- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
svgyula
addikt
Ez a fajta esőtánc már régen megvolt! semmi eredmény ugyanúgy 15 perc..... Annyi a változás, hogy most kiír egy üzenetet a zárképernyőn "várakozás az új e-mailekre"
és várakozás, várakozás, várakozás, közben a másik alkalmazáson már a válasz is elment ezen pedig még meg sem jött!
#174351 Oldman2
Érdekes ugyanaz a reklámmal teletolt email kliens a plé áruházból azonnal működik. Az F-droidról pedig azt írja amit fentebb már leírtam. A verziószám is megegyezik.....
Nem vagyok hajlandó xdb jelszót egy sz@ros levelező oldalhoz hozzáadni. Inkább törlök róla mindent két naponta. Ami kell lementem pc-re, ott megvan! Ha valakinek szüksége van arra ami ott marad nosza vigye! -
crok
Topikgazda
-
Nekem az a gyanúm, hogy félrement a kommunikáció és arra gondolta a fórumtárs, hogy a Revolutra nem lehet közvetlenül feltölteni virtuális kártyával. Mondjuk ez Ollie megcáfolta.
Ezzel kapcsolatban nekem nincs tapasztalatom, mert kezdetektől fogva Wallet-en keresztül töltök fel Revolutra pénzt. -
svgyula
addikt
Inkább ne írtál volna bölcsebb maradsz! Az film egy sima fhd felbontású! Amit én írtam és használok az 5.1 csatornás 4K 60FPS felbontású filmek tehát gondolkodj mielőtt írsz! Ezeket a sima HDD nem játssza le akadás nélkül az SSD pedig igen!
Teszteltem mindet. Mindkettő "elméletileg 3.0 sebességgel is tud(?) működni mégis a HDD-nél akad az ilyen. A pendrive pedig eleve kiesik. Az ilyen film mérete 8GB-> van...... -
-
crok
Topikgazda
Hát tesztelni így semmit se tudok, a lehetőségek tárháza meg határtalan (és csak ez a pár jutott eszembe 10 másodperen belül) - úgyhogy.. ha pl. már eleve olyan alkalmazás ami Strong integrity-t követel akkor már alapból cseszheted.. egyre nő a számuk.. és egyre valószínűbb is hogy ez a helyzet nálad mert ha már a Play-ben se találod akkor előkövetelmény hiányzik, ahogyan azt írja is.
-
crok
Topikgazda
Mondjuk egy nyitott bootloader, egy eltört Play Integrity?
Ahogy látom Xiaomi.EU ROM vagyis a fenti simán meglehet ha nem volt frissítve az injector alkalmazásod. Meg miért titkos hogy ez melyik alkalmazás? Csak nem bugázott APK-ból telepíted? Mert ha komponens hiányzik az nem jó jel úgy alapból se.. az ilyen alkalmazás általában néz saját aláírást IS meg telepítés módját is (apk vagy playstore) és ugrik a szerver oldalról is ha nem talál minden helyesnek. -
tibbike01
őstag
Nekem nem az volt a bajom a Simple-vel, hogy fizetés előtt fel kellett oldani a telefont (ujjlenyomattal), hanem fizetés közben is kérte, odaérintettem és közben kérte, hogy erősítse meg. Ilyenkor a terminál is meghülyül kicsit és csak nyűg.
Azzal nincs bajom, ha fizetés előtt kell feloldani a telefont, ez így normális, csak ez után már ne szarakodjon. -
Somatom
veterán
Biztosan rosszul fogalmaztam, amiért nem értetted meg a mondanivalóm lényegét.
Másrészről, ha a Google rászól egy fejlesztőre, akkor a retorzió az, hogy kirakja a Play -ről. Ami nincs a Playen, arra nincs ráhatása. De, a Play Protect így is át tudja vizsgálni és a Play Protectet nem a gyártó frissíti. Ha a TC át is csusszanna az ellenőrzésen, akkor sem tudna automatikusan alkalmazásokat telepíteni, mert azt külön kell a felhasználónak engedélyeznie. -
-
crok
Topikgazda
Van egy ötletem: van egy CIFS Documents Provider nevű és nyílt forrású app. Ezzel fel lehet csatolni SMB-t úgy, hogy a document provider-ben látszódjon. Ha a lejátszód támogatja a mappahozzáférést document provider-en kereszül akkor így hozzáadhatnád a lejátszódhoz az SMB megosztást és le tudná játszani (akár mappánként vagy mindegy hogy hogy) és akkor már "csak" egy olyan lejátszót kell találj ami képes document provider-ből is dolgozni és olyanok a gombjai amit akarsz. Az autós, távolról VPN-en tutujgatást meg megoldod ahogy tetszik (bár nekem az egés use case homályos hogy ez így mire, kinek és minek lesz jó).
-
crok
Topikgazda
"a gmail SMTP szerverét szoktam beállítani, és mostanában volt valami update, ami miatt kaptam értesítést, hogy a kevésbé biztonságos alkalmazások engedélyezése letiltásra került/fog kerülni." -- igen, ha nem akarsz OAUTH-ot használi akkor erre való a Google belépés 2FA kényszerítése óta az un. alkalmazás jelszó (myaccount.google.com -> bal oldalon Security -> Signing in to Google -> App passwords -> itt adj hozzá egyet egy olyan névvel amiről tudni fogod hogy azt konkrétan erre fogod használni) majd a levelezőkliens bejelentkezéskor névnek a Google fiók nevet és ezt a jelszót add meg így úgy éred el a leveleket hogy a fiókjelszót nem használtad.
A másik: (geoip szerint) csak magyar, szlovák, osztrák, román és horvát IP-ről érhetőek el a szervereik meg van sikertelen csatlakozási limit is (x kapcsolódási kísérlet per 10 perc (más az IMAP meg a POP3 limitje) de 4 sikertelen azonosítás után 2 óra pihenővel). CGNAT mögül ez extra nagy szívás lehet ha a szolgáltatód mögött valaki ugyanezt eljátsza mint most te.. Indamail Helpcenter -> POP3 - IMAP részt olvasd át mert pl. a jelszó se az Indamail login jelszó hanem amit külön IndaMail-re beállítottál, bár ezt gondolom amúgy is tudod.. bár igencsak régen állíthattad be azt a fiókot azon a mido-n
.
Debug infoval sajnos nem szolgál se a FairEmail se a MailDroid csatlakozáskor.. csak hogy a szerver elköszön. A Bye már azután tud csak jönni hogy kommunikálni tudott a szerverrel, TCP kapcsolat már volt (vagyis amúgy TLS probléma se lehet). És az az érzésem ezzel egyik említett app fejlesztője se igen fog foglalkozni, mégpedig azért mert nem saját kódot használnak IMAP kliens kezelésre hanem a Jakarta-t (FairEmail forrásmegjelölés itt) így ezt tulképp' oda lenne értelme hibára jelenteni. Egyébként az Indamail Helpcenter valamiért nem is említi hogy a 995-ön TLS-el is elérhető a POP3 szerver és a 993-on az IMAP (az openssl s_client -connect imap.indamail.hu:993 szépen megy is, pop3.indamail.hu:995-re is) viszont az szerintem teljesen elfogadhatatlan, hogy amit viszont a leír Helpcenter hogy használd a 143-as porton az IMAP-ot ami viszont clear text.. na az pl. szerintem gázos.. (persze nem az említett vagy bármelyik értelmes mail klienssel mert 2022-ben én úgy gondolom nem baj ha egy ilyen beállítást egy alkalmazás meg se próbál használni - szóval részemről ez a része nem bug hanem feature). Szóval erre csak workaround-ot tudok én is mondani: POP3 ha mindenképp kell az IndaMail ezen alkalmazásokban (szerverről letöltés & törlés opciókat nézd át..). Vagy ahogy említették már: esetleg másik kliens, de hogy melyik..? Az általam ajánlottakkal nem megy. Viszont az általad említett Edisonnal meg igen.. kérdés: vajon fallback-el clear text-re..? Mert lehet, hogy igen.. nézd meg SSL/TLS-t ír-e.
UI: én eleve elengedném az IndaMail-t, saját részre félkomoly dolgokra se használom mert SMTP nélkül szerintem nincs is értelme (szerintem ez így nem teljes körű levelező megoldás..) de ez a weben x időnként mindenképp belépegetés kényszerítés.. meg a POP3/IMAP országokra korlátozgatás nekem amúgy sem pálya (nem fogok csak ezért VPN-ezni ha úgy vannak a dolgaim). Csak azért regeltem meg regelek be acc-okat mert hallok róla kérdést
Meg ez hogy clear text be lehet lépni azért így 2022-ben szerintem nem okés, itt van pastebin-en hogy hogy néz ez ki a gyakorlatban egy sima telnet-tel.. minden clear text, ahogy az meg lett teremtve.. hozza szépen a login után a teszt mail fejlécet meg minden mást is amit csak akarsz.. Márpedig ha egy email alkalmazás fall-back-ben clear text-et is enged esetleg.. meg a szerver is.. és megy.. az szerintem több, mint gáz.
Hát ez így hosszú lett meg felesleges.. szóval bocs mindenki.. -
cidalain
veterán
Elég sokminden kijöhet belőle. Én pl többek között a tankolásaim után 4% visszatérítést kapok havi 30k-ig. Így én minden hónapban 30-ért tankolok ha kell, ha nem. Két kocsim van, a cél hogy mindegyikbe legyen elég nafta, de célszerűen úgy hogy a havi keretet ne nagyon lépjem túl. Alatta viszont sose maradjak. Így előfordul hogy az egyikbe hóvégén belenyomok 5000-ért (mert annyi hiányzik a 30k-ig), viszont 3 nap múlva a hónapforduló után egyből tele is nyomom. Csak ezzel, hogy tervezem, optimalizálom a tankolást, éves szinten kb 15000 Ft-ot takarítok meg. És akkor ez csak a tankolás, máshol is nyerhetek keveset. Összességében 100-150k is fogható így egy évben. Persze van az az anyagi állapot, amikor az ember ezt letojja...
-
mobilizmo
Topikgazda
Sajnos a pénzügyi ismereteket, tudatosságot nem tanítják az iskolákba, pedig szükség enne rá. Ez elég jól megmutatkozott a svájci frankos hitelkárosultaknál, de azt gondolom azóta se javult a helyzet. Hidd el, az átlaghoz képest elég jól élünk, mégis szükség van a pénzügyek tervezésére. Egy jól kitalált és vezetett kimutatásból mindent megtudsz. Igazából csak megcsinálni volt nehéz, vezetni már havi kb. 1 óra csak.
-
AtHoS
nagyúr
"Pl az OTP reklámot sem értem, mit kategorizál, miért?"
Látod ezzel így vagyok én is. Látom/hallom a reklámot és belegondolok, hogy én mit is szeretnék látni automatán, nem gépelve, de rá kell jöjjek, hogy kvára nem tudja semmi megmondani egy kártyával kifizetett számlából, hogy milyen kategóriákat is tartalmazott az adott számla. Ha meg kézzel hozzá kell nyúlni emiatt, akkor inkább excel és társai.
És ezek mellé jön amit kp fizetek, amit ígyis-úgyis kézzel kellene matatni, tehát szarnak egy pofon az ilyen típusú alkalmazások -
-
Faby
senior tag
Ismét Smooth calendar.
Kicsit el voltam havazva, nem foglalkoztam vele, viszont most rászántam egy kis időt.
Fiam ugyanilyen Poco X3 NFC telóján szintén ugyanez a hiba (gyári mókolatlan rendszer), feleségem Redmi Note 10 5G készülékén viszont jó! Szintén gyári, mókolatlan rendszer.
Nála annyit láttam a Play store-ban, hogy (sok minden más mellett) van telepítésre váró Google frissítés. Nem merem frissíteni, mert mi van, ha nála is elrontja? Igazándiból talán az lenne a legjobb teszt, de félek a végeredménytől.Innentől kezdve tényleg nem tudom, mi lehet a megoldás.
Kösz, hogy megnézted.
-
Per Me
tag
Szia! Megnéztem, nálam jó. Semmit nem állítottam telepítés után, csak a színezést kapcsoltam be, és engedélyeztem a naptár elérését. Próbáld meg esetleg egy másik widget-tel, azzal mit csinál. Mondjuk a G sajátjával. A Play-en is van egy elég új bejegyzés ezzel a hibával.
-
crok
Topikgazda
Nemá'.. megint? Ami megoldás másfél-két hete 90.0.x-en még "simán" működött, most meg már megint erőltetik?
-
crok
Topikgazda
Akkor clear, ahogy mondtam, es blu megint es whitelist, ha az se akkor modul torles, restart es ujrainstall es restart es blu beallitasa es whitelist. Nem "latja" hogy lenne hosts-ban pack.. alljunkmegegyszora.. Magisk Managerben a Systemless hosts be van ugye kapcsolva? Ez nem maradt ki?
Kapcsold be es restart es blu beallitasa es whitelist.
-
crok
Topikgazda
Nincs pack.. azert nem tud mit torolni a listabol mert nem valasztottad ki hogy most melyik pack legyen aktiv es ures a hosts, ures a lista (secure piros, size 0, felirat "apply pack first"). Ird be, hogy 3 es enter, az a Blu lesz, letolti, beteszi es utana mar lehet majd whitelistre tenni mert lesz mibol torolni (es mostmar ertem miert irtad, hogy iw-vel probaltad es az fog kelleni, en azt hittem az iw parancsot akartad kiadni az ep helyett, ami teljesen mas dolog). Ha mokolgattal mar valamit esetleg a hosts-al akkor kezdheted egy c-vel, az a clear hosts, akkor feltakaritasz elobb.. aztan valassz szamot/pack-ot (mondjuk Blu ami a 3) es utana iw mint instant whitelist.
-
crok
Topikgazda
Nem, ki kell kísérletezned hogy melyik host az amit vissza kellene engedned - majd azt whitelist-be tenned az energized modulon belül, pl. egy gyors grep a basic list-en és index.hu-ra utal:
aru.index.hu
indexadhu.hit.gemius.pl
indexhu.adocean.pl
sher.index.hu
traffic.index.hu
videostat.index.hu
videostat-new.index.hu
Hátha akkor már megjegyzi a beállításaid. -
Ba cy lus
addikt
Érdekes dolog ennek a lapcsoportosítás funkciónak a megléte. A Xiaomi Mi A1-emen 9-es Android van, ott ez a lehetőség nincs meg, a Vernee Thoromon 7-es Android, ott megvan. Megkérdeztem Xiaomi Redmi 4x tulajt, ott sincs meg ez a lehetőség. Mindegyik rendszer gyári.
Hogy a pékbe van ez, hogy régebbi verziós Androidon előbb megkapja a Chrome (nem béta, és minden telefonon a lehető legfrissebb) az ilyen funkciófrissítést? Nem mintha elengedhetetlennek érezném, csak furcsállom a dolgot. -
fatal`
titán
Nekem nem migrált az appba semmit, első regisztrációknál se. Teljesen külön életet élnek, ezért szinte mindig a Java appból utalok és nem böngészőből.
Még mindig van egy csomó funkció, amit csak a Java app tud, a webes/mobilappos cuccban még azt se lehet megnézni, hogy adott napon mennyi volt az egyenlegem...
-
Faby
senior tag
Lejárt a szerkesztési idő.
Közben ezt találtam: How to remove the "Group Tabs" setting for Android?Röviden a lényeg:
Címsorba begépelni achrome://flags
, megkeresni aTab Groups
csoportot, ésDisabled
-re állítani.
Egyszerű újraindítás nem volt elég, a Chrome kényszerített bezárása kellett.
Van akinek csak ideig-óráig működött, kíváncsi leszek, nálam marad-e végleges.
A jóhír, hogy nem csak a csoportosítást kapcsolja ki, de visszaállítja a korábbi kártyás elrendezését is a megnyitott lapoknak/füleknek, hurrá!Az érdekes az, hogy a fent linkelt téma ezév januári, nálunk mégis csak most jött elő.
(#147936) Bozek
Nézd meg esetleg, nálad mire van állítva. Nekem Default volt, átraktam Disabledre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest