- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribery22
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok-e, de azért felteszem a kérdésemet. Lehet-e és ha igen hogyan lementeni tabról a teljes gyári romot és kernelt? Ugyanis szeretnék xda-ról felrakni a gépemre egy 4.1-et, de ha garanciázásra kerülne sor, akkor ugye a gyári rendszert kell visszatenni. Az áldozat egyébként egy Galaxy S 4.2 WiFi.
-
Kobe
veterán
válasz
Real_Necro #37191 üzenetére
pár hsszel feljebb írtam, hogy az első reviewk alapján mindenki hatalmas csalódásnak tartja.......
"sajnos az unboxing videó alapján nem lett a legjobban sikerült darab A hardware ellenére akadnak azért lagok bőven, illetve a képernyő érzékelése sem 100-as...a rendszer nyelve ugyan változtatható, de pár dolog, főleg a widgetek és a saját skin nevű felület cuccai csak kínai nyelvet támogatnak....persze ettől függetlenül ha valaki főz rá egy jó romot, lehet kvajó kis készülék, de én azért a képernyő érintéséről szeretnék többet tudni, hogy hardveres vagy szoftveres...
A Pipo M7-et nem rég fedeztem fel, ugyanez a specifikáció, csak lesz benne GPS is, az akksiról nemt aláltam semmit, de remélem lesz arról is valami hír hamarosan" -
Poplacsek
senior tag
válasz
csemberlen #37197 üzenetére
Hát igen, de azok után inkább nem kérek mégegy olyan Colorovot. Tetszett külsőre, de kiábrándultam belőle, mivel gyakorlatilag feltölthetetlen volt... Az Overmax Solution10 viszont egyre jobban tetszik, ahogy olvasgatom a júzerek tapasztalatait
-
Poplacsek
senior tag
Sziasztok! Sajnos a Colorovo CityTab 10.1"-os készülékem sem javítani se cserélni nem tudja az iPon ezért egy másik típust kellene választanom a kínálatukból.
Mivel még nem volt táblagépem (illetve múlt héten egy napig), kérdezném a rutinosabb kollégák véleményét, hogy 50-65eFt-os ársávban melyik 10" körüli típus ajánlott kategória a fenti cég kínálatából? Még egyszer nem szeretnék így befürödni... Telefon modem és GPS nem kell bele, csak a WiFi fontos. A jó kijelző és a jó akkuidő a legfontosabb.
Köszönöm előre is a segítséget!
első blikkre:
OVERMAX Solution10 10.1" 16GB, vagy
WAYTEQ xTAB-100dci 3G 10.1" 8GB ? -
szabi__memo
nagyúr
válasz
BomiBoogie #37193 üzenetére
Tegnap en is teszteltem egyet, csak ajanlani tudom. Fenyevnyi kulonbseg van a TN-es valtozatatol. 35 volt
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Tegla80 #37192 üzenetére
Én csak magamat tudom ismételni, de napról napra újabb tapasztalatokkal gazdagodok.
Ajánlom a WayteQ xTAB-70dci-t, az IPS panel felbontásra egyezik a Nexus 7-ével, a 4.1.1-es gyári Androiddal rugalmasan fut, 3-4 órát bírja az akksija, árban pedig 35 körül megkapod.
A nem IPS változata pedig már 26 körül elérhető.
Én ilyet vettem szülőnek (igaz, első készüléke), 50+-os korban, és még én is meg vagyok vele elégedve.
Van a családban Nexus 7 is, de ilyen célra szerintem ennyi pénzért a WayteQ tökéletes meglepetés.
-
Tegla80
addikt
Sziasztok
Lenne egy gyors kérdésem
Mi a "vállalható minimum" jelenleg tab-ból?
(netezni , YT,face,böngészés, stb , játék,csak alap "gyári" max.)
Van itthon 1 Prestigio pro-duo anyunak és apu is nyomkodja néha.
Neki néznék valamit,de 36 ért nem igazán tudok jelenleg.
Van valami amivel ,megtudnám lepni és nem érezné úgy,h "gagyibbat" kapott.
(vagy várok még 1 hónapot és akkor futi a Prestigio,lehet ez lesz)
THX -
Real_Necro
veterán
Rufuszx által linkelt tablet elég jó tulajdonságokkal rendelkezik, főleg ha azt is nézem, hogy nincs szükségem 3G-re. Tudni akár a gyártóról, akár a termékről valami közelebbit? Nem sok infó van neten.
-
válasz
Keresztapper #37186 üzenetére
Erről folyton megy a vita. igazából akár melyik is, a betekintési szögek rendben vannak, a színhűség és a felbontás pláne. Nincs fakulás oldalról nézve mint az XperiaZ telefonban, és ez a lényeg.
-
varmi2
nagyúr
Erről mi a vélemény? Az ár nem vészes.
-
Crytek
nagyúr
válasz
HornedReaper #37185 üzenetére
Már lassan a 4 magos is szarnak számit ahogy ezek fejlödnek.
Én igazából win 8-as temash apus amd tabletet vennék de 180+ ezret ki nem adok érte
-
HornedReaper
senior tag
Az RK 3066-osokat sok helyen leárazták.. Gondolom lassan lejjebb megy az összes tablet ára, azért ilyen agresszív az árazás
-
kovadika
őstag
Nexus 10 és Xperia Z közül melyik a jobb választás? Kijelzőben a Nexus sokkal jobb, teljesítményben és hardverben az Xperia. Ezeknek a számoknak van jelentősége: [link]? Ez alapján talán a Z a(z egyik) legerősebb androidos tábla. Ahonnan venném egy árban van a kettő.
-
Hungarikum87
tag
válasz
fateless #37151 üzenetére
ez nagyon érdekesen hangzik. Kevés az ekkora tablet , valahol kéne fogni ekkorát h nem túl nagy e már. Nekem minimum a 10es, kíváncsi lennék erre a 11.6 os méretre kézben.
Hiába olvasok minden hozzá szólást még se vágom, most ebben is olyan fullos kijelző van mint mondjuk a Cube U30GT2-ben?
-
monti0222w
addikt
válasz
RufuszX #37179 üzenetére
A wifi- je kellemes meglepetés volt nekem, mert nagyon jól veszi a jeleket nem dobál le unos- untalan, Cc tab playem volt elötte ami nem a legjóbb wifivel rendelkezett! A Cc után a Chuwi megváltás volt szinte minden téren! Az aksi tök jól birja szuflával kikapcsolva szinte nem fogyaszt semmit. A hang kihangósítva elég hangosan szól viszonylag tisztán, jó fülessel ez még iberelhető. Joutube lejátszás folyamatos, nekem ez új mert a telon is meg a Cc-n is akadozott. S gyors, jól tölti a böngésző oldalait es hozzá kell tennem gyári böngészővel nyomom, de az is jó igy nem töltőtem le másikat, mert szerintem nem kell! Ami talán a hátránya a kijélző felbontása, de nem rossz igaz vannak jobbak is ennél, de mindent nem pakoltak bele, mert akkor tökéletes lenne. Hát nagyjából ennyi jutott eszembe ha van kérdésed szivesen válaszolok.
-
RufuszX
senior tag
válasz
monti0222w #37154 üzenetére
Sajnos még nem érkezett meg. Eladót kérdeztem, elméletileg tegnap adták csak fel... De már nagyon türelmetlenül várom. Viszont ahogy olvasom egyre több embernek lesz a fórumon, talán lehetne egy topicot indítani neki.
Egyébként kíváncsian várom a tapasztalataidat, főleg wifi és akku tapasztalatok. -
tjb007
nagyúr
válasz
z0d1AK #37176 üzenetére
Úgy látszik meg vagyok csúszva egy héttel.
Pedig két hete még kérdezték is. -
z0d1AK
nagyúr
-
bekszab
csendes tag
Sziasztok! Árul valaki új!!!! Allfine 7 quad core ATM7029 tabletet vagy hasonlò tudàsút Bp környékén korrekt àron? Olyan kellene ami gyorsan megvan, mert nincs idõ megvarni a kulfoldi szallitast
vàrom privàtban az ajànlatolat! Köszi elõre is
-
Kobe
veterán
válasz
RufuszX #37148 üzenetére
sajnos az unboxing videó alapján nem lett a legjobban sikerült darab
A hardware ellenére akadnak azért lagok bőven, illetve a képernyő érzékelése sem 100-as...a rendszer nyelve ugyan változtatható, de pár dolog, főleg a widgetek és a saját skin nevű felület cuccai csak kínai nyelvet támogatnak....persze ettől függetlenül ha valaki főz rá egy jó romot, lehet kvajó kis készülék, de én azért a képernyő érintéséről szeretnék többet tudni, hogy hardveres vagy szoftveres...
A Pipo M7-et nem rég fedeztem fel, ugyanez a specifikáció, csak lesz benne GPS is, az akksiról nemt aláltam semmit, de remélem lesz arról is valami hír hamarosan
-
honyike
aktív tag
Sziasztok!
10"-es tabletet keresek, 160.000 Ft alatt. WiFi only elég, 3G modem nem szükséges.
Tárhelyből sose elég, így a bővíthetőség előny.
Sokat utazom, így sok játékot és filmezést tervezek vele. Egyetemre járok, így oda is vinném magammal jegyzeteket tárolni, internetezni is fogok vele.
MHL csatlakozó is előny lenne, így könnyebb lenne a nagyszülőknél a családi fényképek és videók bemutatása.Köszönettel: Gábor
-
tjb007
nagyúr
válasz
varmi2 #37161 üzenetére
75e forintért hasonló felszereltségű, és hasonló képességekkel rendelkező modellt nem igen lehet kapni, legalábbis újonnan és itthon.
"Nagy érvágás a tn panel az ips-hez képest?"
Ez leginkább attól függ, hogy milyen az a TN panel, mert léteznek bún rosszak, és nagyon jók is. Ha még nem láttál IPS paneles tabletet, akkor ajánlott megnézni, mert az, hogy szóban elmondom milyen tulajdonságai vannak nem egyenlő azzal, hogy a saját szemeddel látod.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok cimborám szeretne vásárolni tabletet nincs nagy elvárása inkább tanácsot szeretne kérni, hogy melyiknél mit érdemes nézni. Keret akár 60 ropi is nem igazán számít.
Miket tudnátok ajánlani én pl. most a MM-os újságban láttam egyet IPS panellal nem tudom ez mennyire hasonlít az LG tv-kben használtakéval?
-
-
ZS3NI
őstag
válasz
varmi2 #37156 üzenetére
http://prohardver.hu/teszt/lenovo_tablagep_9_huvelyken/megjelenes.html
van róla teszt itt is.
-
varmi2
nagyúr
Ez a tab ajánlott vétel? Milyen kijező van benne? Esetleg van más max ár 80k a keret.
-
Melack
veterán
válasz
motoflug #37149 üzenetére
DPSt volt szerencsém (?
) megtapogatni - kerüld messzira, ha nem akarod őket agyérgörccsel kórházba küldeni. Egy förtelem. Komolyan.
Wayteq xTAb-700dc, MyAudio Series7 708DCC/708W, ha a 7 colos kiadásban és hazai garival gondolkozol. (Bluepanthert néztem még, de az nekem nagyon "ropogós" volt) -
motoflug
őstag
Üdv mindenkinek!
Van olyan tablet a "nem nagy márkák" közül (wayteq,concorde stb.) amely versenybe szállhat a nexus 7/galaxy tab 2-vel,és kapható itthon?
Más: alsó kategóriában,garanciával mi a bestbuy a következő célra?->netezés,szókereső. Szüleimnek szeretnék valamit.Dps dream 7?
-
RufuszX
senior tag
Geekbuying-on elméletileg a kiírás szerint raktáron van a többször emlegetett iFive X2 8.9-es tablet.
Igen bizalomgerjesztő a a specifikáció, remélem elterjed és lesz vele tapasztalat, közösség mögötte és akkor sanszosan ajánlott vétel lehetne. -
Melack
veterán
válasz
BomiBoogie #37146 üzenetére
2 Wayteq tablet van, így igen
De ha másra is van igény, szóljatok. Megbeszéljük.
-
spileraaa
senior tag
Az gond lehet ha 2 milimeterel kisebb a vedofolia
mert a vedofolia erre keszult [link] 113mm
es az en tabletem pedig
[link] 115mmha tudom ilyen dragak az univerzalis vedofoliak es nagyon keves a valasztek a legtobb ipad-re es galaxy tabokra van akkor rendeltem volna ezt is kinabol ...
majd ha rendelek ujbol kinabol par darab vedofoliat is fogok az mar biztos tudnatok parat ajanlani ? (innen rendelek nyar folyaman telefont es egyutal akkor rendelnek a tabletre vedofoliat is mert gonddolom fel evente jo cserelni ? http://www.tmallbox.com / http://www.minideal.net )
-
buci30
addikt
-
buci30
addikt
Mi a vélemény erről a Tab-ról?
Asus Me301TS a kérdés ,hogy hasonlítva melyik a jobb a Samu P5110 Tab2 vagy ez?
S mi a különbség köztük? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Gabor901127 #37138 üzenetére
Persze, konkrétan itt és erre gondoltam.
-
Gabor901127
tag
válasz
BomiBoogie #37137 üzenetére
Köszi a gyors választ. Látom az IPS paneles olyan 30 nál kezdődik, de a TFT paneleset nem nagyon találom, tudsz arról is egy linket küldeni?
köszi
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Gabor901127 #37136 üzenetére
Érhetőek az indokok.
Én ajánlom a WayteQ xTAB-70dci-t, de a nem IPS paneles sima dc változat a te kereted, az már 25-ért megkapható.
-
Gabor901127
tag
Sziasztok!
Keresztanyámnak keresek valami jó tabletet olyan 20-30 ezer között, igazából nincs nagyon szempont még kamera sem kell nagyon bele. Lényeg lehessen rajta e-mailezni és a PDF es tartalmakat vigye.
Jah igen ha lehet játékra ne nagyon legyen alkalmas, mert pont az a lényeg, hogy legyen egy saját kütyüje amit végre nem nyúlunk le tőle és végre ő is tudjon netezniKöszönöm
-
Melack
veterán
válasz
BomiBoogie #37133 üzenetére
Ez az appok hibája, az alapvetően nincs 7'-ra "felnagyítva".
Mi a fényerő beállításával ügyködünk, nagyon érzékeny a csúszka, tegnap 2x is sikerült teljesen levenni a fényerőt :S
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
CHIPman #37125 üzenetére
Én most szereztem be szülőnek egy WayteQ xTAB-700dci csodát, egyelőre jók a tapasztalatok. 4.1.1-es Androiddal nem akad. 3-3.5 óra folyamatos nyomkodás után lemerül, de kanapés használatnál ennek nincs nagy jelentősége.
Kár, hogy a legtöbb appban (pl. hírek) rettentő kicsit a betűk, sokszor a legnagyobb méreten is.
Ez általános tablet betegség? Gondolom, azért van, mert a legtöbb app mobilra optimalizált inkább.
-
Tim82
félisten
válasz
Melack #37128 üzenetére
Én fotóztam már iPad Minivel, vendégségben az volt kéznél, meg amúgyis a háziak macskáját, amelyik odajött dögönyöztetni magát. Ettől függetlenül szerintem nem kényelmes, nem annyira praktikus, mint egy mobil vagy egy kisméretű kompakt fényképező, másrészt meg a DSLR/bridge gépeknek meg a fogásuk sokkal jobb. A tablet nem erre van kitalálva.
Egy hónapja voltunk Londonban pár napra, meglepően sok turistát láttam amúgy tablettel fényképezni. Gondolom, mivel úgyis azon néztek térképet/Layar-t/Streetview-t, az volt kéznél náluk is alkalmi fényképezéshez.
-
Melack
veterán
válasz
szabi__memo #37127 üzenetére
Nincs értelme ezeken a tabokon a hátsó kamerának. Szerintem. Én az iPaddel/Nexussal/Egyéb tablettel fotózó emberekre mindig ferde szemmel nézek, pedig nem vagyok kínai.
Az előlapi kamera webchathez jó, ezt aláírom.
-
Melack
veterán
válasz
szabi__memo #37124 üzenetére
az xTAB-700dc-nek csak előlapi kamerája van, hátul a fém házban nincs.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
szabi__memo #37124 üzenetére
Lehet, hogy kapsz, de a 700DC-nél nem lesz jobb. Van még valami hasonló egy ezressel olcsóbban, de a Wayteq név megér ennyit.
-
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok.
25 kornyeken kapok itthon olyan tabletet aminek van elso/hatso kameraja, vagy a WayteQ xTAB-700dc marad a legjobb valasztas?
Koszi -
vEgGg
csendes tag
Sziasztok!
Mivel a mai (tegnapi) napon ellopták a netbookomat, és viszonylag sürgősen pótolnom kellene, megfordult a fejemben, hogy talán jobban járnék egy tablettel, ezért ennek kapcsán szeretnék tippeket kérni. Bár a notit univerzálisabbnak tartom (főleg az oprendszer miatt), ha visszatekintek, gyakorlatilag 90%-ban tanulásra/olvasásra, netezésre, időnként fimezésre használtam, amelyekre viszont egy tablet is teljes mértékben képes lehet, és talán olcsóbban is kijövök. Viszont annyira nem vagyok képben a felhozatal és a különféle típusok minősége kapcsán, hogy dönteni tudjak. Ami az árat illeti, maximum 40.000ft körülre gondoltam, viszont nem tudom, hogy ez az árkategória mennyivel jobb a 20.000ft körüli kategóriánál, ha elsősorban a fent említett célokra használnám. Méretben én inkább 10" körülre gondoltam, de végül is talán a 7-es is elég lehet (nem volt még a kezemben). Ami még viszonylag fontos szempont, az a jó aksi idő.
Szóval az első kérdésem az, hogy a fenti célokra érdemes-e a 40-es kategóriában nézelődni, vagy az olcsóbbak is ugyanúgy megteszik? A második kérdés pedig konkrét típusokra irányul: miket érdemes nézni az említett árkategóriákban? Előre is köszönöm a segítséget! -
Tin
veterán
válasz
fpatrik17 #37120 üzenetére
1. még csak töltöm felfelé, majd a napokban kiderül mit bír
2. kijelző felbontásra ugyanaz, jövő héten tudom összenézni a kettőt
3. fényerő szintén, de a galaxy tab 7+hoz képest gyengébb, azon a max az jó erős@CHIPman: lehet. de egy másik usb kábellel töltöm (a töltője külön fejes), lehet az is, vagy bekapcsolt állapotban így tölti a készülék, vagy csak azért, mert első töltés. idővel kiderül.
-
fpatrik17
senior tag
1. Akksi mennyit bír? Majd ha tudod írd meg légyszi.
2. Kijelző van olyan, mint az iPad mini? Azt írtad láthatóan pixeles, én iPad mini-t nem láttam anna, mondjuk annyira nem is kerestem... De a lényeg, minőségileg hol van a minihez képest?
3. Kijelző fényereje egy minihez képest?Egyelőre ennyi
Köszi! -
CHIPman
nagyúr
"Akku: még töltőn van, érdekes, hogy aktív használat közben nem bírja tölteni, de legalább nem is merül."
Az fasza...USB-ről töltődik? A töltőfej hány voltos és hány amperes?
megjegyzés: az SGS a Samsung Galaxy S(i9000) rövidítése, a tied gondolom Tab volt.
A WiFi-erősségről még írhatnál picit. -
Tin
veterán
Acer Iconia A1-810 WiFi 16GB
Külső: Hátlap fehér, matt műanyag, egész jó fogású. Körben szürke alumínium hatású keret. Allított pozícióban szemben alul jobb oldalt mUSB, balra mellette a 3.5 jack. Jobb oldalt alul mHDMI, középen mikrofon, felette SD slot, felül VOL+- gomb. Felül jobb oldalt a POWER gomb. Szemből nézve hátul bal alsó sarokban 1 hangszóró, bal felsőben a kamera, vaku nincs. Elöl középen van a kamera. Fényérzékelő nincs. Kijelző 2 oldalán vékonyabb, alul szép nagy keret. Összerakás minősége egész jó, sehol sem mozog. Meglepő a vastagsága a Tab7+ után, de nem vészes. Súlyra 410g, megmértem. Könnyűnek tűnik, ezért fura a vastagság.
Kijelző: Nem rossz, kicsit pixeles, de engem nem zavar. Színek szépek, semmi extrát nem tapasztalok. Max fényerő közepes, lehetne több, bár nekem beltérre kell, arra jó. Betekintési szögei viszont jók.
Érintőkijelző: 10 pontot érzékel, az SGS-é finomabban érzékelt, de még nincs rajta rendesen a fólia, lehet azért.
Kamera: Este beltérben szar. Tud fullHD-t, talán napfényben jó valamire. Elsőt nem próbáltam.
Oprendszer: Android 4.2.2, szerintem az Acer semmit nem rakott rá pár progin kívül.
Akku: még töltőn van, érdekes, hogy aktív használat közben nem bírja tölteni, de legalább nem is merül.
Benchmark: Antutu 12719, azt hozza amit a Nexus 7.
Ár: 16GB WIFI 59.900,- 8GB WIFI (!!!) 54.900,- INNEN vettem pár darabjuk van raktáron, ma érkezett.
Előzőm egy SGS Tab7+ volt, ahhoz képest viszonyítottam.
Ipad Minihez képest (volt párszor a kezemben): nagyobb, súlyra sztem hasonló, de nyilván vastagabb, gagyibbnak tűnő. Ja, és nem jó rá az Ipad Mini fóliája: azt vettem én is, de mindkét oldalt és alul-felül fél-fél centivel kisebb.
Ha kérdés van, ide írjátok.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
fateless #37105 üzenetére
Jaja, ahogy korábban írtad is, nem lehet egzakt módon összehasonlítani a két dolgot. Két androidos tabletnél simán lehet egy táblázatban összenézni melyik a jobb hardveresen, de itt ugye nem.
Kinek melyik oprendszer, alkalmazásbolt választéka, plusz szolgáltatás jön be. Illetve külső, minőség, stb... Bár gyanítom ahol ennek nagy piaca van, amcsiknál, ott a képlet az, hogy bemegyünk a boltba, veszünk egy tetsző tabletet azt kész.
-
panpeter92
tag
Sziasztok,
Láttam nemrég volt téma, de én is kikérném a véleményeteket. USA-ban készülök tabletet vásárolni, az eddig kinézett darabok az Xperia S és az Asus TF300. Mindkettő 300 dollárba kerül. Ennyiért tudtok jobbat ajánlani?
-
ggeleven
őstag
válasz
Mr. Teddy #37098 üzenetére
Feldobtam én is a kérdést az ismerőséknek, de maradnának a tab-nál, mert hogy az milyen király, meg könnyen lehet több mindenre használni és még jó áron be is szerezhető.
Amúgy teljesen igazad van, hogy ne is induljon el az internet és a FB ingoványos világába ész nélkül! Tanulja meg használni, tudjon róluk, stb...de ez már más történet...Amúgy CineDOG1köszi a tippet!
-
válasz
dugesz77 #37103 üzenetére
Ez is tipikusan igényfüggő. Én pl semmi zenét nem hallgattam még tableten, filmet is csak egyetlen egyszer néztem (akkor épp iPad-en) egy hat órás út során. Nekem semmit nem számít a tablet hangja.
Akinek viszont a tiszta hangzás számít, lényegtelen lehet a 3G slot.
Almát körtével tipikus esete... -
soultrapp
senior tag
hello!
van egy két játék ami nem indul el a concorde tab speedemen.
azt írják,hogy másoljam az sdcard/android/obb mappába.viszont nekem csak android/data mappa van.
lehet,hogy az a baj? -
dugesz77
őstag
válasz
Dreadloord #37075 üzenetére
Az Ipad minis meg mondjuk elindít egy Korg ikaossilator (csak egy a sok közül ) igazi zenei appot és gonoszul kacag majd rajtad,hogy neked szinte biztos nem lesz ilyened soha.
Félre ne érts szeretem én is az androidos táblámat (ONDA Vi40).
De nem hiszem ,hogy az döntené el melyik a jobb hogy melyik tölti be gyorsabban a weboldal, vagy hány magos és mennyi ram van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Honda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged