- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
Sziasztok!
Van valaki aki tudna megoldást erre? : nem tudok fotót beállítani háttérképnek mert azt írja ki hogy:
"Hiba. Nem sikerült betölteni az elemet."
Semelyik galériás képet sem tudom beállítani háttérnek, csak a beépítettek közt tudok válogatni. Korábban tudtam, és nem tudok róla hogy engedélyek változtatva lettek volna.
Lenovo A5
Android 8.1.0
Google Fotók 5.56.0.......Ilyesmit találtam, azt hiszem erről beszélnek: https://android.stackexchange.com/questions/113462/unable-to-load-photo-when-setting-image-as-wallpaper-via-google-photos
Próbáltam belső memóriás képpel is, úgy se jó, de amúgy előtte az se volt gond ha sd-n volt.
Megnéztem ezt a Médiatároló engedélyezést, de az is engedélyezve van. -
Kuruc2
senior tag
válasz
Viktor0610 #152498 üzenetére
Kivették belőlük hogy mégegy programot kelljen telepítenem fölöslegesen? :s
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Viktor0610 #152496 üzenetére
Ebbol kb semmit se értettem.
Nálam a lényeg hogy korábban tudtam szerkeszteni a sztorit, most már jóideje nem.
Se messenger app-ban, se a böngészőben a facen. -
Kuruc2
senior tag
válasz
Viktor0610 #152494 üzenetére
Messengert újraraktam, de ugyanez. Amugy a honlapon se tudom, nem csak messengerben nem.
-
Kuruc2
senior tag
-
Kuruc2
senior tag
Sziasztok!
Olyan spec problemam van az androidos telommal hogy lezaras utan rendszeresen felhivja a segelyhivoszamot, ami sajnos ott a kijelzo aljan feloldas nelkul is, mar nagyon sok alkalommal felhivta a telefon igy veletlenul. Mit lehet tenni ez ellen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest