Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex devil
senior tag
Szevasztok,
Mi9 telefonomat eu stable 12.5.3 romra frissítettem, ez Android 11. Csináltam egy gyári adatok visszaállítását frissítés után.
Az Android Auto eltűnt az alkalmazások közül de a rendszeralkalmazásokban megvan. Mi lehet a bibi? Vagy ez így normális?
Előző romon még megvolt az alkalmazások között.S23
-
eisento
addikt
Sziasztok!
A paromnak betojt a mi a1 teloja. volt itthon egy oneplus 5 telo atraktam sim kartyat stb beallitottam gmail fiokjat. Az a bajom, hogy hiaba nyitjuk meg a google fotokat, egyszeruen csak tolt tolt baromi sokaig es egy ido utan kiirja, hogy nincsenek fotok. Pc-n tokeletesen latni az osszes fotojat telon nem. legfrissebb a photos app. Valami otlet? Bejelentkeztem az en mi 9 lite-omon is probabol de az o kepei nem jelennek meg csak az enyem...Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
tylerddd
veterán
Úgy néz ki újra működik a Google keresőnél a képek fül alatti hosszan nyomok/kép letöltése lehetőség.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
crok
Topikgazda
válasz sopruk #153095 üzenetére
Requires Android: 8.0 and up -- vagyis minimum Oreo viszont a te Redmi 4X-ed (ha gyári ROM-ot használsz) akkor Nougat mert MIUI 11.0.2.0.NAMMIXM
-
Elemental
addikt
Köszi!
Bugreporthoz nem értek. Ami még furcsa, hogy amellett, hogy offline-nak mutatja az asszony telóját, ha az én telefonomról nyitom meg, annak ellenére küldi a drive notifications push-t. És ha az asszony telójáról nyitom meg, akkor akárhol is van azt mutatja, hogy otthon van, és ahogy mozgatom a telefont, mozog az ikon is jobbra balra.
Újra kellene tennem a telefonját, de ahhoz nincs erőm
-
crok
Topikgazda
válasz Elemental #153084 üzenetére
Logcat vagy bugreport, belekeresnék, hogy a com.life360.android.safetymapd miért áll le, mert ha így állogat le akkor ott valami más gond lesz, nem feltétlen az app. Lehet nálad még a híres Webview dolog csapott le most, mert hát nem mai a vas és a rendszere se.
-
Elemental
addikt
Lassan egy éve használjuk mi is megelégedéssel. Van net, gps, adguard van a telón, de azt leállítottam pont, hogy hátha az kavar be, de nem jó.
Jut eszembe, amikor elkezdett rosszalkodni, akkor az asszony telóján folyamatosan jött a hibaüzenet, hogy a life360 leállt. Éppen ezért szedtem le és tettem újra.
Redmi note 5. -
Elemental
addikt
Szevasztok!
Aki használ life360 appot, nincs vele gondja?
Az asszony telója egyszer csak offline lett az app szerint. Volt már gyorsítótár törlés, újratelepítés, de továbbra sem jó. Ugyanazok a beállítások/engedélyek, mint az én telómnál, de nem jó.
Van esetleg másik helyzetmegosztó app? -
samsung ace
tag
Sziasztok. Huawei p30lite telefonom van. A kérdésem az lenne hogy ha a gyári ébresztőt beállítom az ébresztőóra ikonja az ugye megjelenik az értesítési sávban akku ikon mellett. De pl képernyőn nem mutatja hogy hány órára van beállítva az ébresztés. Ezt be lehet valahogy állítani hogy ne csak az ébresztőóra ikonját mutassa ha nem azt is hogy hány órakor ébreszt?
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
Augusztusban meg fog szűnni az Android 4.1-4.3 Jelly Bean támogatása a Play Services-nek (Ice Cream Sandwich-re 2018-ban szűnt meg, gondolom a sok még élő Android TV okosítót vezetik ki, azok voltak még szerintem 4.1-4.3-on meg marad egy csomó 4.4 még így is). Onnantól nem lesznek backport-olt szolgáltatások, kifejezetten ajánlani fogja a Google a fejlesztőknek hogy lőjenek KitKat és fölé. @androidpolice @android-developers.googleblog
-
gyulank
addikt
válasz Viktor0610 #153077 üzenetére
Ugyanaz a fiók. Opera ma frissült, Android nem ua.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
MODERÁTOR
-
gyulank
addikt
válasz Viktor0610 #153074 üzenetére
De egyik telefonon nem csinálja ezt, másikon igen. Ugyanúgy. De csak abba tudom bedugni a jack csatlakozót ami ezt írja. De mitől lehet, hogy egyiken igen, másikon nem?
-
justmemory
senior tag
válasz svgyula #153073 üzenetére
Nem... nálunk a gyerekek bekapcsolják, majd ha már nem érdekli őket, háttérzajnak szól, mert kikapcsolni nem tudják/akarják/elfelejtik. Bekapcsolni nem kicsik, de ezekre odafigyelni még igen. Vagy mi kapcsoljuk be a mesét, de mondjuk nem érdekli őket és lehet már nincsenek is a szobában, csak épp szólni felejtenek el.
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
MODERÁTOR
-
svgyula
addikt
válasz DrBubo77 #153071 üzenetére
Igen igazad van! Nálam már kb fél éve ez megy. Ahogy megfigyeltem kb 30 perc után leáll és kérdez. Mivel én windows alatt nézem/hallgatom időnként muszáj pofán vágni, hogy igen barom nézni/hallgatni akarom Nem is értem ez miért van? Gondolják, hogy valaki bekapcsolja és elmegy dolgozni vagy horgászni vagy nyaralni? Megint az amerikai gondolkodásmód.....
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
gyulank
addikt
válasz Viktor0610 #153068 üzenetére
Ebbe akarom nézni.
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #153068 üzenetére
Az az érdekes, hogy asztali böngészőben is ezt játssza egy ideje.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
tylerddd
veterán
Üdv! TV24 alkalmazást használja valaki előfizetéssel? Nem tudja elvileg levonni a pénzt a júliusi előfizetésre. Pénz van elég a kártyán, aminek adatai nem változtak, napokban is vásároltam vele a Google Play-en. Pillanatnyi hiba lehet?! Köszi!
-
MODERÁTOR
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak.
Android rendszeren, Facebook appban, nem jövök rá mivel/miként tudnám blokkolni a hirdetés videókat.
Milyen adblocker vagy milyen DNS beállítás oldaná ezt meg? (dns.adguard.com nem segít ezen, ha máson a nem rootolt rendszeren viszont igen, itt akkor sem sajnos) -
tylerddd
veterán
válasz Fall-N #153058 üzenetére
Nem tapasztaltam semmi ilyet. Az Apple Music-kal most futottam össze, ahogy megnéztem a beállításokat. Nekem a Spotify van hozzákapcsolva és azt kínálja fel, ha megvan a zene. Ezenkívül Shazam listát is csinál automatikusan a megtalált zenékből a Spoti.
-
kaciokos
őstag
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Tud valaki esetleg egy olyan appot, amely képes lenne publikus wifikre jelszót adni? Gondolok itt arra, hogy beülök egy étterembe, akkor ne kelljen keresgélni a jelszót, ami amúgy is ki lenne írva, hanem a telefon egy mások által épített adatbázisból már lehet rendelkezne az adott jelszóval és tudna csatlakozni. Láttam pár ilyet a playben, de nem tudom melyik működik normálisan. Nem Magyarországon lenne használva, hanem Németben/Ausztriában főként.
A publik wifik biztonságától meg nem félek, a VPN állandóan aktív. Csak szeretnék spórolni picit a roaming adaton.
Köszi!
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Mr Dini
addikt
válasz Somatom #153060 üzenetére
A vanced ilyen szempontból kivételes helyzetben van. A fejlesztői ugyan egy csomó fizetős/egyedi funkciót elérhetővé tettek bárki számára, a videók letöltését nem akarták lehetővé tenni semmilyen módon, mert akkor a YouTube biztosan perelne... Azzal, hogy nem támogatja a letöltést semmilyen formában próbál szürkezónás maradni.
Ha simán át tudnád adni bármely appnak a lejátszás direkt linkjét, le is tudnád tölteni.
A TubeMate meg a NewPipe csak nagyon bátor fejlesztői táborral rendelkezik. Őket nem érdekli.
-
Fall-N
veterán
válasz tylerddd #153057 üzenetére
Nem adbanner van benne, hanem ajánlatok. Első telepítés után felajánlja a 3 hónapos ingyen próbát az Apple Musicra. Meg egyébként is Androidos telefonon kicsit "idegen" az Apple Musiccal default megnézni a felismert zenét. Egyébként tényleg jól működik csak kár, hogy Apple kézben van. Gondolnak egyet és beszánthatják az Androidos programot és integrálják a saját iOS-es ökoszisztémába. Nyilvánvalóan a Music szolgáltatás miatt tartják fent Androidon.
Hasonló történt a Dark Sky időjárás szolgáltatóval. Megvette az Apple és év végéig müködik az API utána semmilyen külső program nem használhatja tovább adatforrásként. Ami erre épült program Androidon mehet a levesbe vagy átáll másra.
[ Szerkesztve ]
-
sgery
őstag
válasz Mcrazy #153049 üzenetére
Köszi, kipróbáltam, elvileg mindent tud is ami kéne - picit talán negatív hogy csak a gyári android tárcsázóval működik együtt.
Viszont mikor az auto sms küldésre külrök hogy engedélyezzem, azt írja nincs hozzá engedélyem. De sehol nem tudok adni nekiFurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Mr Dini
addikt
válasz Eversmann #153046 üzenetére
Miuira is simán elérhető a google asszisztens (ha a google app fent van), simán azt kell bekonfigurálni. Nekem egy "ok google, recognize this song" után simán indul a felismerő. De ja, ott a Shazam is, mint alternatíva.
-
-
Eversmann
aktív tag
Sziasztok
Android One-on van nekem Sound search (widget) ami felismeri google segítségével a zenéket. Le lehet tölteni más telefonokra is, például Xiaomi miui-ra? köszi
Life is better with a Titan
-
MODERÁTOR
-
gyulank
addikt
FM rádiót tud valaki? Mert amit én találok azoknak csak a neve az.
-
Somatom
veterán
válasz zeon.hu #153040 üzenetére
Az előző, BT 4.x fülesemnél tapasztaltam ilyet. BT 5.x -nél nem. Én csak egy megoldást tudok. Olyan lejátszó (pl. Kodi), amin tudod tolni a hangot a képhez képest. Ez viszont erőforrásigényes.
Szerk.: Úgy látom, hogy az nPlayer -ben is van audio delay, de nem próbáltam, hogy a kékfogra is hatással van-e.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Dr.NX #153037 üzenetére
Autós receiver vagy TWS füles.
Mi Max 3 vagy Samu tablet.
Droid 10 vagy 9.
Legfrissebb Vanced.
Sajnos bt-on keresztül mindenhol el van csúszva a hang. Autó saját rendszerén keresztül jobban, mint ha a receivert használom, TWS-nél meg a legkevésbé.
Nem egyedi megoldás kéne, hanem általános.#?*@&!
-
ripo05
tag
Van valami program amivel könnyen lehet törölni sms-eket? Mondjuk kijelölöm, hogy az 1 hónapnál régebbieket mind törölje és ne kelljen egyesével megjelölni?
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan hívás blokkolót, ami 2 simes telefonba külön kezeli mindkét simet? Tehát be tudom állítani, hogy 1. simről pl. hétvégén csak whitelist hívások jöjjenek miközben a sim2-ről mindent engedjen át?
A javasolt blokkolónál és más népszerűnél se láttam ilyen opciót
Plusz funcióként nagyon jó lenne, ha a blokkolt hívónak előre beállított sms-t küldene - pl. hétvégén nem vagyok elérhető..[ Szerkesztve ]
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
-
ProCam X jelenleg ingyenes. Eléggé korrekt program fénykép/videó készítéshez. Rengeteg beállítási lehetőség és előre beállított preset-ek is vannak benne: [link]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
zeon.hu
nagyúr
-
Somatom
veterán
válasz Mr Dini #153029 üzenetére
Kíváncsiságból visszakerestem. 2014 novemberében száműztem az összes droidomról.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Mr Dini
addikt
válasz Somatom #153028 üzenetére
Az általában nem okoz gondot. De igen, korábban tapasztaltam gondokat vele. Ezért vettem meg anno a paypalos verziót, amit hatszor lehet telepíteni, aztán kimerül. Cserébe viszont nincs licenc check. Viszont most telepíteném fel utoljára, utána nem működne többé a licenc, szóval pont kapóra jött az ajánlat backupnak. :)
Más: Nincs valami zenelejátszó, ami támogatja a dolby atmost tidalon kívül? Poweramp/jetaudio nem nyitotta meg az eac3 joc audióm.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
-
crok
Topikgazda
PowerAmp Full version unlocker most úgy látom 379.- ha valakinek pont kéne.
-
Somatom
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
Youtube (Vanced)-hoz nincs valami kiegészítő vagy egyéb megoldás, hogy bt-on keresztül ne csússzon el a kép a hangtól?
#?*@&!
-
efi99
őstag
-
Mr Dini
addikt
válasz Somatom #153006 üzenetére
Tegnap léptem be németbe ezzel a már kolléga által linkelt eeszt-s pdf-fel: [link]
Ez biztosan hivatalos és EU szerte el kell fogadják. Magyar appról még nem tudok, kétlem, hogy a külföldibe tudnád importálni az adataid. Idővel gondolom megjelenik az app is.
-
mizoli
addikt
válasz Somatom #153006 üzenetére
Itt linkeltem, már utaztam a cov-pass-szal.
Egyes áruházak ezt kérik a belépéshez, konkrétan az Obit nem tudom. Esetleg az ajtóban kitöltesz egy papírt, hogy ki vagy. Ez azért van, hogy nyomonkövethető legyen egy esetleges fertőzés.
Maszk természetesen kell.Határátlépéshez a kamionosokra külön szabályok vonatkoznak, ezt nyilván jobban tudod, mint én. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
válasz mizoli #153005 üzenetére
Akkor még egyszer: a papír sérülékeny, ráadásul nagy (A4-es), problémás cipelned, összehajtod, beleteszed a pénztárcádba, ha belefér, és ezt cipeled mindenhova ahol kérik? Persze meg lehet csinálni, de hamarabb szétszakad az A4-es papír, mint hinnéd. Ráadásul már késő így gondolkodni, hogy az orvos majd nyomtat róla papírt, amikor már az unió lakosságának kb a fele megkapta az oltást. Menjen vissza a papírért? Plusz nem fogják neked elfogadni az orvos papírját külföldön. A legjobb megoldás, ha mindenki letölti az appot, és ott beregisztrálja az oltást.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
mizoli
addikt
válasz ollie #153004 üzenetére
Nem kell semmilyen oltási kártya, meg nyomtató sem.
Mint írtam, az orvos, aki beadja az oltást, nyomtat róla papírt.
Vagy a sarki patikában is nyomtatnak, ingyen. Az oltási könyv, vagy a cetli, és személyi igazolvány kell hozzá.
De az is megoldható, hogy az orvosnál vagy a patikában a monitorról leolvasod a QR kódot. Kész vagy.
Tudsz ennél egyszerűbbet? -
válasz efi99 #153002 üzenetére
Nem felesleges, mert jóval olcsóbb, mint többszázmillió EU-s állampolgárnak készíteni egy oltási kártyát. Simán kinyomtatni a QR kódot meg nem megoldás, mert nem mindenkinek van nyomtatója, és a kinyomtatott papír nagyon sérülékeny.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
efi99
őstag
válasz ollie #152999 üzenetére
apk-ból fel lehet rakni, aztán beolvastatni vele a magyar covid igazolás qr kódját és onnantól benne lesznek az adatok (megjeleníthetően is)
Igazából most is csak az bizonyosodott be, hogy teljesen feleslegesek ezek az alkalmazások, elég lenne, elég lett volna mindenkinek a qr-kód, aki ellenőrizni akarja, majd beolvassa.Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
mizoli
addikt
válasz ollie #152999 üzenetére
Corona-Warn-App
Persze, mindkét (akárhány) félnek fel kell tenni, aki használni akarja.
Igen sok ingyenes gyorsteszt állomás van, kb. 10 perc, kapsz egy 24 órán át érvényes papírt, rajta QR kóddal, beolvasod, és kész. Ha olyan ember mellett vagy, aki pozitív, figyelmeztet.Több dolgot tud egyébként, mint írtam újabban az eu digitális igazolást is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest