- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Hali
Egy kolléga ismerősként van G+on, de nemtok neki hanguts üzit írni. Hibávak visszadobb. Ez Nála is így van felém.
Mi lehet a gond?
-
tonyqa23
senior tag
-
LonGleY
veterán
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
A talk csatorna ilyen gány, nem lehet vele mit kezdeni. Az, hogy most a Hangouts-ban minden oké, szintén kétlem. Mi már átálltunk Yahoo-ra, az jól működik. Az IM+, az imo messenger és a Trillian is ismeri.
-
zsoltzsolt
addikt
Aki használ im+ pro-t, az tud segíteni vagy van ötlete, hogy miért nem látszodnak a Gtalk (Hangouts) partnerek? Pontosabban Hangoutsban (1.2 - legújabb) jelenleg 4 embert jelez online (zöld pötty), mígf az Im+ pro csak egyet.. Előre is köszi
-
papp053
tag
Rootolással kapcsolatos kérdéseket itt is feltehetem?!?!
Lenne egy woxter tabletem és elég ismeretlen típus, mivel lehetne kirootolni?
-
válasz
janosibaja
üzenetére
Nem mutatja, hiába kaptam most mailt
[link] -
dokee78
félisten
válasz
ritterkrisz
üzenetére
Ebben csak azok láthatóak akik szintén használják az appot?
-
LonGleY
veterán
Ha már frissítés...
Opera Classic 12.1.6
Nyugodtan toljátok fel, jól működik.
A hozzászólások alapján gyorsult is. -
tonyqa23
senior tag
Ha már a Hangouts-nál tartunk, akkor mondjátok meg légyszives, hogy amikor belépek a telefonon a Hangouts-ba, akkor kér egy megerősítő sms-t vagy mit, beírom neki a telszámom és visszaküld egy verification kódot, ami egy hosszú zagyvaság. Ezzel mit kell csinálni?
-
LonGleY
veterán
válasz
petipetya
üzenetére
Attól tartok, hogy az online/offline hiba egy kicsit mélyebben van elásva a Hangouts kliensnél. nekünk eszünkbe nem jutott többet használni a kezdeti pofáraesések után, asztali klienseztünk (Piding és Trillian). Aztán, egy idő után mindenféle Hangouts-tól mentesen nem láttuk egymást rendesen be/ki jelentkezni. Maga a csatorna van valahol eltoszva. Aztán a zsír újonnan regisztrált ICQ accountok vacakoltak, végül Yahoo lett, az stabilan úgy működik, ahogy kell.
Szóval, csak remélem, hogy ezzel az egész hálózatot is javították, hogy legyen rendes timeout, és kidobja az állandó onlineság fogságában rekedt embereket, csak épp nem bízom a Google-ben a 2013-as tevékenységei alapján... (A webes térkép az jó lett.)
-
megint én
őstag
Hali!
Van olyan progi amivel feljebb lehet húzni a hangerőt, mint amit enged alapból a teló? -
petipetya
nagyúr
Hangouts frissítés érkezett, mely révén már láthatóak az online/offline emberek: zöld karika = online, szürke = offline.
-
ritterkrisz
tag
Sziasztok!
Létezik androdira olyan program mint az ios-re a "Find My Friends" ??
Esetleg olyan, ami ios-en is működik..
-
petipetya
nagyúr
válasz
Bone123
üzenetére
Gondolom, hogy közben már rátaláltál a megoldásra. Van egy esemény x helyen x időben - például a munka. Ha ezt beírom a naptárba és hozzáadom a helyszínt, akkor a Now időben figyelmeztet az értesítési sávban (síppal, dobbal, nádi hegedűvel) akkor, amikor már el kellene indulni.
-
ph2012
senior tag
Sziasztok. Az egyik angol hangosszótárnak rosszz alkalmazást adtam meg, amit módosítani akarok, de nem találom hogy kell. Le tudnátok írni? Köszi.
-
-
aizen92
addikt
olyan widgetet ( vagy valami alkalmazást esetleg tasker-be segíthetne valaki ) ami megmutatja/vagy megnyitja a galéria egy bizonyos mappáját. lényeg h 1 klikkre el tudjam érni a mappa tartalmát.
-
válasz
janosibaja
üzenetére
Köszi, megvettem.

-
janosibaja
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szerintem csak a fizetős változat tudja az olvasatlan üzenetek kijelzését (de megéri az ssLauncher, ritka stabil és kevés erőforrást igényel). (A Vibert szerintem nem jelzi.)
Egyébként így kell:
Típus: kiválasztod, hogy alkalmazás
Cél: hogy melyik alkalmazás
Stílus: lelapozol és olyan stílust választasz, amelyik mellett/felett ott az "információ" feliratUtána csak az "Információ"-nál kell választanod.
-
Hali!
ssLauncherben mit állítsak be, hogy az alkalmazás ikonja (pl viber) jelezte az olvasatlan üzenetek számát ?
Köszi -
mutyi
senior tag
Van egy ZTE telefon,ami bekapcsolás után csak a logot mutatja és csak ennyi.
Nem tudom áttenni recovery módba sem.
A pc-re meg hiába teszem fel hozzá az usb drivert, hogy majd ott kommunikálok vele,nem ismeri fel az eszközt a pc.
Ötleteket várnék. -
zlatan77
aktív tag
Próbálta már valaki ezt:[link] ?
Nagyon pofásnak néz ki és az értékelések sem rosszak. -
klambi
addikt
Szevasztok!
olyan probléma lépett fel, mikor valaki hív és benne van a névjegyzékemben, nem párosítja a nevet és a telefonszámot. Csak a számot írja ki, viszont ha leteszem a telefon akkor abban a pillanatban már párosította és kiírja, hogy kié a szám... ez mitől lehet mi okozhatja?
esetleg van hozzá valami gyógyír, keresgettem de 0... -
Aldi
tag
Sziasztok ,
Van olyan alkalmazás(vagy esetleg funkció) hogy a telefont lehet bluetooth adapterként használni egy ASZTALI számítógépen ? -
saphancs
aktív tag
Hát én nem találtam benne? Meg nekem az volt a fontos, hogy itthon kényelmesebb tableten olvasnom, míg útközben a teló a jobb, és nem szerettem, hogy mindig keresgetnem kellett, hogy hol tartottam a másik eszközön. Végül a google play book lett a nyerő. Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget!!
-
ribery22
tag
-
ribery22
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy Spicára honnan lehet visszatenni az iGO-t. A telefon vissza lett állítva és eltűnt

-
petipetya
nagyúr
Ez a Quickoffice még nem az igazi a számomra, akinek az online szinkronizálás az elsődleges, elmondom miért:
- A Quickoffice-ban (telefonon) létrehozott word doksit csak megnyitni tudom a Google Drive webes felületén (számítógépen), de szerkeszteni nem.
- A Google Drive webes felületén (számítógépen) létrehozott word doksit csak megnyitni tudom a Quickoffice-ban (telefonon), ráadásul ezt is pdf formátumban látom. Szerkeszteni nem tudom.
Ami viszont oda-vissza működik, ahogyan eddig is: a Drive telefonos és webes felülete közötti kompatibilitás tökéletes. Ezért a telón inkább a Drive alkalmazást használom a Quickoffice helyett.
-
hito
nagyúr
válasz
Debilon
üzenetére
Na jól gondoltam, arra hivatkozik, hogy nem egy valid 97-2011 MS Office dokumentum
Semmivel nem tudom normálisan megnyitni, eddig a legtöbbet a gyári Samu-val (az nem tud szummázni) és a Quicksuite-tal értem el, de utóbbi meg nem jól jelenítni meg. CSV fájlból generált XLS => zsákutca. -
hito
nagyúr
válasz
Debilon
üzenetére
CSV-ből generált XLS-t a Quick suite nem jeleníti meg normálisan, csak ilyen krix-kraxok vannak és a sorok, oszlopok is elcsúsznak. Kingsoft meg se tudja nyitni, azt írja, hogy excel 5.0, vagy korábbi verzióval lett készítve a tábla
Még a DTG van hátra, de ezek után ahhoz sem fűzök sok reményt. -
bacus
őstag
Nincs köze a vpn-nek (legalábbis nem úgy), ahhoz, hogy eszi v. nem eszi a forgalmat.
A router van felprogramozva úgy, hogy az ott rendelkezésemre álló wifi (mint kempingvendég), és kikötő free wifi (amire szintén rálátok), ill. mobil adatkapcsolat közül merre terelje a különböző dolgokat.
Elsődleges szempont, hogy nekem kell a net, mert ez a feltétele, hogy dolgozni tudjak, (a munka meg annak, hogy több hetet szinte folyamatosan a parton legyek). Ezért a notebookom az a mobilnetet használva vpn kapcsolatban van az irodámmal, azaz minden forgalom a mobilnetet terheli, gyors (elvileg), ráadásul elérem könnyen és gyorsan az ügyfelim szervereit, mert mindenhol az irodai fix ipvel engednek be.
Nem igy az egyéb eszközök, gyerekek tabletje, telefonjai, stb, ahol a 30gigás csomagnál megengedtem, hogy minden normál forgalom a mobilnetet használja (facebook, tippmix, és még ki tudja mit nézegetnek
), mig az összes egyéb letöltés, online film, youtube az a két elérhető wifi közül azt használja, amelyik épp működik, azaz az nem fogyasztotta a mobilnetet, de előfordult, hogy mig a googliban vigan keresett, vagy akár a youtube-on is, magát a filmet már nem tudta megnézni, mert a wifis net kapcsolatok egyike sem ment.(mielőtt megkérdezed összesen 3 wifit használok a nyáron 1. ami AP és az én eszközeim kapcsolódnak fel rá, 2. ami kliens és kemping netje felé átjáró, 3. szintén kliens és kikötő felé átjáró. +1 mobilnet stick is rá van csatlakoztatva a routerre, igy összesen 3 bejövő wan kapcsolat van, amit wifin szórok szét a saját eszközeimre.)
Remélem igy már érthető. Ezt én még más (nem mikrotik) soho eszközökkel (többel sem) tudtam eddig megoldani.
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Melyik a leginkább ajánlott office csomag android-ra? Olyan kéne ami leginkább kompatibilis a MS Office-szal és annak a lehető legtöbb funkciójával rendelkezik. Pl. illene neki excel-ben summa-t tudnia, meg ilyenek. Pénz nem számít

-
Bozek
nagyúr
Ezt a kempinges mobilnetes dolgot nem értem. Attól, mert valahová a telefonról VPN-en keresztül csatlakozol, még ugyanúgy enni fogja a mobilneted. Vagy mire értetted ezt a "gyerekeim nem használják el a fizetett forgalmat".
(#34128) dokee78: Pontosan mi a kérdés? Androidra ott a WoL Wake On Lan Wan nevű program, én azzal ébresztek. Egyébként a legegyszerűbb egy olyan router erre a célra, amin DD-Wrt van. Előtte én is sokat szívtam vele, de azóta semmi gond.
-
dokee78
félisten
Valaki írhatna egy szájbarágós logout cikket,hogyan kell WOL-on felébreszteni a PC-t mobilnetről.
-
bacus
őstag
válasz
fatal`
üzenetére
Biztosan igy van, de én másképp ébresztek. Nem küldözgetek sehova WOL packeteket, nem kell hozzá semmilyen (mobil) app sem.
Amikor létrejön a vpn kapcsolat, akkor a router (attól függően, hogy milyen felhasználó lépett be hozzá), inditja a megfelelő gépet. Azaz a router küldi ki csak a belső hálózatra a WOL packetet.Egyéb előnye, hogy a gépeket át lehet helyezni, kerülhetnek új eszközök a hálózatba, a működést ez sem zavarja. Elhiszem, hogy más router is tud ébreszteni, akár még igy is, nekem ez vált be a legjobban, mert vpn szerverként és kliensként is működik, tudok scripteket irni, felprogramozhatom akár több wan kezelésre is, kempingezésnél ilyen eszközzel osztom a mobil internetet, ahol pl az online filmeket vagy a youtube-t a kemping (egyébként minősithetetlen) netje felé terelem, igy a gyerekeim nem használják el a fizetett forgalmat, stb, szóval legkevesebb, hogy még fel is tudja ébreszteni a gépet.

-
dokee78
félisten
1. kérdés: Miért lát az SD kártyámon 2,3GB szabad helyet a Total Commander és a Minimalistic Text is?
Gépre dugva 120MB a szabad hely.2. kérdés: Endomondot használok,viszont nincs mobilnet,tehát nem tudja felszinkronizálni.
Ha Wifi közelbe érek szinkronizálni fogja? -
hito
nagyúr
Sziasztok! Vajon miért hangos attól a net, hogy a chrome böngésző nem kezel semmilyen flash tartalmat? 4.2.2 alatt néztem a gamepod GTAV cikkét, véletlenül ráböktem a beágyazott videóra és legnagyobb csodálkozásomra elkezdte lejátszani böngészőn belül gyönyörűen, akadás nélkül. Vagy az nem flash tartalomnak számít? HTML5 esetleg és azt meg kezeli a chrome?
-
bacus
őstag
válasz
fatal`
üzenetére
Aki szeretné távolról ébresztgetni a gépét, annak előfordulhat, hogy routert kell cseréljen. Én mikrotik routereket használok, nem nyitogatok portokat hanem a vpn kapcsolat létrejöttekor ébresztem a megfelelő gépet. Ez bevált, mindig működik, több gépet is külön tudok ébreszteni a hálózaton. Igaz egy ilyen router nem tplink árban van. :-(
-
oncsi
őstag
Ja, es USBn optikat sikerült már használni? Köszönöm
-
oncsi
őstag
Eléggé sürgösé vált, hogy tableten tudok e linux iso-ból booth pendrivot késziteni. Gondolom rooth kell hozzá, és egy program.
Gép SG note 10.1 8020-as 4.1.2 vel van felvértezve.
OTGn kezeli a peneket rendesen ( a 2.5 es wincsik nagyrészét is)
Ötlet kellene
Meg a korábbi kérdéseimre is.
-
fatal`
titán
válasz
LonGleY
üzenetére
Annyit azért hozzátennék ehhez a témához (bár itt még nem derül ki), hogy nem minden router támogatja a WOL-t kívülről, bár az újabbakkal talán nincs ilyen gond. Nekem egy régi Netgear WNR3500v1 van és evvel pl. nem megy, hiába nyitsz portot. LAN-on megy, kívülről nem. Sajnos, pedig hasznát tudnám venni.

-
tonyqa23
senior tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Ennél a logout bejegyzésnél nincs valami egyszerűbb? Majdnem ugyanilyen routerem van, de mégsem értek szinte semmit ebből a leírásból hiába próbálgattam...Ez a Wake On Lan progi talál két címet, ha rákattintok a wifi jelre, azt' ennyit tudok. A bejegyzésben nem értem milyen 7-es meg 9-es portot ad meg, a routereken nincs is ennyi, vagy milyen portra kellene gondolni?
-
attiati
veterán
Google maps-omból már egy ideje eltűntek a bkv járatok, ha a rázoomolva rábökök a közlekedési eszközre.
Illetve bp egyes utcáit sehogy sem akarja betölteni, ha ráközelítek (pl Újpest városkapunál)Ezek a hibák csak nálam jelentkeznek?
-
saphancs
aktív tag
Sziasztok! Létezik olyan ebook reader, ami ha olvasok egy könyvet a telefonon, utána a tableten ott tudom folytatni, ahol a teló abbahagytam. A moon reader pro-t használom,de abba mintha ez nem lenne meg.
-
lbence
aktív tag
Sziasztok!
Olyan program után érdeklődnék, amin tudnám vezetni folyó havi kiadásaim, bevételeim. Aki tud vmi jót ajánlani ne tartsa magában.
Köszönöm!
Bence
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero + 2x16GB Corsair Vengeance RGB Pro 3600MHz CL18
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Semmivel nem tudom normálisan megnyitni, eddig a legtöbbet a gyári Samu-val (az nem tud szummázni) és a Quicksuite-tal értem el, de utóbbi meg nem jól jelenítni meg. CSV fájlból generált XLS => zsákutca.
Nem emlékszem, csak arra, hogy fontos lett volna és idegesítő volt, hogy ilyen egyszerű műveletet sem tud. Ezért is írtam példának.
crok
mobilizmo