- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
moma
őstag
válasz
csanaszb1 #152156 üzenetére
Köszi a tippet! Próbálgatom azóta és tényleg meglepően jó a gboard diktálása magyarul is. Egyedül az fura, hogy pontot soha nem rak, szóval egy nagy mondat az egész. De ezt utólag már nem olyan vész rendezni.
Viszont gépelésre meg a gboardot nem szeretem
Mert nem tudom olyanra beállítani a méretét ami nekem kényelmes lenne bazi nagy képernyőn dupla hüvelykkel gépelve.
Arra xiaomiken tud valaki esetleg valami megoldást, hogy gyorsan lehessen billantyűzetet váltani, ne kelljen bemenni a settingsbe?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
csanaszb1 #152239 üzenetére
Próbáld ki ezt! A Nova beállításoknál az asztal zárolást kapcsold be!
Ezután elállítani semmit nem tud. Viszont fel fog ugrani ez.
Azt kellene a mamának megtanítani hogy nem kell megijedni csak érintse meg a MÉGSE feliratot. De az is elég ha ezen a felugró ablakon kívül érinti meg a kijelzőt, akkor eltűnik.
Nem tudom milyen telefonról van szó. Ha van benne gesztus vezérlés akkor állítsd arra és el fog tűnni az alsó vezérlő sor. -
Somatom
veterán
válasz
csanaszb1 #152241 üzenetére
Nem ilyen egyszerű ez. Laikusként gondolkodva a hívásfogadás független attól, hogy az GSM, Viber, Whatsapp, stb. De sajnos, az Androidban ezek teljesen különbözőek. A GSM hívás fogadására vannak API -k, azt le lehet programozni. De, pl. a Whatsapp -ra nincs. Ahhoz meg kell jelenjen az app saját activity -je és azon kell a hívás gombra bökni. Hacsak, Whatsapp hívásnál az automatizáló nem húz egy teli filtert a kijelzőre, amit megérintve emulálja a Whatsapp hívásfogadás gombjára bökést. Így nem lehet mellé bökni.
-
Somatom
veterán
válasz
csanaszb1 #152239 üzenetére
Értem, hogy mit szeretnél, de ha kikapcsolsz minden érintésbevitelt, akkor Te hogyan kezeled az Androidot? Húzhatsz egy érintésre érzéketlen felületet a kijelzőre, de mit csinálsz, ha valamiért (pl. a nagyi elfelejti feltölteni) kikapcsol a készülék?
Sztem ezt csak egy nagyon jól átgondolt automatizációval lehetne megoldani. -
csanaszb1
csendes tag
válasz
csanaszb1 #152157 üzenetére
Szia, köszi a tippet, kipróbáltam a Nova-t (nem Prime) valóban le tudtam szedni mindent az asztalról.
Ha mindent sikerült tisztázni, akkor nyilván megveszem a Prine-t.
Néhány dolog azonban kellene még hogy valóban oda adhassam édesanyámnak:
1.) Ha az asztalra nyomok hosszan, feljön egy menü. Ez őt biztosan megzavarja majd, ezért szeretném azt kikapcsolni. Hogyan lehet ezt megtenni?
2.) Az lenne jó, ha a hang alapból kihangosító állapotban kerülne, hogy ne kelljen neki kapcsolgatni, mert úgy sem tudja. Hogyan lehet ezt megtenni?
3. Az alsó Android vezérlő gomb sort nem tudtam eltüntetni sehogyan sem. Hogyan lehet ezt megtenni?
Köszi, üdv:
Csanaszb -
punky10
addikt
válasz
csanaszb1 #152154 üzenetére
Talán egy másik launcher.Pl Nova Prime(azért a fizetős,mert én ezt használom,ennek a funkcióit ismerem,de másik is jó lehet)
Lehet méretezni az ikonokat,widgeteket,le lehet tiltani a felső rolót(nem tudja véletlenül levenni a fényerőt,kikapcsolni a hálózati kapcsolatokat...stb)meg lehet változtatni az ikonokat(pl kiteszed a saját számod a telefonykönyvből,és megváltoztatod a fényképedre,vagy pl piros jarikában a neved kezdőbetűje...stb)és mindezt le is lehet zárni,hogy ne tudja módosítani.
Én azért a 3 ujjas lehúzást beállítottam az értesítési sáv megjelenítésére,onnan bármit meg tudtam csinálni,ha netán mégis beütött a gebasz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest