- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
A SwiftKey-ben ki lehet kapcsolni valahogy a "javaslatokat", és az ennek fenntartott sort?
A trial verzió van fent jelenleg, most ismerkedem vele, egyedül csak az említett dolog zavar benne... -
válasz
Viktor0610 #36789 üzenetére
Működik, köszi
Vicc, hogy ezzel így kell mókolni, mikor eleve magától értetődőnek kellene lennie, hogy a nagyobb tárhelyet használja..
-
benjoe1
aktív tag
Sziasztok,
A lenti képen lévő ablak jelenik meg egy elutasított hívás után. Ez eddig nem volt, viszont nem tudom hogy milyen program okozza, vagy mit állíthattam el. Tudja valaki, hogy hogyan lehet kikapcsolni?
kép -
-
Deck
titán
Egyik napról a másikra nem mennek a googles appok wifivel csak mobilnettel sem a twitter. Minden más jó és mobilnetről is jó. Más telefonról jó itthon de a Z-ről hirtelen nem. Semmi változást nem csináltam. Nem is értem mi van.. Valakinek valami ötlet?
-
-
Peace
nagyúr
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy használ-e valaki windroid nevű alkalmazást pc-n, és ha igen, akkor sikerült-e engedélyeznie a telepítést külső forrásból. Köszi!
-
Toby888
senior tag
Üdv.Nem tudtok valamien jó kis gps progit ?? nekem jelen pillanat a sygic van, tök jó meg minden, de szeretnék ausztriából hazamenni ( baranyába ) és faszán meg is tervezi az útvonalat, de nagy ívben kikerüli az autópályát, én meg autopályán szeretnék menni, de sehogy nem tudom beálítani :S
-
q13579
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi programokat keresném, remélem tudtok segíteni.
Melyik szerintetek a legjobb dokumentum nézegető alkalmazás? Könnyű kezelhetőség, és gyors keresés jellemezze.
Illetve akkumulátorom teljesítményét szeretném lemérni. Ehhez mit tudnátok ajánlani? Azt szeretném kideríteni, hogy bekapcsolt wi-fi-vel és kijelzővel kb mennyi ideig bírná.
Előre is köszönöm a tippeket.
-
LonGleY
veterán
A
Chaos Control Premium megvétele előtt állok (nincs listázva, programból elérhető, 1100 HUF). Napi ismétlődő és egyéb teendők feljegyzése, csoportoba osztás, időzítés, szinkronizálás stb.
Ti milyen todo kezelőt tudnátok még javasolni, ami minimum ilyen tudással és jó widgetekkel bír? Nem akarok úgy járni, mint a Tasks-al, amit az értesítések miatt vettem meg, erre másnap már a Keep is tudta a funkciót. :]
Próbáltam az itt ajánlott Pure Grid calendar widget-et, de nem érzem most, hogy lenne idegzetem személyreszabni, illetve én inkább listákat és egyéb feljegyzéseket használok többségben, nem konkrét találkozókat naptárazok - de ha mégis megtenném, nem nyúlnék külön programhoz.
-
LonGleY
veterán
válasz
RootRulez #36765 üzenetére
Adattörlés / újratelepítés? Az Endo csak akkor tud ilyen sokat fogyasztani, amikor fut és használja a GPS-t. De még úgy is simán elmegy egész nap. Bringával 160 kilóméteren is kibírta (nem a Pro csökkentett mintavételezésével, hanem a sima). Egy szokásos 2 órás út alatt 20-30 %-al beéri úgy, hogy közben megy a zene is (HTC One V).
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ez az Endomondo mennyire hajlamos a háttérben futni? Mert akárhányszor bezárom a task killerrel, mindig elindul.
-
Tv
senior tag
-
Tyer
őstag
Arra még mindig senkinek nincs ötlete, hogy miért nem tudok AirDroid-on zenéket feltenni a telomra?
-
zsoltzsolt
addikt
+1 a Gmailnek
-
dokee78
félisten
Nagyon rég óta nem használom a gyári Gmail appot.
Eddig volt K-9,majd sokáig a Maildroid.
Most viszont ROM cserénél belenéztem a Gmail appban és nagyon bejön,így alternatív mail klienst ki is zárom.
Több hely lesz -
drmotto
őstag
válasz
Daywalkerke #36747 üzenetére
Minden Európában forgalmazott eszköz tartalmazza az európai nyelveket, így benne van a magyar is.
Garancia meg ha EU, akkor bárhol érvényesíthető. -
zlatan77
aktív tag
Érdeklődnék,hogy a LightFlow tudja a váltakozó színű led villogtatást?
Tehát,ha egyszerre jön egy sms és egy nem fogadott hívás,akkor felváltva jelez. -
válasz
Daywalkerke #36747 üzenetére
Ha Ausztriában veszed a MM-ban, és amennyiben itthon is árulni fogja a MM (jelenleg ez nem teljesül) akkor bármelyik itthoni MM-ban is gariztathatod.
Legalább OFF-ba írj, ha már nem a megfelelő topikban kérdezel. -
Daywalkerke
aktív tag
válasz
papp053 #36746 üzenetére
Köszi a választ, max majd ott az osztrák boltba megkérdezem, hogy van-e benne magyar menü, és egyébként szerintetek ha véletlenül elromlik a készülék és még garanciális akkor az ausztriai számlát elfogadják a magyar hivatalos szervízek is? Mert olvastam erről az EU garanciáról, de nem tudom, hogy ez a Sony-ra is vonatkozik-e.
-
papp053
tag
válasz
Daywalkerke #36738 üzenetére
Nem 100% hogy magyar nyelv is lesz benne, nekem spanyol yoigos huaweim van és nem volt benne, de playen van egy app ami teljesen.magyarosit. Bnőm xperiajat ugyan ott vettük abban volt magyar. (romcsere után nekem is benne van)
-
válasz
Daywalkerke #36738 üzenetére
Mivel az Android rendszer maga tárolja a nyelveket, így jóformán akárhol veszed meg, lesz benne magyar nyelv.
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Erre valaki: Tudnátok ajánlani egy olyan média share alkalmazást amivel a telefonon lévő tartalmat (videó .mkv tudom a hálózatba kötött Tv-re küldeni wifin keresztül. (egy LG Optimus G telefonról van szó a beépített "smart share" alkalmazáshoz hasonlót keresek, de egy olyat ami az .mkv fájlokat is kezelni tudja)
Előre is köszönöm!
-
Bibby
addikt
Hogy lehet kikerülni a facebook messenger alkalmazást?
-
Daywalkerke
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van arra lehetőség, hogy egy Ausztriában(osztrák Mediamarkt) vásárolt kártyafüggetlen Xperia M készüléket átállítsam teljesen magyar nyelvre a németről, vagy azt a készüléket azután már csak azon a nyelven lehet használni ahol megvettem?
-
rolii21
aktív tag
Szoval senki nem tud lassitot felvetelt keszito appot?
-
Tv
senior tag
Sziasztok
Van olyan android alkalmazás, ami a talk-ot helyettesíti. Több email fiókom van amit használok és a talk-ban nem lehet fiókot váltani.
-
Márklár
tag
Rootolt telóra ajánlanék fagyasztó alkalmazást. Ha valamiért nem kompatibilis a telefonod a Greenifyvel, vagy nem akarod megvenni a TB Pro-t akkor ezt az appot érdemes kipróbálni: [App Quarantine
Ki lehet rakni widgetet a fagyasztott progiról, így ha kell egy tapintással aktiválható, vagy deaktiváható.
Márklár
-
petipetya
nagyúr
- Letöltöd a gyakorló pps-t (én az ábrást szedtem le)
- Gépen megnyitod a Drive-ot és feltöltöd oda (a konvertálás legyen bepipálva)
- Ha fel van töltve, akkor a tableten megnyitod a Google oldalát, és átváltasz desktop módra
- Bejön a Google webes felülete, ahol a jobb felső sarokban lévő négyzetre bökve kiválasztod a Drive-ot
- Ott ráböksz a pps-re, bejön, majd elindítod a lejátszástPár diát megnéztem, és ki tudtam választani a betűket, amely által továbblépett a következő diára. persze a 170valamennyit nem nyomtam végig, így nem tudom, hogy a végén lesz-e eredmény vagy valami hasonló.
Még annyi, hogy nem is kell hozzá gép az elején, de a könnyebbség kedvéért így írtam.
-
Márklár
tag
válasz
janosibaja #36718 üzenetére
Megpróbálom röviden elmondani nálam hogy van: van egy DVR felvevőm, ebbe csatlakozik a négy darab kamera vezetékkel. A DVR vezetékkel csatlakozik a wifis routerbe, így a DVR gyakorlatilag felkerül a netre. igy az IP-cím beírása után (melyet a telefon appba kell írni, (ivms 4500) el lehet érni a kamera képét távolról adathasználattal, vagy ha van ott wifi, arról is.
Otthon pedig wifin keresztül lehet elérni a képet telóról, szintén IP beírása után. Van belső hálózatom is így az asztali PC-ről vezetékkel, a laptopról wifivel nézhető a biztonsági kamera képe. A PC és a laptop kamera kezelő program pedig az ivms 4000.
Remélem érthető voltam.
Márklár
-
LonGleY
veterán
válasz
janosibaja #36718 üzenetére
Ezt már erősen offba kellett volna...
Hálózati / IP kamera topik -
gps76
őstag
Tudtok olyan irodai programot ajánlani ami egy .pps fájl-t úgy tud megnyitni mint asztali gépen,azaz,hogy pl. egy kresz tesztlapnál kattintani lehet a betűjelekre és ha nem jó kiírja,hogy helytelen,és csak a jó válasz után adja a következőt?
Mert gépen megnézve így működik,de táblán csak ott a kép és semmi.
ezen az oldalon a gyakorló kérdésekben megnyitva ilyen interaktívan működik,de táblán egyszerűbb lenne használnom. -
rolii21
aktív tag
En egy olyan appot keresek amivel lehet lassitott felvetelt kesziteni. N4 csak birná... Minnel jobb lenne ha minnel tobb fps. Elore is koszi.
-
janosibaja
őstag
válasz
LonGleY #36696 üzenetére
Kösz, közben kicsit utánaolvastam, s rájöttem, mekkora hülyeségeket is kérdeztem. Értem már, hogy IP kamera kell, sőt wifis, mert nem szeretnék kábeleket huzigálni a lakásban.
Két dolgot nem találok.
- Továbbra sem vágom, hogy a kamera hogy csatlakozik rá a wifire, illetve, hogy a mobilról hogy tudok a távolból a kamerák képére/otthoni wifire csatlakozni. Nem tudsz egy linket, amin leírják a hogyant?
- Nem vagyok annyira eleresztve anyagilag, kaphatnék tippet egyszerű, olcsó, nem full HD felbontású, de azért működő beltéri kamerára? Bocs a sok kérdésért. -
w.miki
veterán
válasz
sbgsbg #36709 üzenetére
már megint összekevertem a topikokat :x
FM rádiónak én a Spirit FM-et használnám.
De ez offline radio, nem internetes.
Ha nincs FM modul a telódban, akkor netes radiot kell keresned
Az is van bőven a play-en, de szerintem mindegyik zabálja az adatforgalmat. -
sbgsbg
újonc
Sziasztok,
tök újoncként lenne egy kérdésem: melyik FM rádió app-ot érdemes használni Nexus 4-re? A telóban nincs ugyanis, így olyat keresek, ami jó és nem használja durván az adatforgalmat.
Köszi
-
w.miki
veterán
válasz
jooker82 #36706 üzenetére
Be kell állítani:
Az Ön személyes webkamera, akkor megtekinthető ezen a címen
http://www.YOURSERVER.COM/WHEREEVERYOUPUTYOURFILES/Szerver címét kell beírni beállításai App
http://www.YOURSERVER.COM/WHEREEVERYOUPUTYOURFILES/mobilewebcam.php -
dokee78
félisten
válasz
burasu4 #36702 üzenetére
Akkor passz,esetleg itt érdeklődj.
-
Keraa
aktív tag
Igen van benne média lejátszó, és ott játszik mkv-t! A Tv egy Samsung LE46C650L1k .
Szerintem a telefon a gond (vagyis az alkalmazás) mert ott a programban el sem indul, csak azt írja ki, hogy hiányzó fájl.( de persze a fájl ott van és teljes mert a telefonon le tudom játszani.)
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Bár kétlem,hogy lenne,de lehetséges olyan program,mellyel a videófelvételt nézhetem lapotopon?? Azért kellene,mert vélhetően patkány van a pincénkbe és meg szeretném hosszabban figyelni,hogy valóban az-e. Pár hete fát hordtunk le és szerintem az alá költözhetett.
Tehát felhelyezném valahova a telefont és fentről megfigyelném laptopon,amit a telefon épp vesz fel.n.De kétlem,hogy lenne ilyen program.
Van ledes webkamerám is,de azt meg a vezetékek miatt nem lehet hosszan elvinni a géptől.
Ha megtudnám hol a fészke,a kutya kiszedné.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Amatőr csillagászat
- World of Tanks - MMO
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lightyear - befektetési app
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest