- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
Szerintetek 100.000-ig 9,7-10"-os méretben mi most a "best buy"?
-
Keresztapper
senior tag
-
Keresztapper
senior tag
-
-
Keresztapper
senior tag
válasz
geckowize #44785 üzenetére
(#44785) geckowize
Azt rosszul tudják.
(#44789) supreme7
Ez egy régi beidegződés, de sajnos nincs ilyen törvényi kötelezettsége a kereskedőknek. Az más kérdés, hogy az ügyfélmegtartás, mint szempont, igen csak megkívánná és a tisztességesebbje cserél is, de a lényeg, hogy ez nem jogi értelemben vett kötelezettség.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
laszlohu #44751 üzenetére
Köszönöm a tippet, de kicsit keveslem a memóriát, az árát meg ehhez képest sokallom, vagyis akkor már 80-ért egy ASUS ME102A szerintem jobb választás.
De leginkább, ami egy barátomnak való ajánlást illeti, maradnék a nagy felbontású kijelzőnél, így ha nem találok az FHD 10 helyett valamit, akkor az LG G Pad 8.3 lesz a javaslatom.
Ha csak itt nem tud nekem valaki jobbat mondani.
(10 col, 90e körül)
-
Keresztapper
senior tag
válasz
zoltan6 #44675 üzenetére
(#44731) Lacpac
- Nincs eközben töltőn véletlenül? Mert akkor az is lehet a baj egyes típusoknál (főleg kínai, vagy brandelt kínai modelleknél)
- Vagy a digitizer flexkábelének csatlakozója nem teljesen jól illeszkedik az alaplapra, lecsúszott stb.
- Vagy teljesen más, ami akármi lehet kb.(#44675) zoltan6
Kérd vissza a pénzt. 8 napig elállhatsz a vásárlástól a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján.
(de csak ha nem cégként vásároltál. Pontosabban lehet hogy akkor is, ha ők ezt a megszorítást nem ismerik.)
Más:
Hölgyek, Urak!
Hova tűnt a piacról az ASUS Memopad FHD 10?! És ha jól látom, hogy eltűnt, mi van helyette??!
-
Keresztapper
senior tag
válasz
monti0222w #41642 üzenetére
Pedig van értelmük, mégpedig az hogy még többet vegyenek és még nagyobb profitot lehessen realizálni. Hiszen az alap V88 eléggé ismert és kedvelt, így ha kiadnak egy "s" és egy "HD" végüt, a jövendőbeni vásárlók könnyen hihetik, hogy ezek az alap V88 újabb kiadásai és a kevésbé tájékozottak meg is veszik őket. Ráadásul abban a hiszemben hogy egy "fejlettebb" terméket vásároltak, ezzel szemben olcsóbbat vettek, amin a gyártó elég szépen keres.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
csababarca #40901 üzenetére
Játékra nem igazán ideális a Samu, én inkább az ASUS-t venném. A frissítésekre meg nem lehet panasz náluk. A szervizre már annál inkább..., de reméljük, arra meg nem lesz szükséged
-
Keresztapper
senior tag
-
Keresztapper
senior tag
válasz
christyna4 #40763 üzenetére
Ne pazarold az erőforrásokat, akkumulátor kapacitást ilyesmire. Szükségtelen.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
szlovibuki #39760 üzenetére
Egyik androidos eszköz sem az.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
KisApám #39736 üzenetére
(#39736) KisApám
Egy próbát megérhet a frissítés.
(#39738) KisApám
Először is szögezzük le, hogy nekem nincs Xoom-om, csak a Cyanogenmod-ot ajánlottam, mert évek óta minden eszközömön használtam és szerintem az egyik legjobb megoldás a gyári szoftverek helyett.
A felrakása nem bonyolult, de oda kell figyelni.
Itt nézelődj leírás után, vagy a CM Wiki oldalán.
Légy figyelmes, mert téglásítani is lehet minden ilyen művelettel, ha figyelmetlen vagy!
-
Keresztapper
senior tag
válasz
DJ Diablo #39469 üzenetére
Nem igazán ide valók ezek a kérdések, mert van külföldről rendelős topic. Amúgy álltalában az sg postot preferálják.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
banderasz77 #39256 üzenetére
Már hogy ne lehetne?!
Nekem még a kenyérpirítóm is rootolt.
-
Keresztapper
senior tag
Én ASUS-t vettem, és nem bántam meg, de az öröm ennél a gyártónál csak addig tart, még el nem romlik és szervizbe nem kell küldeni.
A csehországi szervizeltetés nem éppen egy leányálom még garanciás meghibásodás esetén sem, de ha a hiba nem garanciális eredetű, akkor állítólag egészen horrorisztikus tud lenni, mondják, akik már megjárták ezt a kanosszát..
-
Keresztapper
senior tag
válasz
z0d1AK #37732 üzenetére
Ha jól látom, ezt írja a payment szekcióban: "We accept PayPal and Bank Transfer". Márpedig ha PayPal van, akkor túl nagy gond nem lehet...
De igazad van, jó az óvatosság. Nálam ez a PayPal-t jelenti általában.
Amúgy meg elnéztem, mert csak az egér kerül ennyibe. A TV Stick-kel együtt már 24 az a 6... Bocsi a figyelmetlenségért!
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Rellind #37638 üzenetére
Az akadásokról én is olvastam mielőtt megérkezett és meg is riadtam tőle, de hamar megnyugodtam. Az igaz, hogy az első bekapcsolás után 5 percben sikerült egy újraindulást kicsikarnom belőle, viszont az eddigi 3 hétben nem tudtam a hibajelenséget reprodukálni és én akadással sem találkoztam még.
4.1 es androiddal kaptam, most pedig 4.2.1-es van rajta.
Én elégedett vagyok.
-
Keresztapper
senior tag
Szerintem más tabletekre is kapható matt fólia...
-
Keresztapper
senior tag
válasz
kacsip #36946 üzenetére
Ha jól gondolom, az USA-ban szerzed be. Azért én a helyedben elgondolkodnék egy refurbished TF700T-n.
De ha mindenképpen a 300-as kell, akkor hozd haza és elcserélem veled.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
kacsip #36930 üzenetére
A Sony-t nem ismerem, de a TF300T a múlt héten lett meg és eddig nagyon jók a tapasztalataim vele.
A kijelzőket összevethetnéd. Én az ASUS fényerejével, betekintési szögeivel elégedett vagyok, de sokszor kicsit árnyalat-szegénynek érzem a képet, de lehet, hogy csak a forrás nem volt megfelelő. Majd még tesztelem.
Az akkumulátor tényleg nagyon bika, pontosabban a rendszer használja okosan. Másfél óra filmnézés alatt, 60-70, néha 100%-ra tekert fényerő mellett is csak 22% fogyott az akksiból a GSam szerint.
Én nagyon elégedett vagyok vele.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Real_Necro #36681 üzenetére
Azért ne csak a hardvert nézd, ha csak nem fogsz magadnak forrásból androidot forgatni és optimalizálni, mert a kínai tabletek esetében erre nagy eséllyel lenne majd igényed mikor észreveszed, hogy hiába van benne egy erőmű, a rendszert már nem igazították hozzá.
A samu azért ilyesmiben nem rossz...
-
Keresztapper
senior tag
Hülye kérdés:
ASUS T300T - 73.000 ért vagy acer A700 - 85.000 ért? Ki melyiket és miért?
-
Keresztapper
senior tag
Hacsak nem a Huawei MediaPad 10 FHD.
3G-s is van belőle...
-
Keresztapper
senior tag
Mindenkinek köszönöm a #36062 hozzászólásomban feltett kérdésimre írt válaszokat.
Azt már el sem merem mondani, hogy hol tartok az óta...
-
Keresztapper
senior tag
Sziasztok!
Teszek egy "elkeseredett" utolsó próbát, mert az eddigi kérdéseimre nem nagyon érkezett válasz, de szám szerint ez a harmadik a sorban, így hátha szerencsém lesz ez alkalommal...
Szóval 10-es méretű táblát keresek, amit, ha lehet nem 3 hónapig szeretnék megtartani.
A felhasználás területei a szokásosak lennének:
1. filmnézés
2. netezés
3. kisfiamnak néhány játék futtatásaTehát kellene egy megbízható, nem túl gyenge tablet és eddig 3 maradt versenyben, miután a kínaiakról a sok olvasás után letettem és a hd kijelzőknél magasabb felbontás sem igény már.
1. Prestigio Multipad 10.1 Ultimate Duo (69.000,- Ft): Pro: ár, összeszerelési minőség 2 év gari. Kontra: AC3 hangsávok halkan szólalnak meg állítólag és a kijelzőben is jobb talán a két következő versenyző
2. Samsung P5110 (kedvezménnyel 70.000,- Ft): Pro: hivatalos CM10.1, jó akkumulátoros üzemidő, 2 év gari. Kontra: nem túl acélos hardver, HDMI hiánya
3. WayteQ xTab-100dci: Pro: bár még nincsenek igazán tapasztalatok róla, de ez igazi IPS paneles és a támogatottsága sem lesz rossz, ha jól informálódtam. Kontra: 8GB internal storageSegítenétek gondolkodni, kijavítani, amit félreértettem, vagy legalább elmondanátok, ti mit gondoltok ezekről, illetve milyen sorrendet állítanátok fel?
Előre most nem köszönöm, inkább majd utólag.
-
Keresztapper
senior tag
Azért a haverod nézze meg előbb a gyártó oldalát is, mert az az IPS nem annyira biztos...
-
Keresztapper
senior tag
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Hungarikum87 #35716 üzenetére
Jól értem, te windows alá megírt játékokat akarsz futtatni android alatt? Mert ez nem fog menni. Pár PSP-s játék megy emulátorral, de amúgy az androidra írtak között kellene szemezgetned. Azok közül meg az rk3188 mellé rakott MALI400 MP4 majdnem mindegyikkel megbirkózik.
-
Keresztapper
senior tag
Sziasztok!
Sokáig gondolkodtam kínai tablet vásárláson, de a helyenként tákolt hardver és szoftver, meg a garanciális ügyintézés nehézségei végül is elriasztanak azt hiszem.
Éppen ezért most itthonról kellene nekem valami 10.1-es megbízható, jó támogatottságú masina, aminek egyik legjobb eleme a kijelző legyen. Ez tényleg fontos lenne nekem. 3g, gps nem kell.
60k a keret. Tudtok mondani valamit?
-
Keresztapper
senior tag
Hopp, van már Cube U9GT5 már RK3188-cal is. Ha esetleg érdekel valakit rajtam kívül...
-
Keresztapper
senior tag
válasz
vertigojames #33796 üzenetére
Kössz az írást. Ez alapján várom az M9-ről szólót is.
Szerintem abban próbálj meg bele is kötni a készülékbe az objektivitás kedvéért, mint ahogy az M8-ról is kiderül itt az előző hozzászólásodból, hogy azért a digitizer érdekesen viselkedik töltés közben.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Stiletto107 #33724 üzenetére
Úgy nézem, itt ezekről viszonylag kevés a tapasztalat. Én sem kaptam választ a minap feltett kérdésemre, de én akkor már egy hagyományosabb felbontás mellett voksolnék, így a Cube U30GT2-t nézegetem. Azzal talán jobban el is boldogul a SoC.
Az egyetlen kevésbé szimpatikus tulajdonsága, persze úgy, hogy nem próbáltam, sőt még nem is láttam, a design, vagyis a csúnya ujjlenyomat gyűjtő hátlap.
Ezen kívül szintén gondolkodom még:
- Ainol NOVO 9 Spark
- PIPO M9
- WayteQ XTAB-100dciViszonyt, ha kisebb felbontás is elég, akkor inkább a PIPO a SoC miatt...
Az egyetlen aggasztó dolog, hogy elég sok minőségi kifogást lehet olvasni a kínai csodákról...
-
Keresztapper
senior tag
Sziasztok!
Egy pár napja találtam meg ezt a topicot, mert minden felé kutakodom androidos tablet ügyben. Olvasgattam is a hozzászólásokat, de ebben a témában konkrét beszélgetést nem találtam. Érdekelne, hogy mi a közvélekedés a retina kijelzős táblákról mostanában.
Én az Ainol Novo 9 Spark-ot nézegettem, ami a technikai specifikációk alapján jónak tűnik, de eről azért tudom, hogy az eszközről keveset mond.
Ti tudtok többet? Vagy javaslatot tenni olyan masinára, ami:
1. 10,1"/9,7" IPS
2. 2/1 GB RAM
3. 16 GB storage + TF kártya hely
4. 3G, GPS nem kell, BT nélkül tudnék élni, de ha van, hát az sem baj
+1 az sem baj, ha vannak rá custom ROM-ok, főleg nem ha CyanogenMod.De e nélkül sem kötöm fel magam...
Árban a 60e környéke tűnik reálisnak, ha a zsebembe nyúlok...
Minden javaslatot előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest