Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy gmail-t hogy tudom törölni, hogy újratelepítsem? A playről nem frissül, azt írja alapértelmezett helyre nem telepíthető (bmire is állítom be), gondoltam a legjobb ha reinstallt kap
A teló rootolt.
...amúgy új play sem megy föl
-
Rockstone
tag
Az a baj a root jelenleg 4.1.2 -re elég nehézkesen kivitelezhető Xperia T-n
Kéne hozzá unlocked bootloader, amivel meg elég sokan szenvednek, xda-n kívül nem is találtam róla semmit.
-
Rockstone
tag
Tudnátok ajánlani olyan Task Killer-t ami nem, csak kilövi a felesleges vagy kiválasztott appokat, hanem meg is tudja akadályozni, hogy azok pillanatokon belül újra induljanak és rabolják a RAM-ot ?
-
-
Peddy789
őstag
Étrend betartáshoz tud valaki egy jó androidos alkalmazást? Ilyere gondolok hogy beirom menynit ettem, kiadja mennyit kéne még, figyelmezetet, grafikon a sulyomról stb jöhet priviben is
-
xSide
őstag
válasz
Attila0313
üzenetére
A play-es fiókom (amihez a számlám társitva van) 3 telón van jelen, ezekre fel is tudtam rakni a megvásárolt appokat.
A szinkron nincs aktiválva náluk és jelszó nélkül nem tudnak vásárolni sem! -
Attila0313
csendes tag
Sziasztok!Megvásároltam a Poweramp-ot.Azt szeretném megtudni,h mondjuk ha újratelepítem a telefonom akkor újból telepíthetem a Powerampot?Vagy ha majd másik telefont veszek,akkor arra is?Meddig jogosít fel,hogy használhatom?Mintha valahol olvastam volna,h a Gmail fiókomhoz tartozik az alkalmazás így arról használhatom majd bármeddig!Ha így van akkor,bármilyen fizetős alkalmazást ha megveszek,akárhányszor újratelepíthetem?Ez az első vásárlásom, nem nagyon tudom,h működnek ezek a dolgok!Itt biztos van sok hozzáértő ember,előre is köszönöm a segítséget!
-
---000---
csendes tag
Üdv Urak !!!
Es file explorer használatával adódott pici problémám ! A lan menüpontban látom a pc-t, de nem kapcsolódik hozzá, mert user/pass - t kér, pedig a pc-n nincs beállítva jelszó.......Ha lenne valakinek használható ötlete, azt megköszönném !!!
Előre is kösz a választ....
Laci
-
goom
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
-
Gulyopapa
addikt
Az miért van hogy vásároltam 2 appot és nem működnek ?
Az egyik a HD widgest : hiába rakom bárhová, egy reboot után eltűnik
A másik a Rayman Forest Run : ez pedig licence hiányában leáll pedig meg lett vásárolva ...
Mit lehet tenni ? -
R19
senior tag
(#18771) Nus
(#18773) goomEsetleg megpróbálhatjátok az Advanced Task Manager appot, tudja pl. a "*Folyamatok automatikus bezárása a képernyő lezárásakor", ez hátha segít.
-
Kasya
nagyúr
válasz
sharkybacsi
üzenetére
Koszonom, megtalaltam. Olyan hosszu volt az utvonal attekintese, hogy magamtol a vegere nem lapoztam volna, hogy a mentes opciot megtalaljam...
-
Nus
tag
Nincs rootolva a tab így ez kilőve, csak rootolva tudom meggátolni, hogy fusson a maps és egye az aksit?
Üdv...
-
Nus
tag
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy a maps mindig sok aksit használ(akár 7-8% is), ahhoz képest, hogy nem is használom. Ez miért van és kit tehetek ellene?
Üdv...
-
xSide
őstag
-
-
Dyrtyho
őstag
Ti milyen magyar hírcsatornákat tudnátok ajánlani ? Csak azért kérdezem, mert a Taptu kiváló választás volt a gReader után, és szeretnék 1-2 híroldal tippet hallani tőletek, akár filmes, zenés, vagy akár sztárvilág, csak mert már a zene.hu, fnhírek, nolonline, index, hvg, nemzeti sport online oldalakat már olvasom, de még 1-2 rss oldal tippet elfogadok. Előre is köszi az ajánlásokat

-
maross
nagyúr
van olyan billentyuzet app, ami gyorsabb, mint az alap? neha kihagy betuke, nagyon zavaro.
szerk:titaniumban engem a savegamek elmentesenek mikentje erdekelne

-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Megvásároltam a Full Screen Caller ID Pro verzióját és legnagyobb megrökönyödésemre olyan mint a lajhár.
A telefon már réges-rég csörög mire hajlandó előbukkanni.Ez így számomra nem elfogadható, szinte hasznavehetetlen.Kidobtam 900ft-ot az ablakon.Tudnátok ajánlani egy másik teljes kijelzős hívókép programot, ami egy kicsit gyorsabb?Lehet ingyenes vagy akár elfogadható árban is.
Köszönöm -
flash-
veterán
Kérdezném azoktól akik megvették a profile schedulert hogy a fizetős változatban egy üzemmódhoz(profile)(pl néma)készült rule ban a conditions-schedule nél több időpontot is hozzá lehet adni?
az ingyenes változatban azt irja hogy only 1 schedule per rule is allowed -
Lamberd
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget abban HTC Desire X -re szeretnék élő háttérképet feltenni, de hiába töltök le bármilyet is a beállításoknál nem teszi be a választhatók közé. A Desire -x -en egy butított Sense felület van amin nem futnak a Sense gyári élő hátterei, ezért gondoltam ha már a HTC nem adott én azért futtatnék valamilyent.
Előre is köszönöm.
Még valami szeretném Nexus 4 -en a funkció gombok színét meg változtatni fehérről pirosra tud valaki erre valami progit?
Lambi
-
Gulyopapa
addikt
Sziasztok !
Csont új vagyok itt, még sohasem volt androidos cuccom, mostanáig.
Hogy fogjak hozzá a rendszer ( legális ) testreszabásához ?
Jelenleg 4.1.1 van a gépen ( PMP7100D ) és nem is ajánl fel újabbat.
Úgy tudom a legújabb update a 4.2.2 ... -
Kasya
nagyúr
Szep jo reggelt!
Szeretnem a megtervezett, gmaps-es utonaltervemet atkuleni telefonra. A tervemben 5-6 celallomas is szerepel es kulonbozo - nem kovetkezetes - irannyal. Mikor a linket atkuldom mobilra, ott megis csak A es B pontot ismeri fel, de a B pont se az, ami a gmaps-en, a gepen. Esetleg kulon program kellene hozza? -
royalka
őstag
Jó reggelt. Milyen programmal tudom kiszűrni hogy melyik alkalmazás ébeszgeti/tartja ébren a telót?
-
petipetya
nagyúr
Az oldal alján található mirror3 alól telepítettem, mert a többi link vacakolt.
-
Debilon
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
apk-ból tudom telepíteni, azzal nincs gond, de egy ideje ezt az app-ot nem adja be ha telón keresem, neten meg incompatible

mindegy, úgyis rövidesen telót cserélek akkor megoldódik a dolog majd
de ezt a romot majd lehet meglesem + rádió app-ot
-
quailstorm
félisten
válasz
Debilon
üzenetére
Vagy átírod a build.propot, hogy azt higgye a google, másmilyen telód van, vagy megkeresed az apk-t, hátha van valakinek a neten(esetleg valaki letölti neked és felrakja).
Egyébként meg rakd fel a 2.3.7-et, havernek nagyon tetszett. De segíteni nem tudok benne hogy hogy kell.
ROM spirit fm ez a kombó jól megy rajta. -
Debilon
addikt
üdv!
tudna valaki arra valami megoldást, hogy miért nem látszik a telómon (V845, 2.1) a minimum 2.1 androidot kérő alkalmazás a play-en?
a SpeedView nevűről lenne szó
apk-ból telepítve tökéletesen fut a progi, de play szerint nem kompatibilis a telefonommal
-
bacus
őstag
De most akkor végül kiderült, hogy melyik a legjobb, legjobban használható alkalmazás?
(jelenleg egy ace2-t nyúzok, talán már nem sokáig, a következő telefon note 2 -lesz, arra érdekelne a megoldás)Én olyat szeretnék, ami nyilván kétirányú, nem mikrofonon keresztül rögzit, bizonyos nevekhez beállitható legyen a felvétel, de jó lenne pl. egy telefonbeszélgetés közben is el lehetne inditani. Kell ehhez custom rom? ha igen, akkor melyik?
(Nekem volt ilyen nokián, használtam, nagyon hasznos volt, amikor ledaráltak egy telefonszámot, de akár akkor is amikor pl ügyfélszolgálat felhiv, azzal kezdi, hogy rögzitik a beszélgetést, nyilván ilyenkor lehet én is rögzitem.
Még soha nem kellett másra használnom, engem sem érdekelnek a jogi vonatkozásai, meg szeretném úszni, hogy külön diktafonnal/egyéb alkalmazással kelljen felvenni a kihangosított beszélgetést.
Köszönöm a válaszokat.
-
oncsi
őstag
Tudtok olyan programot, ami az "internet megosztás USB-n"-t kiteszi widgetként?
Kábel csatlakozás előtt ugye még nem aktiválható. Ha meg rádugod, akkor csak 3mp-ed van aktiválni, mert akkor meg átvált adattárló módba. Tudom, ez kikapcsolható, de erre is szükségem van.
Legjobb lenne egy fö asztalon lévő widget "gomb" -
gmark247
tag
Mik azok az alkalmazások, amik minden telefonra kellenek és hasznosak? Vannak ilyenek, vagy igénytől függ?
-
korcsi
veterán
-
dReFiX
senior tag
Elmentettem a programokat titanium back up pro alatt 4.0 rendszeren, de vissza szeretném állítani egy új telón 4.1es rom alatt de egyáltalán nem látja a mentéseimet pedig ott van minden a mappában az sd kártyán. mi lehet gond ? Köszönöm !
-
iguana
őstag
ez a rögzítés/nem rögzítés téma lassan olyan vörös posztó lesz, mint a "tudjukmelyik" navigáció

jóóó, tudom mi a különbség, kéretik nem komolyan venni.

-
Polemius
senior tag
válasz
pepe091
üzenetére
Értem. Tehát összefoglalva:
Semmi nem tiltja, hogy egy telefon, vagy arra telepített alkalmazás technikailag alkalmas legyen telefonbeszélgetés minden résztvevője hangjának rögzítésére.
Csak és kizárólag az adatrögzítés körülményeire és a felvétel felhasználására vonatkozik korlátozás ezzel kapcsolatban.A kérdés ugyanis nem arról szólt most - és a korábbiakban sem -, hogy szabad-e rögzíteni telefonbeszélgetést, hanem arról, hogy tiltja-e bármi, hogy erre alkalmas legyen a telefonkészülék (azaz, hogy ilyen alkalmazás legyen rajta, illetve ilyen készítsen valaki).
És így valóban le is zárhatjuk.

-
ux1
addikt
Jó lenne ezt a hangfelvételes témát lezárni. A törvény azt mondja ki, hogy hogy használható fel az ilyen dolog. Ezt kell megérteni...

-
twine
veterán
válasz
pepe091
üzenetére
Nincs mit lezárni,,,,
Kérdeznek valamit, amire érdemben vagy tudnak válaszolni vagy nem,,,
ez egy "szakmai" fórum, ahol megoldásokat várnak az emberek,,,neked pedig nem tiszted eldönteni szvsz, mi az ami törvényes, és mi nem,,,"
Főleg egy olyan dologban ahol nem hogy kiskaput, hanem egy komplett "Hörmann Garázskapú gyártósort hagysz nyitva,,,
Honnan tudod hogy a kérdező nem kezdi e úgy minden telefonbeszélgetését, hogy:"-EZt a beszélgetést rögzítjük,,,,haló X Y vagyok"
"És akkor ezzel le is zárhatjuk..."

Tehát vagy tudunk érdemben segíteni, vagy nem,,,ha nem ilyen hülyeségekkel szerintem ne problémázzunk már...
Köszönettel

(#18720) ux1: Végre "valaki" ,,,,én egy kicsit "bőlére" eresztettem

-
-
LonGleY
veterán
válasz
pepe091
üzenetére
De ezt ki nem tojja le? Nem tartozik a lehetőségek taglalásához, amiről a fórum szól. Unalmas állandóan felhozni ezt.
Ha úgy akarom, pl. a technikai jellegű beszélgetéseket - ahol későbbi feldolgozás miatt szükséges az újbóli meghallgatás - rögzítem. Az, hogy ki mit kezd a felvétellel, teljesen más kérdés. Ilyen alapon az app telepítést is egységesen tilthatnánk, mert azzal warez is felcsúszhat a gépre. Az a felháborító, hogy bizonyos készülékek alapból nem hagynak erre lehetőséget.
-
válasz
Polemius
üzenetére
Nagyon átmentünk már off-ba...
Tessék.
Csak büntető ügyeknél vehetik figyelembe, a hangfelvételt, egyébként tilos készíteni.Idézet:
Az adatvédelmi és a polgári jog tiltja az érintett tudta nélkül hangfelvétel készítését, azonban büntető ügyben, mint bizonyítékot föl lehet használni.És akkor ezzel le is zárhatjuk...
-
Gabesz87
veterán
üdv. Az normális h.az Opera Mobile elég lassan nyitja meg a linkeket?Úgy értem,rakattintok valamire és kb.2-3sec mire elkezdi betölteni.Másnál is ilyen?Galaxy s advance
-
Polemius
senior tag
válasz
pepe091
üzenetére
Köszönöm!
Még annyit szeretnék kérni - bizonyára én vagyok a béna, hogy nem találom benne - hogy idézd belőle, pontosan hol is tiltják, hogy egy telefon (vagy azon futó alkalmazás) képes legyen rögzíteni a telefonáló felek hangját?
Mert egyértelműen megengedi például, hogy bizonyos esetekben (akár a másik fél tudomása nélkül) felvételt készíts, és felhasználd, nyilvánosságra hozd megfelelő körülmények esetén."Nincs szükség a hozzájárulásra akkor sem, ha a képmás vagy hangfelvétel elkészítésére vagy felhasználására közvetlenül fenyegető vagy már bekövetkezett jogsértés bizonyítása érdekében, közérdekből vagy jogos magánérdekből kerül sor..."
Tehát minden bizonnyal igazad van, és valahol tiltják magát a lehetőséget, technológiát is, csak én nem találtam meg a szövegben.
-
korcsi
veterán
Jelly Bean környezetben megoldható, hogy csoportokhoz profilozva legyenek a csengőhangok.
Tehát adott profilban adott csengőhangok a névjegyekhez, másik profilba másmilyenek (vagy némák például).
-
LámaZ
addikt
Magyarok!
Írjatok ilyen appokat, és zsebeljetek be 1 milliárd dollárt a multiktól!
Rövid idő alatt annyi devizatartaléka lenne az országnak, hogy visszafizetnénk az államadósságot, és tejben-vajban fürödnénk.
A szoftverfejlesztés egyébként a legkifizetődőbb gazdasági tevékenység, mert csak egy számítógép kell, nem kell nyersanyagokat kibányászni, nincs szükség több tonnás munkagépekre, az áruszállítás pofonegyszerű, kortól és nemtől függetlenül végezhető. -
TechData
tag
Sziasztok.
Hogyan tudom törölni a telefonomból a Mobil szolgáltatók által előre telepitett ökörségeket,
amit a büdös életben nem fogok használni? Nem szeretnék roomot cserélni (Jelenleg:4.1.1-es verziom van) mert még garancia alatt van a telefon.
Van erre valami megoldás?Van erre valamiféle alkalmazás? -
MurdR
veterán
válasz
pepe091
üzenetére
Akkor ütközik jogi akadályba ha a tudta nélkül veszi fel a beszélgetést. Honnan tudod hogy az elején nem azzal kezdi a hívást, hogy a hozzájárulását kéri a rögzítéshez a hívott féltől?
Maga a program megléte, a felszereltség nem ütközik semmi féle jogszabályba.
Ugyan olyan, mint hogy neked van egy kenyérvágókésed, de nem használod csak arra hogy kitámasszad a kenyérpirító fedelét vele. Pedig ölni is lehetne vele.Ne kössünk már bele mindenbe.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

de hogy milyen tűzfalad van és abban hogyan,,,, abban nem én fogok tudni segíteni,,, az enyém megoldotta magának,,,,
(az sosem baj, ha van)

) Csak ugye az a baj,hogy a jó ég tudja mikor ér el minket a hivatalos frissítés. 

crok
mobilizmo