- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Hááát, necces. Lutri, hogy 3188 -ast kapsz, vagy 3188T -t. A felbontásváltó ablak kamu. A kimeneti felbontás attól függ, hogy milyen kernel van alatta. Csak 1-2 típus jön ki 1080 -as kernellel. A többi 720p -s. Egész pontosan 1280x672 plusz dockbar. A fullHD streamelés wifin necces. Főleg a belső antennás típusoknál. Ezért usb-lan adaptert szoktak használni. VGA átalakítót szoktak használni, de egy 16:9 -es kernel képe érdekesen mutat a 4:3 -as monitoron. A hangot ki lehet küldeni USB -s hangkártyán keresztül is. Én nem vagyok gamer, nem sok tapasztalatom van a játékokkal. A Mali alapból karcsú hozzá. További probléma lehet, hogy néhány játék ragaszkodik az érintőképernyőhöz. Pl. felvarázsoltam az enyémre a Dungeon Keeper -t, de elindítani nem tudtam, mert nem érzékeli az egér kattintást. De itt a 3188 -as topik. Biztos tud valaki konkrétabb infót az UG007 -tel vagy a játékok működésével kapcsolatban.
-
rjg
őstag
RAM Manager Pro Nálam ez az egy, ami nem placebo, hanem valóban változtatja az egyszerre memóriában lévő alkalmazások számát. Ha arra keresel megoldást, hogy egy - egy alkalmazás állandóan fusson és a rendszer ne lövöldözze ki, ahhoz itt írtam egy működő megoldást.
-
törölt tag
Nem tudtam, hogy miniPC -ről van szó. Szerintem semmiképpen se vegyél most miniPC -t. Egy-két kivétellel, az összesben lecserélték a procit RK3188T -re. Katasztrófa! Gondolom, az Rockchip ki akarja szórni a selejtet. Lekorlátozták 1,4 -re, hogy megálljon a lábán. Semmilyen custom rom sem jó rá, mert bármilyen frekvencia/feszültségváltoztatásra egy reboot-szerű védekező folyamattal reagál. Jelenleg csak a Minix Neo X7 -ről tudni, hogy még a régi procival szerelik. Szerintem várj egy kicsit a vásárlással. Most kerülnek ki az első Tronsmart mini PC -k. Ebben Amlogic M802 SOC van. 4mag, 2Ghz, 2GB ram és Mali450. Ha jól tudom, eddig az Onda M975-ös Tab az egyetlen droid ezzel a SOC -al. Abban nincs kékfog, de a Tronsmart 16GB -os verzióban egy AP6330 -as Wifi/bt modul van. Ez látja az 5Ghz -es hálózatokat is.
-
törölt tag
Az RK3188 -as miniPC -kben alapból is 500Mhz körül járatják a Mali400MP4 -et. A fullHD elég megterhelő neki. A 720p -s kimenetű kernellel mért Antutu értékekhez képest elég komoly a visszaesés 1080p -s kernel esetén. 3D teljesítményben különösen gyengus. Elavult GPU. Túl lehet húzni, de ahhoz áram kell és hűtés. MiniPC -n ez megoldható, de telón nem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bestbuy játékok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ősszel debütál az Atari 2600+ retrokonzol Pac-Manes variánsa
- Hálózati / IP kamera
- LEGO klub
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest