- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vEgGg
csendes tag
Sziasztok!
Mivel a mai (tegnapi) napon ellopták a netbookomat, és viszonylag sürgősen pótolnom kellene, megfordult a fejemben, hogy talán jobban járnék egy tablettel, ezért ennek kapcsán szeretnék tippeket kérni. Bár a notit univerzálisabbnak tartom (főleg az oprendszer miatt), ha visszatekintek, gyakorlatilag 90%-ban tanulásra/olvasásra, netezésre, időnként fimezésre használtam, amelyekre viszont egy tablet is teljes mértékben képes lehet, és talán olcsóbban is kijövök. Viszont annyira nem vagyok képben a felhozatal és a különféle típusok minősége kapcsán, hogy dönteni tudjak. Ami az árat illeti, maximum 40.000ft körülre gondoltam, viszont nem tudom, hogy ez az árkategória mennyivel jobb a 20.000ft körüli kategóriánál, ha elsősorban a fent említett célokra használnám. Méretben én inkább 10" körülre gondoltam, de végül is talán a 7-es is elég lehet (nem volt még a kezemben). Ami még viszonylag fontos szempont, az a jó aksi idő.
Szóval az első kérdésem az, hogy a fenti célokra érdemes-e a 40-es kategóriában nézelődni, vagy az olcsóbbak is ugyanúgy megteszik? A második kérdés pedig konkrét típusokra irányul: miket érdemes nézni az említett árkategóriákban? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest