- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
littlemole #8097 üzenetére
Megéri, persze csodát ettől sem kell várni.
A hardver ugyanaz mint a Motorola RAZR -ben, ott elég jól teljesít bár abban egy kisebb felbontású kijelzőt kell meghajtania. -
littlemole
őstag
Nézelődöm a tabletek között. Eddig a wayteq xpad 100 at néztem de most megakadt a
szemem ezen.
Archos 8" 80 G9 - 8GB 75kKicsit kissebb de ezen android 3.2 van. 15ft al drágább mint a wayteq.
Szerintetek megéri azért a felárért az archos? Tapiztam a wayteq et. Kicsit talan nagynak tűnik.
ARM dual-core CORTEX A9 - 1GHz proci van benne. -
fPApi
őstag
A képernyője milyen a galaxy tab 7 plus-hoz képest? A pixel sűrűsége az jobb az 1280x800 miatt, csak kérdés a képernyő minősége. Arról azt írják: PLS LCD capacitive touchscreen, 16M colors. Valaki, aki ért hozzá?
-
Pistakiss
őstag
A kérdéseidre:
USB 2-es, mint a legtöbb tabletnél, de ez is csak adpterrel
multitouch: 5 ponton érzékel egyszerre, Galaxy 10 ponton, Motorola Defy "csak" 2 ponton
HDMI: mivel nincs külön kimenet, ezért csak adapter jöhet szóba
Kékfog van, GPS szuper, mire bejön a térkép, vagy életre kel, már maximumon van, tehát rögtön jó helyet mutat. Lakásban, nem ablaknál, kb 2 mp-en belül, 10 műholdat észlel és 9-et jelez fixnek, Galaxy kb kétszer hosszabb idő alatt 8/6-ot mutat fixnek és eléggé ingadozik
FM rádió nincs
Felbontás (videó felvételnél) 720 soros HD -
Hami33
aktív tag
A Vodafone Smart Tab 7 nevében hordozza a kijelző méretét, felbontása pedig 1280x800 pixeles. Emögött egy kétmagos, 1.2 GHz-es Qualcomm processzor dolgozok, és az elvárásoknak megfelelően van wifi és 3G kapcsolat is. A multimédiás lehetőségekről HDMI kimenet, 16 gigányi belős tárhely, valamint egy 5 és egy 2 megapixeles kamera gondoskodik, az energiaellátásról pedig egy 4000 mAh-es akkumulátor.
-
fPApi
őstag
válasz
Pistakiss #8078 üzenetére
Szia!
Próbálom összehasonlítani a galaxy tab 7 plus-al, és hiányzik néhány (nekem fontos) specko:
- USB-re írtad, hogy van, de 2-es?
- a képernyő multitouch?
- azt írja avodafone: HDMI: kábellel, ez mit jelent?
- bluetooth?
- GPS?
- GPU van külön?
- FM rádió?
- videó lejátszási képesség?
Ha tudnál a fentiekre válaszolni, az nagy segítség lenne a döntésben!
Köszi, előre is! -
Hami33
aktív tag
válasz
Szabónagymer #8077 üzenetére
Hűség nélkül 107 ! Net jegy el ( feltöltős kártya napi heti havi ) 77e!
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Csak egy kimenet van, ez támogatja az USB host-ot, amihez gondolom majd lehet kapni kiegészítő adaptereket. Kezelési útmutató csak a legszükségesebbeket tartalmazza, mivel a többi úgy is a szoftver függvénye. Arra van egy link a kezelésiben, ami PDF-ben 280 oldal, az android 3.1-fől szól. -
Szabónagymer
aktív tag
Ez szép!!! A 10" máris felcsigázta az érdeklődésemet! Csak egy dolog miatt rúgnám tökön de piszkosul a marketing igazgatót!!!! Az pediglen, ez a horrorisztikus árú net előfizetés! !G közel 8E ft-ért????
Ez baromi durva! Keveset drágán, mind ezt kötelező két évig...???!!!
Tipikus mobil netes szisztéma. Lehet hogy én vagyok a hülye, de ez nekem baromira nem kifizetődőnek hat.
Kíváncsi kennék azért a rendes nettó árra is, előfizetés nélkül. -
Szabónagymer
aktív tag
Az engem borzasztóan nem érdekel, hogy kifutott, az csak olcsóbbá teszi!
Ami nekem megakdaa a szemem az ez: Extrák:: Dual boot (Windows 7 / Android 1.6),
Ez azt jelenit, hogy van egíy indító menü, és eldönthetem, hogy win-t vagy droidot indítok el?
A másik kacifántos kérdésem, ha tudsz erről infót adni, hogy mennyire érhetőek el frissítések ezekhez a gépekhez? Pl. mint a telókhoz a costum ROM-ok? Az 1.6 az már nekem bőven rosszabb mint a gyerekjáték kategória, mert az X8-asomon jelenleg 2.3.7 fut.
A win 7 csábító, de sok alkalmazás miatt meg pont az android lenne jó... -
Hami33
aktív tag
Saját márkás tablet a Vodafone-nál
Koi Tamás, 2011. december 05. 12:21 Szólj hozzá!
A Vodafone Magyarország bejelentette, hogy árulja első, saját márkás tabletjét, a Vodafone Smart Tab 7-et, melyet idén szeptemberben Berlinben leplezett le a cégcsoport.
hirdetés
Elérhető árú, ugyanakkor kevés kompromisszummal járó tablettel bővült ma a Vodafone Magyarország árlistája: a cég itthon is piacra dobta a Vodafone Smart Tab 7 típusú androidos eszközt, melyet idén szeptemberben mutattak be először a nagyközönségnek a berlini IFA kiállításon. Az újdonságot a ZTE gyártja a Vodafone számára, külön érdekesség, hogy a szolgáltató kínálatában szerepelt a kínai cég saját márkás tabletje is, a jóval szerényebb képességű, ugyanakkor nem sokkal olcsóbb V9 is.
A Vodafone Smart Tab 7 voltaképpen a Samsung Galaxy Tab 7 Plus erős kihívójának tekinthető, legalábbis ami az eszköz műszaki paramétereit illeti. A tablet 7 hüvelykes LCD-kijelzőjének felbontása 1280x800 pixel, ami túl is teljesíti a konkurenciát, a mögöttes számítási kapacitás azonban megegyezik: a Vodafone saját tabletje szintúgy 1,2 GHz-es kétmagos processzorral van ellátva, mint a Galaxy Tab 7 Plus.képzés (x)
Kisvállalati Linux szerver képzés indul az IT Factory-ban!
A szolgáltató első saját márkás tabletje 16 gigabájtnyi háttértárat kínál az állományok számára, ezt 32 gigabájtig lehet bővíteni memóriakártyával. A tablet egy előlapi és egy hátlapi kamerát is kapott, előbbi 2, utóbbi 5 megapixeles képérzékelővel rendelkezik, és HD-videók is rögzíthetők vele. Az elkészült videók a tablet HDMI-kimenetén keresztül tévékészülékeken is lejátszhatók. A tablet rádiós egysége a WLAN-kapcsolaton túl 14,4 Mbps elméleti maximális sávszélességű HSUPA-modemmel is rendelkezik.
Az Android operációs rendszer 3.2-es verzióját futtató eszköz 6900 forintért elvihető a Vodafone-tól, ha az ügyfél két év hűséget vállal a Tablet Mobilnet 14 tarifacsomagra, melynek havi díja 7900 forint. A díjcsomagban foglalt adatmennyiség 4 gigabájt, melyet az operátor időszaki akciójában január végéig megdupláz. A Vodafone Smart Tabnek Berlinben bemutatták egy nagyobb változatát is, a 10 hüvelykes kijelzővel ellátott típus magyarországi érkezéséről azonban egyelőre nincs információ. -
keccsa
aktív tag
Megjött a Flyer-re a 3.2-es frissítés.
Szokni kell...
-
megalover
tag
Csak mivel feltetted a kérdést. Ajánlanám neked ezt (bár inkább mobil-tablet kombó):
Piros Dell Streak mini... -
kelzsoca
félisten
1080p, tehát full HD
Mini HDMI-HDMI kábellel lehet összekötni a tabletet a megjelenítővel.
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Hogy mennyire lassú? Nekem itthon csak "G"-s rooterem van, meg ahol netezek ott is, így arról, hogy "N"-nel hogy menne nem tudom. Itthon 10 Mb-es netem van és a Vodafone-s mobíl net, mindkettőnél megy 5-6 Mb/s el
A Vodafone-s android csak abban nyílvánúl meg, hogy a kezdő képernyő elött, kb 10-15 mp-ig kell a Vodafone logót nézni -
Donnos
tag
Sziasztok!Nem tudom jó topikba írok e de hátha...
Tudnátok valami jó Tabletet ajánlani 60-65 ezer körül,nem zavar ha használt vagy ennyiért ne is álmodozzak hogy jót kapok?
Amire használnám film,böngészés,olvasás stb,stb
És a hdmi-s kimenettel rendelkezők mennyire bírják ha a tv-vel össze van kötve?milyen felbontásra lehet számítani?Előre is köszönöm
-
Seprioth
csendes tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni hogy ez a http://xdigital.hu/home/detail/12-android-tablet-pc/flypage%7Cask/231-7q-google-android-22-tablet-pc-rezisztiv-keperny-via-8650-800mhz-wifi-3g.html?sef=hcfp tablet filmezésre , netezére jó?
Szóval a filmek akadás mentesen futnának rajta és nettezni is (UPC net van otthon a legnagyobb) wifin keresztül jól lehet?
Üdv:Laci
-
Luissimo
veterán
-
Hami33
aktív tag
Ha lesz akksiinfód írj!
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok.
tanácsotokat kérném:
van egy asus transformerem dokkolóval, utóbbit azért mert sokat emailezek és érintővel rűhellek billentyuzni. Sajnos billenytyűzet felirata angol, asszony nem tudja megszokni, iphonom nem tudom szinkronizálni (most vettem ismerkedem ios-sel), többször kéne win bármennyire rűhellem, de kéne főleg office miatt, gyerek rácuppant szereti használni, kocsban is leköti, meséket néz. Imádom android gyorsaságát, de sokszor ujraindul a böngésző magától (3.2). Főleg netezek rajta, forumozok, filmet nézek wifin. 3g nem érdekel.Ezek miatt arra gondoltam megválok tőle (2 hónapos, 125 e ft-ért
és vennék az árából helyette egy wines netbookot emailezésre stb-re és külőn egy tabletet. Nézegettem egyben a dell insiron mini duo-t, de mivel gyerek sokat log rajta inkább külön kéne kettő.
Pl egy min atom dual procis netbook (packard bell-t láttam mediamarktban 60 e ft-ért) és pl egy wayteq xtab10 (10 col azért kéne). Mit gondoltok javasoltok?Köszi
(ha vkit érdekel a transformer szóljon
-
kokokovacs
csendes tag
Sziasztok, valaki esetleg tud egy olyan romot wondermedia wm8650 vagy eken m009s tabletekre, amiken van magyar nyelv?
Előre is köszönöm!! -
Pistakiss
őstag
válasz
notforsale #8029 üzenetére
Nem gond, csak egy kis figyelem kell hozzá
-
tjb007
nagyúr
válasz
notforsale #8024 üzenetére
Kár, hogy nem erről van szó
-
Pistakiss
őstag
Tarifacsomagok jellemzői Tablet MobilNet 7 Tablet MobilNet 14 Tablet MobilNet 21
Csomagban foglalt adatforgalom 2 GB 4 GB 6 GB
Percdíjak bármely belföldi hálózatba 50 Ft 50 Ft 50 Ft
SMS küldése bármely belföldi hálózatba / nemzetközi irányba 30 Ft / 60 Ft 30 Ft / 60 Ft 30 Ft / 60 Ft
Havidíj 5 990 Ft 7 990 Ft 8 990 Ft
Maximális letöltési sebesség 7.2 Mbps 14.4 Mbps 21.1 Mbps
Mely készülékekkel elérhető?
ZTE V9 4 900 Ft 1 Ft 1 Ft
Samsung Galaxy Tab 7" 19 900 Ft 6 900 Ft 4 900 Ft
Samsung Galaxy Tab 10.1v 39 900 Ft 19 900 Ft 9 900 Ft
Samsung Galaxy Tab 10.1 39 900 Ft 29 900 Ft 19 900 Ft
Tarifacsomagok jellemzői Tablet MobilNet 7 Tablet MobilNet 14 Tablet MobilNet 21
Havidíjak 2 600 Ft 3 900 Ft 4 900 Ft
Túlforgalmazási díj 0 Ft 0 Ft 0 Ft
Maximális letöltési sebesség 7.2 Mbps 14.4 Mbps 21.1 Mbps
Mely készülékekkel elérhető?
Tablet kezdőrészlet + havi törlesztő 12 hónapig
Samsung Galaxy Tab 10.1 19 990 Ft + 12 x 11 250 Ft
A MobilNet 7, a MobilNet 14 és a MobilNet 21 részvételi feltételeit itt találod.
A Netjegy csomag tartalmaz
egy 1GB-os, 2 490 Ft értékű hetijegyet.
A Netjegyről további részleteket
itt olvashatsz.
Feltöltőkártyás Netjegy ajánlatunk előfizetés és hűségidő nélkül
Samsung Galaxy Tab 10.1 154 990 Ft
Samsung Galaxy Tab 10.1v 145 990 Ft
Samsung Galaxy Tab 7" 135 990 Ft
ZTE V9 66 940 Ft
Bocs, hogy ennyire szétesett, de direkt linet nem tudtam betenni -
Hami33
aktív tag
válasz
Pistakiss #8017 üzenetére
Én pont ilyet keresnék! Huawei mediapad , Samsung tab 7plus lesz még hasonló ! De ezek drágábbak lesznek! Lehet hogy net jegyel veszem 77 e megér szerinted! Úgyis csak wifin használnám az iphonom hotspotjára is rá tudok vele csatlakozni. Netjegyel olcsóbb mint a teljes ár! Nem kell hüséget sem kötnöm.
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Most nyúztam egy kicsit, nagyon meglepődtem, milyen jó képe van, persze ekkora kijelzőre ugyanakkora felbontásnál ez várható is, de akkor is nagyon szép, bőrszín pont jó, nincsenek utánhúzások, szépek a színátmenetek, nem lépcsőzetes. HD videókat YouTube-ról szépen adja, Wifije jó, mondjuk a leírás szerint nincs "N", GPS, hát ez is nagyon meglepett, kb 5-10 mp-en belűl talált jelet, szobán belűl. Akkuidőt még tesztelem, most a géphez kapcsolva használtam, amivel együtt töltődik is nem úgy mint a Samsungnál.
Tehát, szerintem, nagyon megéri az árát, akinek nem kell a 10", de kicsi a telefon kijelzője. -
tjb007
nagyúr
válasz
Oldman2 #8011 üzenetére
Hogy hol lehet kapni az egyértelmű (Vodaofne), hogy milyen áron/konstrukciókban arról ezeken az elérhetőségeken biztosan adnak felvilágosítást.
-
Pistakiss
őstag
A Vodafone miatt egy kicsit lassabban, mint várnám. Most elvégeztem két sebességtesztet:
Antutu: ZTE 4742
Samu 4920
Quadrant: ZTE 1631
Samu 2426
Töltöttem rá zenét is, a saját füles felejtős, a Samuéval már jobb volt, de a Galaxy-val nem ér fel. A kijelző fényereje, autó állásban egy kicsit világos, visszavéve már szép. A színe meleg tónusú.
Most töltőn van, majd reggel még nyúzom. Egyébként a fogása nagyon jó, fekvő helyzetben a két szélén bemélyedés van az egyébként jól tapadó hátlapban. Sajnos vakuja nincs, tehát csak nappal és jó világosban érdemes használni a fényképezőgépet. A fényképezőgép menüjében be lehet állítani a filmérzékenységet is, de ezt magasra nem érdemes felnyomni a zaj és a részletvesztés miatt -
Pistakiss
őstag
Szépen fut. Azon csodálkoztam, hogy még a háttérnek is az tette be, ami galaxy-n van és azonnal letöltötte rá az összes alkalmazásomat, meg még valami plusszokat is.
A hangzása nincs olyan jó, mint az enyémnek, de nem rossz, hangereje az viszont van. Pink Folyd zenével hasonlítottam, youtube-róla, persze lehet még ez sem jó összehasonlítás. Majd teszek rá rendes zenét, meg több fülessel is kipróbálom, most AKG K 404-el próbáltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest