- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovadika
őstag
Nem tudja valaki, hogy az ertesitesi savot hogy kell dinamikussa tenni az xperia z-ben? Meg alkalmazasokon belul sem jottem ra, hogy hogy kell. Pl. Filmnezes kozben MX playernel is jelen van.
-
kovadika
őstag
válasz
Rellind #38036 üzenetére
En is megrendeltem vegre az USA-ban. Jelenleg mar arrol potyogok. Szerintem remek gep. Chrome-al valoban akadozik, de operaval nagyon folyamatos, eg es fold a kulonbseg. Sajat menujeben nem tapasztaltam semmi lagot, villamgyors a rendszer. A kulseje pedig valoban lelegzetelallito. Kijelzo szerintem szep. Teltek a szinek, a Full-HD szerintem pedig boven eleg. Minimum fenyerovel (ami meg boven jo) az aksi is sokaig birja.
Negativumkent azt emlithetnem hogy az egyik port-takaro ajto ki van lazulva es nem zar, emiatt nem vizallo, de mar felvettem a kapcsolatot a szervizzel. -
kovadika
őstag
Usabol vasarolt Nexus 10-re van otthon garancia? Ha igen, mennyi? Koszi.
-
kovadika
őstag
Nexus 10 és Xperia Z közül melyik a jobb választás? Kijelzőben a Nexus sokkal jobb, teljesítményben és hardverben az Xperia. Ezeknek a számoknak van jelentősége: [link]? Ez alapján talán a Z a(z egyik) legerősebb androidos tábla. Ahonnan venném egy árban van a kettő.
-
kovadika
őstag
válasz
this is life #32955 üzenetére
Nekem ez a bolt elég sufninak tűnik, garanciát is csak egy évet adnak, holott a hivatalos Samsung garancia 2 év. Az első üzlet, ami aránylag hivatalosnak tekinthető az árgépen, az az edigital, ahol 160k.
-
kovadika
őstag
Üdv,
Tablet vásárláson gondolkozom, ezeket néztem ki eddig:
Ipad 4
Sony Xperia
Némi pro/kontrát tudnátok mondani? Igazából a Sony felé húzok, mert Apple termékem még nem volt, és a garanciaidő is hosszabb egy évvel a Sonynál. Esetleg más készülék, ami felveszi ezekkel a versenyt, max 130k-ig? -
kovadika
őstag
Kindle Fire HD 7" 16GB vs. Nexus 7 16GB? pdf nézegetés, böngészés, facebook, üzemidő fontos
-
kovadika
őstag
Milyen tabletet tudnátok ajánlani 50k-s keretben? Pdf nézegetésre lenne használva tanulás céljából + néha facebookozás. Tok+billentyűzet kombót láttam már. Ez mennyire használható, praktikus, mert eléggé tetszett? Esetleg olyat ajánlanátok, amit így is tudnék használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest