- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
baandii #169374 üzenetére
Ilyenkor a közelségérzékelő kikapcsolja az érzékelést. Tudja hogy zsebben van, és ignorálja a képernyő érintéseket.
De nem, a Xiaomi is csak hívás közben kapcsolja be a közelségérzékelőt.
Így a feloldásra én mindig mintát használok.
Azóta nem hívok fel véletlenül senkit. -
svgyula
addikt
válasz
baandii #169368 üzenetére
Szia! Ha nem tudod átállítani pl húzásra a hívás fogadás/elutasítás gombot akkor érdemes tényleg váltani. Mondjuk nekem az volt mindig az első! A TruePhone alkalmazásban beállíthatsz többféle fogadási lehetőséget. Akkor hiába tapizod a kijelzőt arra nem reagál ha húzásra van állítva! Annál csak az adott részen/irányban lehet a hívást fogadni/elutasítani.
-
crok
Topikgazda
válasz
baandii #141816 üzenetére
Biztonságos, megbízható - csak a helyéről töltsd le.
-
Bozek
nagyúr
válasz
baandii #122668 üzenetére
Az Adathasználat menüben ha lejjebb mész, akkor a Mobil résznél kell lennie olyannak, hogy Számlázási ciklus. Ott elvileg be tudod állítani a 22-ei váltást.
De amúgy a 3G Watchdog a legjobb szerintem, én is azt használom. Igaz, most annyira nem fontos, 10,5 GB adattal elég jól el lehet lenni.
-
-
Dottore
addikt
válasz
baandii #83996 üzenetére
Egy fájlkezelő és SMB. A Solid Explorert ajánlom, de ott a Total Commander plusz plugin és sorolhatnám.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
baandii #48190 üzenetére
Szia!
Az Easy Reminder pont erre van kitalálva! -
atike
nagyúr
válasz
baandii #35059 üzenetére
Nagyon nagy +1 a Root Call Blocker (Pro)-ra...
Én is használtam nem egy-két ilyen programot (aFirewall, BlackList), de én is azt tapasztaltam amit előttem már más is - tette a dolgát, de nem volt az elutasítás teljesen "rejtett".... Azaz (nem mindig), de időnként nyekkent a telefon egyet mire el tudta utasítani.
Ezzel szemben a Root Call Blocker 10000%-os hatékonysággal teszi a dolgát jó kis extrákkal megfűszerezve. Messze a legjobb választás.
-
VD
őstag
válasz
baandii #35059 üzenetére
Hálózatilag a hívás felépül, így az alkalmazás csak foglalt jelzést tud generálni, mivel elutasítja azokat a hívásokat, amik a listában vannak vagy nincsenek (attól függ, mire szűrsz).
Alternatív megoldás lehet, hogy foglaltság esetére beállítasz egy átirányítást egy valóban kikapcsolt számra. Így viszont a valódi foglaltség esetén is ez fog történni.
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
baandii #26116 üzenetére
Még van egy pár alternatíva
:JustReader, D7 Google Reader, Taptu, Flipboard, Press
(#26114) DonMarco: gyári klienssel már én is megjártam, próbáld meg a K-9 Mail-t.
-
LonGleY
veterán
válasz
baandii #25087 üzenetére
A Play-ben ki lehet kapcsolni egy-egy programnál az automata frissítést (belépsz az alkalmazás lapjára > menü > auto. frissítés > uncheck). Amúgy meg semmi baj sincs az újjal, érdemes felrakni. Csak annyit érdemes átállítani rajta, hogy az alapvető kiiktatás törlés legyen, ne pedig archiválás, de az új avatarok is letilthatók. Idővel, ha már annyit változik az API, úgyis kénytelen leszel frissíteni.
-
napocska2
senior tag
válasz
baandii #24860 üzenetére
Nálam a Call Blocker bevált, azóta nem zaklatnak az Ismeretlen számok, mióta feltettem a telómra.
Van magyarított verziója is:
-
LonGleY
veterán
válasz
baandii #23942 üzenetére
A
Notification Toggle tudja, ráadásul nem fogyaszt semmit (3 MB). Az egy elég basic app. Valamilyen ikonnak úgyis kint kell lennie, hogy ne lője le a rendszer.
▼
Nálam ezek vannak általa az értesítési sávon:
wifi on/off | wifi opt. | ébrentartás | Keep | elforgatás | gombok rezgése | profil | GPS -
zozyk
addikt
válasz
baandii #1813 üzenetére
Ha nincs beregisztrálva a kártyája a Google wallet-be,akkor simán tud neked app-ot venni (hozzárendeled az ő kártyáját a te google acc-od hoz)...szerintem/de nem 100%/
Csak azt kalkuláld bele,hogy kártya regisztrációnál 1 dolcsit levesznek,amit 1-2 hét múlva kapsz vissza.(#1814) gipsztigris
Nálam nem. Tegnap nem volt pl: Fifa 12,World of Goo,stb...amiket már linkeltünk kicsit lejjebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest