- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Acer Iconia A1-810 WiFi 16GB
Külső: Hátlap fehér, matt műanyag, egész jó fogású. Körben szürke alumínium hatású keret. Allított pozícióban szemben alul jobb oldalt mUSB, balra mellette a 3.5 jack. Jobb oldalt alul mHDMI, középen mikrofon, felette SD slot, felül VOL+- gomb. Felül jobb oldalt a POWER gomb. Szemből nézve hátul bal alsó sarokban 1 hangszóró, bal felsőben a kamera, vaku nincs. Elöl középen van a kamera. Fényérzékelő nincs. Kijelző 2 oldalán vékonyabb, alul szép nagy keret. Összerakás minősége egész jó, sehol sem mozog. Meglepő a vastagsága a Tab7+ után, de nem vészes. Súlyra 410g, megmértem. Könnyűnek tűnik, ezért fura a vastagság.
Kijelző: Nem rossz, kicsit pixeles, de engem nem zavar. Színek szépek, semmi extrát nem tapasztalok. Max fényerő közepes, lehetne több, bár nekem beltérre kell, arra jó. Betekintési szögei viszont jók.
Érintőkijelző: 10 pontot érzékel, az SGS-é finomabban érzékelt, de még nincs rajta rendesen a fólia, lehet azért.
Kamera: Este beltérben szar. Tud fullHD-t, talán napfényben jó valamire. Elsőt nem próbáltam.
Oprendszer: Android 4.2.2, szerintem az Acer semmit nem rakott rá pár progin kívül.
Akku: még töltőn van, érdekes, hogy aktív használat közben nem bírja tölteni, de legalább nem is merül.
Benchmark: Antutu 12719, azt hozza amit a Nexus 7.
Ár: 16GB WIFI 59.900,- 8GB WIFI (!!!) 54.900,- INNEN vettem pár darabjuk van raktáron, ma érkezett.
Előzőm egy SGS Tab7+ volt, ahhoz képest viszonyítottam.
Ipad Minihez képest (volt párszor a kezemben): nagyobb, súlyra sztem hasonló, de nyilván vastagabb, gagyibbnak tűnő. Ja, és nem jó rá az Ipad Mini fóliája: azt vettem én is, de mindkét oldalt és alul-felül fél-fél centivel kisebb.
Ha kérdés van, ide írjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest