- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Rootolt telóra jelenleg mi a tuti megoldás reklámblokkolás szempontjából?
AdAway -t használok már évek óta, de nem igazán frissítik és már egy ideje megjelenít reklámokat a böngészőben.Köszi a választ.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Oldman2 #170777 üzenetére
Ha OS verziószámot kértél volna, akkor azt megérteném.
Konkrétan mi az az infó amit megtudsz állapítani a kérdésem szempontjából, ha beírom, hogy Xiaomi Mi 9 Lite? Én csak visszakérdeztem a kérdésedre.
De most tényleg, kíváncsi vagyok.
Lehet, hogy egy ősrégi sosem updatelt MIUI gyári rendszeren vagyok, de az is lehet, hogy a legfrissebb LineageOS van fent... -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Rootolt telóra jelenleg mi a tuti megoldás hívásrögzítés szempontjából?
Köszi a választ.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresek, hogy ha van két SIM kártya a telefonomba, mindkettő mobilnetes és azt szeretném, hogy legyen egy alapértelmezett és azt használja mindaddig amíg van térerő vagy mondjuk értelmes internet kapcsolata, amennyiben nincs akkor SIM2.
Létezik vmi app amivel lehet ilyet konfigurálni, automatizálni? -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
A kérdésem azokhoz szólna akik használnak ESET vírusirtót Androidon hívástiltással együtt:
- Hogyan lehet beállítani, hogy az összes külföldi bejövő telefonszám tiltva legyen?
Mai nap vmi hullám elérte a telefonomat mert egy tucatnyi külföldi telefonszámról kaptam hívást (meg néhány magyarról, amiket ha visszahívtam, akkor nem volt ilyen előfizető). Ezeket szeretném tiltani egységesen tiltani.Köszi,
Üdv
Peti -
pvt.peter
őstag
Lenne még egy kérdésem, illetve észrevételem:
Amióta detacheltem a YouTube -ot, azóta Google Play áruházban a Saját alkalmazások és játékok / Frissítések menüpont teljesen üres, pedig korábban megjelentek ezen az oldalon a frissítési előzmények.
Ezért TeMeFI -ből a Detach Package from Playstore menüpont Remove ALL TeMeFI detach artifacts parancsára rámentem és azóta a com.google.android.youtube alkalmazást nem találom a detachelhető alkalmazások listájában, pedig elméletileg törölve lettek az appal kapcsolatos detach infók, ha jól értem.
Hogyan tudom visszarakni a detachelhető alkalmazások listájába, mint bejegyzést? -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Már egy ideje YouTube Vanced -et használok, de sajna mindig újra telepíti a gyári YouTube -ot a Google Play, ezáltal a Vanced verzió is eltűnik. Amiket próbáltam miután Vanced Manager -rel telepítettem a YouTube Vanced -et, de nem működtek:
- automatikus frissítés letiltása Google Play -ben
- Titanium Backup: sajnos elindítani se tudtam, mert "Could not open database" hibaüzenettel elszáll, "Titanium Backup Crash Fixer" sem tudta megjavítani- letöröltem a gyári YouTube -ot az alábbi paranccsal: pm uninstall -k --user 0 com.google.android.youtube
sajnos utána meg a Vanced változat nem ment fel...Találjunk rá vmi megoldást pls., hogy működjön, tehát ne telepítse vissza a gyári YouTube -ot az Android... a teló rootolt, tehát jöhet bármilyen javaslat, Magisk Manager is van fent.
Amúgy egy Mi 9 Lite -ról van szó, Global Stable MIUI V12.0.7.0.QFCEUXM van fent. -
pvt.peter
őstag
válasz
Rigormortiis #151330 üzenetére
Google fiókkal való szinkronizálást is tud?
-
pvt.peter
őstag
Van olyan alkalmazás amivel dark mode -ot lehet kierőszakolni (a DarkQ -n kívül)?
DarQ nem igazán akar működni a jelenlegi felállásban, ezzel kapcsolatban írtam is kommentet. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van valamilyen megoldás a YouTube reklámok ellen (nem említve a prémium szolgáltatásra való előfizetést)?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Rootolt készülékre melyik reklám blokkoló a legajánlottabb?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Hasznal vki Keepass2Androidot?
A legutobbi februar 14 -i frissites utan azt irja, hogy nincs ujj lenyomat erzekelo a telefonomon, pedig korabban ujjlenyomat feloldassal leptem be az adott adatbazisba. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Mit lehet tenni akkor, ha nagyon lassú a Google Playen keresztül az alkalmazások frissítése?
Nem maga a letöltés a lassú, hanem az egész folyamat megkezdése.
Régebben nem volt ilyen problémám, de az elmúlt 1 évben egyre többször fordul elő, hogy fél napokig is homokórázik a frissítés Google Playen.
A furcsaság az, hogy csak wifin keresztül lassú, függetlenül az otthoni vagy munkahelyi wifitől.
Mobilnetre átváltva szinte azonnal megindul a letöltés. -
pvt.peter
őstag
válasz
Jack Oneill #140177 üzenetére
Koszi, mos mar ugy mukodik ahogy kell :)
-
pvt.peter
őstag
válasz
Jack Oneill #140173 üzenetére
nem igazán akar összejönni, már próbáltam szinte mindegyik beállítást
a lényeg, hogy ahová a telefon képernyőjén tapintok, ne oda ugorjon a "túloldalon" levő mutató, mert így a saját ujjamtól nem látom, hogy mit csinálok
-
pvt.peter
őstag
válasz
Jack Oneill #140028 üzenetére
Szia,
Azt tudod esetleg, hogy telón, hogyan lehetne beállítani azt, hogy távoli gépre csatlakozva ne ott legyen a mutató ahova tapintok a képernyőn?
TeamViewer -nél, illetve VNC Viewer -nél is úgy van megoldva a dolog, hogy az adott alkalmazásban van egy bizonyos szintű eltolás, így amikor vhova kattint az ember, akkor ténylegesen látja azt, hogy mit is csinál. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Használ vki Xiaomi Home -ot?
Amikor megnyitom, illetve fut a háttérben akkor időnként letölt a háttérben egy ".td-3" nevű fájlt amit jelez is NOD32.A letöltött fájl tartalma ez:
BE50B661734E6477F230555DB45982B48914BA03DA807B1E576B868636E103D9476BA3A6AA20B750CB6FFFC6E77410A0
Vmilyen hash kódnak tűnik.
Találkozott már vki hasonlóval? -
pvt.peter
őstag
válasz
Jack Oneill #140028 üzenetére
Pont ezert kellett nekem... :D
-
pvt.peter
őstag
válasz
Jack Oneill #140025 üzenetére
Köszi, végre egy megfelelő alkalmazás a TeamViewer helyett.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Keresek olyan alkalmazast ami teljes egeszeben alternativaja a Teamviewernek.
A cel az, hogy Android keszulekrol tudjak iranyitani vagy nezni interneten keresztul egy masik Android keszuleket.Koszi a valaszt.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Hívásrögzítő alkalmazást keresek amely normálisan funkcionál, értem ez alatt azt, hogy a rögzített felvételek között lehet keresni név alapján.
Jelenleg Automatic Call Recorder -t használok, de a Google Play -es új policy miatt már nem lehet elmenteni a neveket a hívásokhoz.Köszönöm.
-
pvt.peter
őstag
válasz
pvt.peter #135174 üzenetére
Ez a CatLog - Logcat Reader! egész jónak tűnik.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van olyan program amivel meglehet nézni MIUI -n, hogy egy alkalmazásban a rezgő értesítéssel kapcsolatban milyen események futottak le előtte, illetve utána?
Köszönöm a választ.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Viktor0610 #132539 üzenetére
Koszi, ez uj volt szamomra.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Viktor0610 #132535 üzenetére
A lakat alatt az alkalmazás zárolását érted, hogy csak ujjlenyomattal lehessen feloldani?
-
pvt.peter
őstag
válasz
Viktor0610 #132512 üzenetére
Szia, köszönöm a választ.
A hívás normális kijelzését megoldotta az Automatikus indulás bekapcsolása, illetve a csoportos értesítés szabályainál az "Ajánlott" -ról "Fontos" -ra állítás.
Most már jelez ha hív vki, de nem rezeg a telefon, annak ellenére, hogy magában a Messenger -ben be van állítva "Értesítések és hangok" -nál a "Rezgés", illetve az alkalmazásinformációknál is beállításra került. Ötlet?
Lakat miért?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Messenger Lite -ot használok és ha hívnak rajta akkor már csak akkor kapok jelzést amikor a hívó fél "lerakja".
Az alábbi képeken látható engedélyek, jogosultságok vannak beállítva jelenleg.
Mi az amit még kellene engedélyeznem, hogy akkor kapjak értesítést amikor éppen történik a hívás? -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van olyan program amivel meglehet nézni, hogy pontosan melyik program az amelyik rezgőértesítést küld?
(Ezzel a problémával küzdök, ami azóta is fennáll.)Üdv,
Peti -
pvt.peter
őstag
válasz
Somatom #131753 üzenetére
Felrakam a legutóbbi verziót a rootolt telómra, de nem igazán működött.
Telepítés után párosítottam, illetve meg is adtam minden root jogosultságot.
Weboldal megnyitást tudtam triggerelni a weblapról, de nem láttam a képernyő tartalmát.Xiaomi Redmi Note 3 Pro Snapdragon 3/32 (kenzo)
MIUI Global Stable 10.1.1.0(MHOMIFI) van fent. -
pvt.peter
őstag
válasz
zhata #131739 üzenetére
A téma röviden annyi, hogy a saját telefonomról szeretnék egy másik telefont vezérelni. Mindkettő telefonon Android fut.
Eddig a TeamViewer for Remote Control volt az én telefonomon, a másik telefonon pedig a "párja" a TeamViewer QuickSupport.
A másik telefonon amennyiben a TeamViewer QuickSupport elindításra került, akkor a saját telómról betudtam lépni rá, de sajnos csak "readonly" üzemmódban, ami annyit jelent, hogy kizárólagosan csak a képernyőt látom, nem tudok semmit se csinálni a telefonon.
Nos, erre keresek egy megoldást, hogy vezérelni is tudjak, ne csak mozizni -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Jelenleg Teamviewert es Quicksupportot hasznalok arra, hogy tavolrol lassam egy Androidos telefon kijelzojet.
Egy olyan ingyenes alkalmazast keresek amivel nem csak megtekinteni, hanem vezerelni/hasznalni is tudnek Androidos telefont PC-rol vagy Androidos telefonrol.
Tud vki hasonlot?Koszonom a valaszt.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Google Chrome bongeszonel mit kell ahhoz ki/bekapcsolni, hogy a cimsor baloldala melletti Home gomb ne jelenjen meg?
chrome://flags/#force-enable-home-page-button flaget mar Disabledre allitottam, ujrainditas is megvolt nehanyszor, azota is ott virit a Home gomb. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Hasznal vki KeePassDroidot ujjlenyomatos adatbazis megnyitassal Xiaomi Redmi Note 3 Pro -n?
Ha igen akkor van olyan akinek eltunt ez a lehetoseg a programbol?
Ugyanis a jelenlegi 2.3.4 -es verzioban nem tudok a korabban beallitott ujjlenyomattal fajlt megnyitni ugyanis hianyzik ez az ikon a jelszo melletti reszrol.
A szukseges permissionok megadva.
(Mellesleg Xiaomi Redmi 4X -en valtozatlanul mukodik.)Szerk.: kirpobaltam most az elozo 2.2.2.4 -es verziot, ez jol mukodik.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Ki milyen alkalmazast hasznal arra, hogy monitorozza az akku terheleset?
Egesz konkretan arra lennek kivancsi, hogy egy-egy adott alkalmazas mennyire terheli az akksit.
MIUI alapu Androidot hasznalok. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Próbáltam keresgélni a topikban a korábbi hsz. -ek között, de nem jártam sikerrel, így felteszem a kérdésem:
Van-e olyan android alkalmazás ami havi, vagy akár napi bontást/statisztikát készít a kimenő/bejövő hívásokról/üzenetekről? -
pvt.peter
őstag
AdGuardon kívül van még vmi használható 3rd party app reklámblokkolásra?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Egy olyan Android alkalmazást keresek amely tetszőleges alkalmazásról képes screenshotot készíteni.
Ez idáig sima ügy, erre rengeteg alkalmazás van.
Nekem egy olyan alkalmazás kellene amely gyakorlatilag alkalmazás függetlenül képes lenne képet összefésülni a következő módon: van egy app, benne olyan tartalom amely scrollozható. Ilyenkor nem tudok a hagyományos módon fényképet készíteni, hogy a teljes scrollozott tartalom látszódjon.
Van-e esetleg olyan app, amely scrollozás közben készíti bizonyos "képvételezéssel" a képet, majd az így létrejövő képtöredékeket összefésüli?
Ezt tlképpen úgy tudnám elképzelni, hogy pl. lenne egy időzítő amely bizonyos időnként készítené a képet, majd a megadott idő letelte után bizonyos eljárások szerint összefésülné a képet, mintha ez egész egy nagy kijelzőről készült volna.Előre is köszi,
Peti -
pvt.peter
őstag
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan reklám blokkoló alkalmazást amely tényleg működik?
Eddig ezt próbáltam ki: Adblock Plus for Android
A probléma ezzel csak az, hogy a konfigurálás után ugyanúgy megjelentek a reklámok.
Chrome böngészőt használok. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Ismer vki olyan progit ami felméri egy szoba méreteit?
Pl. adott egy téglalap alapú szoba a következő pontokkal:Majd elindulunk az A pontból, C-B-D-n keresztül és a legvégén kirajzolna a telefon egy alaprajz szerű dolgot, m^2 -rel együtt.
Üdv,
Peti -
pvt.peter
őstag
válasz
LonGleY #26610 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert időnként tweetelni szoktam spamet, androidos hivatalos twitter kliensen keresztül.
Azóta változtattam jelszót és szabályoztam az alkalmazások hozzáférést is, mostmár nem rakok ki automatikus tweetet.
Arra gyanakszok, hogy vmi hülyeséget beszoptam telón keresztül. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Érdemes vmi antivírus szerű progit használni androidon?
Ha igen, mit? -
pvt.peter
őstag
Hali!
Androidos dropbox kliensen hogyan tudok egy adott mappát a kedvencek közé felvenni?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Nos, adott az alábbi állapot:
Telón net kikapcsolva, facebook messenger felrakva.
Írnak üzenetet nekem facebookon, pc-n el is olvasom, tehát nem marad semmilyen értesítő.
Majd telón net bekapcs és a messenger értesít azokról az üzenetekről, amiket már pc- elolvastam.
Hogyan lehetne megszüntetni ezt a felesleges értesítgetést telón?
Anélkül, hogy letörölném az androidos messenger alkalmazást
(egyáltalán meglehet-e szüntetni az értesítést arról, amit már pc-n elolvastam??)Választ előre is köszi,
Peti -
pvt.peter
őstag
válasz
xenom0rph #23382 üzenetére
Jut eszembe, tegnap frissült
[Solid Explorer] -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Keresek f-droid.org -hoz hasonló oldalakat, amelyek elérhetővé teszik Android alkalmazások forráskódját.
Statisztikai adatok gyűjtéséhez kellene.
A statisztikát, tehát letöltésszámot illet értékelést pedig a Google Playből keresném vissza.Üdv,
Peti -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Arra van valami lehetőség, hogy adott alkalmazás statisztikáját megnézzem Google Playben?
Tehát ennél részletesebben szeretném, hogy ne csak az értékelését illetve telepítések számát láthassam, hanem pl. azt is, hogy mennyi 4 csillagokat kapott, adott időszakban mennyien töltötték le stb.
Statisztikai adatokat szeretnék gyűjteni alkalmazásokról, amelyek majd egy modellben szerepelnének, ezért is lenne fontos.Választ előre is köszönöm,
Peti -
pvt.peter
őstag
Üdv!
Van vkinek ötlete arra, hogy a desktop Chrome böngészőm adatait hogyan tudom Androidos Opera böngészőbe átszinkronizálni?
-
pvt.peter
őstag
#22256 @pepe091: Köszönöm a választ, megnézem mit tud ez a Maxthon.
#22258 @S e t h: Köszi a választ. Naked is tesztelve lesz.
#22261 @aizen92, #22262 @San398 és #22266 @LonGleY: Köszi nektek is, a Boat is kap egy esélyt
Én annó gyári böngészőt használtam, majd Chromera váltottam.
Aztán jött a Chrome Beta, de eléggé fagyott.
Utána Dolphin, viszont ez most 1-2 hete olyanokat csinál, hogy oldalbetöltést helyett egyszerűen csak kilép...
Most visszatértem (vagyis helyesebben mondva felraktam) a Chrome Betahoz, most még jól megy, illetve ahogy nézem a verziószám is már a 27-esnél tart. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Ki milyen böngészőt ajánlana?
Érdekelne az is, hogy ki miért preferálja az adott böngészőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest