- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
csemberlen #51033 üzenetére
Ez eddig nem is volt képben, de nagyon jónak tűnik!
Nézem is a topicját! -
ggeleven
őstag
Úgy jártam én is, mint sokan mások itt előttem.
Minél többet olvasok, annál jobban nem tudom, hogy mit is vegyek...Szempontok:
- 8"
- 30-35ezer Ft
- lehet itthonról vagy kintről is új, de akár használt is
- 2 GB RAM-nak és HDMI-nek nagyon tudnék örülni, bár nem biztos, hogy valós elvárás ebben az árban
- felhasználási terület: hírek olvasása, sorozatok és filmek nézése utazás közben, némi kisebb hardverigényű unaloműző játékGPS, mobilnet, kamera és a belső memória mérete nem döntési szempont, de ha van benne használható, akkor hurrá!
Direkt nem írom le, hogy mikkel szemeztem eddig, mert kíváncsi vagyok, hogy ezen paraméterek alapján Ti mit tudnátok ajánlani.Előre is köszi!
-
ggeleven
őstag
Akcióvadász megint jelentkezik!
Ainol Novo 7 Crystal II Quad Core 7" mindössze 88,5$ ingyenes házhoz szállítással!
A gyártó oldala:
Ainol NovoAz ajánlat holnap estig él!
Forrás -
ggeleven
őstag
Lehet, hogy valakinek érdekes, úgyhogy megosztom veletek!
Barnes & Noble akciózik!
NOOK HD 129$ (8GB) vagy 149$ (16GB)
NOOK HD+ 149$ (16GB) vagy 179$ (32GB)Sztem nem rossz ajánlatok!
-
ggeleven
őstag
válasz
Mr. Teddy #37098 üzenetére
Feldobtam én is a kérdést az ismerőséknek, de maradnának a tab-nál, mert hogy az milyen király, meg könnyen lehet több mindenre használni és még jó áron be is szerezhető.
Amúgy teljesen igazad van, hogy ne is induljon el az internet és a FB ingoványos világába ész nélkül! Tanulja meg használni, tudjon róluk, stb...de ez már más történet...Amúgy CineDOG1köszi a tippet!
-
ggeleven
őstag
Ha jól emlékszem most 10 éves a kiscsaj és a szülei még számítógép elé sem nagyon engedik, szóval kb a "digitális életbe" való bevezetése is lenne a feladata a gépnek.
Csak emiatt gondoltam, hogy lehet, hogy ő még nem nagyon kevesellne kb semmilyen gépet...
Sztem a Concorde tab one-nak is örülne, mint majom a farkának!
De ha lehet, akkor már inkább valami normálisabb gépet vetetnék velük, mert azért szeretem őket!Van olyan SD kártyájuk, amit nem használnak, szóval azt ki is pipálhatjuk!
-
ggeleven
őstag
Egy ismerősömnek segítek gépet venni, ezek lennének a szempontok:
Jó ötlet ez az összefoglaló, amit aclandiae kollégától loptam, köszi érte!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1-2 héten belül.
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
20-25000 Ft
(3) Felhasználási kör?
Tizenéves gyerkőcnek olvasni, oktatójátékokat játszani és filmezni
(4) Játékra használnád-e?
Komoly hardverigényű játékot nem hiszem, hogy használna.
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Elfogadható teljesítmény ezért az árért. A felhasználójának nem lesz összehasonlítási alapja, szóval nem kell erőgép. (Pláne, hogy ebben a szegmensben nincs is)
(6) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
7"-nál nagyobb úgy sem fér bele a keretbe
(7) Egyéb kívánság?
Legyen itthon is beszerezhető és lehetőleg legyen normális szervizháttér. Ja és ha lehet legyen fehér színben is elérhető...(Inkább megveszik a szar tab-ot, ha az fehér, mint egy jobb teljesítményű/nagyobb tudású feketét...
(8) Eddig kinézett gyártó/típus?
Nincs
(9) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Inkább új, mert ajándékba lesz neki.Mit tudnátok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest