- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
tjb007 #44096 üzenetére
Találtam a 701-esből akciósat 160-ért, 700-asból 136-ért van.
Kérdés hogy (nekem) az a plusz 24eFt megéri-e ezeket:Előny:
- +1 GB ram
- 300 Mhz-el magasabb órajel, magonként.
- nagyobb felbontású kijelzőHátrány:
- 32GB-al kevesebb belső tárhely
- kisebb kamera felbontás (bár ez annyira nem lényeges)
- Nincs LED világítás a hátulján -
Joachim
tag
Szerintetek, ha rendeltem egy tabletet, amit ki is fizettem és már úton van erre felé, de közben meggondoltam magam, akkor ha nem veszem át visszaküldik a feladónak és a pénzemet is visszakaphatom?
#44098 Robin hoody: Mellesleg nekem és sok mindenki másnak sem volt gondja a kínai márkákkal sem.
A Concorde és a Waytech azok az európai megfelelői a CUBE, Ainol tableteknek. Az utóbbi volt nekem is, de egy Padfone2 lett helyette és túladtam rajta, de semmi gondom nem volt vele.
Amit most rendeltem az egy PIPO M8HD, amiről nagyon jókat írnak és kínában a PIPO vezető márkának számít a 10 éves múltjával. -
tjb007
nagyúr
válasz
Mr-Pamacs #44092 üzenetére
Nézd meg légy szíves mit írtam az előbb neked.
A linkelt TF700T meg brutálisan túl van árazva, és az erőstől is nagyon messze van már ez a 1,5 éves modell.
(#44094) Zaji
Elképzelések ?
(#44095) Robin hoody
7": ASUS MeMO Pad HD 7, első generációs refurbished Nexus 7 (32GB)
10": WayteQ xTAB-100qcr, Alcor Zest Q933R, Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1 -
Robin hoody
újonc
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy milyen tabot vegyek?
-max keret 60000Ft
-7 vagy 10 colosat szeretnék 2 közötti nem érdekel
-androidos legyen
-és valmi normális proci
ezek lennének a szempontok aggyábol! tudnátok ajánlani?
előre is kössz! -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
Mr-Pamacs #44085 üzenetére
Ezt néztem ki:
Asus TF700TValamint egy ilyen dokkkolót/billt:
GhooIgaz ez így már összesen kb 145eFt, de nagyobb belső tárhely+magyar kiosztású bill, és ha jól olvastam utána akkor ez az egyik legerősebb tablet, az árához képest
Kérdés hogy bele fog-e férni a dokkolóba a tablet?
-
tjb007
nagyúr
válasz
hege21 #44084 üzenetére
Prestigio MultiPad 7.0 HD/HD+
(#44085) Mr-Pamacs
ASUS Transformer Pad TF701T
(#44086) Dyrtyho
Ha szükséged van a GPS-re, akkor Acer, ha nincs, akkor pedig Alcatel.
(#44087) daneel92
Azon kívül, hogy ugyanúgy túl van árazva, mint a hármas széria többi tagja, és a 80e forintos árával a már felér egy viccnek is, túl sok mindent nem.
2300 forinttal többért lehet már kapni LG G Pad 8.3-at is, ami köröket ver a Tab 3 8.0-ra.(#44088) Nutshell
Helyetted ezt nem tudja senki sem eldönteni.
Ha elég a 7 hüvelykes, de nagyobb felbontású kijelző, és szükséged van a GPS-re is, akkor ASUS MeMO Pad HD 7. Ha megfelel a nagyobb, de alacsonyabb felbontású kijelző, és inkább az erősebb processzort választod GPS nélkül, akkor WayteQ xTAB-79qci. -
Nutshell
csendes tag
Még egy utolsó kérdés, mert lehet holnap meg is veszem a gépet. Asus memopad 7hd 46000 vagy wayteq xtab79qci 40000-ért? (mindkettő új) Köszi!
-
daneel92
tag
sziasztok! samsung galaxy tab 3 8.0ról mit tudtok mondani? létezik nála jobb hasonló árfekvésben? (mind anyaghasználatban, mind tudásban) meg hogy néztem alleeban 65ért is ilyen gsm shopos standnál, mik lehetnek a veszélyei, ha onnan veszem?
-
Mr-Pamacs
senior tag
Sziasztok
Tablet vásárlásán gondolkozom.
Amire használnám: netezés, munka (TeamViewerrrel aszteli gép távvezérlése, gépelési munka).
Minimum 10 colos kijelző kellene, és erősebb hardver (ne kelljen 2 év múlva lecserélni mert már gyenge).
Mindenképpen Androidos kellene, és olyan 100, max 130 körül szánok rá.
Belső tárhelyből 16GB sztem elég lesz, de (ha lehet) bővíthető legyen.
Ami még fontos lenne hogy valahogy lehetőség legyen külső billentyűzettel ill egérrel összekapcsolni a munka miatt.
GPS mindenképpen legyen.
Külföldi rendelés szóba jöhet ha megbízható a gyártó és nem lesz garanciális probléma vele. -
hege21
aktív tag
8 éves gyerkőcöknek mit ajánlanátok,mert a telómat nyúzzák állandóan
Külföldi rendelés is szóba jöhet.
Köszi -
Krystal_s
addikt
Köszönöm, újra kell néznem a listát, mert pont az említett oldalon nézelődtem, ahol az általad említett Acernél sem írja, hogy van HDMI, ezért lehet, hogy valamelyik Lenovonak, Asusnak is van.(bár eddig nem találtam olyat 10" alatt)
Az Acert nem tartom egy nagy márkának Notebookoknál, Tabletnél jobbnak számít, mint az MSI ?tjb007: Külsőre is tetszik, csak nem tudom milyen lehet benne a Wifi.
Annyit szeretnék kérdezni, hogy a fémes hátlap, vagy a műanyag jobb a Wifi szempontjából ? Sok helyen azt mondják, hogy a fém lefogja és rosszabb lesz a jel.
Köszönöm a segítséget. -
kelzsoca
félisten
válasz
Daveboy1991 #44077 üzenetére
Az utóbbi kettő tablet közül melyik lenne jobb vétel?
-WayteQ xTAB-700qci
-ConCorde Tab SPEEDMire szeretnéd használni?
Mert ha főként játékra, akkor a ConCorde gépe jobb választás a MALI-400 miatt.
-
mondo
csendes tag
Sziasztok.
Tervezek venni egy Overmax OV-BaseCore9 tablet-et.
Tudom,hogy nem a csúcsok csúcsa, de minél olcsóbban szeretném szüleimet meglepni egy minél nagyobb tablet-tel.Sajnos nem találtam róla infót sehol sem, de specifikáció alapján hétköznapi célokra (e-mail, hírolvasás, youtube) megfelelő lesz....
Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy a boltban kipróbálva hogyan tudnám tesztelni a rendszer stabilitását-gyorsaságát?Esetleg ha valaki használta, akkor örülnék az ezzel kapcsolatos tapasztalatoknak/tanácsoknak is
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Daveboy1991
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni.
MyAudio 708F-ről van esetleg már valakinek valamilyen tapasztalata?
Az utóbbi kettő tablet közül melyik lenne jobb vétel?
-WayteQ xTAB-700qci
-ConCorde Tab SPEEDElőre is köszi a válaszokat!
Üdvözlettel,
Dávid -
Brave_86
aktív tag
8,9" tabhoz milyen tokot ajánlotok (billentyű nem kell, csak utazás közben védje)?
thx -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Netezesre, egyszerubb jatekokra, meg filmnezesre keresek tabletot.
Ez a SAMSUNG Tab 3 jo ajanlat?
Ha jol latom, sd kartyat tudok bele dugni.
Vagy van ezzel valami disznosag?
Koszi! Udv, Tomi -
tjb007
nagyúr
válasz
Krystal_s #44061 üzenetére
Ennyi pénzért lehet már kapni jobbat is (akár A, akár B brand), amin szintén van HDMI kimenet.
Csak azért ne vegyél MSI-t, mert az a felirat szerepel rajta.(#44062) Nutshell
Gyakorlatilag 40e forinttól kezdődően az összes nevesebb B brand (WayteQ, Prestigio, ConCorde, Alcor stb) tablet, amiben RK3188-as SoC van, illetve beleférnek még az MT8125/8389-cel szerelt modellek is, plusz a refurbished tavalyi Nexus 7-esek.
„tabletet össze lehet-e kötni projektorral vetítés céljából?”
Igen, össze lehet kötni.
-
Atti575
tag
Na arra már sikerült rájönnöm hogy ha wifi van akkor jó megy rendesen az óra ha nincs wifi de be van dugva tölteni akkor is megy az óra
De ha nincs se wifi és nincs be dugva tölteni akkor már egyből nem jó az óra miután lezárom :S -
Gzolo
senior tag
-
Nutshell
csendes tag
Akkor úgy teszem fel a kérdésemet, hogy 60.000Ft-ig melyik az a tablet, amelyik netezésre és legalább közepes minőségű játékokra a legjobban megfelel. (Netán még 2 évig el is leszek vele.)
Illetve még mindig áll a kérdésem, hogy tabletet össze lehet-e kötni projektorral vetítés céljából?
Köszönöm!
-
Krystal_s
addikt
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az MSI Primo 81-ben milyen Wifi van? Fontos lenne, hogy pl az emeleten is tudjam használni. (notebookjaim 80-90% körüli térerőn vannak ott) Azt tudom, hogy a legtöbb tabletbe gyengébb Wifit szoktak tenni (csak tudnám miért) és mivel az MSI-ről azt olvastam, hogy csak címkéznek, ezért félek, nehogy olyan legyen a Wifi minősége, mint a noname tabletekben.
8"-os tabot kerestem, de a márkásabbak között nem találtam olyat, amin van HDMI kimenet is (nálam ez alap), ezért gondoltam az MSI-re. -
lev@bps
csendes tag
válasz
benike123 #43904 üzenetére
Az Asus TF101 nyerő választás lesz neked. Több mint 2 éve használom, nemrég váltottam át 700-asra és a nyilvánvaló fejlesztéseket leszámítva (fényerő, felbontás, súly stb) még mindig szinte mindenben megállja a helyét a 101-es a 700-assal szemben - legalábbis KatKiss ROM-mal. Garancia már úgyse lesz rá valószínű, úgyhogy nyugodtan fölteheted ezt rá, szélsebes és nagyon megbízható lesz vele a gép, élmény használni.
Vásárlás előtt persze érdemes legalább a nyilvánvaló probléma-lehetőségekre ránézni: USB-bemenetek, kártyaolvasók, dokkoló csatlakozása stb, ill. az akksit kicsit megnézni, mert normál használat mellett valószínű az fogja a leghamarabb feladni a harcot (nekem mondjuk még mindig kb. olyan, mint gyári állapotában).
-
ilko
csendes tag
válasz
albinolynx #44057 üzenetére
Teljesen outsiderként írok, mivel nekem egy 8 collos Prestigiom van, viszont rengeteget olvasok. Pár napja valaki kérdezte itt, hogy pdf-eket, ebookokat mennyire jó tableten olvasni, akkor neki írtam privát üzenetet, aminek egy részét azért másolnám ide, mert hátha ez is egy szempont a választásnál... (a Prestigio-n eleve ott az e-reader)
Ha ebook-ot olvasok, akkor millió beállítás közt választhatok, a betűméret, típus, sorvégek, margók stb.
Más a helyzet, ha egy valahonnan leszedett pdf-et nyitok meg - mondjuk többszáz oldal, Trónok harca... akkor korlátozottabbak a beállítási lehetőségek.
Nekem nagyon fáradékony a szemem, s kb másfél dioptriás szemüveggel olvasok, de simán bírja.
Nagyon szubjektív dolgok ezek, én pl. nem tudok úgy olvasni, hogy mindössze néhány nagyon rövid sort látok a szövegből. Ilyenen is érdemes elgondolkozni, mert egy sokat olvasó ember általában rendelkezik azzal a képességgel, hogy egyszerre 3-4-5 normál sort is lát az agya és kezeli is az információkat (én ilyen vagyok), s meghülyülnék, ha egy ebook olvasóval vagy egy kisebb tablettel - mondjuk állítva - csak egy icipici szeletét látnám a szövegnek - nekem kellenek a sorok és sorhosszúságok. Azaz ha pdf-et nyitok meg (könyv, hosszabb szöveg), akkor a 8 collos tabletemet fektetve tartom, kb a fél oldal fér így rá a könyvből, nekem ez jön be.
Szóval ezt is érdemes végiggondolni, nem csak betűméretet, kijelző minőséget, felbontást. -
tjb007
nagyúr
válasz
krisztyann #44055 üzenetére
Android vonalon az ASUS Transformer Pad TF701T, Windows 8 vonalon pedig az ASUS Transformer Book T100.
-
krisztyann
tag
Sziasztok!
Kiszemeltem magamnak egy 32gigás Nexus 10-et.A kérdésem az lenne, hogy ebben az árkategóriában (140k körül) van valami ami esetleg jobb vétel lenne?
-
nemigazmar2
csendes tag
válasz
this is life #44052 üzenetére
rendben, felvázolom ezt majd anyámnak, köszönöm szépen a gyors segítséget!
-
Nara19
aktív tag
Rendszeresen olvasok tableten. Életkorom miatt a szemem sem túl jó. 10"-os 1024*768-as tablet (IPS) kijelzőjén sem volt gondtalan az olvasás. Most a 7" 1280*800 felbontással (és Cool Readerrel) kellemesebb. Nekem "bejön" állítva ill. fektetve a 7" olvasásra.
De nem vagyunk egyformák. -
válasz
nemigazmar2 #44051 üzenetére
A mifi egy gsm modulos akksis router [mifi] a mobil router ugyanez csak sim foglalat nelkul , abba sticket kell dugni es utana zsebben a net [mobil router] .
Kar lenne az asus kihagyni, de ha nem megy akkora samu marad , uzemideje jo, de teljesitmenye messze van az asustol. A samu is kellemesen hasznalhato nekem az van , de azert nem raknam az asus melle. -
nemigazmar2
csendes tag
válasz
this is life #44049 üzenetére
ööö, nem vágom pontosan az mit takar, valami kis cucc amit beledugsz, és lesz 3gje tőle? ha igen, akkor perfekt lenne egy ilyen, mennyibe kerül kb?
én is ezt mondtam neki, hogy nem ér annyit a 3g, hogy emiatt ezt a jó gépet gyengébbre cserélje, de hajthatatlan...
köszi a gyors választ!
-
gerii
addikt
válasz
albinolynx #44032 üzenetére
Olvasásra fizikailag nagy felület az ideális, ha egy 7"-oson állítva olvasol akkor egy sorba kb 6 szó fér ki, míg 8" 4:3-on 10(csak tippeltem), vagyis a 4:3 olyan mint egy újság, a 7" pedig mint egy oldalhasáb. Kellemesebb a szemnek.
A legegyszerűbb ha élőben megnézed (iPad mini is jó erre). -
válasz
nemigazmar2 #44046 üzenetére
A mifi , vagy mobil router nem lenne jo az asus melle? Mert akkor marad a jo tab es a 3g is meg lesz lehetosegnek...? Vagy gyengebb hw-el samu p5100,es ahoz a billentyuzete...
-
Joachim
tag
válasz
troland26 #44047 üzenetére
Hallgass meg néhány Asus-t is, meg néhány iPad-et stb. Azt nem mondtam, hogy siralmas, de a kiemelkedőtől nagyon messze van!
A kijelzőnek pedig nem a felbontásával van bajom, hanem a kép minőségével!
FullHD-tól függetlenül, 1024*768 felbontás mellett is van ennél jobb képi élményt nyújtó megjelenítő. -
troland26
őstag
-
nemigazmar2
csendes tag
Hello mindenki!
Pár hete írtam ide, 100k körül keresek szüleimnek megbízható, jó garanciával rendelkező, hosszú üzemidejű 10"-os tabletet, elsősorban net, office, film, néha játékhasználatra, illetve ha lehet a kamerája se legyen olyan, mint egy szendvicssütőnek.
Asus memo pad 10 hd-t ajánlottátok, de anyám közben kitalálta, hogy 3g is kéne hozzá, ki mit ajánlana?
Illetve feltétel a billentyűzet csatlakoztathatósága is, bár gondolom ez nem sok gépet fog kizárni.Előre is köszönöm szépen!
-
Joachim
tag
válasz
Joachim #44043 üzenetére
Ha számokban kellene értékelni akkor 10/6 amiből a desing, a lábazat és a tiszteletreméltó akkumulátor használati idő 3-at tesz ki!
Az Acer Iconia Tab A1-810 meg borzasztó ronda azzal a nagy kávával! Elnézést mindenkitől, akinek esetleg az ízlésvilágát megsértettem ezen megjegyzésemmel.
De akkor már egy iPad 2. generáció használtan... -
-
Joachim
tag
válasz
this is life #44034 üzenetére
Mivel nagyon kíváncsi voltam a Lenovo Yoga 8-as tabletre elmentem megnézni élőben és megfogdosni, hogy milyen valójában.
Az előzetes tájékozódás alapján a specifikációban egyetlen negatívumot találtam, mégpedig azt, hogy 1GB DDR RAM van benne, ami nem sok mindenre elég manapság.
Kézbe véve viszont nagyon vegyes érzéseket váltott ki bennem.
A forma és az érzés, súly nagyon rendben van és továbbra is nagyon imponál a kihajtható lábazat.
A kijelző felbontása és fényereje elfogadható de összességében alulszaturált és fátyolos kép jellemzi szinte mindenhol.
Mellétéve az LG G Padot, megállapítottam, hogy a két készülék méretre szinte teljesen egyforma, de az LG-ben egy Full HD-s és 8.3-as kijelző kapott helyett és a képminőséget össze sem lehet hasonlítani.
A front hangszórókat nagyon ötletesnek találom azonban annak ellenére, hogy bőven lett volna hely is minőségi hangszórónak, egy tiszta, de élettelen és fémes hangzás jellemzi. Dinamikának és mélyeknek nyoma sincs. Ami a rendszer sebességét illeti, látszik, hogy a gyártó igyekezett a lehető legjobban optimalizálni (erre szükség is van a kevés RAM miatt), viszonylag fürgén és akadás nélkül teszi a dolgát.
Játék nélkül is sikerült gondolkodóra fogni azzal, hogy a böngészőben megnyitottam 4 oldalt amelyből az utolsó flasht is tartalmazott. Ettől teljesen megállt az élet. Ha elhagytam a böngészőt, megint összekapta magát, de a futó programok között már nem is látszott a böngésző (vagyis bezárta). Szépen mentette a tartalmat mert a böngésző újbóli megnyitásakor szinte azonnal visszatért abba az állapotban ahol elhagytam, tehát olyan érzés volt mintha memóriában tárolta volna.A Lenovo koncepcióját nem értem, mert egy nem hétköznapi külsőhöz (ami nagyon praktikus és vonzza a figyelmet) egy gyenge hardver párosul. Az amerikai 250$-os ár talán elfogadható, nálunk az ajánlott 80eFt körüli árával mindenképp túlárazott. Az 55eFt-os bevezető ár is súrolja a határt, mert ennyiért lehet egy erősebb gépet is kapni kevésbé ismert gyártó választékából. Pl.: PIPO U8 3G-vel is kb. 10eFt-al kevesebb.
Viszont bízom benne, hogy a Lenovo nem zárja le ennyivel a Yoga tablet vonalat és megjelenik jövőre egy II. generációval, megfelelő hardveres háttér (RAM, kijelző és hangszórók) használatával. -
Gzolo
senior tag
Sziasztok!
Valaki erre esetleg? Felhasználási terület max böngészés, email megnézése és olvasás, játék egyáltalán nem.
-
Black Smile
csendes tag
válasz
Black Smile #43842 üzenetére
Sziasztok,
ezzel a hozzászólással kapcsolatban tudna valaki segíteni?
-
Teta1
csendes tag
válasz
this is life #44025 üzenetére
troland26, this is life Köszönöm a segítségeteket!
Alcatel lesz a befutó -
troland26
őstag
válasz
this is life #44034 üzenetére
Az általad ajánlott típusok nem 3g képesek a fórumtársnak pedig "kell a 3g"
-
Nutshell
csendes tag
Sziasztok! Játékra (minimum közepes, de inkább komolyabb játékokhoz) és netezésre keresek új gépet. Legalább 2-3 évre venném, max 60 ezret szánnék rá. (kijelző mindegy, de a 8" a preferált)
Mit tudnátok ajánlani? Köszönöm!A másik kérdés, hogy lehet-e androidos tabletet projektorral összekötni mesevetítés, powerpoint vetítés céljából, és ha igen miként? Köszi!
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
albinolynx #44014 üzenetére
Igen, megéri.
(#44031) F-ECT$
Lenovo IdeaTab A3000
-
albinolynx
senior tag
Most egy myaudio 7"-os van és coolreader-rel vidáman olvasok. Persze növelt betűmérettel a gyárihoz képest.
Vagy hogyan értsem a kis betűméretet?
Az nem számít, hogy az egyiknél 1280px fektetve a pixelek száma, míg a másiknál csak 1024px?Nehezen tudok dönteni... Kellene még egy billentyűzetes tok is, pk. és máris 45-47k környéke.
(Bár sokáig szándékozom használni, de eladáskor nyom a latban, hogy a 700qci processzora már most is halovány. Hiába 4magos...) -
F-ECT$
titán
Feleségemnek keresek új, 7 colos tabletet, android 4.1/4.2-vel, olyan 40-60k körül. 8 Gb bőven elég neki, játszani nem nagyon fog, max netezni (3g kell, wifi nem elég), skypeolni, emailezni, meg 1-1 fotót ellőni. Ezt nézte ki, de egyáltalán nem ismerem a gyártót. A proci se túl acélos, de talán elég lehet. Vélemény?
-
-
spiritex
veterán
válasz
Smile8822 #44027 üzenetére
Mivel a 3 közül a ConCorde-nak van a legjobb support-ja így az, a többi felejtős szerintem. Tapasztalatból mondom, hogy ezeknél a mai modern kütyüknél az egyik legfontosabb dolog a terméktámogatás, mert elég sérülékenyek, ezért fontos, hogy jó legyen a szervizelése, hogy foglalkozzanak a firmware frissítésekkel bug-ok esetén, stb... A ConCorde-on kívül nekem még pozitív tapasztalatom van a WayteQ termékekkel is!
-
Smile8822
senior tag
Üdv!
Ezek közül melyik érné meg jobban!
ConCorde tab ROKEE 8GB ( 2 mag...Stb )
Akai TAB-7848 ( 4 mag...Stb )
DPS Dual 7 ( 2 mag...Stb )
Vagy esetleg ha ezek nem annyira nyerők akkor mit ajánlanátok és miért ?
Köszönöm -
Joachim
tag
válasz
this is life #44021 üzenetére
Oh, igazad van, elnézést! Erre nem is gondoltam, csak megemlítettem itt... nem hirdetem (még).
-
-
troland26
őstag
válasz
this is life #44023 üzenetére
Alcatel is 2 év garanciát ad..
pl [link]
-
Hw-ben az alcatel erosebb, adroid verzio szinte ugyanaz , az alca nagyobb felbontasu kijelzovel szerelt es nepszerubb gpu van benne. Samu 2 ev gari, alca emlekeim szerin 1. Az alca elvileg bovitheto utolag 3g modullal. A 2 ev gari miatt samut vennek,de csak ez szol a koreaiak mellett.
-
Teta1
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni tablet vásárlásban. A T-nél szeretném megvenni a tabletet, de nem tudok dönteni melyik legyen. Leginkább otthon netezni, utazás alatt world, ppt olvasásra használnám, tehát mobilnet nem kell, játék nem érdekel. Szerintetek melyik lenne jobb választás?
A lehetséges tabletek:
Alcatel One Touch EVO 7 HD wifi [link]Samsung Galaxy Tab3 7 wifi [link]
Segítségeteket köszönöm.
-
-
Joachim
tag
Ha valakit esetleg érdekelne egy PIPO M8HD, akkor érdeklődjön nálam.
Ugyanis megrendeltem, kifizettem és már úton van kis hazánkba, azonban időközben rátaláltam az LG G Pad-ra és a 10.1-es kijelző helyett a 8.3-as számomra ideálisabb, igaz az LG 90eFt.
A PIPO-t annyiért adom amennyibe nekem került. 248$ volt szállítással együtt...
Már csak az a kérdés, hogy vámot és ÁFA-t kell-e majd fizetnem utána, mert mostanában sajnos mindent megfognak.Viszont hosszas keresgélés után bukkantam a PIPO M8HD-ra, amit az Xperia Z tablettel említenek egy lapon.
Link a termékről itt.Tesztek és videok már vannak róla, bár október végén jelent meg, de úgy tűnik az egyik legjobb a kínai tabletek közül.
-
motoflug
őstag
válasz
Nagyon kicsi a betűmérete a 700-asnak. A többiről nem tudok nyilatkozni,de nézd meg élőben, nálunk már emiatt kiesett a listáról.
-
gerii
addikt
válasz
Szerintem 7"-on kínszenvedés olvasni, függőleges helyzetben nem is lehet, 4:3-on viszont simán olvashatsz mindkét orientációban, tehát netezni jobb.
Filmezni sem rosszabb, ha a kijelző területét nézzük, mivel ugyanolyan széles mindkét kijelző, tehát ugyanakkorának látod a filmeket.
Hardverben FET-MEN tud nyilatkozni (79qci fórumban biztos megtalálod) neki van mindkét típusa. -
albinolynx
senior tag
válasz
tjb007 #43999 üzenetére
700qci-hoz képest megéri a felárat a 79qci? (10k)
Erősen gondolkodom, hogy várok még egy kicsit. Ha nagyon megérné, rá tudnám dobni a +10k-t, de nem vagyok 100%-ig biztos...
Nem tudom eldönteni, hogy netezésre/filmhez melyik lenne ideálisabb.
Nethez talán jobb lenne a 79qci, de filmekhez talán a 700qci. Ez utóbbinak ha nem játszok, miben nyilvánulhat meg még a cpu gyengébb teljesítménye?
Olvasni is szeretnék viszonylag sokat és nem szeretném, ha "állandóan" töltőn kellene lógjon a tablet. Gondolom ebay, YT nem okoz problémát a gyengébb cpu-nak sem. Most egy MTK6577-tel szerelt telefonom van 4.1.2 androiddal. Ezek zökkenőmentesen működnek. Egyedül az 512MB kevés. -
zsolt19900
őstag
köszönöm a választ, akkor az lesz a befutó
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék a gyerekeknek egy ilyen gépet: [link]
Nem értek a procikhoz illetve a teljesítményeikhez ezért kérdezném.
Netezésre illetve játékra használnák( Subway surfers, Despicable Me, Pou, esetleg én néha a Dead Trigger illetve a Plants vs Zombies.)
Amennyire én értek hozzá az 1Gb ram mindenképpen szükséges az A7 nem tudom mire elég a játékoknál.
Szerintetek ez a gép elég lenne?Köszönöm
-
buca84
őstag
Valakinek van idehaza Voyo A15 vagy A18-as tablet-je?
Lenne pár kérdésem. -
gerii
addikt
válasz
zsolt19900 #44001 üzenetére
20.000 Ft-ra is adnak hitelt... legalább tudom hova megy el az a sok adó
-
tjb007
nagyúr
válasz
_stick_ #44000 üzenetére
Ez szerintem elírás lesz.
A WayteQ a termékeire egy év garanciát vállal, ha megnézed az iPon oldalán a többi WayteQ tabletet is mindenhol egy év garancia szerepel.
Érdeklődj utána, nehogy utólag érjen meglepetés.(#44001) zsolt19900
Gyengébb a WayteQ-től.
(#44002) buca84
Igen, ezt modulárisan lehet 3G képessé tenni.
-
rob210
nagyúr
válasz
zsolt19900 #44001 üzenetére
Az 512Mb manapság hamar elsírja magát és az aksi se egy világbajnok darab.
Amúgy teljesen vállalható lenne a belépő szinten (mármint 2magosok között) -
zsolt19900
őstag
beex s2 b esetleg ez a wayteq 700 al szemben, jobb vagy rosszabb masina? itt lenne ingyenhitelnek nevezett valami, azért merült fel a kérdés ismerős részéről
köszi előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Renault, Dacia topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged