Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
-
törölt tag
válasz Arween #90883 üzenetére
Hááát... Az új Wear -be jött egy hangkezeléses funkció, de tudomásom szerint Whatsapp szempontból az csak arra jó, hogy üzenetet lehet vele diktálni. Én már próbáltam automatizált Whatsapp hívást indítani, de kudarc lett, mert nincs nyilvánosan meghívható activity -je. Szóval, nekem úgy tűnik, hogy van is Whatsapp támogatás, meg nincs is. Az viszont biztos, hogy a Huawei Talkband B2 -m tudja fogadni a Whatsapp hívást, úgyhogy sztem erre a Wear is képes kell legyen. Csak magát a koncepciót nem értem. Fogadod a hívást, aztán jön a Hasselhoff -effektus és kihangosítva beszélgetsz az óráddal? Hááát... Én pont emiatt választottam inkább a Talkbandot és eddig elégedett vagyok vele.
-
LonGleY
veterán
válasz Arween #70812 üzenetére
Esetleg olyan appot tudok mondani, ami ilyen appkeresésben nagyon jó. A hírfolyamában láthatod, hogy mik az aktuális, felkapott / jóra értékelt programok, játékok, és a listát a kiválasztott alapkategóriák, az érdeklődésed szerint, és a telepített appjaid alapján finomhangolja.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Arween #59126 üzenetére
Total Commander + ADB plugin. De nem tudom, hogy a céges gépen ezt meg tudod e oldani. Ha nem, akkor nem fogsz játékállásokat megmenteni.
(#59129) zeon.hu: a google drive alkalmazással meg tudsz bármit osztani
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
vadkörte
addikt
válasz Arween #42320 üzenetére
Mekkora app-ot szerettél volna telepíteni? Van/volt megfelelő méretű tárhely a telefonon?
Segíthet ha törlöd a PlayStore adatait és a gyorsítótárát az alkalmazáskezelőben.(#42292) LonGleY:
Használtad és személyes a negatív tapasztalat, vagy olvastál róla, hogy valaki már így járt Mucsaröcsöge puszta felsőn??
Igaz nem navigáltam még át vele egész Magyarországon, de amennyit eddig használtam - és használtam - az alatt az idő alatt nem zuhant össze (még a hihetetlenül acélos hardverű galaxy Ane-en sem), nem vezetett félre, nem vitt be a málnásba. Ellenben a tudjukki igen.Ha valami hibába futsz, annak lehet, hogy a nem megfelelelően szerkesztett térkép az oka. (Hibát találtál? Javítsd ki! A lehetőség adott...)
Ha megnézed mennyibe kerül a program plusz a térkép - a sima OSMAnd pl. free - és milyen térképet használ, milyen licensz-szel - OpenStreetMap/GPU - rájöhetsz, hogy ezt egy közösség fejleszti. Sajnos nincs mögöttük egy multi súlyos $ kötegekkel, a fejlesztést a szabadidejük feláldozásával végzik.
A térkép rugalmasságáról meg csak annyit, hogy az offline verzió 2 hetente frissül. Egyszer egy OSM-es cikkben olvastam, hogy Ausztráliából panaszkodott egy madár, hogy arról a környékről ahol él nincs megfelelő térkép és ha menteni kell valakit, sokszor több órás késéssel érnek oda a mentők. Néhány napon belül kész volt a vidék térképe. Nem ausztrálok csinálták meg... A másik aranyos történet pedig egy magyar lányról szól, aki épp Nigert térképezi fel helyi egyetemistákkal.(#42334) Viktor0610:
Kipróbáltam a v5-ös MIUI-t. Alapból van benne víruskergető, permission manager, meg még sok nyalánkság.
Érdekesség, hogy az AdAway-t vírusfenyegetésként kezeli.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
törölt tag
válasz Arween #41215 üzenetére
Én most a videófelvételről beszélek, a fotó egy kicsit más story. Konkrétan nincs olyan telóm, amiben ilyen feature lenne, de volt már szerencsém néhány kamerához és dolgoztam már pár videóvágó programmal (pl. Vegas, Premiere, stb.) Megpróbálom másképpen megfogalmazni. A kamera rögzít, a szoftver pedig "megadja" a lejátszó programnak, hogy ez egy olyan felvétel, amit tessék 60fps -sel lejátszani. A "lassított" felvételnél annyi a trükk, hogy a szoftver a 60fps felvételhez azt az infót társítja, hogy ezt 30fps -sel kell lejátszani. A felbontás az más kérdés, de ha ugyanannyi idő alatt, kétszer annyi képkockát kell kódolni, az nyilván valaminek a rovására kell történjen (pl. felbontás, vagy minőség). Szóval ha a leendő készülék másodpercenként legalább 50 képkockát tud rögzíteni, akkor megoldható a dolog. Sajnos, a specifikációk ezt ritkán tartalmazzák, a kódolási minőség paramétereit pedig még kevésbé, de kisebb-nagyobb kutakodással ki lehet deríteni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Arween #41211 üzenetére
Hát szerintem csodák nincsenek. Olyan nincs, hogy gyorsan, vagy lassan vesz fel. Minden kamera egységnyi idő alatt, x képkockát rögzít. Ez a frame/sec (fps) Ennek mennyisége a kódolási képességtől függ. A szemünknek legalább 20 -at kell látnia másodpercenként ahhoz, hogy folyamatosnak tűnjön. Ha egy teló 60 -at tud rögzíteni másodpercenként, de úgy állítjuk be, hogy csak 30 -at játszon le, akkor lassúnak, de folyamatosnak látjuk. De ha alapból csak 30 -at tud, akkor az 15fps -en lejátszva diavetítés lesz.
-
tonyrulez
őstag
válasz Arween #35804 üzenetére
Letöltődik az egész alap esetben, esetleg ha a játék olyan nagy, hogy a Play-ből való letöltés után még appon belül kellett megint letölteni valamit, akkor más a helyzet.
Egyébként még régebben olvastam róla, hogy a jövőben csak a frissített kódrészeket fogják csak lefrissíteni, nem az egész apk-t. Ezzel hogy állnak, vagy nem is mondtak ilyet?4 8 15 16 23 42
-
Bozek
nagyúr
válasz Arween #32287 üzenetére
Az egyik a fényérzékelő, az szinte biztos. A másikat meg nem tudom, de az is valami szenzor lehet.
(#32288) CoolBoy323: Főzött ROM-on megoldható, gyárin csak nehézkesen. Utóbbinál a beállításokhoz visz bármilyen 2G/3G kapcsoló. A Tasker se tudná megoldani elvileg máshogy, mint a menüben bóklászással.
-
saelin
veterán
válasz Arween #27213 üzenetére
Van lehetőség arra, hogy más launcher-ből átvegye az asztali elrendezést, de még béta. Csak a gyárival működik.
Ajánlom csinálj backup-ot nexten belül és ami fájlt lement, töltsd fel cloud-ba/másod sd kártyára stb... Ezzel később is visszaállíthatod az ikonok, widgetek helyét.Hopp, most látom téma váltásnál csinálja... A legfrissebb van fent és a teljes verzió?
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
őstag
válasz Arween #24705 üzenetére
Az Appgratis nem a teljes verziót tölteti le, hanem az ingyenest, és ha aznap feltelepíted / elindítod akkor teljes értékű lesz a program.
Korábban kérdeztem, de nem kaptam választ, hogy mi történik akkor ha gyári beállítások visszaállítását nyomok, és újra felrakom a korábbi App Gratis-os programokat, akkor megkapom-e a teljes értékű programokat.
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz Arween #23164 üzenetére
Az a baj, hogy a GO Launcher egy zabló alkalmazás. Ráadásul feltelepítem, de valójában csak a hátérben zargat, mert ez a theme megy (bár sok mindent nem lehet benne állítani). Amúgy meg nem a Go Launcher kell hozzá mindenképp, hanem a Toucher nevezetű alkalmazás, de ez meg ráül az éppen futó launcherre, és nem helyettesíti. Vagyis ez csak kiegészítő, nem igazi launcher. Ezért keresek olyan programot amilyen ez, de igazi launcher, és nem téma.
-
tonyqa23
senior tag
-
gipsztigris
addikt
válasz Arween #22637 üzenetére
Ez volt a baj szerintem......mármint, hogy frissítetted!
Az AirDroid2 frissítés előtt teljesen rendben ment, automata csatlakozással webes felületről is, most meg random hülyeségeket csinál nálam is. Vissza kéne tenni valahonnan a frissítés előtti állapotot.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
-
sssz
őstag
hívd fel saját magad egy másik telefonról. vedd fel, de ne szakítsd meg a hívást. közben be tudsz lépni bárhova, így a beállításokba is és ki tudod törölni.
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
ko9
addikt
A WidgetLocker 2.0 óta támogatja a saját fájltípust (wltheme.zip), ergo felmásolod SD Kártyára, majd megnyitod egy fájlkezelővel, akkor elvileg felrakja. Ha mégse, akkor SD kártyádon menj a data/com.teslacoilsw.widgetlocker/themes mappába (ha nincs akkor csináld meg) és oda húzd bele a letöltött témákat.
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest