Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Nem marad hely a szupertelepnek a Xiaomi kameraszettje mellett
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz szumoo@gmail #133018 üzenetére
A Robotban külön művelet a "parancsikon indítása". De, remélem, nem kevered össze a parancsikont a widget -tel! Parancsikon indítható, widget viszont csak bizonyos esetekben.
Néhány műveletben van "várakozás a befejezésre" opció, ami az adott művelet befejezéséig nem engedi indulni a következőt. Külön műveletként is tudod használni a vezérlés -> várakozást. Itt ezredmásodpercben kell megadnod, hogy meddig várakozzon. Rövid várakoztatás esetén pipáld a "wakelock" opciót!
A továbbiakban a Robotos kérdéseidet a saját topikjában tedd fel! Segítek, bár most a melós két hetem van, úgyhogy hétköznap nagyon kevés a szabadidőm.Eg parancsikon szerkeszthetősége sztem a Launcher feladata lenne, de egyik sem ad rá kellő lehetőséget. Én az XShortcut pro -t használom, de ez egy elég régi alkalmazás, lehet, hogy van már modernebb. Ebben lehetőséged van manuális szerkesztésre is (ami egyébként megegyezik Robotban az "Activity indxtása" művelettel), de a manuális szerkesztéshez ismerned kéne az Android intentek összetevőit. Ha azokat megismered, akkor onnantól egy Lego -vá válik az Android, azt raksz össze, amit akarsz. Illetve, amihez jogosultságod van.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz szumoo@gmail #133007 üzenetére
Nyilván, mivel azt az apróságot elfelejtetted közölni, hogy lejátszási listák közül szeretnél random indítani. Ezt némileg bonyolultabb leprogramozni.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz szumoo@gmail #133002 üzenetére
User error. Az "alkalmazás indítása" műveletnél ott van a "data uri". A data uri egy Android intent -ben a fájl elérési útját jelenti. Az előbb kipróbáltam, hogy bemásoltam egy mp3 fájlom elérési útját és azonnal indult a lejátszás. Ezen kívül, még legalább három másik módon is el lehet indítani egy fájl lejátszását:
-Alkalmazások -> Fájl indítása.
-Audió -> Hang lejátszása.
-Egyéb -> Activity indítása.
Ezeken kívül, ha parancsikonban alkalmazod launcher -rel, vagy külsős parancsikon szerkesztővel, akkor a Robot azt is el tudja indítani.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
pete_21
addikt
válasz szumoo@gmail #35840 üzenetére
Időnként bedob egy kínai push értesítést. Nekem hétköznap van ébresztés (összesen 4 különböző ébresztés), és mondjuk szombat este időnként bedob egyet, valamit ír vasárnapra, de kínaiul, így nem értem. De volt már, hogy mondjuk hétfőre írt valamit vasárnap este.
Ezeket a push értesítéseket pontban 19:00-kor dobja, ha jól emlékszem. De nem mindig jönnek...
Ha találkozol ilyennel, és sikerül megfejteni, akkor kérlek írj nekem. -
air
nagyúr
válasz szumoo@gmail #25650 üzenetére
És hogy jön ez a lefedettséghez?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
SziberTomi
tag
válasz szumoo@gmail #25650 üzenetére
Sziasztok.
Olyantól kérnék segítséget elsősorban, aki használt Business Calender Free programot. Beállítottam, szinkronizáltattam, kiraktam a widgetet, eddig minden okés. Testre is szabtam, hogy egy időben 7 napot mutasson, és lehet lent előre és hátra tolni a heteket. Viszont az zavar engem, hogy minden az adott naptól mutatja a 7 napot. (úgy értem mondjuk most ugye vasárnaptól szombatig.)
Nekem viszont úgy kellene, hogy mindig éppen az aktuális hetet mutassa hétfőtől vasárnapig. És ha letellik vasárnap, akkor lépjen át a következő hétre és azon a héten is vasárnap estig mutassa azt a hetet. Alul pedig így a heteket lehetne csúsztatni előre hátra.
Ezt be lehet állítani valahogy? Ha igen, legyen szíves segítsen nekem valaki és írja le hogyan.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Szerk: U.i: Bocsi, hogy válasznak ment :S
[ Szerkesztve ]
iPhone 5S
-
őstag
válasz szumoo@gmail #21149 üzenetére
Két kártyás telefonról van szó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest