- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Azoktól kérnék instrukciókat akiknek a táblagépébe van 3G (sim kártya foglalat)
A kérdés mit kell bekapcsolni,hogy a SIM-en lévő mobilnettel tudjak netezni a táblán.
Nekem Pipo Max M8 Pro 3G van és eddig nem jött összeÉn ezt csináltam:
1. A táblagépen van olyan ,hogy 3g modem on /off , ezt ON-ra tettem. Meg van olyan hogy adatkapcsolat engedélyezése azt is bekapcsoltam.
2. Beraktam a sim kártyát elvileg megfelelően (telenoros kártya klikk mobil netcsomaggal)
3. A mobil hálozatoknál meg is jelent két sor ,de mindkettő ugyanaz 21630-as jelzéssel. Bármelyikre mentem kiirja nincs elérhető hálozat.Valamit rosszul csináltam vagy egyszerűen csak dísznek van eszekszerint 3G benne mert nem is működik?
-
silver87
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy adott egy (wondermedia) wm8850-mid tablet 4.02 ICS amiben van sim kártya foglalat. A barátnőm odaadta a mobilinternetét amit laptopon használt huawei stickel és sima net&roll s (t-moblie) nettel. mivel otg kábelem nincs de van sim kártya foglalat igy kivettem a stickből a sim-et és betettem a tabletbe, de nem látja a mobilhálózatot. próbáltam a t-mobile által megadott apn beállításokat kikapcsolt wifi mellett de el sem menti a beállítást :S
Valami ötlet, hogy ne keljen külön usbre kötnöm a sticket és még azzal vacakolni? Nem hiába van benne 3g foglalat.
Előre is köszönöm.
Zsolt -
oncsi
őstag
Sok helyen neten rendelsz, de csak személyesen tudod átvenni pl. Csomag pontokon. Azért azt is meg kellene különböztetni, hogy mi számit személyes átvètelnek. Egy ilyen csomag központban nincs lehetöséged a dobozolt árú kibontásának, kipróbálásának. Ugyan úgy otthon bontod ki, csak elvégezted a futár, postás munkaját. Ekkor mi a helyzet?
-
Gaben01
őstag
Mindenkinek köszönöm a segítséget,szerencsére nem volt semmilyen probléma.A Pólus aqua-ban vettem,oda vittem vissza és nagyon korrektek voltak.Nem szívóztak egyáltalán,és már itthon is van az x-tab 700dc,amivel már elégedett vagyok és a lányom is.Ezüst a hátulja,kapott mellé egy rózsaszín tokot és így megvan a boldogsága.Még egyszer köszönöm a segítséget, főleg tjb007-nek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
kelzsoca #39791 üzenetére
Sokkal inkább az a trükközés, amiről itt szó van, hogy NET-en megrendeli és személyesen átveszi. Az elállási jogot azért találták ki, mert NET-en keresztül nem tudod megnézni a terméket. Na, ez személyes átvételnél nem igaz, szóval hülyén lett megcsinálva a jogszabály.
-
Bozek
nagyúr
válasz
tjb007 #39789 üzenetére
Jogos, közben megtaláltam a fogyasztóvédelem honlapján is: [link]
"Kérdés:
A webáruházban interneten rendelt monitor nem postán érkezik, hanem a vásárló személyesen megy el érte az üzletbe. Valóban nem élhet 8 napon belül az elállási jogával?Válasz:
De, élhet. Az elállási jog a rendelkezések szerint azért illeti meg a vásárlót, mivel a megrendelés előtt személyesen nem tud meggyőződni a vásárolni kívánt termék műszaki paramétereiről, tulajdonságairól, a döntéshozatalhoz szükséges jogai korlátozottak. Így az elállási jog gyakorlása független az átvétel módjától. A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat."Mondjuk ez vicc kategória, mert az, aki interneten rendel egy terméket és utána személyesen veszi át, az miben másabb annál, aki bemegy az utcáról a boltba. Szerintem semmiben.
Egyébként például a Speedshop beírta az ÁSZF-be, hogy levédje magát:
"Nem minősül a fenti Kormányrendelet szerinti távollévők között kötött szerződésnek az az ügylet, amely során az ügyfél jelen webáruházban kosárba teszi a kívánt terméket, az internetes vásárlás során azonban a személyes átvételt választja, tekintettel arra, hogy a szerződés megkötése személyesen történik.""Amennyiben Ön a személyes átvételt választja, a Speedshop egy automatikus válasz üzenetet küld a megrendelés elküldését követően. Ez az e-mail üzenet kizárólag azt a célt szolgálja, hogy ügyfelet arról tájékoztassa, hogy az általa megrendelni kívánt termék megrendelése Speedshop részére történő megküldését követő munkanap zárásáig (munkaszüneti vagy ünnepnapon leadott rendelés esetén a következő munkanap zárásáig) készleten van-e, és a Speedshop ügyfél részére előjegyzésbe vette-e azt. Amennyiben ügyfél vagy meghatalmazottja ellátogat a fenti 24 órán belül a Speedshop üzletébe, személyesen megvásárolhatja a részére előjegyzésbe vettként visszaigazolt terméket, ekkor közte és a Speedshop között a megrendelt termék tárgyában szerződés jön létre. A megrendelt termék vételárát kizárólag a személyes átvétel során ügyfél megrendelésének Speedshop által történő elfogadását követően tudja kiegyenlíteni. Amennyiben ügyfél vagy meghatalmazottja a fenti 24 órán belül nem látogat el a Speedshop üzletébe, és / vagy a terméket nem vásárolja meg, a fenti 24 óra leteltét követően előjegyzését a megrendelt termékre törlik, és közte és a Speedshop között nem jön létre szerződés. Amennyiben újra előjegyzésbe kívánja vetetni a fenti terméket, újabb megrendelést kell küldenie a Speedshop részére a www.speedshop.hu internetes oldalon keresztül."
-
Bozek
nagyúr
-
Gaben01
őstag
Egy nem teljesen témába vágó kérdés:ha a tabletet aqua-ból úgy vettem,hogy először megrendeltem a webshopjukból és személyesen vettem át a pólusban,akkor az netes vásárlásnak minősül és élhetek a 7 napos elállási jogommal vagy nem,mert személyesen vettem át és nem kiszállítással vettem? Most beszéltem velük és már hápogtak,hogy cserélni akarom a concorde-ot (már ki van töltve a garanciajegy,nem veszik vissza olyan áron amin vettem
).
-
Gaben01
őstag
válasz
tjb007 #39648 üzenetére
Tegnap vettünk egy Concorde Tab One 16GB fehér tabletet aqua-ban 22,3K-ért,a lányom nagyon örül neki de engem nagyon nem győzött meg,lassú az egész hardver,az érintőkijelző se egy nagy kaland.Inkább ráfizetek valamennyit,de legyen normális tablet.Arról már sikerült meggyőznöm,hogy hagyjuk már ezt a nyamvadt fehér színt, így szóba jöhet a Concorde Rokee is (akár szürke akár barna színben) 26,9K-ért vagy esetleg a Wayteq X-tab 700dc.A dci már 31,8K feketében,a fehér meg már 34,8K.Mivel leginkább youtube, mesék avi-ban, illetve angry birds/talking tom/fruit ninja kaliberű játékokra lesz használva szerinted melyikre lenne érdemes ráfizetni?
Én úgy gondolom elég a rokee vagy a sima 700dc is,de laikus vagyok. -
oncsi
őstag
válasz
this is life #39771 üzenetére
"Szerintem minden droid tudd docceni neha neha, ez a java wm alatt futtatott oprendszer vele jaroja,velwmenyem szerint 100%-osan gordulekeny droid eszkozt nem is fogsz talalni"
SG Note 10.1 a maga 4 magjával és 2GB RAM al is néha picit meg-meg döccen, Persze így is látványos, de simán lehetne jobb is.
-
dReFiX
senior tag
Hello, a segítségetekre lenne szükségem. Egy barátom tabletet keres magának de elég laikusak vagyunk a témában, Kínából szeretné rendelni egy olyan 35-40Kból kellene kihozni 10" körül. Köszi a segítséget !
-
-
válasz
szlovibuki #39760 üzenetére
Szerintem minden droid tudd docceni neha neha, ez a java wm alatt futtatott oprendszer vele jaroja,velwmenyem szerint 100%-osan gordulekeny droid eszkozt nem is fogsz talalni, amugy a gordelekenysegen sokat segit egy custom launcher, alkalmazaskezeloben a felesleges programok tiltasa, es autobootbol kivenni ami nem kell indulaskor,hw gyorsitotta 2d felulet. A sajat tabomon ezt megtettem es furge joszag lett pedig csak 2 mag 1ghz-n. Szerintem probalj ki tobb eszkozt is pl a hulye azert nem vagyok boltban es aztan donts, ha meg a 4 mag a lenyeg , akkor jo aron jo hardverrel csak a wayteq van 10 collal, illetve az acer a1-810 , de ez hw teren 30%-al gyengebb mint a way...az alwinneres,freescale, atm soc felejtos,...
-
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa #37144 üzenetére
A heten max jovo hetne rendelek telefont tudnatok segiteni kivalasztani tabletre vedofoliat ? ( egyutal azt is rendelnek )
Elozmeny:
Az gond lehet ha 2 milimeterel kisebb a vedofolia
mert a vedofolia 113mm
es az en tabletem pedig
[link] 115mmha tudom ilyen dragak az univerzalis vedofoliak es nagyon keves a valasztek a legtobb ipad-re es galaxy tabokra van akkor rendeltem volna ezt is kinabol ...
majd ha rendelek ujbol kinabol par darab vedofoliat is fogok az mar biztos tudnatok parat ajanlani ? (innen rendelek nyar folyaman telefont es egyutal akkor rendelnek a tabletre vedofoliat is mert gonddolom fel evente jo cserelni ? http://www.tmallbox.com / http://www.minideal.net )
-
kaszas19
senior tag
válasz
Keresztapper #39756 üzenetére
És van benne magyar nyelv?
-
-
reflxx
aktív tag
Hello! Milyen 10"-os tabletet ajánlanátok max 35ért? Lényeg hogy netezni lehessen wifi-n keresztül
-
Keresztapper
senior tag
válasz
szlovibuki #39760 üzenetére
Egyik androidos eszköz sem az.
-
szlovibuki
tag
válasz
this is life #39754 üzenetére
A wayteq-re irtam, hogy akadozik, a tesztben is irtak, hogy jott update, de azt is, hogy azzal sem 100℅os. Megnezem meg amit ajanlottal. Koszi a segitseget!
-
KisApám
addikt
válasz
Keresztapper #39757 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
Keresztapper
senior tag
válasz
KisApám #39736 üzenetére
(#39736) KisApám
Egy próbát megérhet a frissítés.
(#39738) KisApám
Először is szögezzük le, hogy nekem nincs Xoom-om, csak a Cyanogenmod-ot ajánlottam, mert évek óta minden eszközömön használtam és szerintem az egyik legjobb megoldás a gyári szoftverek helyett.
A felrakása nem bonyolult, de oda kell figyelni.
Itt nézelődj leírás után, vagy a CM Wiki oldalán.
Légy figyelmes, mert téglásítani is lehet minden ilyen művelettel, ha figyelmetlen vagy!
-
válasz
szlovibuki #39753 üzenetére
Acer iconia a210 lenne meg tippnek.
-
válasz
szlovibuki #39753 üzenetére
Asus memopad smart , tegra 3 kozepes uzemido...amugy melyikre irtad hogy akadozik ? Ha a wayteq akkor arra mar jott sw update ami gordulekenyebbe tette, ha az atomos gepekre akkor passz, bar minden akados gepen lehet segiteni tobbe kevesbe...
-
szlovibuki
tag
válasz
this is life #39751 üzenetére
Köszi a gyors reagálást! Elolvastam róla a mobilarenas tesztet és nem győzött meg. (ilyen kategóriában, ilyen hardverrel, ennyi pénzért ne akadazzon már, akár csak minimálisan is egy gép.) Tudnál valami mást ajánlani?
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Samsung ativ tab es windows 8 rt-vel kapcsolatban kernek segitseget privatban! Elore is koszonom! -
válasz
BeriHampeR #39739 üzenetére
Egyet azert megtehetsz a routerrel, a lokalizacional atallitod usara es akkor nagyobb erovel sugaroz .
Szlovibuki
Ha nem surgos a vetel akkor asus 10"fhd, samu galaxy tab 3 10" , csak meg kellene varni mig zuhan az aruk. Ha eleg a B brand tab is akkor wayteq 100qcr
-
szlovibuki
tag
Egy barátomnak kellene tablet az alábbiakra:
-legfőképp játékra (fontos lenne a nagy kijelző, erős GPU)
-filmnézésre (HD kijelző, ne TFT paneles)
-ebook olvasásra
-internetezésreLeginkább játszana rajta, ezért valami olyan kellene, amin a nagyobb HW igényű játékok is futnak. Összeghatár maximum 100.000 Ft
Előre is köszönöm a segítséget.
-
xtevo
őstag
Azért megmarad egy lehetőségnek a Samu, csak ugye dual core 1GHz azért nem annyira durva. A Nexus viszont mindenképpen jó ötlet, néztem én is! Egyetlen hátránya, hogy ugye nem bővíthető...
Ezt nem is értem ép ésszel, hogy csinálhatnak ilyet...
Amiket most néztem (még):
Acer 7,9" - Iconia Tab A1-810 - 16GB
ASUS 7" LED IPS NEXUS7-1B012A 16GBALCOR 9,7" ZEST Q933R - 16GB - Quad Core
Wayteq 10" xTAB-100qcrupd.
Van benne valami, hogy már nem annyira fontos, amúgy ez a 16GB-os verzió szimpatikus, anno fogtam ilyet a kezemben és brutál gyors volt. -
kelzsoca
félisten
válasz
BeriHampeR #39739 üzenetére
Az alumínium készülékház miatt gyengébb lehet a jel, de természetesen router probléma is lehet, amennyiben lecserélésre kerülne a sor, érdemes N-es routert nézni.
Routerrel kapcsolatosan, itt tudnak segíteni. -
-
xtevo
őstag
Sziasztok Szakik!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, egyik ismerősömnek most szállt el a Modecom FreeTAB 8014 tablet pc-je, és ehelyett szeretne árban +10k-val bezárólag (max 15k) egy új, megbízhatóbb tablet-et. (Magyarországról rendelné, és 53+10/15k= max 65k körül) Elvárások lehetőleg 4.1 android, 1 vagy 2GB ram, szép kijelző, jó akkuidő, kijelzőben bizonytalanok 7" / 9,7" bármi lehet.
Mit ajánlanátok?
Ők eredetileg ezt nézték:
Samsung 7" Galaxy TAB 2 (Espresso) 8GB Titanium Silver tablet (GT-P3110TSAXEH) (Wi-Fi)
De erről inkább lebeszéltem őket, mondván régi cucc...Előre is köszönöm a segítséget.
-
BeriHampeR
aktív tag
Helló
WayteQ xTAB-70qci tabletet vásároltam, felmerült egy probléma.Wifi erősségével, TP Link TP_WR340G a típusa.
~10 Méterig ad jelet, de legalább 15 méterre kellene sugároznia.. A tabletben gyenge a wifi vevő, vagy a routert érdemes cserélni? Ha a routert akkor milyenre?
Egyéb megoldások is érdekelnének.
Köszönöm.
-
KisApám
addikt
válasz
Keresztapper #39714 üzenetére
Egy FONTOS kérdés:
HOGY kell ezt felrakni???
NAGYON köszönöm előre is a SEGÍTSÉGET!!!
(még sosem csináltam ilyet, és kellene egy jó segítség az első alkalomhoz!!!)
-
KisApám
addikt
válasz
No nekem ez kellene.
Mostanság a Motorola XOOM Wifi gépezetem ha telepítek valamit, vagy a telepített anyag frissítődik, hajlamos kb. 10-20 alkalommal újra és újra és újra és ...... újraindulni!
No e miatt azt hiszem meg kellene próbálni az általad ajánlott cuccost felrakni a gépezetre...
Amúgy mit jelent a linkelt anyagban a TYPE alatt az, hogy "nightly"?
-
gera021
aktív tag
Sziasztok,
Asus tf700t tabletet akarok venni a napokban, kerdesem az lenne h megeri az arat? Esetleg van mar vkinek? Tapasztalat, en mindenesnek vennem, netezes, filmezes, torrent, fenykepezes, stb. -
tjb007
nagyúr
-
kaszas19
senior tag
válasz
És ha ezt a wifis verziót felteszem azt tudom hogy 3g nem lesz de nem is kel nekem wifin netezek csak, de microsd meg marad?
-
pazirezz
tag
Valaki tesztelt már ilyen hyundai-hold-x700-et?
Keresőben nézelődtem .. kimerítő értékelést nem találtam .. 100 dollár alatt egész jónak tűnik, főleg, hogy fém a "ház" .. illetve, annyira nem is elavult
Köszi -
fujifilm1
senior tag
válasz
this is life #39703 üzenetére
Szia,
Nagyon köszönöm a linket! (veszem a centit és a leírásokat hogy ez nekem jo lesz e?
Azt meg köszi, hogy irtad hogy ez a 4 magos nem gyorsabb mint a 2 magos rk3066. A kétmagos tabletekben van 1.6 GHz es is ami alsó hangon lehet hogy elég...
Szóval ez a hozzászólás értékes volt nekem. Köszi.
R -
z0d1AK
nagyúr
,,ha jön a kolléga, és érdekli, akkor meg lehet neki mondani, hogy még nem kapható, és kész! Nem ismertem magamra, ezért kérdeztem!"
Na pont ez a baj, hogy a "felbuzdítás" úgymond az ilyen linkekkel, holott ezt a tabletet ilyen formában sosem találod meg (hiszen mint írtam is, itt nem egy konkrét modell van, hanem egy konfigurálható verzió). Tehát aki venni akar 1000, vagy több tabletet, az megkeresi őket, kiválasztja a házat, a RAM típusát, a háttértár méretét, etc, majd a saját nevével piacra dobja. Ez a link tehát maximum a brand márkáknak lenne érdekes, de nem hiszem, hogy ők ide járnak vásárlási tanácsokért, hogy mit hozzanak be.Tehát a linkeddel maximum néhány értelmetlen kérdést szülsz majd azoktól, akik feltételezik, hogy ez bizony megvehető a linkelt formában.
-
Pítőr
aktív tag
válasz
z0d1AK #39721 üzenetére
Így már valamivel korrektebb a hozzászólásod, mert én nem ajánlgatom, hanem felhívom a figyelmet, hogy elég jók a paraméterek, nem tudja senki megvenni, hiszen nem egy webshopot linkeltem, hanem egy honlapot, majd, ha jön a kolléga, és érdekli, akkor meg lehet neki mondani, hogy még nem kapható, és kész! Nem ismertem magamra, ezért kérdeztem!
-
Pítőr
aktív tag
válasz
z0d1AK #39718 üzenetére
"Ajánlom figyelmetekbe az alábbi tabletet, elég jó paraméterekkel rendelkezik!" ->"És nem megbántásból, de ésszel kéne ajánlgatni bármit is Kínából, főleg ilyen esetben, hiszen te is úgymond kiemelted ezt most, mert hogy jónak tűnik. Holott konkrétumokról, árról, minőségről szó sincs, és mint írtam, ez nem egy darabos tételben érhető el..." -> Ezt biztos nekem címezted, vagy félrement?
-
z0d1AK
nagyúr
Ezzel csak az a baj, hogy a legtöbb kínai tablet csak a leírásban néz ki jónak, mert ott azt lehet hazudni, amit nem szégyellnek.
Példaként el ne hidd, hogy egy 7"-os tabletbe ezek beletettek egy 7000 mAh-es akkumulátort, mikor a legtöbb 7-8"-os sem kap Kínában 4000 mAh-nél nagyobb telepet, sőt a jóval nagyobb, márkás Galaxy Tab 3 10.1-ben is csak 6800 mAh-es telep van.Az meg csak a slusszpoén, hogy ez amit linkeltél, az nem egy kész, megvásárolható termék, hanem egy OEM alap kiépítés. Ezt lehetne kínálni Prohardver, Mobilaréna, vagy akár Logout márkanévvel is, ha megvennél legalább 1000 darabot. És akkor az árnak megfelelően választhatsz, hogy milyen RAM-ot kérsz bele, mennyi és milyen háttértárat, kell-e Bluetooth és így tovább.
És nem megbántásból, de ésszel kéne ajánlgatni bármit is Kínából, főleg ilyen esetben, hiszen te is úgymond kiemelted ezt most, mert hogy jónak tűnik. Holott konkrétumokról, árról, minőségről szó sincs, és mint írtam, ez nem egy darabos tételben érhető el...
-
Pítőr
aktív tag
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi tabletet, elég jó paraméterekkel rendelkezik!
-
Gerasz
aktív tag
Sziasztok!
Könyv, magazin olvasásra keresek kínai tabletet. Van egy ebook olvasóm, de az a képeket tartalmazó pdf-re alkalmatlan. Csak olcsó okostelefonok kijelzőjét ismerem, van olyan, ami erős napfény mellett is használható? 5-6 órás akkuidővel érném be. Talán 10"-oson kényelmesebb olvasni, de 7"-es ajánlatot is szívesen látok.Köszönöm szépen!
-
Kelvin
őstag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni mert tabletek terén nem vagyok jól informált.
Édesanyámnak szeretnék venni 400 euróig egy tabletet, internetezés, email , esetleg Word, Excel vagy PowerPoint használat, jól látható kijelző 10 körüli, usb csatlakozó.
Köszönöm!
-
kaszas19
senior tag
válasz
Keresztapper #39712 üzenetére
Motorolàra is van? Esetleg valaki kipròbàlta?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
this is life #39695 üzenetére
Kicsit kevered a szezont a fazonnal, a MyAudio helyett írhattam volna bármi más gyártót is, aki iszonyat áron kínálja a 10" körüli egymagos tabját.
-
-
törölt tag
Simogattam olyat, asztal volt, és 60 colos méretű, de volt belőle vagy 12 darab: 6 képernyő hosszú, 2 képernyő széles pult. Keret nélkül, egyetlen irdatlan felbontással. Kiállításon, Microsoft cucc volt és valami Xeon cluster hajtotta. De tapizhattad, térképet forgattunk a kezünkkel fölé hajolva, megadurva
-
-
sagesz93
addikt
válasz
Hungarikum87 #39661 üzenetére
Végül maradtam a pipo s1 prónál bevált banggoodnál. 41 ezer körül alakult a végösszeg ezért a csodáért. Na kiváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Posta, csomagküldés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged