Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
E-book olvasót szeretnék használni, de nem tudom, hogy melyiket érdemes. Alapvetően ezeket a funkciókat preferálnám:
- Többféle fájltípust tudjon kezelni, pdf-et is,
- Tördelje a szöveget, hogy nagyítás után ne kelljen jobbra-balra mozgatni olvasáskor, csak függőlegesen,
- Megjegyezze, hogy hol tartottam,
- lehetőleg ingyenes legyen...
Ha valaki tudna ilyet ajánlani, azt megköszönném.
-
zolka95
őstag
Sziasztok!
A pc-ről szeretnék mappát megosztani androidra!
Total commander fájlkezelőt használok, letöltöttem hozzá a 'lan plugint', beállítottam, ahogy kell, de nem működik.
Szerver név / könyvtárhoz beírtam: ip/letoltesek a mappa amit megakarok osztani, de hiába
aztán úgy is próbáltam, hogy ip/D:/letoltesek az elérési út, de hiába
ip-met a whatismyip.com-ról néztem megFelhasználónak a számítógép nevét adtam meg
win8 pro van a pc-n
mit rontottam el?
-
artiny
őstag
Opera minivel vagy mobile nezetben tudjuk megnezni a weboldalakat pl facebook?
-
xSide
őstag
Apex Launcher Pro v2.0.0 beta Apk Recent Changes:
Default on for external notifiers
Re-organized and improved settings menu
Removed permissions for notifications
Fixed bugs with accessibility
Various fixes and improvements
Updated translations
Folders in the app drawer
Integration with Apex Notifier
Support for new apps and options
Also works with DashClock
Notification badge style options
Badge shape, color, position -
Roxkex
senior tag
Sziasztok

Egy olyan programot keresek mellyel minden cuccot letilthatok a mobilnetről (vagy egyátalán a netről) kivéve 1-et a böngészőt !?
-
Tristis
őstag
Coolreaderben olvasás közben szeretnék mondatokat kimenteni. Android 2.1-es az oprendszer (Nook Simple Touch). Ehhez kellene nekem egy jegyzetfüzet. Akár a gyári is jó szerintem (de mivel le van tiltva minden gyári alkalmazás, lehet fel se tudom tenni, de örülnék ha tudnátok olyan jegyzetprogramot ajánlani, ami nem menti el egyesével külön-külön a szövegeket, hanem az egy könyvhöz tartozókat szépen egymás után teszi (akár valamiféle helymegjelöléssel, hogy honnan származik. Tehát semmi olyan, ami bonyolult, vagy sok erőforrást használ, vagy megy az internetre (azokat kerülném!)
Előre is:

Tárgyszavak: jegyzet, notes, coolreader, jegyzetfüzet
-
twine
veterán
válasz
mclord
üzenetére
Lehet hogy félre értelek, De Ha azonos időpontokban, azonos eseményeket akarsz bevinni a naptárba, Azt tudja a gyári google naptár is,,, nem kell naponta újra írni, Csak az ismétlődéseket kell beállítani(naponta,hetente,havonta,és az intervallumot beállitani)...Ha más a probléma, akkor nem szóltam...
-
Dottore
addikt
-
mclord
aktív tag
Keresek egy olyan alkalmazást, ami képes pl több eseményt lehet elmenteni:
hétköznap:
7:00 -kor ébreszt, majd 8:00 ebéd vége stb.., 8:30 indulás..délután:
x időben ezt csináljam
y-kor meg azttehát szószerint 1-1 munkafolyamatról van szó, és ne a naptárba keljen mindig egyenként felvenni az időpontokat , mert az már kezd ki akasztani

Láttam egyik srácnál , csak nem kérdeztem meg, azóta meg nem találkoztam és a playben se találok

4.1.2 -re flash hogyan lehet rárakni , mert mióta a playben nincs benne nekem flash sincs

-
gzbotii
nagyúr
Latom valtozott a Play kinezete.
Engem ez a regi Marketre emlekeztet -
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Tegnap kezdtem el próbálgatni a szótárat meg ilyeneket, de ezt én is észre vettem. 9.3.1-es verziónál viszont tényleg van, de itt még a jelszavas bug is megvan...

-
fatal`
titán
válasz
Rimuru
üzenetére
Hm, tényleg, erre nem is emlékeztem. Valószínűleg azért, mert kb. 3 percig használtam, amíg a telefonom le nem frissítette az újabb (már Play kinézetű, de még Marketnek hívott) verzióra.
Ettől függetlenül szerintem sokkal jobb lett volna a kék színnel. Láttam már modot XDA-n, képek alapján tök jól néz ki.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
sharkybacsi
üzenetére
Köszi. Azt mobilon nem találtam meg.
-
sharkybacsi
tag
válasz
leslieke
üzenetére
Ez inkább a játékok topikba tartozna.
Szerintem nincs, ezért még januárban írtam a Makaó készítőjének az alábbiakat facebookon, sajnos válasz nem jött.
"Kedves ZsugaBubus!
Láttam már többen is kérték Tőled androidos ulti program készítését.
Tudom ez nem kívánságműsor, de csatlakoznék. Nyilván elég nehéz az ultihoz mesterséges inteligenciát kanyarítani, de van aki már megcsinálta.
http://people.inf.elte.hu/qqriq/marabu/index.html
A fenti linken a képre kattintva elérhető egy régebbi, de működő ulti játék. A szerzője Prorok Márton, aki ha jól olvastam a magyar ulti közösség oszlopos tagja, könyvet is írt már róla. Szerintem biztosan nem lenne ellenére a forráskód átadása, úgy pedig már könnyebben portolható lenne a program.
Ha szándékodban állt ultis programot készíteni, akkor talán egy próbát megér a kapcsolatfelvétel." -
leslieke
Jómunkásember
Ulti játék alkalmazás létezik droidra?
-
Oldman2
nagyúr
Olyan Podcast kezelő alkalmazást tudnátok-e mondani, ami a megadott (pl. iTunes) Podcast-okat figyeli és új epizód megjelenésekor azokat automatikusan le is tölti?
Az iTunes Podcast keresése appot most néztem, de az manuálisan tudja csak ezt.
:-( -
törölt tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Azt sajnos nem tudom, mely OS verziókra adják ki.
-
xSide
őstag
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Akkor kapcsold be..

-
Narxis
nagyúr
Figyelmetekbe ajánlanám a Natura Sound Therapy nevű appot. Nagyon igényes, kellemes hangokat tartalmazó app, elalváshoz, álmatlansághoz de még ébredéshez is használható.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Vissza tettem egy régebbi dolphint, minden jó lett. Ki érti ezt? Másnál mi a helyzet?
-
-
Tyer
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem igy van, demegtaláltam

Köszi -
-
Tyer
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
lépésenként, hogy jutok oda?
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Ha be van kapcsolva a "Legyen mindig felül", akkor sehogy.
-
-
Tyer
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem ragaszkodom, azfenn is van, de nem találomhol van... mondd el!!!
-
vadászcsiga
félisten
A mai dolphin frissitéssel a swiftkey elfelejtette az auto nagybetűt meg a szotárt sem dobja fel. Chrome-ban minden tokeletes.

-
-
Tyer
őstag
Milyen sw-t javasolnátok arra, hogy külön külön láthassam a 3g használatot napokra bontva grafikonban?
Köszi -
LyonnaisFan1
őstag
A Power Toggles nevű appnál hogy lehet azt megcsinálni, hogy a notifikációs sávban a kapcsolók legfelül legyenek?
A sony tipora bevarázsoltam kapcsolókat és így könnyebb a wifit és más egyéb dolgot állítani. (fényerő, adatforgalom, 2G/3G, Képernyőforgatás)
De ha jön más értesítés akkor elkezd ugrálni, és csak nem akar felül maradni.

-
student
őstag
hi
ha megveszem a swype-t az onnantol kezdve az összes jelenlegi és késöbbi droidos telómra és tabletomra elérhető lesz? meg ugy általába ez az összes vásárolt appra igaz?a google accomhoz köti hozzá a vásárlást?
Thx a választ
-
LonGleY
veterán
válasz
Hege1234
üzenetére
azt csak itt látod pixelesnek a mobilon nem
kétlem, ugyanis a betűk élesek, a png-n belül nem hinném,
hogy változik a felbontás. maga a háttérkép és az ikonok
rossz minőségűek. vagy a screenshotkészítő metódus.mindegy, nekem ettől függetlenül sem stílusom, jobb
szeretem a szimmetriát, és a megnyugtatóbb színeket. -
LonGleY
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
hát, figyelembevéve, hogy ráadásul png...

pixelhalom, nem csak a háttérképaz én lockolóm többnyire ilyen, ha zenét hallgatok
album borító + előadó szürkében a háttérben (PlayerPro) -
Hege1234
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
concept jelly bean
locker(go launcher)
-
Hege1234
addikt
erre a felületre tudok tenni flashlight-ot ? (go launcher)
-
peter76bp
aktív tag
válasz
atti1848
üzenetére
Nem tudom mekkora kártyád illetve helyed van. Minél nagyobbra állítod annál nagyobb rész fog elveszni a ciklusnál, azaz ha a legrégebbit törli mert kell a hely. Meg kezelni is könnyebb a kisebb fájlokat, ha utólag vágni akarnád esetleg. Én DVR-ban 3 percet állítottam be, de az fullhdban viszonylag nagy fájlokat csinál így is. 3-5-10 percet javaslok, ezek közül állíts be valamit aztán majd meglátod egy használat után, hogy mit alkot és utána tudsz módosítani rajta.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
SamS20
üzenetére
Nem biztos, hogy ilyenre gondolsz és nem tudom mik vannak a WidgetLocker-re kitéve de én ezt használtam az előző telón, csak GO Launcher is kell hozzá elvileg, meg hogy kint legyen a tárcsázó, gmail stb ikonja, és arra teszi rá hogy hol mennyi olvasatlan eseményed van.
-
SamS20
senior tag
köszönöm szépen a linket petipetya-nak

Más :
tud valaki olyan programot ami az értesítéseket ki tudja tenni widgetként ?
Pl email, nemfogadott hívás, üzenetek, stb.kezdőképernyőre akarnám, viszont a widgetlockert nem fogom lecserélni. és a dashlock-nál az óra miatt túl kevés a hely :/
ötletek ?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
atti1848
üzenetére
DailyRoads Voyager ilyen, DVR funkciókkal ruházza fel a telódat
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Egy LG P990 2x-m van ICS-el.
Egy olyan apk-t szeretnék rá, ami úgy működni, mint azok a kütyük, amit az autóba veszel,hogy forgalomban vegye videóra ami történik.
Gondolom az valahogy úgy működhet, hogy felvesz egy megadott ideig, majd lassan töröl, hogy legyen a bővülő videónak hely. Valami hasonló programot szeretnék.
A sima video felvevés az nem a legjobb, mert ha hosszú útra megyek akkor megtelik a kártya.
ha létezik valami ilyesmi program légyszi linkeljetek. Köszönöm.

-
blt.62
őstag
Létezik olyan zene lejátszó program ami valóban hangosabban játszaná le a zenéket fülesen keresztül? SGS3-ra kellene.
-
törölt tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Hát én sem érzem a nagy kísértést, hogy átálljak rá

-
törölt tag
Gyorsabb gépelés táblagépeken egy új kiosztással Elsőként androidra fog érkezni

-
BaginZe
tag
Sziasztok !
A beépített kereső segítségével nem sikerült választ találnom, ezért kérdeznék.... Melyik alkalmazás képes arra, hogy nem fogadott hívás/sms esetén az érintőgombokra küldjön "jelet". Köszi előre is.
-
Tompie
őstag
Egy gyors kérdés, camera zoom fx tud dátumozni? Dátumot nyomtatni a képre?
Köszi -
SamS20
senior tag
iron man 3 játékról tud valaki valamit ? ios-en már elérhető :/ playen viszont még nem láttam
-
tomy86
addikt
ShareMyApps. Az appokhoz tartozó playes linket is lementi, ha kell.
-
LonGleY
veterán
válasz
Primary92
üzenetére
A beépítettet egyiknél sem fogod tudni használni. Ezért van a lejátszókban külön EQ - semmivel sem rosszabb. Megjegyzendő, hogy FLAC esetében nem számít a sokat emlegetett hangzás, mindegyik lejátszó ugyanazt tolja, csak az EQ állítókájuk változhat.
Személy szerint a PlayerPro-t szoktam javasolni. Infók, képek róla ebben a hozzászólásban.
-
Primary92
senior tag
Milyen médialejátszót érdemes használni FLAC-ekhez?
Pontosabban, milyet, ami kezeli a Tageket is, lehet normálisan keresni benne, és tudom használni az android rendszerem EQ-ját. (Pl a winampra valamiért nincs hatással) -
LonGleY
veterán
De van rá progi is, hogy lementsd az infókat: App List Backup
-
Mr.C
őstag
Tisztelet fórumlakók!
Létezik olyan app ami a telepített appoknak(mindegyiknek) kilistázza a nevét és elmenti szöveges file-ba? Nem akarom lementeni magukat az alkalmazásokat, csak a lista kéne hogy mi van a telefonon -
LonGleY
veterán
válasz
illes.bence
üzenetére
Senki.
Egyébként van egy fölös vessző az aláírásodban. Tanulni nem szégyen.
-
air
nagyúr
válasz
illes.bence
üzenetére
Max. 32kbit/sec
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DS39
nagyúr
válasz
illes.bence
üzenetére
nem gyors, de használható.
-
Tv
senior tag
Sziasztok
Tudtok olyan task manager ajánlani, mint a gyári ICS-es? Tehát home gomb hosszan nyomva, előjön és képeken mutatja az alkalmazás képét? Vissza kellett lépnem GB-re mert a telómra Huawei g300) nem az igaz a gyári ICS. Play-en eddig egy ilyesmi appot láttam, de az elégéggé le van pontozva.
-
illes.bence
tag
Valaki #19882?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
crok
mobilizmo