- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
fulton #174642 üzenetére
Én az mp3cut.net oldalon szoktam vágni a zenéket, offba teszem, mert te appot keresel.
-
simico
aktív tag
válasz
fulton #172723 üzenetére
A Bankkártyáim menüpont alatt a kártyád képe és száma alatt kell lennie "Érintéses fizetés aktív" szövegű kapcsolónak.
Egyébként meg https://simple.hu/gyik-simple-classic/Honnan tudom, hogy a bankkártyám alkalmas mobilfizetésre?
Digitalizálásra (ezáltal érintéses mobilfizetésre) az OTP Bank által kibocsátott MasterCard vagy Maestro kártyák, vagy az alkalmazásban igényelt Simple kártya alkalmas. Az alkalmazás kártyaregisztráció közben automatikusan felismeri a digitalizálható bankkártyát, és felkínálja a bankkártya regisztrációját érintéses fizetésre (azaz a digitalizációt). Ha nem kínálja fel az „Érintéses fizetés regisztrációja” lehetőséget, akkor a kártyád nem digitalizálható.
-
-
efi99
őstag
válasz
fulton #168787 üzenetére
Ezért utálom az ilyen típusú automatikus szinkronizálásokat. Jobb esetben csak nem egyértelmű, hogy melyik a "kályha", rosszabb esetben azt hisszük, hogy tudjuk, aztán mégsem úgy volt...
De most komolyan, ha A és B egymással szinkronizált és egyébként mindkettőt külön-külön is lehet módosítani, akkor mit jelent definíció szerint a szinkronizálás? Ha azt, hogy a nem módosítottat (bármelyik legyen is az) mindig hozzáigazítja a megváltozotthoz, az biza nem jó, mert az pont azt jelenti, hogy ha valamit véletlenül letörlök, akkor ugrik a másodpéldány is. Ha meg nem ezt jelenti, akkor nincsenek is szinkronban... -
fulton
addikt
válasz
fulton #159607 üzenetére
Nem értem. Már 5 Gb veszett el a semmibe. Megnéztem az adathasználatot, de semmi nyomát nem láttom ekkora adatnak. Az éjszaka 500 Mb al lett kevesebb megint. Most hard resetelt teló. Wifit direkt nem engedem neki hogy nehogy leszedje a frissítési csomagot. Arra gondolva mobil netet csak nem használ rá. Most lekapcsoltam minden netet, kiváncsi vagyok tovább csökken e a méret.
-
sopruk
senior tag
válasz
fulton #158028 üzenetére
Szia!
Többen dicsérték itt és sokszor volt akciós az MDScan + OCR -
D1L1ZS
őstag
válasz
fulton #155576 üzenetére
Szia!
Nekem a napokban volt olyan, hogy egy rendszer frissítés letöltése beragadt, folyamatosan le akart tölteni egy kb 700 mbos frissítést, de nem tudta valamiért.
Az other files egyre csak hízott emiatt, nekem is már 50-60 gb helyem foglalta el...
Mindent próbáltam, az updater app frissítéseit törölni, az alkalmazás adatait töröltem, telefont újraindítottam, de nem segített.
Fájlkezelővel megtaláltam azt a mappát amibe le akarta tölteni a frissítést, tele volt .pending(ROM neve). zip fájlokkal, azokat töröltem, de újra és újra megjelentek és elkezdett fogyni a hely...
Aztán valamiért pont megnéztem a beépített downloads appot, akkor vettem észre, hogy tele volt letöltési folyamatokkal, amiket nem tudott befejezni, ezeket kitörölve megszűnt a probléma.
Lehet hasonló a probléma, bár nekem xiaomi Mi 10T 5G van.
-
-
-
-
fulton
addikt
válasz
fulton #122773 üzenetére
Már ha sd kártya, totál megtelt a belső memoriam. Állandoan vinnyog a telo h toroljek. Frissitesek állnak.
Van benne egy 64 gigabájtos SD kártya. Van e arra lehetőség hogy ezt válasszam ki hogy a programokat ide telepítse, vagy valahogy át pakolni de a meglévő programokból? ( nézegettem a telefon beállításait de nem találtam ilyen opciót) -
Somatom
veterán
válasz
fulton #120453 üzenetére
Nem egészen. Az SD -re írás jogosultságai változtak, amihez az alkalmazások fejlesztőinek igazodniuk kell. Ha nem teszik, akkor az alkalmazásuk nem tud írni külső meghajtóra. Persze, trükközni lehet. Pl. egy automatizáló minden hívás végén áthelyezi a rögzített anyagot tartalmazó mappa tartalmát a külső meghajtóra.
-
fulton
addikt
válasz
fulton #120439 üzenetére
Senki nem használ recordet a telóján és sikerült e beállítania SD kártyára a mentéseket?
Áruházból letöltött másfajta fájlkezelővel megnéztem milyen néven tárolja a telo az SD kártyát.
De hiába írom be így:
/storage/6151-4142/hivasok/(mivel nekem azt a számot adta neki) akkor sem működik, azt írja ellenőrizzem az útvonalat... pedig ez az útvonal a fájlkezelő szerint.
Samsung Galaxy A5 2016 a telefon
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
fulton #107226 üzenetére
Milyen IP-vel szeretnél csatlakozni a gépre? Csak úgy nem fog menni, ha az RD kliensbe beírod az otthoni IP-t. Mondjuk én már alapból nem ajánlom az RD-t, mert sz*r. Csatlakozás után elvesztette a gép a TV tunert (pedig az miatt akartam használni), csak a PC újraindítása segített.
Amúgy miért nem használsz TeamViewer-t? Sokkal egyszerűbb.
-
-
válasz
fulton #107039 üzenetére
Most kipróbáltam a Redmi 4 Prime-ommal, és úgy van, ahogy írtad.
Beállítottam Exchange szerver módon a gyári mail kliensben, és lehetőséget ad a nevek, naptár szinkronizálására is a mail mellett.
Nálam plusz nehezítés volt, hogy a kétlépcsős azonosítás be van kapcsolva, így létre kellett hoznom egy alkalmazás jelszót a beállításhoz.Adatok:
Felhasználónév: {teljes email cím}
Jelszó: jelszó (alkalmazásjelszó, 2 lépcsős azonosításkor)
Exchange szerver: eas.outlook.com
Port: 443
Biztonság típusa: SSL/TLS (Minden tanusítvány elfogadása) -
válasz
fulton #107036 üzenetére
Google haverommal ezt találtam.
Ezek közül valamelyik app kell vagy simán a Microsoft Outlook. -
Probert75
addikt
válasz
fulton #104620 üzenetére
Én ezt használom a PC irányításra telefonnal. Megér egy próbát. Kell PC-re telepíteni a RemoteLinkSetup.exe-t hozzá. Úgy működik mintha egér lenne a telefonom. Megy WIFI-n is és Bluetooth-n is. Lehet benn szöveget is küldeni.
-
-
-
-
törölt tag
-
válasz
fulton #94771 üzenetére
Azt tudom tanacsolni,
mint tobbeknek mar,
a Playaruhazbol telepitsd a No Root Firewall tuzfalat.
Magyarul tud, nagyon egyszeru konfiguralni.
Amint valamelyik alkalmazas netes hozzaferest letesit, ertesit teged,
es te eldontod hogyaz adott alkalmazast mobilneten tiltod, wifin tiltod, vagy mindketton, avagy engedelyezed.
Ertelemszeruen pl. egy e-mail appot, egy bongeszot nem korlatozol,
az emlitett foto appnak csak wifi engedelyt adsz.
Meg fogsz lepodni, eloszor 10-20 masodpercenkent riaszt, olyan applikaciok rohangalnak ki a netre,
hogy eszedbe se jutna. 100-200 megaval tuti beljebb leszel, vagy meg tobbel havonta. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
fulton #94766 üzenetére
Ha 3rd party képnézegetőt használsz, akkor abban beállítható, hogy miket mutasson. Sőt, bizonyos mappák tartalmának a megjelenítését jelszóval is lehet védeni. De, az ilyesmi nem egyenlő a hozzáférhetetlenséggel, mert egy közönséges fájlkezelőből is megnyithatóak a fájlok.
-
-
Dottore
addikt
válasz
fulton #94760 üzenetére
Létrehozol a videó mappádban egy üres .nomedia nevű fájlt.
-
-
válasz
fulton #94730 üzenetére
Miutan tobb forumtars jelezte,'es'ismeroseim koreben is gyakran panasz, hogy a GooglePlayServices
megzabalta a mobil adatforgalmat,
kerdeznem hogy valojaban MI folyik a hatterben?
Tehat ha maga a Playstore kilove az appok frissiteseivel, a tobbi Google app elkulonitve forgalmaz,
pl. a terkep, mailkliens, naptar sync,
akkor mit, honnan toltoget le-fel,
azaz mi okozza KONKRETAN a 150-200 mega adatforgalmat?
Valaki esetleg fel tudna homalyositani? -
holozis_HUN
addikt
válasz
fulton #94730 üzenetére
Szedd le az Opera Max nevű appot, azzal csökkenti az összes adatforgalmat (tömöríti) illetve tudod állítani, hogy mi kapjon netet és mi ne, illetve mi használhat netet a háttérben. Annyi, hogy lesz egy kulcs ikon a Wifi logó mellett, ezzel jelezve, hogy VPN hálózaton van a teló. Így működik az adatcsökkentő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged