Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csanaszb1
csendes tag
Sziasztok, segítséget kérek ismét.
Nem vagyok képben a GSM frekvenciák régiós használhatóságát illetően.
Ezek a készülékek működnek nálunk is?
https://junhaoyue.en.alibaba.com/productgrouplist-825504171-1/4g_fixed_wireless_phone.html?spm=a2700.shop_plgr.41413.39.3ff75f87vCcvUO&filterSimilar=true&filter=nullNem lehet olyan helyen is megvenni ezeket, ahol PayPal-el is tudok fizetni?
Ez jó lehet?
http://hu.voltephone-jhy.com/
4G Volte TelephoneKöszi!
-
csanaszb1
csendes tag
válasz Somatom #152240 üzenetére
Szia, köszi a megjegyzést, magam is erre gondoltam, hogy ha mondjuk az alsó és felső sáv nem eltüntető, azt le lehet takarni például egy plexi fedéllel így a "rendszergazda" hozzáférés is megoldott lehetne. Punky10 említett még egy "3ujjas" érintést is, ami szintén megoldás lehet, bár ezzel az lehet a probléma, hogy ha a Mama véletlenül három ujjal ér hozzá és feljön valami menü, akkor ismét olyan helyzetben futottunk, amit nem akartam.
Köszi a javaslatokat és várok minden további lehetőséget ami segíthet.
Üdv: Csanaszb -
csanaszb1
csendes tag
válasz csanaszb1 #152157 üzenetére
Szia, köszi a tippet, kipróbáltam a Nova-t (nem Prime) valóban le tudtam szedni mindent az asztalról.
Ha mindent sikerült tisztázni, akkor nyilván megveszem a Prine-t.
Néhány dolog azonban kellene még hogy valóban oda adhassam édesanyámnak:
1.) Ha az asztalra nyomok hosszan, feljön egy menü. Ez őt biztosan megzavarja majd, ezért szeretném azt kikapcsolni. Hogyan lehet ezt megtenni?
2.) Az lenne jó, ha a hang alapból kihangosító állapotban kerülne, hogy ne kelljen neki kapcsolgatni, mert úgy sem tudja. Hogyan lehet ezt megtenni?
3. Az alsó Android vezérlő gomb sort nem tudtam eltüntetni sehogyan sem. Hogyan lehet ezt megtenni?
Köszi, üdv:
Csanaszb -
csanaszb1
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
88 éves édesanyámmal szeretnék beszélni telefonon rendszeresen. Sajnos a hallása megromlott, a látása sem túl jó, ezért talán az lenne jó, ha egy Androidot úgy le lehetne butítani, hogy csak a hívás felvételre legyen korlátozva az érintőképernyő interakciója. Ő már nem igen hívna senkit, meg a telefon egyéb funkcióit sem igen tudná használni, viszont biztos örülne ha időnként pl. egy Facebook Messenger hívasfogadással láthatná gyerekeit, unokáit, dédunokáit. Nézegettem a Big Lancher-t és társait, de sajnos neki ez is túl bonyolult, valami sokkal egyszerűbb kellene. Most egy senior telefonja van, de az sajnos csak hangját ítélte képes. Tudtok olyan módszert, ami megoldaná ezt az igényeket?
Köszönöm, üdv: csanaszb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest