használom az Expense Manager Prot, de meguntam, kéne valami egyszerűbb, ami szintén tud készíteni például chartokat, illetve kezel többféle számlát, többféle pénznemmel.
Aki használ is ilyet, mit ajánl?
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
senior tag
-
senior tag
SwiftKey másnak is hónapok óta azt csinálja, hogy nem tud szinkronizálni Google fiókkal? Mármint a szavakat nem tanítja meg.
Ugyanez volt a főzött ROM-os Galaxy S2-vel, ott azt hittem az a baj. De most már se Mi A1, se Redmi Note 4, se Redmi 3S telefonokon nem akarja az igazságot.
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
-
senior tag
Valaki tudja esetleg "nagyon véletlenül", hogy melyik Facebook Messenger verzió felel meg az alábbiaknak?
- Új emojik vannak benne,
- Lehet vele videohívást kezdeményezni,
- de NINCS benne "Napom" funkció meg egyéb szemét, (számomra) teljesen felesleges cuccGalaxy S2-n sokáig használtam régi emojis, fapados, de videohívást már támogató verziót és jó is volt, csak sokszor nem láttam a hangulatjelet, amit küldtek. Anno végigpróbáltam a főverziókat, míg eljutottam a megfelelőig, most inkább segítséget kérek
-
senior tag
-
-
senior tag
Sziasztok!
Galaxy S2 Plus-ra (4.2.2-es android) kellene valami olyan alkalmazás, amivel be tudom állítani azt, hogy a mobilnetet csak a Facebook és a Messenger tudja használni. Még a rendszeralkalmazásoknak se akarom engedélyezni, hogy mobilnetet kapjanak. (Van egy olyan promóció a szolgáltatómnál, hogy nem számlázzák a FB és a Messenger adatforgalmát, viszont a háttérben futnak még dolgok, amikkel nem számoltam, így a hónap végén jött a meglepetés).
TWRP fent van, root jogosultság van. Mit javasoltok? Azt hiszem régebben SuperSU-val már próbáltam ezt megoldani, kevés sikerrel.
-
senior tag
Üdv.
Gyári 4.2.2 droiddal szerelt Galaxy S2 Plus-ra keresek valami kompakt irodai csomagot, amely nem rendelkezik nagy teljesítményigénnyel. PDF olvasónak jó a Google-féle, a beépített Polaris Office viszont keresés során ha nem ékezettel írom az adott szót, nem találja meg. Ez a legfőbb zavaró ok. Valami javaslat?
-
senior tag
Csak nálam fordul elő az, hogy Facebook és Messenger app-ban is OFF-ra van állítva a chat láthatóság, de amikor telefonról vagyok, akkor a nevem mellett mindig 1 percet ír az ismerőseimnek? Telefonról egyszerűen nem tudom kikapcsolni úgy, hogy ne jelezzen semennyi percet sem. Van, hogy csak 1-2 emberrel beszélgetek, de ilyenkor másnak azt jelzi, hogy 1 perce voltam online és írnak.
-
senior tag
Ha régebbi Facebook/Messenger verziót szeretnék feltenni, melyiket érdemes választani? Nem tudom melyik evett kevés memóriát.
-
senior tag
Sürgős!
Olyan appot keresek, amivel tudok készíteni egy videó üzenetet (szelfi' formájában), arra egy-két effektet, szöveget tudok dobni és le is menthető. Szülinapra akarok egy üdvözletet küldeni. Ötlet?
-
senior tag
Üdv.
Az miért van, hogy a Galaxy S2 Plus-on 7,63/8,00 GB a foglalt terület, mikor mindent a memória kártyán tárolok? Nem tudok egy alkalmazást sem telepíteni. Régen is volt már ilyen, de megoldottam valahogy...
-
senior tag
Üdv.
A kábel tv szolgáltatómnál van DTV2GO szolgáltatás, ami által WiFi-re kapcsolódva élvezhetem Android eszközön egyes csatornák műsorát. Mivel jön a foci VB, arra gondoltam, hogy az androidos Galaxy S2 Plus telefonom kijelzőjén látottakat rávarázsolom a PC monitorjára. Erre van valami Play alkalmazás vagy más megoldás?
-
senior tag
Üdv.
Galaxy S2 gyári kamera alkalmazás helyett mit ajánlanátok?
-
senior tag
válasz canniball #44257 üzenetére
Szeretném az ikont is változtatni. Ugyebár Nova-nal a widget külsejét nem lehetséges. Emiatt nem jó ez a megoldás. Marad akkor a Power toggles.
-
senior tag
válasz petipetya #44184 üzenetére
Nem nem, én egy olyan dolgot keresek, mint ami pl. a Power Toggles-ben van, azaz hogy egy gombnyomásra bekapcsol a fény és ugyanígy ki. Semmi alkalmazás ne nyíljon meg.
-
senior tag
Üdv.
Tudna valaki olyan alkalmazást mondani, mely segítségével egy gombnyomásra tudom ki/be kapcsolgatni a vakut? Olyat találtam, amely ezt widget-tel oldja meg, viszont olyat nem, amelynél esetleg parancsikon vagy hasonló lenne. Ez azért szükséges, mert külön ikoncsomagot használok és nem szeretném, ha bármi elütne a kialakított stílustól Szóval valami olyan alkalmazás kellene, melynél tudom szerkeszteni az ikont. Nova launchert használok.
Szép estét!
-
senior tag
válasz handrash #35843 üzenetére
handrash: értem, szóval akkor csak a reakcióidőre kell figyelni, de azért pontos. Nekem ez már elég. Nagyjából persze tudom, hogy mennyivel megyek, de sosem árt, ha van valami, amire bármikor ránézhetek és pontos
Syd69: és tényleg, utána olvastam. Köszönöm.
-
senior tag
Köszönöm. Mit gondolsz, mennyire pontos és mennyire frissít időben? Mert én mielőtt elromlott volna a gyári sebességmérő, megfigyeltem, hogy 3000 fordulatnál 115 a sebességem 5. fokozatban, ma pedig csak 105 körül jelezte a telefon.
-
senior tag
A minap épp a szobatársammal beszélgettem arról, hogy neki régen iPhone-ra volt egy alkalmazása, ami GPS adatok alapján mérte a sebességet és különböző dolgokat, valamint éjszaka "kivetítette" azt a kocsi szélvédőjére is. No majd én keresek valamit az S2-re, gondoltam. Találtam is (Ulysse Speedometer), viszont arra nem számítottam, hogy pont ma adja meg magát az olasz technika. Ugyanis a Puntoban elromlott a sebességmutató -.- Innentől kezdve tényleg szükségessé vált a telefon használata vezetésnél, amíg a hiba nem lesz orvosolva.
Tehát érdekelnének alternatív megoldások, Ulysse helyett. Jó alkalmazás, de ki szeretnék mást is próbálni. Találtam még GPS HUD Speedometer nevűt is, de kíváncsi lennék, ki mire esküszik.
-
senior tag
-
senior tag
Üdv.
Mostanság rejtőzködni szoktam gépről Facebookon, de hiába kapcsolom ki a mobil alkalmazásban a chat elérhetőséget, amennyiben bekapcsolom a WiFi-t, automatikusan szinkronizál és jelzi is, hogy hány perce voltam fent telefonról. Messenger-t letöröltem, de nem változott semmi. Sűrűn használom a FB appot, tehát szükségem van rá, de erre kéne egy megoldás. Na meg a szinkronizálásra is, nagyon idegesít, hogy nem tudom kikapcsolni.
Valakinek ötlet? Előre is hála érte.
-
senior tag
Üdv.
Nokia PC Suite-tal tudtam a gépről üzenetet küldeni, amit a telefon továbbított.
Egy Galaxy S2 Plus-nál ezt hogyan tudom megvalósítani?"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest