Hirdetés
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tskó
tag
Tud valaki egy normális skype kliens-t ami visszamászik a netre wifi/3g váltás után?
-
gatto_
senior tag
válasz
Jumbozorz
üzenetére
A Google fordító is működik offline, csak le kell tölteni hozzá a programon belül a kívánt nyelveket. Rengeteg van.
-
tomy86
addikt
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Azt semmire nem állítanám, hogy a legjobb, de én ezt használom: Dictionary Hungarian-English. Telepítés után az első indításkor letölti az adatbázist és utána nem kell neki net. Természetesen angol-magyar, magyar-angol szótár.
-
zlatan77
aktív tag
Találtam egy nekem nagyon tetsző időjárás widgetet a 3D Sense Clock & Weather-t.
Van valaki aki használja?
Azt szeretném kérdezni, hogy a helység frissítésének az idejét mennyire szoktátok állítani?
Eddig amiket használtam ott csak időjárás frissítését lehet állítani. -
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Melyik a legjobb offline-ban müködő angol-magyar (Vica-versa) szótár program?
Előre is köszönöm.
-
S e t h
nagyúr
válasz
LonGleY
üzenetére
Spatio jónak tünik, de sajnos nem tudom visszakeresni, hogy mihez szóltam hozzá, illetve ez nem igaz, rátalálok, de nem tudom megnyitni,ezt sajnálom.
Az sms popup meg abszolút nem oké a handcent mellett, pedig ez utóbbit totál lekorlátoztam, de szerintem nem férnek meg egymás mellett.
Viszont jónak tűnnek, köszi az ajánlást. -
dzsidzsas
tag
válasz
tomy86
üzenetére
Na ezzel értek egyet. Akkor ezt is kerüljétek mint egy leprást:Glory of Generals, ez is olyan.
-
törölt tag
Hogyan tudom időzíteni játékok data mentéseit TB-al Google Drive-ba?
Csináltam egy label-t a játékokról. Schedules fülön:
Redo backups for modified data
[Label] Games
Any (AC charger + USB + Battery
3:00 AM
Minden nap pipálva.Időt átállítottam a teszt kedvéért aktuális idő + 1 sec-re. Valamilyen batch file jött létre, ami nem tudom hova került (se a TB mappában, se a Drive-ban nincs). Mit rontok el?
Manuális backup esetén a telefon TB mappájába kerülnek a file-ok, törlöm az apk-t és csak a .properties és .gz file-okat hagytam meg. TB-ben a Sync to Google Drive-on nyomtam egy RUN-t és fel is ment szépen minden (elsőre valamiért error-t írt, nem tudom miért, de másodikra sikerült).
Azt is jó lenne valahogy megcsinálni, hogy az apk fileokat ne töltse fel a Drive-ba. Ez egy Real Racing 3 esetén lehet akár 1+ GB is. Erre semmi szükség, cak a prop és gz file-ra.
Preferences-be elvileg semmit nem állítottam át/el.
-
tomy86
addikt
válasz
volvoguy
üzenetére
Szerintem a "melyik okostelefont vegyem?" topikban nagyobb eséllyel kapsz ehhez segítséget.
-
volvoguy
addikt
Üdv! HTC One X-emet megérné lecserélni egy Galaxy S4 Mini-re? Kisebb, kompaktabb készülékben gondolkozom hasonlóan jó specifikációkkal, talán egy kissé stabilabb szoftverrel és jobb supporttal, akkuidővel.
Nálam a HOX dobálja a Wifit, gyorsan merül, és van h random újraindul. Használt S4 Miniben gondolkozom...
-
Krisz79
őstag
Egy nem biztos , hogy teljessen idevágó kérdés .
De Facebook -al kapcsolatban hol kaphatnék segítséget?
Link esetleg?
Köszönöm. -
EmberXY
veterán
válasz
Laca1212
üzenetére
Üdv!
Utánakerestem, de sehol nem találtam erre utalást, de a tippem az, hogy esetleg FTP-ről való letöltést és szerkesztést jelenthet...
Kipróbáltam több appon is, de semmit nem mutat, előjön egy ablak de rögtön el is tűnik, a lefoglalt tárhely mérete sehol nem változik... Vagy nem működik a funkció, vagy valamely kiegészítővel működik csak (FTP plugin például, vagy valami fejlesztői környezet [ mert ugyebár minek kellene egy apk-t szerkeszteni?
]), bevallom, nem tudom, csak tipp, de engem is érdekelne... -
Hajas Mao
tag
Üdv!
Tudtok olyan kamera appot, ami 720p-ben 60fps-t tud legalább?
-
Necc
addikt
válasz
tonyrulez
üzenetére
Vagy mint az en fenetudja hany megapixeles "nagy" fotomasinam is, de nem ezen van a lenyeg.
Alapesetben a szenzor teljes felulete ugyanugy ki van hasznalva videofelvetel kozben is, csak itt mas szempontok kerulnek eloterbe. Egyreszt kepek folyamatos sorozatat kell feldolgozni, ami mas feldolgozasi procedurat igenyel, masfelol a feny is allandoan valtozik, ahhoz is igazodni kell. Ennek pedig egyertelmu vesztese maga a felbontas lesz.
-
tonyrulez
őstag
A Nokia negyvenakárhány megapixeles telefonja pont ezt csinálja, FullHD videót rögzít minőségvesztés "nélkül" (egy kicsi azért van).
Látószög-problémádat nem értem (lehet csak hülye vagyok hozzá). A digitális zoom is ugyanabba a képbe nagyít bele, a különbség a technikában van, hogy a valós 8MP-es képből vágja ki a 2MP-eset, vagy a 8-ról 2-re lerontottat nagyítja tovább. -
Bone123
HÁZIGAZDA
Van videófelvevő app minőségveszteség nélküli zoommal?
Ugye a FHD 2 millió pixelt tartalmaz, a kameraszenzor viszont szélesvásznú módban 4, 6 vagy 10 millió pixelt fed le, logikus volna tehát, hogy ha rázoomolunk egy részre modjuk 2x-esen, nagyobb szenzor esetében még mindig marad 2 millió pixel tűéles képért. Ám az appok amiket próbáltam, nem a szenzorra nagyítanak rá, hanem a 2 millió pixelre, így már a 2x-es zoom is randa...
-
tomy86
addikt
válasz
tonyrulez
üzenetére
Én azt tenném kötelezővé, hogy egyértelműen jelezni kelljen az app leírásában, hogy azzal, hogy megvásároltad x összegért még csak arra szereztél jogot, hogy később még több pénzt utalhass a fejlesztőnek. Ugyanis az a gusztustalan, hogy a legtöbb esetben csak a vásárlás után szembesülsz ezzel.
-
cekkk
veterán
válasz
LonGleY
üzenetére
Akkor nincs probléma

Most megtanultam, hogy fizetés után nincs reklamáció! Az ilyen jellegű játékokat nem ismertem, és nagyon nem is fogom, mert olyan minimálisat játszok telefonon, ez meg megtetszett, viszont így meg már nem tetszik.
Mondjuk arról nem volt szó egyszer sem a telepítés közben, hogy mennyi kredittel lehet végig játszani stb, azért erről lehetne vitatkozni, mert úgy mondjuk tudna az ember költséget számolni, hogy egyáltalán bele kezdjen-e vagy ne

-
cekkk
veterán
válasz
LonGleY
üzenetére
Pedig nekem ez az volt.
De nem értem mi a probléma. Leírtátok, hogy nem, én elfogadtam, és elmondtam, hogy legközelebb nem csinálok ilyet
Nem Hőbörgök itt, hogy engem átvertek és, hogy pénz vissza, mekkora mocskok stb.
Én vagyok ebben a legnagyobb hibás, senki más, magamat okolhatom érte, de hát magyar ember lévén azért csak megpróbáltam, hátha vissza tudom kapni kicsin pénzem
Ennek fényében nem értem miért forogtok ezen még mindig, mert ÉN elismertem, hogy hibáztam, nem szidtam senkit(legalább is nem emlékszem rá).
-
SamS20
senior tag
üdv
nem tudom hogy a kérdésem alkalmazás függő e de erősen sejtem h igen.
haveromnak xperia z-je van, és láttam ma nála hogy a facebooknál a képernyőn van egy kettes ( app nem volt megnyitva) viszont így mutatta az értesítések számát.
biztos hogy nem launcher csinálta (tudom hogy vannak ilyenek) de ez gyári launcher volt.kérdésem az lenne hogy ez telefonspecifikus vagy program függő ?
Anyum S3-asánál pl a "lehúzó" sávban is megjeleníthetőek a különböző értesítők.
köszi előre is
-
LonGleY
veterán
Ezzel nem válaszoltál. Az nem alapoz meg semmit, hogy neked unszimpatikus valami. Nem vertek át, pontosan azt a funkciót látja el, amit ígértek. Így tehát még reklamálni sincs alapod, nemhogy visszatérítettni. Az, hogy nem tetszik az ilyen játék, egy teljesen más kérdés. Valójában letölteni sem volt kötelező, nemhogy körültekintés nélkül in-app coinokat vásárolni.
-
cekkk
veterán
Mondjuk olyan alapon, hogy ha nem veszel akkor nem tudsz haladni, egyáltalán. De ez azután tudatosult bennem, hogy megvettem.
Ha csak arra kéne, hogy gyorsabban fejlődj stb akkor megérteném, de egyáltalán, hogy előrébb tudj jutni ahhoz is venni kell. Mindegy. a lényeg, hogy hülyeséget csináltam és behúztam magam a csőbe. Ebből tanultam, olyan játékkel nem játszunk amihez kreditet kell venni.
Tudod ha egyszer megvenném, és utána mehetne minden rendben az számomra elfogadható lenne, de nem az, hogy sokszor sok ezer forintért tudod csak kijátszani, ami lassan annyiba kerül mint egy pc-s játék
-
tonyrulez
őstag
Szvsz én az in app purchase-t tiltanám és/vagy büntetném. Mármint nem a vásárlót, hanem aki beleteszi.
-
-
Jb001
tag
Sziasztok!
Battery Doctor help kellene: HOX+-om van, 2-3 hónapja frissült az oprendszer, onnantól nem lehetett beállítani (eltűnt a lehetőség) hogy airplane-be menjen éjszakára. Nemrég feltettem a CM 10.1.3-at, ennél sincs meg az opció, pedig gondoltam menni fog mert itt már root jog van stb.
...tudnátok segíteni h. mit tudok csinálni v. vmi magyarázat h. miért van ez, miért nem fog menni?
Köszi!
Jb -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, ha vettem playen egy játékhoz "aranyat"(ma reggel), de kiderült, hogy még venni kell, hogy továbbtudjak játszani, valamint anélkül nem is tudok haladni, viszont én nem akarok erre ennyi pénzt fordítani, valami úton módon vissza tudom szerezni a pénzem?

-
MurdR
veterán
válasz
petipetya
üzenetére
Uff.

Nagy megelégedéssel használom az AnySoft Keyboardot, viszont egy problémám van vele, mégpedig az, hogy ha fektetve akarok gépelni, akkor nem azt a szép osztott bill-t adja be, mint ami az alapképernyőn, hanem egy gagyi rácsos elrendezésű billt. Valaki tud segíteni hogy miként tudnám ezt orvosolni? Nem szívesen cserélném le az AnySoftot, mert hozzászoktam már... -
LonGleY
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Igaz.
-
nyikszi
őstag
válasz
petymeg
üzenetére
Igen van, én épp a minap tettem fel a CamCard Free - Business Card R-t és tökéletes. Legalábbis fekete-fehér névjegykártyánál. Elment szinte minden adatot, név, üzleti név, web, email, cím. Az egyik cirádás és a másik sötétkék névjegykártyánál egy kicsit el volt veszve. Amikor lementettél egy kártyát a kontaktba át is menti az adatokat (ha akarod). Aztán az összes névjegykártya megtekinthető kicsiben a programban. Nemek nagyon tetszik, bár csak 52 névjegykártyát tud a free verzió.
-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
2 apró kérdésem lenne,vissza olvastam pár 100 hozzászólást de nem leltem választ.
1.Ha nagyobb SD-re cserélem a memória kártyám akkor az adatokat elég csak átmásolni rá vagy valamivel át kell helyezni?
2.Miért van az hogy a GO locker újraindításnál átugorja a pin bekérést és zárolja az a simet ahol kellene pin?
Utána meg már zároltnak mutatja és nem oldja fel menüből sem.
Előre is köszi a válaszokat
-
G.I.JOE
senior tag
Helló!
Ha telepítek valamit, valami progi mindig betölt egy reklám weboldalt! ad.leadboltads.net-et
Felraktam az adaware nevű progit, de nem igazodok el a rajta igazán. [link] [link]Vagy tudtok ajánlani vmi progit ilyen célra?
-
petymeg
addikt
Üdv.
Egy wp-s telefonon láttram egy appot, ami a névjegykártya lefényképezése után kontaktként elmentette az adatokat. Van ilyen androidra is? -
EmberXY
veterán
Ez a My Data Manager tényleg jól mér, kellemesen csalódtam benne.
Amióta használom, beállítottam a szokásos 3g adatmennyiségemet (a belassításig megengedett adatforgalmat), az imént jelzett, hogy átléptem, majd fél perc múlva jött is az SMS...
Szóval jól mér, szinkronban van a szolgáltató által mért adatokkal (legalábbis T-mobile-lal biztos), így bevált, csak ajánlani tudom. -
Sami22
aktív tag
Üdv. Melyik billentyűzetben tudta beállítani, hog duppla érintésre az ékezetes karaktert írja le? Újratelepítettem a tabot, és azóta nem találom.
-
Soj
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget tőletek!
Korábban megvásároltam(!) a Poweramp alkalmazást, hónapokon keresztül működött, minden probléma nélkül.
A gond ott kezdődött, hogy valami miatt a licenszel akadt problémája, hiába volt még fent az unlocker. Azt akarta mindenáron, hogy vásároljam meg, vagy az aktiváló emailből regisztráljam újra a terméket.
Nos, az email ami a vásárlás után jött, persze már nincs meg.
Gondoltam újratelepítem és újra mindenki boldog lesz. Playben az eltávolításra nyomtam, és meg is jelent rögtön a 799 Ft-os kis gombocska, azaz ÚJRA MEG KÉNE VEGYEM!

Meg lehet még menteni valahogy? Hiszen kifizettem!Köszönöm előre is a segítséget!
-
válasz
smileismarci
üzenetére
Igen, szoktak. Itt tudod követni. Vagy van hozzá app is.
-
smileismarci
tag
Szoktak lenni akciózások playen? Mármint valamelyik alkalmazás olcsóbb vagy ilyenek?

Köszi előre is a válaszokat
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Erre esetleg valaki ? [link]

-
Viktor89
aktív tag
Melyik a legjobb olyan alkalmazás ahol egy bizonyos telefonszámról jövő sms-eket tudok tiltani?
-
EmberXY
veterán
válasz
Laca1212
üzenetére
Egyik listaablakban az alkalmazások legyenek, a másikban pedig az a hely, ahova mentenél, létre is hozhatsz tetszőleges helyre tetszőleges mappát (a TC "másik oldalán"...)
Jelöld ki az apk-t, ikonjára bökj egyet, akkor egy pipa jelenik meg rajta, akár többet is kijelölhetsz, majd a másolás/áthelyezés ikonra kattints (két lap meg egy nyíl, a második ikon...), majd okézd le, ekkor átmásolja a másik listaablakban megnyitva lévő helyre az objektumokat.
Lényegében oda mentesz, ahová akarsz, a TC maga egyszerű kezelhetőségével... -
kezman
őstag
Legegyszerűbb megoldás
APK mentésre 
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Tudnátok ajánlani olyan videó letöltő apk-ot amivel nem csak a youtube videókat lehet letölteni,hanem szinte bármilyen web oldalba beágyazottat is ? Köszi előre !
-
törölt tag
válasz
pepe091
üzenetére
Nekem már az épp elég volt, hogy ha kijelzőt érintve görgetek úgy, hogy nem veszem le az ujjam a kijelzőről, csúnyán ricegett a kép (Nexus 4). Ha görgettem egy nagyobbat és elengedtem, akkor smooth volt (fura mert ez általában fordítva szokott lenni). A felhasználói élmény miatt választottam a Press-t. Az animációk viszont fenomenálisan néznek ki a Feedly-be.
Lifehacker, Rootzwiki, Marques Brownlee szerint Feedly, Android Central szerint Press. A csatát szerintem nem lehet egyértelműen eldönteni. Mindkettő nagyon szuper, egyéni preferencia fog dönteni, hogy ki mit választ (gReader-t is ide lehet hozni, de szerintem vagy a Feedly vagy a Press nyomja le). Az viszont nagy húzóerő lehet egyesek számára, hogy a Feedly ingyenes. Én mielőtt megvettem a Press-t, kipróbáltam, tehát nem látatlanba vásároltam, nehéz volt eldönteni, hogy melyiket válasszam.
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan megbízható ébresztőprogramot, ami tud 2 hetente ismétlődést?
Már korábban is feltettem a kérdést, de végül maradtam a ZDclock mellett. Ez jó program, de sajnos egy része még mindig kínai, és időnként bedob egy kínai notificationt, amit nem is tudok lefordítani, és logikailag sem tudom kikövetkeztetni, hogy miről szól. Viszont elég zavaró...
A Caynax-ot ajánlották múltkor, itt viszont az ingyenes verzióban zavaróak a reklámok.
Tudtok más alternatívát, vagy maradjak a ZDclocknál?
Köszi a választ! -
válasz
kisguly
üzenetére
Segítek persze:
ES elindít, fent rányomsz a kék gömb+telefon ikonra/ Eszközök/ Alkalmazáskezelő, itt hosszan nyomsz az adott alkalmazáson, majd mentés. Mindezt az SD, vagy belső tárhely gyökerében automatikusan létrehozott backups/apps mappában találod az apk fájlokat.Az értetlenkedőknek ajánlom, hogy próbálják ki, működik root nélkül is.

-
zozyk
addikt
Total CMD látja a feltelepített appokat,és ki is menti az apk-t.
Pontosabban *.zip et ment,de azt átnevezve apk-ra,már megy is a dolog.(Rootolatlan note3-in próbáltam)
-
drmotto
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ez akár rendben is lenne, de a telepített cuccok nem ide mennek, hanem a data-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen routert?
- Personal notes '12
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

)

Nem Hőbörgök itt, hogy engem átvertek és, hogy pénz vissza, mekkora mocskok stb.

crok
mobilizmo