Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya014
csendes tag
Sziasztok
Pár napja frissült android 11-re a telefonom, a Youtube Vanced alkalmazásomat pedig szépen le is takaritotta, azóta nem is tudtam újratelepíteni. Mindig azt irja ki hogy a telepítés sikertelen volt, ha Vanced managgerböl próbálom, akkor meg egy hibaüzenetet dob ki.
A Vanced féle Youtube Music viszont hibátlanul működik.
Valakinek esetleg valami ötlet?
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kivették belőlük hogy mégegy programot kelljen telepítenem fölöslegesen? :s
-
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ebbol kb semmit se értettem.

Nálam a lényeg hogy korábban tudtam szerkeszteni a sztorit, most már jóideje nem.
Se messenger app-ban, se a böngészőben a facen. -
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Messengert újraraktam, de ugyanez. Amugy a honlapon se tudom, nem csak messengerben nem.
-
-
Kuruc2
senior tag
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Hívásrögzítésre milyen programot ajánlatok?
Előre is köszönöm! -
Véreshurka
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Nézz rá erre a videóra: [link] . Ha valahogyan meg tudod oldani az adb-t akkor szerintem ez egy kiindulási alapnak jó lehet. Engem is sokáig zavart a frissítési értesítés, de mivel a https miatt amúgyis verziót kellett ugranom így a "legfrissebben" van a tab, viszont mivel több frissítés nem érkezik így az értesítés sem fog többet zavarni
. -
Somatom
veterán
válasz
Véreshurka
üzenetére
Persze, menüből lópikulát sem lehet elérni. Pl. ott az a nyomorult System Update app. Még az értesítéseit sem lehet letiltani, nem hogy magát az appot. Szerinte a rendszernek szüksége van rá. Sztem meg nekem lenne szükségem arra, hogy hagyjon békén a frissíthetnékével és tűntesse el az állandó értesítését az értesítési sávról. Állítólag ezekben a telókban fejlett az AI. Ha egy éve nem nyomtam rá a frissítésre, akkor valószínűsíthetné, hogy ezután sem fogok.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Szerintem ez minden olyan appra igaz lehet amik alapértelmezetten fel vannak telepítve, nálam is voltak olyan appok a tableten amiket hiába állítottam le menüből mindig újraindultak. Egyébként ha jól emlékszem pont azért kerestem megoldást az adb-s tiltásra, mert a menüből tiltva az appokat nem egyenlő azzal mintha adb-n keresztül tiltanád. Egyébként ez sem teljesértékű eltávolítás, csak az alapértelmezett felhasználónál nem teszi elérhetővé őket, ezért is lehet őket visszaállítani a későbbiekben.
-
-
Somatom
veterán
válasz
Véreshurka
üzenetére
Menüből símán tudtam tiltani. A kérdés az, hogy miért használ a háttérben az akkuból egy olyan app, amit sosem használtam, nem aktiváltam, nincs beállítva, a céltárhelyét sem használtam, stb.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Ha még esetleg nem találkoztál volna vele, viszonylag egyszerűen debloat-olhatóak a samsungok adb-n keresztül. Nálam egy tab s3-nál tett jó szolgálatot, kevésbé merül azóta a tablet.
-
Somatom
veterán
A tabom jelzett, hogy nézzem meg az akkuhasználatot. Szerinte a Fotók app harapdálja a háttérben. Vajon miért teszi? Gyári előtelepítés, még sohasem használtam, meg sem nyitottam.
-
lacuska74
tag
Spy camera alkalmazást tud valaki?
Olyat, hogy lezárt képernyőnél is rögzít a camera.(nem detectort)
Régebben volt egy a telefonomon,de már nem nem tudom a nevét. -
crok
Topikgazda
Nemá'.. megint? Ami megoldás másfél-két hete 90.0.x-en még "simán" működött, most meg már megint erőltetik?

-
Faby
senior tag
Sziasztok!
Chrome frissítés után megint visszajött a böngésző lapok új, Google által erőltetett rácsos elrendezése a kártyás helyett.
Az eddigi workaroundok nem működnek, sok flag már nem is elérhető.
Van valami működő megoldás visszakapni a régi kártyás elrendezést?
POCO X3 NFC, MIUI Global 12.0.8 Stabil (QJGEUXM)
Chrome verzió: 91.0.4472.88
Android 10Szerk.:
Egyelőre a frissítések törlése után a gyári, 83.x verzión működik. -
Somatom
veterán
válasz
lovi27
üzenetére
Megadás opciót nem látok, csak a már meglévő szempontokat lehet priorizálni. Mappakizárást sem találok. Vagy mindenhol vizsgál, vagy sehol. Elég szegényesnek tűnnek a lehetőségei. Van egy olyan, hogy a sekélyebb beágyazáskat priorizálja. Most azt próbálom, hogy a Pendrive_128 mappában csináltam 1,2,3 almappákat és minden fájlt áthelyeztem alájuk. Így az ottani tartalom három mappával mélyebbre kerül, mint az egyéb helyeken levő duplikátumaik és így az ottaniakat jelöli ki törlésre. Legalábbis remélem!
-
Somatom
veterán
-
lovi27
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
"Ezt hogyan kéne neki elmagyaráznom?"
Elvileg a Beállítások / Duplikátumok / Helyek keresése részre böksz és akkor előjön a Válassz oldal ahol láthatod, hogy éppen most melyik tárolókon, könyvtárakban keres duplákat. Azokból tudsz törölni is vagy hozzáadni új helyet.
A végén a bal felső sarokban lévő pipával nyugtázd a változásokat!
Elvileg, mert rootolton próbálva... -
Somatom
veterán
válasz
Bozek
üzenetére
De, hogyan? Azt írta, hogy a duplikátumokhoz kell a pro. Megvettem. Utána engedélyeztem mindkét külső tárhely használatát. DE! Kéri, hogy jelöljem ki a vizsgálandó tárhelyet. Belső, pen, SSD. De, nekem a két külső tárhely tartalmát kéne összehasonlítania. Ezt hogyan kéne neki elmagyaráznom?
-
Somatom
veterán
Van vkinek tapasztalata duplikátum keresővel? Van egy 128 -as penem, meg egy 256 -os SSD -m. Mindkettő majdnem tele, de sztem sok a duplikátum és nincs kedvem manuálisan végignézni őket.
-
milu
aktív tag
válasz
Tökimanó
üzenetére
Véleményed szerint akár nem is lenne szükség Google Calendar-ra az Androidon? Mert azt olvasom, hogy az asztali gépemmel szinkronizálhat! Most már csak olyan névjegyzék kellene, ami szintén szinkronizál az asztali Google Névjegyeimmel és már jöhetne az új, Goggle nélküli Huawei telefonom...:-)
Tökimanó! Köszönöm az applikáció megosztását! Véleményem szerint is jó vétel lehet! -
Tökimanó
senior tag
Néhány napja olyan naptár alkalmazást kerestem amelyiknél van éves widget nézet ami mutatja az eseményeket is.. Több ajánlást kaptam de sajnos egyik sem váltotta meg a világot nálam. (Ettől persze még másnak lehetnek tökéletesek!) Tegnap aztán rátaláltam erre : [link] Mit mondjak? Rengeteg (kicsit már túl sok is) beállítási lehetőség, Jó napi ,heti,havi ,éves és feladat lista widgetek . Az éves még görgethető is. Sok naptárral szinkronizálható. Türelem kell a saját igényeknek megfelelő beállításokhoz de utána szuper. Van trial verzió de a pro is csak 1354 forint. Ez szerintem egész korrekt ár azért amit nyújt. Én meg is vettem. Ajánlom másoknak is kipróbálásra,megvételre.
-
TODI1111
veterán
válasz
atosan
üzenetére
Esetleg nem ezzel [Módosítottuk a Google Fotók tárolási szabályzatát] van összefüggésben?
Elég régóta beharangozták.
"2021. június 1-jétől nem fogsz tudni újabb fotókat és videókat feltölteni, ha elfogy a tárhelyed, vagy túlléped a kvótát" -
atosan
veterán
Üdvözlet,
Évek óta használom a google fotók alkalmazást. Tegnaptól ugye megváltoztak a feltételek. Semmi gond, én nem változtatok semmin, aztán pár hónap múlva meglátom mennyit csippant az alap tárhelyből.
Ma azt vettem észre, hogy 2500 egynéhány fotó vár szinkronizálásra, semilyen beállításon nem változtattam. Tegnapi fotókat azonnal feltette mint eddig ( korlátlan mobilnet). Gyorsítótár, adatok törlése, teló újraindítása meg volt. Ezek után már csak 50, majd megállapodott 280 kép szinkronizálásán. Ja, mielőtt belépek, kiírja az alkalmazás, hogy új verzió érhető el. Ha rákattintok nem talál frissítést az áruházban.
Találkozott már valaki ilyennel? -
-
fulton
addikt
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni, van e a következőremód, app:
Ha letiltok egy számot, és az a szám hív, a telefon hívás naplójában megjelenik. Hogytudom azt megcsinálni, hogy abszolút ne jelenjen meg, vagy a teló automatikusan törölje onnan.
? -
crok
Topikgazda
válasz
HoTaZo
üzenetére
Megfuttatnám MIUI topikban is esetleg. Ami még eszembe jut az az Beállítások -> Kezdőképernyő -> Globális ikonanimáció bekapcsolása.
-
kabalapasika
tag
Sziasztok!Olyan problémám van hogy van egy viber rejtett csevegésem...Telefon csere és alkalmazás újra telepítése után nem tudok elővarázsolni.Csak a bal alsó sarokba jelzi hogy üzenetem jött.Pinkód visszaállítás nem lehetséges nem engedi a viber és az újra telepítés sem megoldás.Járt már valaki így?Esetleg megoldás?Köszi
-
Somatom
veterán
Köszi, de ezt most nem értem. A Servers Ultimate esetében visszaolvastam, amit a fordító írt és símán érthető volt (ilyen témában az olvasás megy, csak az írással van gondom). Azon nem tudsz segíteni, hogy a fejlesztő tojik a visszajelzésekre.
QuickPic témában pedig mit írjak? Te javasoltad, hogy mit és hol kéne jelezni. Írjam neked azt, hogy kéne backup/restore opció?
-
Somatom
veterán
Az elég fura, mert elég sok adatot kell megadni. Pl. kizárt mappák, hogy az albumborítók, meg hasonlók ne keveredjenek bele. Aztán ott vannak a hálózati elérések útvonalai. Szóval elég melós belakni.
Ennyire azèrt nem megy az angol. Múltkor a Servers Ultimate fejlesztőjênek jeleztem a WebDAV hiányosságot, de annyit se reagált, hogy bikmakk. -
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter
üzenetére
Mikor rányomtál írta, hogy NB: You will need to re-link the apps you have previously detached. Ez pl. egy app újratelepítéssel mehet.
Nálam nem Youtube-ként hanem com.google.android.youtube-ként szerepel miután megcsináltam azokat amiket te, lehet csak nem figyelted mert nem ezt kerested de szerepel a listában. A Play Store app listája ugyan üres utána de egy "frissítések keresése" azonnal visszaránt mindent, neked szerintem csak ennyi kellett volna.
A linken amit adtam (a fejlesztő saját leírásának vége) olvasható,- hogy:
If you clear the playstore data, the detach will be lost
Utána max. a Youtube app frissítéseit törlöd és újra frissíted / telepíted és max. kezded elölről a Vanced bulit."Hogyan tudom visszarakni a detachelhető alkalmazások listájába, mint bejegyzést?" -- Erre DETACH alatt van egy menüpont, az ENABLE ATT: one app for re-attachment (ha egy menüpontot sokáig nyomsz akkor egy kis ablakban leírja röviden hogy mire való).
-
crok
Topikgazda
válasz
Probert75
üzenetére
Idézet az XDA Thread-ből:
QP Gallery 8.X = Normal version -- ennek Gallery a neve az appok közt
8.X Alternative = With original name and icon -- ennek QuickPic a neve az appok közt
..meg az ikonok másak. -
crok
Topikgazda
válasz
Somatom
üzenetére
Nem ugyanaz a két app aláírása de ugyanaz az appok neve (com.alensw.PicFolder), ezért nem megy fel: a 7.9 nagyon régi, már a 8.1 (első GitHub-ra is felkerült) is 2020 Június 15-ödikei. Amit használsz (valszeg') 7.9 az itt van dokumentálva (2020 Jan. 27), a GitHub-os release-ek most a 8.5-nél járnak (2021. Ápr. 27) de Telegramon már van 8.5.5 is van (2021. Máj. 19) és a GitHub release-ek (és az utána kijövő Telegram-on is megjelenők) aláírása már új ("hivatalos").
-
Somatom
veterán
Az új tabom belakásakor telepítettem a friss (8.5) Quickpicet. Csont nélkül települt. Gondoltam, a telómon levőt (7.9) is frissítem. Letöltöttem, kérdezi, hogy telepíteném-e a frissítést, majd "az alkalmazás nincs telepítve" a hibaüzenet. Mi lehet a bibi? Töröljem a mostanit?
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek
üzenetére
Lehet úgy is, de bonyolultabb és sztem lassabb is a működése. Ha mâr van root, akkor sztem jobb a shellparancs. Az Autoinput előnye az, hogy nem kellenek koordináták mert lehet a gombot, mint objektumot is definiálni. Ezáltal működik álló és fekvő nézetben is, mivel az objektum neve ugyanaz, míg a koordináták változnak, ha elfordítjuk a telót.
-
Somatom
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Sztem ezt mindkét ajánlott automatizáló tudja. Fejlesztőiben tudod engedélyezni az érintések mutatását (nálam "mutató helye"). Ráböksz a kívánt pontra és felírod az x,y koordinátákat. Automatizálóban létrehozol egy lebegő gombot. Elhelyezed és hozzárendeled root joggal az
input tap x y
shellparancsot, amiben x és y az érintésed koordinái. -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Ismer valaki olyan alkalmazást (akár root joggal) amivel tudok a kijelzőre egy vagy több gombot rakni, és a hozzá tartozó action az a kijelzőn egy bizonyos koordinátára "érintés" szimulálása? Kereséssel csak olyan alkalmazásokat találtam amik a fizikai gombokat remappelik, vagy gesztúrákat engedélyeznek.
Egy játékhoz kellene ahol nem lehet a virtuális gombokat mozgatni/átméretezni, nincs UI testreszabhatóság.
-
Bozek
nagyúr
Jogos, én meg csak az első linket néztem. De a másodikon tényleg van Android-os, bár elég vicces.
"Nem világos, hogy az LTE-Advanced végül „4G” -nek fog-e hívni, de azt hiszem, hogy nem fognak - az ilyen hálózatokon szerzett tapasztalatok jelentősen eltérnek a mai 4G-től. . És legyünk őszinték: a világ marketingosztályai nem rendelkeznek hiányosságokkal a G-ről...."
-
Tökimanó
senior tag
válasz
karldergroße
üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem jó a havi. Ettől függetlenül szeretnék egy évest. A Calendar widgetet és a Google naptárt használom. Teljesen elégedet vagyok velük. Ezekben viszont nincs éves. Olyan sem ami az alkalmazáson belül odalépne. A Googleban sem. Legalábbis én nem találok benne olyant.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Használja valaki a MIUI Theme Editort?Elméletileg megcsináltam benne egy témában a dinamikus naptár ikon, de nem találom, nem tudom megjeleníteni.
-
pvt.peter
őstag
Lenne még egy kérdésem, illetve észrevételem:
Amióta detacheltem a YouTube -ot, azóta Google Play áruházban a Saját alkalmazások és játékok / Frissítések menüpont teljesen üres, pedig korábban megjelentek ezen az oldalon a frissítési előzmények.
Ezért TeMeFI -ből a Detach Package from Playstore menüpont Remove ALL TeMeFI detach artifacts parancsára rámentem és azóta a com.google.android.youtube alkalmazást nem találom a detachelhető alkalmazások listájában, pedig elméletileg törölve lettek az appal kapcsolatos detach infók, ha jól értem.
Hogyan tudom visszarakni a detachelhető alkalmazások listájába, mint bejegyzést? -
karldergroße
senior tag
-
-
csanaszb1
csendes tag
Sziasztok, segítséget kérek ismét.
Nem vagyok képben a GSM frekvenciák régiós használhatóságát illetően.
Ezek a készülékek működnek nálunk is?
https://junhaoyue.en.alibaba.com/productgrouplist-825504171-1/4g_fixed_wireless_phone.html?spm=a2700.shop_plgr.41413.39.3ff75f87vCcvUO&filterSimilar=true&filter=nullNem lehet olyan helyen is megvenni ezeket, ahol PayPal-el is tudok fizetni?
Ez jó lehet?
http://hu.voltephone-jhy.com/
4G Volte TelephoneKöszi!
-
Tökimanó
senior tag
válasz
punky10
üzenetére
Az ACalendar+ valamikor régen meg lett véve. Most kipróbáltam de sajnos nincs kirakható éves widget. Havi,heti,napi .,feladat és hibrid nézet van de éves nincs.Olyan van ami az alkalmazásba lépve mutatja az éves naptárt,viszont a beírt eseményeket nem jelöli semmilyen módon. Nekem pedig pont ez lenne a lényeg hogy ha be akarok tervezni eseményt augusztus 12.-re akkor a naptárra nézve lássam hogy azon a napon már van valami programom. Digi calban ugyanez a helyzet ,igaz az nem a pro.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a segítséget! Viszont azt hiszem ezt inkább kihagyom. Utoljára frissítve2018. december 9. Na meg összesen 500 letöltés. Nem tudom ki hogy van vele, 10 ezres letöltési előzmény alatt nem nagyon szoktam telepíteni appokat. Ha nincs más lehetőség az éves widgetre akkor marad az eddigi havi nézet.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni...
Bicajozásaimat és társait okosóra segítségével szoktam mérni.
A helyzet az, hogy véletlen kikapcsoltam Samsung Healthben a Helymeghatározást, így az edzés minden adatát, kivéve a térképet, mentette. Gugli fitben teljesen engedélyezve van a tevékenységeim követése, és egyébként S Health appal szoktam is szinkronizálni Samsung Health appból Gugli Fitneszbe adatokat, így most fitneszbe látszik is, hogy van egy edzésem, amiben minden benne van, és VOLT, hozzá térkép, ami az utóbbi pár percben szőrén, szálán eltűnt...
Próbáltam letölteni a tcx fájlt Google-ből az adatok letöltése alatt, de azzal viszont valami nem stimmel, mert ha azt meg feltöltöm Stravába, akkor az jön ki, hogy a több, mint 2 órás tekerés mondjuk 17 másodperc volt, amúgy a térkép ott van hozzá...
Próbáltam azt is, hogy letöltöttem Samuból, ami volt, és összeraktam a Gugli fit féle TCX-szel gotoes oldalon, de ott sem sikerül összeboronálni, hogy jó legyen.Van esetleg valami tipp arra, hogy hogyan tudnám ezt egy kalap alá hozni?
Köszönöm!
-
-
kmarci25
veterán
Van olyan app, amivel widget-ként ki lehet tenni az aktuális pollen jelentést? Időképben van ilyen, de widget nincs hozzá. Más app pedig a levegő minőséget mutatja.
-
Fall-N
veterán
válasz
janakbacsi
üzenetére
A boltokban lévő terminállal lehet a gond. Általában az OTP-s terminálokkal szokott baj lenni. Munkahelyem is szoktak szívni a vásárlók utána meg a support.
-
janakbacsi
őstag
gránit bank app nfc-s fizetési módot használva aldiban, lidliben problémamentesen működik az érintős fizetés, de pl. csömöri úti shell kúton, cukrászdában, kisebb boltokban az "elutasítva" hibaüzenet jelenik meg a terminálon. ez minek a hibája lehet? szoftver? vagy eszközök összeférhetetlensége? létezhet az, hogy ennyire érzékeny a telefonba épített nfc chip a terminál típusára, korára, stb.?
-
crok
Topikgazda
BTW most nézem, hogy a Vanced csapat a Vanced Guide (FAQ) app-ban is ugyanezt a metódust javasolja.
-
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter
üzenetére
De melyik verziót használod, a Vanced Manager-el telepített frisset vagy a régi-régi Magisk Modult? Vagy? Anno (nincs két hónapja) egy ismerősömnek TeMeFi-vel invalidáltattam a Play-ben az adatbázisban a Youtube "linkjét" (detach v4), azóta nem mondta hogy gond lenne:
TeMeFi: Menü -> Application Info/Manage -> Detach App From Playstore -> DETACH: Select Package -> Youtube appot megkeresed: com.google.android.youtube -> Protection Level v4 -> kész.. [Vagy leírás] magától a TeMeFi fejlesztőjétől, képekkel, csak már azóta van v4 method.
Elég hasznos kis app a TeMeFi.. én sokmindenre használom (de csak root-al használható). -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Már egy ideje YouTube Vanced -et használok, de sajna mindig újra telepíti a gyári YouTube -ot a Google Play, ezáltal a Vanced verzió is eltűnik. Amiket próbáltam miután Vanced Manager -rel telepítettem a YouTube Vanced -et, de nem működtek:
- automatikus frissítés letiltása Google Play -ben
- Titanium Backup: sajnos elindítani se tudtam, mert "Could not open database" hibaüzenettel elszáll, "Titanium Backup Crash Fixer" sem tudta megjavítani- letöröltem a gyári YouTube -ot az alábbi paranccsal: pm uninstall -k --user 0 com.google.android.youtube
sajnos utána meg a Vanced változat nem ment fel...Találjunk rá vmi megoldást pls., hogy működjön, tehát ne telepítse vissza a gyári YouTube -ot az Android... a teló rootolt, tehát jöhet bármilyen javaslat, Magisk Manager is van fent.
Amúgy egy Mi 9 Lite -ról van szó, Global Stable MIUI V12.0.7.0.QFCEUXM van fent. -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
woodworm
üzenetére
Nem az van, hogy aki fizetett, annak megmarad örökre az előző főverzió, és a havidíjas szolgáltatás csak azoknak van, akik a jelenlegi verzióban keveslik az ingyenes változat funkcióit? A cég ezen lépésétől te nem lettél automatikusan havidíjas, azaz nem vesztettél semmit.
-
Bile Demon
őstag
Szeretném kikapcsolni azt a funkciót, hogy telefonhívás után egyből automatikusan a "felhőbe" szinkronizálódik a híváslista, vagy hívás előzmények.
Ezt milyen néven keressem?
A névjegyek szinkronizálásával van egybekötve vagy külön is letiltható?(Nem tudom lényeges e, de Huawei P20 PRO legfrissebb szoftverrel.)
-
crok
Topikgazda
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok. Ismer valaki olyan alkalmazást amelyik megmondja nekem hogy B20 t használ e a telefon?
Már egy rakat System s network infós appot megnéztem, de egyik sem írja ezt az infót.Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

.

Lehet senkinek se hiányzott még a funkció.

mobilizmo