- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Root nélkül nem fog menni az SMB. Legalábbis Windows kliensel biztos nem. A Win ragaszkodik a 445 -ös porthoz, Androidon viszont az 1024 alatti portszámokhoz root kell. Szerintem egyébként is bonyolultabb Win felé az SMB, mint az FTP. Androidon úgy tudom, hogy az ES explorer tud FTP szervert. Erről nem tudok többet. A Solid Explorerben az előbb megnéztem, biztos, hogy van mappamegadási opció. Szerintem annál egyszerűbben nem nagyon lehet ilyen kapcsolatot kialakítani. Remélem, nem kell hozzá root! Add meg, mondjuk a 2121 -es portot (de úgy emlékszem, hogy magától is konfigolja és kiírja az elérési adatokat) és ezt írd a PC -n is pl. a TotalCommanderbe!
-
vadkörte
addikt
Tűzfalprogramokról hallottál? Ugyanúgy működnek mint PC-n. Pl. netelérés szabályozásához ez
Indulást szbályozni ezzel nem tudsz, ha nem akarod használni jegeld, ha használnád, akor hibernáld. Pl. ezzel.ui.:
Root kell hozzájuk!(#42346) Somatom:
A lehetőség megvan rá, csak nem sokan szeretnének tökölni vele. Vagy nem értenek hozzá és nem mernek nekiállni. ondjuk agyatlanbarom módon használva a Link2SD is tud érdekes dolgokat produkálni."Viszont azt fontosnak tartottam, hogy értse is, hogy mi történik ilyenkor a háttérben."
Ha hajlandó megérteni."De ha nincs elég felhasználói tárhelye, akkor úgysincs más választása."
Így van! -
törölt tag
"Már mindenki win7-et használ?"
Kikérem magamnak az ilyen alattomos feltételezést!Az valami mosópor? Részemről Puppylinux, Picuntu, vagy Android. Ha nagyon muszály az a másik vonal, akkor XP. Amire nekem "kell", arra az is jó. De szerencsére már jó pár hónapja nem láttam a rusnya pofáját. De sajnos, driver ügyben nem tudok segíteni, mert a Kies -nek viszont még sohasem láttam a rusnya pofáját. A Samu drivert manuálisan telepítettem, aztán Odin. Persze amióta van mobil odin, azóta PC sem kellett a romoláshoz.
-
LonGleY
veterán
Uhh... akkor megvan az első befektetésed, úgy nézem. :]
Sajnos a driverproblémában nem tudok segíteni.
-
LonGleY
veterán
Miért kéne hozzá? Elég, ha az SD kártyára mentesz, azt pedig át tudod tolni a gépre egy adapterrel, adatkábellel, de azt is megcsinálhatod, hogy a fájlokat behúzod a Dropbox-odba egy fájlkezelővel (pl. ES File Explorer). Innentől fogva a a teló visszavihető, az SD kártya pedig formázható, mielőtt újra visszaraknád a készülékbe.
-
Csabi42
tag
Szerintem ez egész jó ébresztő sok beállítási lehetőséggel. Próbáld ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Vicces képek
- Airsoft
- Íme az új Android Auto!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged