- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jesszjessz
tag
válasz
mizoli #171002 üzenetére
A "másolás ide" helyileg másolja, egyik mappából a másikba. A "megosztás" sem a legjobb megoldás, ha mondjuk 3 Discord szerverre akarom elküldeni és mindegyiken van 20 csatorna, meg mellé még pár embernek itt-ott.
Nekem olyan kellett, ami egyszerűen vágólapra kimásolja a képet, amit aztán oda illesztek be, ahova akarok, mert alapból ilyen opció nincs (vagy csak én voltam teljesen vak). Viszont közben már átnéztem az ajánlottakat és az Aves tudja ezt. Képet megnyitva az "exportálás" fül alatt van ez az opció. -
tibike8
őstag
válasz
mizoli #170985 üzenetére
Ja akkor ez nem érdekes, nem szoktam képeket rakni a kontaktokhoz. Így a gyári gmail app is mutatja. Olyannak mutassa a képét aki tök ismeretlen azaz nincs a kontaktokban. Azt a képet mutassa amit a másik fél adott magának és ne azt amit én. Az a mélem amivel teszteltem, nincs mellette teló szám., de van kép a profilhoz rendelve. Azt így nem mutatja.
-
stingy2
senior tag
válasz
mizoli #170317 üzenetére
Play-en is fenn vannak az alkalmazásaik: Android Apps by Fossify on Google Play.
-
DrKapocs
őstag
válasz
mizoli #169630 üzenetére
Köszönöm szépen! Érdekes app, megnéztem, de egyelőre maradok a Joplinnál. Nekem nagyon hiányozna a PC-s kliens, sokszor egyszerűbb gépről szerkeszteni a jegyzeteimet. Az app egyébként nálam is mutatja a prémium fícsöröket, de én nem vettem meg az appot. Most nincs rá időm, de azt kellene majd még megnéznem, hogy az MD formátumban, a Drive-ra mentett jegyzeteket lehet-e számítógépről valamilyen programmal elérni, kezelni. Mert ugye nekem a txt nem elég, több jegyzetemhez kép is tartozik.
-
DrKapocs
őstag
válasz
mizoli #169595 üzenetére
Gyors és egyszerű kis app ez. De pár dolgot nem értek.
Azt írja az app, hogy lehet vele szinkronizálni a Google Drive segítségével. Ezt próbáltad, ez hogyan működik? Egészen pontosan ez a része érdekelne: "get access to notes from a browser or from a personal computer (paid function)". Én windowsra appot nem találtam, ha nincs, akkor hogyan érem el a jegyzeteket? Simán böngészőből? A jegyzetek pedig ott hevernek txt állományként egy Drive-os mappában?
Az is érdekelne, ha titkosított a jegyzet (AES256), akkor azt hogyan fogom olvasni simán böngészőből?
-
-
-
-
BitRider
senior tag
válasz
mizoli #167701 üzenetére
Persze, ahogy írtam is, a Folder Music Player Full-ra. 600 ezer lejátszó közül ez kevese azoknak, amik azt tudják faszságok nélkül, amire kíváncsi vagyok: mappa listát és lejátszást. A berakott képek marha rosszak, ennél azért kompaktabb és használhatóbb, mint ahogy a Play-en kinéz.
De pl. ilyen apróságok vannak benne, hogyha elkattintod a zenét véletlenül, akkor van undo gomb.
-
BitRider
senior tag
válasz
mizoli #167682 üzenetére
Amúgy jah, ezeket az ember évekig használja, bárhogyan jó vétel, filléres tételek akció nélkül is. Nekem ilyen még a Solid Explorer, a Flud+ és a Folder Music Player Full.
Van még egy Business Calendar 2 Pro-m, MP3 recorder-em és pár apró fizetős appom még, de a legtöbb jó cucc ezen kívül már ingyenes: Weawow, Signal, KeePassDX stb.
-
user26
senior tag
válasz
mizoli #167277 üzenetére
Szia, sziasztok!
Köszi, újra telepítettem teljesen, tiszta módon a rendszert, most jó. Szépen egyesével vissza tettem amiket használgatok, egyenlőre jó, most működik. Nem jöttem rá mi okozta a gondott.
Köszi a javasolt alklamazást, elmentem, később kipróbálom.
@Fall-N, köszi neked is, az infót, nálam volt a hiba, nem álltalánosan mindenkinél. -
AtHoS
nagyúr
válasz
mizoli #163779 üzenetére
Egy "átlag" telefonon, "átlag" felhasználóként milyen funkciók azok, amik miatt kedvenced?
Átlag telefon: semmi root
Átlag felhasználó: nem is akar root szintű hozzáférés, mert nem ért hozzáRánéztem mit írnak róla:
* A már eltávolított alkalmazások hagynak maguk után valamit.
- érdekel ez valakit?* Folyamatosan készülnek a naplók, összeomlási jelentések és más olyan fájlok, amelyeket nem igazán szeretne.
- erre valóban szükség van? Nem tapasztaltam még "omlást", de olyan fájlok készülését amelyeket nem igazán szeretnék nekem ne készítsen* A tárhely olyan fájlokat és könyvtárakat gyűjt, amelyeket Ön nem ismer fel.
- na ez megint egy fölöslegesnek tűnő fícsör, eddig ilyennel sosem akadtam össze* Tisztítsa meg az adatokat a már eltávolított alkalmazásokból
- ennek helytakarítás szempontjából lenne jelentősége? Nem látom létszükségletét* Találja meg a rejtett alkalmazás-gyorsítótárakat
- erre is milyen célból lenne szükség? Engem eddig sem érdekeltek ezek* Távolítsa el a felesleges rendszerfájlokat
- no igen, rendszerfájlokat csak így tök hozzá nem értőként biztos nem távolítgatnék elDe ennek az APPnak is bizonyára meg van a megfelelő érdekeltségű köre
Azt már látom (vagy egyelőre felfogni nem tudom), hogy én nem tartozom ebbe -
-
Tökimanó
senior tag
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
mizoli #161178 üzenetére
Ezt az appot inkább skippelem , mindenhez is hozzá akar férni ha a Google fiókot kapcsolnék.
A fejlesztő adatai még egy kicsit rátesznek erreViszont a Raindrop.io lenne a tökéletes, minden benne van , egyszerű, átlátható,link megnyitása egy klikkre , asztali kliens vagy addon , backup.
De azért ne legyen minden happy , tud felhő mentést csak az havi 1100ft lenne.Egyébként emailben el tudja küldeni html/csv formátumban a mentést.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
mizoli #161145 üzenetére
Most direkt lecsekkoltam!
Én smán be tudtam jelentkezni a My Vodafone fiókomba!
Még valami Via browserhez, hogy ebben mintha még jobban bele tudnék zoomolni egy oldalba, mint az egyéb böngészőkben.
A Firefox esetén még észrevettem, hogy a weboldalakba zoomolás mintha nem lett volna olyan smooth. Ezért sem tetszett az.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
mizoli #161004 üzenetére
Nagyjából én is így vagyok ezzel. Használok valamit. Ha bevállik akkor egyértelműen támogatom a fejlesztőt. A pár száz vagy pár ezer forint hosszútávon mindenképp megéri a befektetett összeget. Főleg ha a fejlesztő is hosszú távra tervez. A felrakott kép és az írásom igazából kérdés is akart lenni. Valamit elcsesztek, vagy valóban ennyi az ára most? Ha tényleg ennyi az a fejlesztőnek se jó, a felhaszálónak meg pláne. Mert bár lehet hogy megéri, azért ezt az összeget mindenki meggondolja.
-
Vackor1
tag
válasz
mizoli #160178 üzenetére
Ez nem tudom melyik piacra szánt modell - Realme GT Master Edition és RMX3363-as modell-, de sajna nincs bluetooth fülesem, sőt igazából lehet, hogy még vezetékes sincs, de ha az segíthet, akkor bányászok egyet, régen néha használtam a rádió miatt, de sajna az újabb telókban már nincs FM rádió sem, sőt a legtöbb már jack csatlakozó nélküli, mondjuk ebben pont van ( rádió meg nincs
) ..
Pár napja megvan a készülék, de csak tegnap óta használom, most nézegetem, állítgatom,így vettem észre, hgy nem rögzíti a hangot, csak a számot/nevet és az időpontot/időtartamot, de a viszajátszásnál semmi hang nem volt, elkezdtem állítgatni és szerencsére most rendben működik, maradjon is így !
Ha bármit meg kellene nézni , írj nyugodtan, szívesen segítek ha tudok ! -
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
mizoli #159271 üzenetére
Oké, "fagyasztás" alatt mit értesz?
(Amúgy elindítottam a Game Space-t és ki lehetett simán szedni belőle a Weather app-ot, így már nem nyaggat mikor elindítom, de jobban szeretném full kikapcsolva tudni).
Amúgy ez is elég jó, az ikonokat is "szépre" lehet állítani benne, azt hiszem egy ideig ez marad. (Majd ha anyumat rábeszélem hogy "érdemes", akkor talán majd megvesszük a Weather app-ot helyette, mert egyszerűségében és áttekinthetőségében mégis ez a legnagyszerűbb).
Szerk.: A Weawow-on mit vettél meg? Ez ahogy látom full reklámmentes alapból...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
mizoli #159269 üzenetére
Igen, alul van egy állandó reklámcsík, de nem túl vastag, az még beleférne, ill. egy bezárás alkalmából feldobott egy videós reklámot, azt alig tudtam bezárni. Az anyukámnak biztos az agyára menne. 1000Ft egy évre, ha jól láttam, hát ha "örökre" szólna egyből megvenném.
Kipróbálom még ezt, állítólag full reklám mentes alapból.
A Game Space szerintem a rendszerrel jött, uninstallálni ezért nem akarom, de nem értem, hogy aktiválódhatott, ha még semmit sem csináltam magában az app-ban. Én az animációra gondoltam a Weather app-ban, hogy a miatt aktiválta magát, azért gondolhatta "játéknak", de lehet a reklámok miatt. A net-en össze-vissza van mindenféle infó erről a Game Space app-ról, megpróbálom valahogy kikapcsolni, mert nem tetszik, hogy csak úgy magától csinálgat mindenfélét.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
mizoli #159245 üzenetére
Szóval ma reggel feltettem ezt az app-ot, ami jó is lenne, csak valami "furcsaság" történt már akkor, amikor telepítettem. Telepítés és megnyitás után a Game Space nevezetű app képernyője fogadott, ami kérte, hogy pattintsam balra a képernyőt a folytatáshoz. Aztán minden egyes alkalommal, amikor megnyitom a Weather app-ot, akkor egy pár másodpercig ezeket írja ki a képernyő aljára:
És ezek is biztos a Game Space nevű app miatt vannak.
A Game Space app lehet már eredetileg is fent volt a telón (gyárilag előretelepítve?: Oppo A54s), de az Android beállításokban semmifél engedély nincs megadva neki és ha külön megnyitom, akkor csak ezt a képernyőt látom, tehát még "be sincs röffentve" elvileg az app:
De akkor mi köze van ennek a Weather app-hoz és miért írja ki ezeket mindig az elindításakor a Weather app-ban a Game Space, ha még semmi engedélyt nem adtam neki elvileg? És tudja valaki, hogyan lehetne ezt kiküszöbölni? -
SunMount3r
nagyúr
-
aldebaran
addikt
válasz
mizoli #158124 üzenetére
Ugyanezt írtam...
De van az ingyenes is és az is bőven elég szerintem. -
Habell
tag
válasz
mizoli #157931 üzenetére
Sajnos ezt tapasztalom is, most már legalább az 5. ilyen app, hogy csak a saját hangom veszi fel, minden más recseges. Az app vélemények értékelések alapján valakinél működik, de én bármit letöltök nem jó semmi. Olvastam is arról amit írtál, de gondoltam hátha van itt olyan ember aki talált erre megoldást, használható funkciót. Én ezt az egészet vissza fejlődésnek, vissza lépésnek gondolom...
-
Faby
senior tag
válasz
mizoli #157580 üzenetére
De működik, csak nem frissít automatán.
És hiába húzod le pop3 vagy imap kapcsolaton keresztül a leveleket, be kell jelentkezni 3 havonta weben.
Illetve bizonyos klienseknél valami hibaüzenetet ad:Pl FairEmail:
* BYE Jakarta Mail Exception: java.io.IOException: Connection dropped by server? * BYE Jakarta Mail Exception: java.io.IOException: Connection dropped by server?
másoknál meg nem, pl az említett MIUI mail, Email kliensekkel.
-
crok
Topikgazda
válasz
mizoli #157450 üzenetére
Az a baj hogy ezek csak kilövik ami fut de nem foglalkozik vele ha elindul megint (egy ideig nézi hogy újraindult-e de 3..5 újrastart utáni kilövés után ignorálja ha elindult és azt írja "kész"). Accessibility service-hez kér jogot meg Draw over other apps-hez -> simán belép a megfelelő menüpontba egy-egy app-nél és rányom a Force close gombra - csak az egész elé odateszi a saját kis progress bar-ját hogy ne azt lásd hanem hogy "dolgozik".
-
zolikaDB
veterán
válasz
mizoli #156500 üzenetére
Ez az 500 Ft hol szerepel?
Ezen a linken ilyen nem szerepel.
Csak ez:
A lakossági SmartBank kivezetését követően továbbra is 2022. április 30-ig havidíj-mentesen lehet igénybe venni az új digitális szolgáltatásokat.
Bankunk várhatóan 2022. második felében többféle díjcsomagot tervez bevezetni az új Digitális Szolgáltatási Szerződés esetében. A jelenleg meghirdetetten kívül, ingyenes csomag is elérhető lesz a jelenlegi OTPdirekt díjstruktúrájához hasonlóan és az ügyfeleink igényeit figyelembe véve.
Az akciós időszak lezárulásáról és a DSZ díjcsomagok bevezetéséről és azok módosítási lehetőségeiről előzetesen értesíteni fogjuk ügyfeleinket. -
-
válasz
mizoli #155277 üzenetére
Nem ismerem ezeknek a rendszereknek a működését, de az biztos, hogy én is találkoztam már olyannal, hogy egy szolgáltató olyan SMS-számról küldött SMS-t, amiről már korábban másik cégtől kaptam üzit.
Szerintem arról lehet szó, hogy ezeket az SMS-küldő szolgáltatókat időnként lecserélik. Mert a másik olcsóbb, stabilabb, stb... -
válasz
mizoli #153005 üzenetére
Akkor még egyszer: a papír sérülékeny, ráadásul nagy (A4-es), problémás cipelned, összehajtod, beleteszed a pénztárcádba, ha belefér, és ezt cipeled mindenhova ahol kérik? Persze meg lehet csinálni, de hamarabb szétszakad az A4-es papír, mint hinnéd. Ráadásul már késő így gondolkodni, hogy az orvos majd nyomtat róla papírt, amikor már az unió lakosságának kb a fele megkapta az oltást. Menjen vissza a papírért? Plusz nem fogják neked elfogadni az orvos papírját külföldön. A legjobb megoldás, ha mindenki letölti az appot, és ott beregisztrálja az oltást.
-
válasz
mizoli #152998 üzenetére
A covpass app nem elérhető nálunk. A második appnak nem sok köze van a passhoz, hanem figyelmeztet, ha olyan személlyel kerülsz kapcsolatba, aki coronás (már ha ő regisztrálva van hivatalosan). De azt is kétlem, hogy utóbbi működik magyar adatokkal, nem hiszem, hogy a magyar kormány kiküldi az EU-nak a fertőzöttek listáját. Na meg a fertőzöttnek is fent kell lennie a telefonján az appnak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- Logitech szerviz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpársportok
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest