- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztenn
tag
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
A képen szereplő navigációs programot ismeri valaki??
Állítólag google navigáció volt, egy ismerős keresi Sony Xperia-ra.
Telefon csere előtt állítólag volt most nem találja.Előre is köszi!
-
aizen92
addikt
válasz
zsoltzsolt #36194 üzenetére
elvileg lockscreen-nek írja. de szerintem vegyes felvágott. az biztos hogy érdekes és új koncepció. én kíváncsian várom
-
Toby888
senior tag
valaki tud valami okos aplikációt, hogy a telefon memoriáról áttegyem az apokat az sd-re ?? probáltam a lin2sd-t meg valamien m beüs cuccod az is 2sd-re végzödöt, de egyik se másolja át :S root van !! de nemértem akkor miért nem megy :S
-
S e t h
nagyúr
Kérés nélkül kaptam aviate kódot, múltkor letöltöttem, de mivel nem volt kódom, le is töröltem.Most meg már dobálják az ember után, lol.
-
Bferibörs
addikt
-
havri1
félisten
Helló!
ANdroidos Gmail alkalmazásnál be lehet azt valahogy állítani, hogy ha megnyitom, akkor ne a beérkezett üzeneteket dobja, hanem akár a cimkés mappát, tehát ahol a cimkés levelek vannak, vagy egész egyszerűen az Összes levél mappát?
Mert most sikeresen be tudtam állítani weben, hogy rendezgessem a leveleket szűrők alapján, de így mobilon csak azokat látom (1 kattintással), amik a beérkezett kategóriában vannak. Címkéseket nem. -
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Az alany egy HTC Explorer Andrid 2.xxx-el. Szeretném a kontaktokat átmásolni a SIM kártyára, milyen app letöltésével válik ez lehetővé? A telefonban nincs ilyen funkció sajnos.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
aizen92
addikt
Remélem még nem volt. az alkalmazás még alpha és csak tesztelik,de ha kijön nálam must have lesz (már most az ) a név: Cover. lockscreen alkalmazás
-
törölt tag
Sziasztok keresek egy olyan facebook apk t ami régebbi pld 1.5 amin már működik a chat és gyenge telóval is gyorsan elszalad. Előre is köszönöm
-
Hauptmann
veterán
A Google Now közlekedési kártyánál hogy lehet egy korábban törölt helyet visszaállítani, hogy ismét mutassa a kártyák között? Véletlenül nemet nyomtam, amikor felajánlotta a figyelést.
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Telepítenék egy játékot, letölti, elkezdi telepíteni is, majd a végén kiírja, h "nem sikerült telepíteni az usb háttértáron vagy sd kártyán". Vagy valami hasonló. Mi lehet a gond? -
golyós
addikt
üdv!
Nincs meg véletlenűl valakinek a 23.-a előtti youtube apk?Frissités óta képtelen bejelentkezni a fiókomba. -
-
koxaman
tag
válasz
Keresztapper #36153 üzenetére
Köszönöm de sajnos ha kikapcsolom a wifit keresi a wifit ... pedig az eternet aktív.
-
Bdanyy
addikt
Google talk valahogy feltelepíthető 4.3-ra root nélkül?
-
Cheesus
senior tag
Üdv!
Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy tudnátok-e mondani olyan programot, amivel tabletről elérem az összes fájlt, ami a számítógépen van, és olvasható, nézhető, szerkeszthető is lesz tableten.
Ha esetleg van ilyen, akkor egy részletes "üzembe helyezési" útmutatót is elfogadnék, mivel még új vagyok Android téren.
Ha ez segít, letöltöttem a Total Commandert, plusz az FTP pluginját is, de a többi részt meghaladja a tudásom.Válaszotokat előre is köszönöm.
-
choco01
addikt
Hali.
Melyik a legjobb levelező progi amiben több fiókot is szinkronizálhatok?
És melyik a legjobb Office jellegű progi? -
drlovi
aktív tag
Üdv!
Van valamilyen ajánlott alkalmazás amivel youtube video-t lehet leszedni ,lehetőleg rögtön hangfájlban ?
-
dokee78
félisten
Tetszik az új play áruház,de a beállítások menü pontot is át tehették volna a bal oldalról előhűzható sávba.
-
fungeld
aktív tag
Régen volt egy reklám blokkoló alkalmazás play áruházban. Csak én nem találom, vagy törölték?
-
Toby888
senior tag
srácok, tudtok valami aplikációt a boot képernyö megváltoztatásához ??
-
petipetya
nagyúr
Van valami különbség a tiéd és bármely más telefonszám formátuma között a névjegyzékben? Pl. 20, 3620, +3620 stb. Vagy esetleg többször lehet benne a neved? Vagy több helyen (telefon, sim). A neved ugyanabba a memóriába (telefon, gmail, sim) van mentve, mint a többi névjegy?
-
ludla
őstag
Sziasztok! Tanácsot kérnék a párom Samsung Y S5360 telefonját ha én hívom akkor a telefonja nem csörög ki és ki írja hogy Az com.android.phone folyamat váratlanul leállt. próbálja újra. Viszont ha más hívja akkor nem jelentkezik ez a hiba
az egészben az a legszebb hogy nekem meg kicsörgést jelez egyfolytában a telefonján meg semmi
-
handrash
őstag
válasz
szildavid90 #36150 üzenetére
Nimbuzz?
-
janosibaja
őstag
válasz
bibliator #36113 üzenetére
Használj Widget Lockert. Mindent tud, amit keresel.
-
bostone
addikt
Köszönöm! Picit türelmesebbnek kellett volna lennem...
-
boogie84
veterán
válasz
szildavid90 #36150 üzenetére
-
szildavid90
aktív tag
Létezik valami Skype alternatíva Androidra? Aminek sokkal kisebb a mérete, kis egyszerűre gondoltam, csak beszélgetésre kellene.
-
air
nagyúr
-
bostone
addikt
A google+ alkalmazásban, hogyan tudom beállítani, hogy a telóval lőtt képeket csak wifiről szinkronizálja? Az aljas lezabált 400 megát és még hol van a hó vége...
-
domesz
aktív tag
-
kodmen
aktív tag
válasz
petipetya #36142 üzenetére
Jónak tűnik, én lost phone-t használok, ami jól meg is szivatott, amikor mikro sim-re cseréltem a kártyát készülve az új telefonomra. Arra pont jó volt, hogy nem tudtam aktiválni a sim-et, és sms-ben jelszó emlékeztetőt sem küldeni emiatt...
Másik telóban aktiválva már működött.
A bajom ezekkel az, hogy aki lopásra adja a fejét, az már tisztában van vele, hogy lehet kivédeni, sim-et gondolom 1 percig nem hagyják benne, utána meg rom-csere, és nem mentél semmire sajnos.
Ez ellen gondolom nincs megoldás. Nem lehet az IMEI alapján követést megoldani, csak tiltást? Hogy bárhol a világon akarnák használni, be lehessen mérni! -
choco01
addikt
Igazából olyan kéne amibe benne van ez "lopás gátló" funkció vagy mi..
-
-
Tyer
őstag
Használ valaki instaWeather-t? Miért lehet, hogy nem megy a Facebook-os dolog?
-
choco01
addikt
Még egy kérdés lenne!
Milyen fizetős, és milyen ingyenes anti vírus alkalmazást érdemes használni jelenleg?
Köszi. -
randras
veterán
válasz
randras #36132 üzenetére
Úgy tűnik, a TrackChecker váltja ki nálam.
-
randras
veterán
Postai csomagkövetésre van valami bevált app? Nekem a legtöbb csomagomra a találatul jött appok nem jók. Régen Package Buddy-t használtam, megvettem.
-
air
nagyúr
válasz
choco01 #36120 üzenetére
Opera Mini: az Opera proxy szerverein keresztül, tömörítve tölti le a kért oldalakat. Mobilnetre optimalizálva, kb. a szokványos adatmennyiség tizedét használva. Flash nincs, csökkentett funkciójú és designú oldalmegjelenítés.
Opera Classic: a régi Opera Mobile. Inkább a deszktop böngészőkhöz közelebbi funkcionalitás és megjelenítés, Flash támogatással.
Opera Androidra: Na, ezt egyelőre messze kerülni kell! Az új, Google-lel közösen fejlesztett Blink megjelenítő "motor", amit a Chrome is használ. Szerintem ez a legrosszabb böngésző a 3 közül. -
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Egy kis gond, gyári vissza állítást akartam , a telefon elmegy a nyev kiválasztásához ( angol lenne ) de onnan sehova tovább. Android system recovey ez van felül alatta nyelv kiválasztása, klikk rá és bevillan a robot piros háromszögben felkiáltó jellele.
Valami ötlet, hogy ilyenkor mit lehet csinálni ?a telefon Alcatel OT-8008D Scribe HD.
köszönöm
-
volvoguy
addikt
Tudtok egy jó Power Saver appot ami valóban jól végzi a dolgát és sokat lehet vele spórolni az akksin? Root nem játszik...
-
handrash
őstag
-
choco01
addikt
Köszi.
Az operát használtam régen, mi a különbség az opera mini meg mobil meg amik még vannak verziók között?
A többit is köszönöm, megnézem majd őket.xenom0rph: Tableten használtam a dolphin beta-t.. lehet itt is jó lesz majd.
Bozek: Úgy értettem hogy a lapot vagy oldalt letudd menteni, aztán meg eléred net nélkül.
-
kezman
őstag
Van egy kis gondom ha csengőhangot állítok be contakt-hoz akkor elfelejti, 2-3 hívás után visszaáll alap értesítési csengőhangra, ( Huawei Y300) olyan app-ot keresek amivel ezt meg tudom oldani, saját hangjaimat be tudom állítani és ott is marad, esetleg tud valaki ilyet?????
-
bibliator
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy dual simes telefont (concorde smartphones 5000) 4.2.2-es oprendszerrel. A régi telefonomon (Motorola Defy) 4.2.2-es CM-es oprendszer volt.
A legnagyobb bajom az újjal, hogy a lock screen nagyon gagyi. Nincs benne az a tulajdonság, hogy a képernyő hátterét állítsam (sima feketére), jobbra húzással a fényképezőgép indul el stb. A Widgeteket sem lehet kipakolni. És a feloldó gombnál sincs semmi beállítási lehetőség. Ezeket mind használtam....A kérdésem az lenne, hogy le lehet ezt valahogy cserélni a googles gyári képernyőzárra?
(A telefonom rootolt, de nincs rá custom rom)Köszi
-
Criton
veterán
van olyan app, amivel a céges exchange naptárat tudom a telefonnal szinkronizálni?
(#36104) Bozek: gyári beállítások visszaállítása van?
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #36095 üzenetére
Töröld a profilt és utána vedd fel újra a facebookot utána megy
-
Criton
veterán
válasz
zsoltzsolt #36106 üzenetére
-
Criton
veterán
válasz
zsoltzsolt #36102 üzenetére
Facebookon engedélyezve van? Nálam semmi probléma nincs, és az üzeneteket is megkapom.
Skype, Facebook, Gmail -
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #36095 üzenetére
Nekem is a fizetős van már jó ideje, semmi gond nincs vele. És tényleg gyorsabb lett.
(#36099) chab7: Én ajánlottam akkor is, hátha. De a Tiéd amúgy is egy speciális eset. Ő csak elolvasni akarja később, nem gyűjti. Legalábbis a leírásából ez jött le.
Amúgy megoldható Nálad is. Csak be kell lépni az Android\data\com.ideashower.readitlater.pro\Files\RIL_offline\RIL_pages mappába és ott lesznek ilyen 100001, 100002, stb. almappák. Ha csak egyet mentettél le, akkor csak 1 ilyen könyvtár lesz, abban pedig megtalálod a text.html-t. Átmásolod, átnevezed és meg is marad későbbre. -
Laca1212
őstag
Google maps csak online működik? Csak azért kérdezem, mert próbáltam mobilnetet kikapcsolva is, de navigált úgy is...
Mikor használja a netet, vagy hogy van ez? -
harry3
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- eBay
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest