- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
csipuka #171302 üzenetére
Nagy vonalakban:
openradio-ban van mentés - előtte csinálj mentést magadnak
openradio apk letölt
batchapktool kicsomagol
apk-t _INPUT_APK könyvtárba betesz
batchapktool elindít
válassz nyelvet
feladat kiválasztása: 81 - kiválasztott apk - kiválasztod az _INPUT_APK könyvtárban az apk-t
feladat kiválasztása: 1 - APK decompile
az _INPUT_APK könyvtárban a kibontott könyvtárban apktool.yml -> packageInfo -> renameManifestPackage -> legyen mondjuk com.yuriy.openradiolastnormal
az _INPUT_APK könyvtárban a kibontott könyvtárban AndroidManifest.xml -> mindent cserélj le ami com.yuriy.openradio volt arra hogy com.yuriy.openradiolastnormal
vissza batchapktool
válassz feladatot: 3 - APK compile
válassz feladatot: 4 - APK sign (aláírás tesztkulcs használatával)
az _OUT_APK könyvtárban ott lesz a már alá is írt apk - alább egy letölthető változat:
com.yuriy.openradio_15.0.0.apk
Ezt a Play már nem tudja majd frissíteni.. de talán még listázza..Max. nézd meg a GUI-kat amiket itt találsz a APK-k módosítására való alkalmazások" részben.. apkrenamer pl. lehet egyszerűbb neked.
-
crok
Topikgazda
válasz
csipuka #171278 üzenetére
Uhh.. ez így ultracink.. még a forrása is eltűnt GitHub-ról - pedig az eredeti fejlesztő nem tűnt el.. ki is vettem az összefoglalóból.
Annyit tudsz csinálni, igen, hogy leszeded az utolsó, számodra még használhatónak mondott (15.0.0) verziót (pl. APKMirror - ez még a régi fejlesztő alatt / ez már az új alatti listázás de ugyanaz amúgy..) szétbontod és aláírod magadnak - erre írtam leírást itt és itt (ez talán egyszerűbb, AppManager-el készüléken meg lehet csinálni).
A Google Play Store ettől függetlenül fogja majd mondani hogy van frissítés de nem fogja tudni frissíteni. Lehetőséged van egyben a pkg id-t is átírni (mondjuk relatív egyszerűen Batch APKTool-al), akkor már más lesz "a neve" is és akkor a Store se fog szólni. Rengeteg APK segédeszköz létezik amivel megoldható.
-
-
PROTRON
addikt
válasz
csipuka #164021 üzenetére
Én annyira nem bízom a kínaiakban hogy szerintem a kémszoftverük ezeket a mobilokban lévő gyengébb (szintén kínai) ujjlenyomat olvasó-titkosító dolgokat simán továbbítani tudja annak aki megfelelő összeget fizet.
Ez van, jelenleg 10-es android a legerősebb cuccom, ezzel kell megoldanom, mert a régi sms kódos megoldást a bankom megszüntette. :@
Tehát a mobil ellenőrzésére milyen egyéb módokat kellene még lefuttatnom?
Másik kérdés: a még gyengébb telefonra megint visszatelepítette magát ez a:
Basketballshot
app...erről tudtok valamit?
Köszi. -
-
-
svgyula
addikt
válasz
csipuka #161581 üzenetére
Szia! Nekem sem engedte az új telónál! Hiába volt ott még a régi amin működött. Letöltöttem az apk-t felment de nem engedte regisztrálni.Csak az ügyfeles tudott segíteni. De ez szerintem így rendben is van mert kb 5 perc volt. Viszont ha valaki a nevemben regisztrálna valamilyen oldalon keresztül mert valahogy megszerezte az adataimat, az nem lenne jó érzés. Személyesen igazoltan az a normális.
-
Faby
senior tag
-
Curtain
senior tag
válasz
csipuka #158102 üzenetére
Tudom de nem jelenik meg az értesítés arról hogy csak tölteni vagy fájlt másolni akarok. A fejlesztői beállításokban is bekapcsoltam külön hogy a fájlátvitel legyen az alapértelmezett usb mód. Az előző mobilommal simán ment. (op 8t) Sőt eddig mindegyiknél. A mostani egy samsung s22+.
-
MC Pite
veterán
válasz
csipuka #155851 üzenetére
Ha elmennek sétálni, és megosztja nejem a helyzetét, ezt használjuk (vagy ha tudom hogy kések).
De nem ez volt a kérdés.Ha nincs megosztva velem a hely, és nem érem el nejem e lenémított telefonon, akkor mivel tudom lekérni. Findmyphone jelleggel.
crok: Próbáltam, jóváhagyás kellett, akkor meg gmapson is válaszol aki meghallja a kérést.
De macrodroid megy -
crok
Topikgazda
válasz
csipuka #155851 üzenetére
Nálunk sokat nyesett az akkuból a GMaps pár éve.. átálltunk Life360-ra, kikapcsoltuk pl. a vezetésérzékelést de alapból is sokkal takarékosabb mint a GMaps és ugyanúgy térképre teszi ki merre van, tud értesítéseket is küldeni érkezésről / indlulásról (ingyen korlátozott, csak 2 helyre van értesítés de korlátlan a check-in ha szólni akarsz hogy odaértél valahova). Csak ez az eredeti kérdezőnek nem megoldás ha SMS-es (vagy legalábbis on-demand) lekérdezés kell és nem folyamatos tracking.
@MC Pite:
A Glympse-t használtátok eddig? Ha nem akkor az is megér egy próbát.
Esetleg automatizálóval? Lehet szüttyögősebb de 100% egyedi megoldás. Tasker vagy Macrodroid topikban hátha.. (SMS érkezést úgy tudom tud kezelni mindkettő, arra lehetne alapozni hogy kérjen le egy pozíciót és ugyanúgy küldje is tovább az adatot). Tasker - PH! topik - Kisokos & MacroDroid - PH! topik - összefoglaló -
Somatom
veterán
válasz
csipuka #155314 üzenetére
Nem szeretnék keveredést. Le van tiltva, blokkolva, elásva, stb. Ahogy a Gdrive app is. Volt már, hogy Gigákat foglalt le, mert vmi háttérmappájába szinkronizált, meg adatforgalmat generál, amit roamingban nem szeretnék, stb. Ráadásul a Google Photos butítja a képeket és annak még utána sem néztem, hogy mire használhatja fel. A Gdrive tárhely használatához nem kell Gdrive kliensalkalmazás és a Google nem módosíthatja, nem használhatja fel. Úgy látom, hogy az F-Stop is ismeri.
Más. Tanulom ezt az F-Stopot. Nem találok idő szerinti rendezést. A QuickPic -ben van "pillanatok" megjelenítés, aminél az összes kijelölt mappa tartalmát havi bontásban mutatja.
A "kizárt" mappák opciót sem találom. -
mAtThEw0319
senior tag
válasz
csipuka #155129 üzenetére
Mert ez angol nyelvű? Oké.. nem írtam, hogy magyar nyelven szeretném olvasni, de azt hittem ez egyértelmű...
Azt nem értem basszus, hogy Google Play meg App Store -ban fent van.. de a Líra miért nem árulja.. ahh..
szerk.: és tudom, hogy nincs kindle-re play store.. meg hogy van amazon store a kindle-men.. de ott angol nyelvű könyvek vannak csak.. magyar nuku..
Afelöl érdeklődtem, hogy esetleg weboldalon keresztül le e lehet menteni a könyvnek a fájl-ját a Play Store-ból vagy valahogy kiexportálni, hogy rá rakjam a kindle ebook olvasómra.. de ezek szerint akkor nem!?! -
Somatom
veterán
válasz
csipuka #153496 üzenetére
Jaa, hogy úgy! Én meg úgy értettem, hogy írjak, ha kell az app.
Nem akarok pluszban böngészőt is futtatni, mert felzabálja mind a 2GB RAM -ot. A céges appnak, meg a CamSAM -nek is futnia kéne.Csak az maradt, hogy végig kell próbálnom. Nálam ez a Garden nem játsza le a Retrót. Ezeket a kutyaütő fejlesztőket sem értem. Vajon szerintük a műszerfalra fixen fekvőbe rögzített tabletet hogy forgassam el? Miért nincs fekvő nézet? Most még telepítsek egy fekvőbe kényszerítő appot is?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
csipuka #151008 üzenetére
Köszönöm a segítséget! A ne zavarjanak beállításnál kellett engedélyeznem hogy a Signálnál is vegye figyelembe és némítsa le.
#151007mizoli az általad leírtakkal teljesen tiltani tudtam volna az üzenet hangot amit azért nem szeretnék. Minden lefekvéskor és ébredéskor meg kicsit macerás lenne ezen minden alkalommal végigmenni . Ettől függetlenül köszönöm !
-
Magnat
veterán
válasz
csipuka #150289 üzenetére
Sajnos tényleg muszáj, pedig nem vagyok érzékeny a felbontásra, de ekkora képnél már zavaró a 720p ... előtte egy 127 centis tévém volt, azon számomra még szódával elment ... egyébként ha összeáll az ember 5 másikkal, akkor családi csomagban fejenként 600ft sincs havonta a reklámmentes YT, csak akkora hülye voltam, h minden ismerősömnek feltettem a Vancedet, így senkit sem érdekel már a fizetős opció ... saját magam alatt vágtam a fát
-
Somatom
veterán
válasz
csipuka #149789 üzenetére
Cseszhetem, ha megáll a stream az alacsony sávszélesség miatt.
Viktor0610:
Pár hsz. -szel korábban kitárgyaltuk. A Voda ősztől bekeményített. Elvileg a Telenornál is ez lenne a szabály, csak a Telenor nem keménykedik. Viszont, gyengébb a német roamingja, Svájc pedig 2 -es zóna, míg a Voda EU -sként számolja. Én meg sokat járok Svájcba. -
gjoco1
addikt
válasz
csipuka #148954 üzenetére
Hmm,ez új számomra.Viszont így leírva úgy jön le,hogy kapcsolgatnom kell.(?)
Ez eddig is megy,ha éppen nem alszom.Pont arra az időszakra szerettem volna.
Viszont elvagyok nélküle,csak gondoltam,ha úgy jön ki a lépés,hogy éjszaka kell tölteni,akkor jól jönne egy ilyen opció. De annyira nem gond,csak bevillant.... -
KicsiRegő
tag
válasz
csipuka #148859 üzenetére
Az appoknál is megvan az értelme a korlátozásnak, és nem is az a baj, hogy van, hanem hogy a Google és a fejlesztők is borzalmasan kezelik ezt a dolgot
persze a filmek/könyvek esetében meg a licenszproblémák miatt vannak a korlátozások, de ezekkel kapcsolatban a Google nyári bejelentése se ér egy fabatkát sem
-
svgyula
addikt
válasz
csipuka #146636 üzenetére
Nem kötekedek! Ezt is olvastad: "Fontos lenne az egyszerűség, nagy kezelőgombok, és kicsi rendszerigény."
Ő nem a telefonon keresztül akar rádiót hallgatni hanem a fejegység saját vevőjén. Az pedig a fejegységben levő vevő egységgel kell, hogy kompatibilis legyen mert ugye az megint csak nem telefon. Én kipróbáltam rengeteget(ilyet is) a nagy részét a fejegység simán megrágta és kiköpte, mert a vevő egységgel nem tudott kommunikálni. Tehát még mindig nem akarok kötekedni. -
svgyula
addikt
válasz
csipuka #146634 üzenetére
Autóba? Ugye láttál már olyat? Böszme nagy gombok, fekvő elrendezésnél alacsony (1024+600-at tudó!) is szép kép és nem pixel hegyek.Valami ilyen 7"-9"-os kijelzőn:
Mert ugye a kocsiban nem tudod a mini gombokat tapogatni és menet közben arra figyelni milyen menü jött fel és miért hallgatott el épp a rádió. Az ilyen tapogatás akár a sofőr életébe is kerülhet, vagy máséba...
Amit linkeltél az telefonra való. -
-
crok
Topikgazda
-
-
Somatom
veterán
válasz
csipuka #145885 üzenetére
A Pro néha elinduláskor két "reklámot" dob.
EZT és EZT.
Az elsőre panaszkodnak. Tény, hogy kellemetlen, ha már az ember kifizette a pro -t. De, azért nem katasztrófa. Én biztos nem fogok előfizetni arra a Prémiumra (a Pro nem egyenlő a Prémiummal). Ezen túlmenően viszont elég jól használható. Főleg, ha az AA kompatibilitást is figyelembe vesszük. -
g_g_g
őstag
válasz
csipuka #145861 üzenetére
Köszönöm.
Gyári MIUI-ban van Wi-fi, Bluetooth, Mobiladat widget, úgyhogy pont a GPS meg a szinkron ami nem megoldott
Egyelőre elengedem a dolgot, a Power Toggles még működik azért a GPS kivételével, csak azt hittem van más ilyesmi alkalmazás ami frissebb, Android 10 kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest