Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Üdv! Pl. bútorok méretének a leméréséhez milyen alkalmazást javasoltok. Ez a Mérés nevű cucc nem vált be, totál félremér, megközelítőleg sem jó. Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
w.miki
veterán
inssider-hez hasonló wifi analizáló programsereg közül melyek a legjobbak?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
zolka95
őstag
Üdv!
Alternatív facebook, messenger alkalmazásokat keresek, vagy olyat amiben az eredetit módosították.
Például reklám nélkülieket vagy extra funkciókkal bővítettet. Az sem baj ha root szükséges hozzá és nincs fent play store-on, de megbízható legyen. Például github-ról.Régen az xposedhez volt egy x messenger privacy nevezetű modul, ami az eredeti messenger alkalmazásban megakadályozta, hogy a másik fél tudjon róla mikor láttam az üzenetét, eltüntette azt az animációt hogy éppen gépelek stb. De már régóta nem fejlesztik.
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
Sziasztok!
Keresek egy olyan GreyScale applikációt, ahol be lehet állítani a színek (ezesetben szürkeárnyalatok) bitmélységét.
Az Android rendszer tartalmaz ugyan a fejlesztői lehetőségeknél színtérszimulációt, de az ottani szürkeárnyalatos kép relatív sok szürkével dolgozik, nekem pedig egy 4 bites megjelenítés kellene (16 szürkeárnyalat).Létezik ilyen alkalmazás?
Előre is köszönömBut who is watching the guardians?
-
MaciG
addikt
Üdv!
Van e olyan fake call app, amin relatíve gyorsan lehet aktiválni egy hamis bejövőt? Olyasmire gondolok, hogy előre beállítok egy számot, és ha rányomok az appra vagy egy külön létrehozott ikonra, akkor 5 perc múlva "jön a hívás".
Vagyis ha pl. találkozok egy nem kívánatos személlyel akit le akarok rázni, akkor ne keljen sokat szöszmötölni a telefonon a fake bejövő hívásért.BANZAII
-
mzso
veterán
válasz Viktor0610 #152181 üzenetére
Bah...
Tök jó, hogy ami jó kiveszik és gagyibbakat raknak bele...Gondolom esetleg azt lehetne megcsinálni, hogy megkeresni egy régi verziót felrakni, és utána frissíteni újabbra.
Ráadásul nem hogy fejlődött volna a mobilban az eső előrejelzés, a webesből is kivették az eső mennyiségének várható értékét...
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Hogyan oldható meg droid 10 alatt hogy sms-t küldeni csak egy külön extra pin kód /pattern beírásával lehessen?
Az app lock megoldás nem jó, az csak az alkalmazás nyitását gátolja.Köszönöm
-
kovisoft
őstag
Nekem hasonló problémám volt az átméretezhető időkép widgettel: 3x1-es méretben használom, és időnként előfordul, hogy a re.+du.+re. (reggel, délután, másnap reggel) hármas nézetből csak a reggel marad. Azt vettem észre, hogy ha kirakom egy új példányban a widgetet, és kihúzom teljes képernyőszélességre, akkor megjelenik benne újra ez a re.+du.+re. hármas, és akkor már az eredeti widgetemben is visszajön ez a hármas.
-
kmarci25
veterán
válasz SunMount3r #152187 üzenetére
Szerintem ez klasszikus tasker feladat, de majd jönnek az okosabbak.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Olyan app-ot keresek, ami hanggal jelzi, ha megszakad a Wi-Fi kapcsolat. Lehetőleg minél pehely súlyúbb legyen (elég harmatos Tablet-re kell), ezen kívül nem kell nagyon tudnia mást. Legföljebb azt, hogy azt be lehessen valahogy állítani benne, hogy pl. este 8-órától ne jelezzen, de másnap reggel 8-tól meg már igen. Tudtok ilyet?
Köszi!
-
Predator2
addikt
válasz F.E.K.. #152184 üzenetére
Sajnos az elkérés nem játszik. Senior technikus képzés anyagát rakták fel oda, a gondom az, hogy nem lehet megállítani, és beletekerni sem. Ezért kellene lementenem.
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
crok
Topikgazda
-
Predator2
addikt
Helló
A munkahelyem weboldalára felkerült oktató videókat szeretném lementeni valahogy. Erre keresek valamilyen programot/alkalmazást.
Létezik erre valami?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
MODERÁTOR
Bocs az offért és segíteni sem tudok, de a ClockSynces üzi felidézte bennem a régi szép időket, mikor én is ezért rootoltam.
Szerk.:
Szerintem az a megoldás, hogy kivették az appból azt a widgetet.
Csak te előtte kitetted a régi telón. Ha jól sejtem, nem tudnád újra kitenni, vagy ha igen, akkor reinstall után már tuti, nem menne.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak.
RTL Most app háttérben miként tud lejátszani? Nem jövök rá... -
Indiant
addikt
válasz this is life #152164 üzenetére
Köszönöm megoldódott, reméli hamarosan visszakerül.
-
veterán
válasz Peterhappy #152173 üzenetére
Nem engedi családtagként felvenni.
Azt írja, nem egyezik az ország. -
fecus
őstag
válasz Indiant #152153 üzenetére
Talán itt kapcsolatba tudsz lépni vele.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
-
-
veterán
Sziasztok. Van arra lehetőség, hogy valaki részére, aki távol van, én Youtube prémium előfizetést vásároljak? Mondjuk tudom a gmail címét.
Van erre valamilyen mód? -
sopruk
senior tag
válasz dokee78 #152162 üzenetére
Itteni ajánlásra kezdtem el ezt használni nemrég, nekem bevált
Caynax GPS Sport Tracker[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Sziasztok! Használom a Smart Youtube kliens, de hasonlót keresnék, ami más streaming oldalakról is tud reklámmentesen videókat megjeleníteni. Eredetileg a TED-hez keresgéltem ilyesmit (nem lehet állítgatni a szövegméretet az eredeti kliensben (Sony android tv)), de ha van egyéb szolgáltatókhoz is valami all-in app, az nagyon jó lenne.
ÜdvMindent tudok a rákászszakmáról...
-
dokee78
félisten
Van már olyan be vált bicikli,gyalogos tracker alkalmazás amelyik már tud magyarul is?
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan lehet beállítani Messengerben, hogy a YouTube-os linkek ne a YouTube alkalmazásban nyíljanak meg, hanem pl. NewPipe-ben vagy más hasonló alkalmazásban?
Köszi! -
punky10
addikt
válasz csanaszb1 #152154 üzenetére
Talán egy másik launcher.Pl Nova Prime(azért a fizetős,mert én ezt használom,ennek a funkcióit ismerem,de másik is jó lehet)
Lehet méretezni az ikonokat,widgeteket,le lehet tiltani a felső rolót(nem tudja véletlenül levenni a fényerőt,kikapcsolni a hálózati kapcsolatokat...stb)meg lehet változtatni az ikonokat(pl kiteszed a saját számod a telefonykönyvből,és megváltoztatod a fényképedre,vagy pl piros jarikában a neved kezdőbetűje...stb)és mindezt le is lehet zárni,hogy ne tudja módosítani.
Én azért a 3 ujjas lehúzást beállítottam az értesítési sáv megjelenítésére,onnan bármit meg tudtam csinálni,ha netán mégis beütött a gebasz...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
csanaszb1
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
88 éves édesanyámmal szeretnék beszélni telefonon rendszeresen. Sajnos a hallása megromlott, a látása sem túl jó, ezért talán az lenne jó, ha egy Androidot úgy le lehetne butítani, hogy csak a hívás felvételre legyen korlátozva az érintőképernyő interakciója. Ő már nem igen hívna senkit, meg a telefon egyéb funkcióit sem igen tudná használni, viszont biztos örülne ha időnként pl. egy Facebook Messenger hívasfogadással láthatná gyerekeit, unokáit, dédunokáit. Nézegettem a Big Lancher-t és társait, de sajnos neki ez is túl bonyolult, valami sokkal egyszerűbb kellene. Most egy senior telefonja van, de az sajnos csak hangját ítélte képes. Tudtok olyan módszert, ami megoldaná ezt az igényeket?
Köszönöm, üdv: csanaszb -
Indiant
addikt
válasz Viktor0610 #152150 üzenetére
Sajnos abban nincs about info. Talán sikerült írnom neki. (de ahogy látom play store-on történt a regisztrálás)
Nem találom a play könyvtárban. Csak a PRO Upgrade-et jegyzi, de ennyi.
Remote Fingerprint Unlock az app. -
MODERÁTOR
-
Indiant
addikt
Tudnátok segíteni abban, hogy mi van akkor ha megvettem egy programot és a playről törölték. (a telefonom gyári, így az apk-n kívül az unlockot nem tudom lementeni) A készítőnek csak a nevét tudom. Miképp menthetem el a teljes veziót, amit kifizettem?
Illetve a play megteheti, hogy nem férek hozzá a kifizetett programhoz? (gondolom igen) -
Pubszon
veterán
Üdv.
Van olyan androidos app, amivel jegyezhetem a munkaóráimat?Tehát hogy mikor kezdek, mikor végzek. És mondjuk a túlórát 16:30 után külön jelzi akár összegben is és az ebédidőt leszámolja, stb?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
w751230
tag
Sziasztok, egy egyszerű programot keresnék, amivel be lehet lőni hogy ha meg nyomom egyszer (vagy kétszer) a vezetékes fülesen az egyetlen gombot, a telefon hívjon egy adott számot.
Sony XA2 telefon van.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
zeon.hu
nagyúr
Play áruházban legutóbb átrakták a menüt.
Most visszakerült a régi helyére...[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz szita.erno #152141 üzenetére
Nem tudom mi a Z-net, de mobil adatnak tűnik, azon nem fogsz seedelni.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz szita.erno #152137 üzenetére
Nem véletlenül van ez így, nem erre találták ki. Az hogy bezárja az alkalmazást szerintem rendszertől függ. Esetleg ha MIUI-d van az lehet a ludas, nekem még soha nem volt, de sokat olvastam itt a fórumon erről MIUI-val kapcsolatban. A seedelés más történet. Ha saját wifi-n próbálkozol, az a routered beállításától függ. A torrent portjának nyitottnak kell lennie, különben nem fog menni a seedelés. Ha esetleg korlátlan előfizetésed van és LTE-n keresztül próbálkoznál, azzal meg az a helyzet, hogy egyszerűen tiltva van a protokoll. nem akarják hogy torrentezz.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
kekedi
senior tag
Sziasztok.
Hívás rögzítés lehetseges még Android 11en?
Vissza olvastam, de nem láttam biztató válaszokat, de megkerdem,hátha csak figyelmetlen voltam.
Köszönöm! -
szita.erno
aktív tag
Tudtok ajánlani egy jó Torrent programot, ami rendesen működik? És ami sedel vissza felé is?
Próbáltam párat, de nem sok sikerrel. Egy idő után bezárta az alkalmazást, hiába volt beállítva hogy fuson a háttérbe. Vagy vissza felé nem frissített, így nem sedelt vissza semmit.'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
Somatom
veterán
Sztem elméletileg van, gyakorlatilag nincs ilyen. Nekem tollas telóm van. Próbáltam a Samu és a Google kézírásfelismerését is, de billentyűzettel gyorsabb vagyok. Nyomtatott szöveg fényképezésével a Google fordító elég jól elboldogul. Egy francia félkész kaja dobozán levő elkészítési utasítást fordítottam le és símán ehető lett a végeredmény.
A diktálós szövegírás viszont elég gáz (pl. írásjelek), állandóan javítgatni kell.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
moma
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás, ami a hallott hangot szöveggé tudja alakítani magyarul is? Angolul az Otter nagyon jó. Valami ilyesmi magyarban. De az is ok, hogy nem élőben csinálja hanem a felvett szövegből.És még egy: olyan van, hogy kézzel jegyzetelek és azt befényképezve a magyar nyelven jó minőségű gépelt szöveggé tegye? van ami bevált erre nektek?
we all deserve a bit of luck.
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Kérdezném hogy ha egy teló tudja az 5-gét wifin,annak mennyi lehet a max letőltési sebessége ?
-
zeon.hu
nagyúr
Gmail pár napja csinálja, hogy hiába törlök levelet a legördülőről vagy az órámról, nem törlődik, ott marad a beérkező mappában.
Beállításon nem változtattam.
Mi lehet a gond?Ha másnál is ilyen, akkor gondolom az utolsó frissítés hozhatta magával.
Ami egyébként egy kalap ...., mindenki panaszkodik, hogy nem jelez bejövő esetén.
(Ma én is jártam így)#?*@&!
-
Fall-N
veterán
válasz MikeWazowski #152122 üzenetére
Szerintem nem lehet törölni, nem is láttam sehol rá lehetőséget. Jó lenne ilyen opció, mert sok abbahagyott program van régről, ami úgysem lesz soha feltelepítve.
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Csatolt telefon alkalmazásnál (LINK) futottam bele egy problémába. Hiába halkítom le a telefont, a hívás (tehát a csörgetés, a beszélgetés) max hangerőn hallható.
Néztem a hangbeállításokat a telefonon, és a számítógépen, de egyszerűen nem veszem észre hol kellene halkítanom rajta. -
Sanyi.mTs
addikt
Nem tudom, hogy jó helyen kérdezem, ha nem akkor kérlek irányítsatok át a megfelelő topikba.
Win 10-en Total commanderrel másoltam filmeket a laptopba rakott mSD kártyára (ami SD<>mSD átalakítóban volt). A filmek a NAS-on voltak, amiről ment a másolás laptopon (wifi) keresztül. A másolás 20%-on kifagyott, nem mozdult a folyamat jelző csík percekig. Kilőttem a TC-t feladatkezelőből és újra visszadugott mSD kártyát már nem látta a laptop.
Akkor rakjuk vissza a tabletbe, de itt meg a tablet jelzi, hogy kódolva van a mSD kártya másik eszközben dekódoljam.
Már azon vagyok, hogy nekem az is jó lenne, ha (tabletben) formázni tudnám a kártyát és újra rámásolnék mindent. De a kártya nem jelenik meg a háttértár menüben.Hogyan lehetne formázni? Vagy csak simán megdöglött a kártya?
-
MikeWazowski
veterán
Valaki tudja, hogy lehet törölni a google vásárlási előzményeket? Hogy mikor mennyit költöttem a play store-ba és egy éb app-okban?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
zeon.hu
nagyúr
-
Wolfskin
őstag
válasz Somatom #152116 üzenetére
Értem, köszi.
Bár nem tudom elképzelni sem, milyen BT eszközt tehetnék bele... Az előerősítő kábelen kapja a jelet a DAC-ból, régi vas, oda BT biztosan nem kerül. Karperecem nincs, és órán kívül mást nem is tudok hordani, ez megint kapufa. Régen egy sima widget volt, amit felfüggesztette a biztonsági protokollt, ma ez már túl rizikós. Kitörölni ki tudom, abban nincs rizikó, de felfüggeszteni nem. Hiába, a fejlődés töretlen...Akkor marad a feloldó minta. Isten hozott a XXI. sz-ban.
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
válasz zsamiatt #152114 üzenetére
Csak Huawei telefonokkal és tabletekkel van probléma? Más android verzióval is ez a helyzet? Vagy csak Huawei és android 8 páros?
Egyébként van erről a hivatalos Huawei fórumon egy topik még 2019-ből, de segítség nem jött rá.
Android Centralon is van erről egy 3 éves topik, de arra sem jött segítség.
A hivatalos Gmail support oldalon is van topik, segítség rá ott sem jött, és le is lockolták. Ez is több éves.
Valószínűleg valami régi hiba, ami nagyon keveseknél jelentkezett, és azóta már rég javították, mert nincs friss hír erről. Gondolom a régi androidban benne maradhatott ez a bug, amire már jó ideje nem jön frissítés.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Somatom
veterán
Aláírom, hogy ehhez sokkal jobban értesz, mint én. Azt tudom, hogy az automatizálókban van olyan esemény, hogy X SSID látható, és külön olyan, hogy X SSID -hez csatlakozva. A kettő közötti különbség ugyebár a jelszó lehet. Szóval, szted lehet hamisítani egy olyan SSID -t, amit a teló már ismer, a jelszó társítva van hozzá és arra fel fog csatlakozni úgy, hogy azt hiszi, hogy az a bizonyos X háló?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
zsamiatt
őstag
válasz ollie #152113 üzenetére
"Gyári levelező program, outlook és más programokkal" meg volt. A probléma ugyan úgy megvan sajna.
Teszteltem Nine, gmail app, outlook, gyári levelező kliens
A hiba mindegyiknél megvan. Kizártnak tartom, hogy minden levelező kliensbe ugyan az a hiba meglegyen.[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, Lenne egy speciális problémám és egyenlőre nem találtam rá választ. Van a cégnél több drorid telefon és tablet. Az lenne a probléma, hogy némelyiken megváltoztatja a levelező program az e-mail csatolmány nevét.
Amit néztem: word, excel, pdf file lement a belső tárhelyre:
Gyári levelező program, outlook és más programokkal is kipróbálva levél írás file csatolás, és a file név megváltozott számokra. Sokszor még a kiterjesztés is eltűnik. Onnan tudom, hogy a tableteken/telefonokon van gáz, hogy már a levélbe csatoláskor is átírta a nevet (a file kiválasztásnál még jól jelenik meg!). Régebbi droid verziók vannak. Ez a Hüvely telefon most 8-s.Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
w.miki
veterán
Hangrögzítő/hívásfelvevő alkalmazásból van olyan, ami ajánlott?
CubeACR-t használtam régebben, android 9-en működött, bár elég halk volt.
Android 10-re tértem át, ott egyelőre nem engedi a google fiókot hozzáadni backupnak.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Wolfskin
őstag
Nem értem én sem, nálam egy ulefone armor 3 van most használatban, és ezen nem lehet. felvilágosítottak korában, hogy az új (8+) androidon ez fícsör, nem bug, mert mi is lenne, ha csak úgy össze-vissza ki be lehetne kapcsolgatni a biztonságot.
És én jó userként bele is törődtem, hogy nem lehet, aztán később kiderült, hogy ezen a telefonon semmit nem lehet, egy appot nem lehet mert kilövi (sokéig kísérleteztem kedvenc ébresztőmmel, a stupid alarmmal, de 0 perc után kilőtte)..
Azért voltam kíváncsi, hogy a galaxy note 9-en lehet.e ilyet...
-
Wolfskin
őstag
válasz Somatom #152104 üzenetére
Ok, de hogy definiálom neki az autómat, mint biztonságos eszközt?
Ezt egyébként nem értem, miért nem lehet az ujjlenyomatot, íriszt, bármit egy jelszóval felfüggeszteni? Miért csak törölni lehet?? És utána a beállítgatást kezdeni előröl?
-
Wolfskin
őstag
válasz AtHoS #152089 üzenetére
Köszi, mindenképp kipróbálom, és beszámolok róla. ha a főbb dolgokban majdnem annyit tud, mint a Rocket (ami majdnem annyit tudott, mint a Nokia N8... ), akkor elégedett leszek. Általában nagyobb léptekkel szokták lebutítani a dolgokat a "fejlődés" jegyében
Amire eddig nem találtam appot/megoldást, hogy a képernyőzárat valahogy fel lehet-e függeszteni ideiglenesen. pl autóban, ha tartóban van, a ujjlenyomat és az irisz/arcfelismerés nem játszik, ha kikapcsolom, utána újra nulléról kell kezdeni beállítani. Van-e olyan profil vagy bármi app, widget, ami ki/be kapcsolja a biztonsági rendszert?
-
AtHoS
nagyúr
válasz Somatom #152099 üzenetére
Hja, értem. mizoli írta, hogy fixálható a kérdéses SIM, bár szerintem csak a hívásokra vonatkozik az SMS részre az sms kezelő APP lesz hatással.
Én Textra-val vagyok problémás helyzetben jelenleg - de nem próbáltam még megcserélni a 2 SIM-et -, mivel ha olyannak küldök sms-t, aki nem szerepel az sms listában, akkor mindig a 2-es SIM-et kínálja és kézzel kell átrakjam az 1-esre, ha eszembe jut
Írtam emiatt fejlesztőnek, de lényegében leszarja..vagyis leírta az egyértelműt:
"Sim card selection is based on the last message sent/received in that particular conversation. Eg: The last message you've sent/received was using sim 2, then when you reopen that conversation, it will show sim 2 instead of sim 1."
amit én is tudok, csak nem ezt kérdeztem tőle, hanem azt, hogy van-e alapértelmezett SIM beállítására lehetőség
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest