- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Ha esetleg garis probléma akad a Teclast tablettel, akkor mit tudok tenni? Nagyon gondolkozom, hogy berendeljem.
-
motoflug
őstag
Jogos, köszi, meglestem.
Igazából ez a 8-as méret ez kihalóban van, ahogy néztem sehol semmi. Így inkább 10" körül nézek.
Megnéztem ezt a nagyobb Huaweit, ami jó lenne, de szintén csak egy helyen van, ott is külső raktáron.
Ez a Lenovo TB-X306F milyen lenne? [link] Sajnos eléggé lehúzták a kommentekben, nem tudom mennyire valós, hogy akad, lassú.
Szerk.: közben megtaláltam a Lenovo ZA5T0189BG verziót, ami a befutónak tűnik, MM-ben is van raktáron.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Új tabletet szeretnénk venni édesanyámnak. Jelenleg egy 8.0" kb. 5 éves Huawei tabletet használ, ami már elég lassúcska.
Méretben jó lenne ez is, de megnézném mi van a piacon nagyobban. Felhasználás, netezés, FHD videók nézegetése, ilyesmik. Itthonról szeretnénk venni és anyum preferálja a Huaweit.
Tehát, mit ajánlanátok 70-80 körül itthonról? Kérlek egy 8"-as és egy 10"-es méretet is ajánljatok (ha van egyáltalán még 8-asban jó cucc), és összehasonlítom, de már nagyon nem vagyok képben a piaccal.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Van egy Huawei Mediapad T3 8.0 tabletem. Ez tudja a MirrorLinket?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Tabletet szeretnénk venni 8-10" méretben a következő célra: filmezés, játék, ebooking. Jobb lenne minél nagyobb méretben, OTG-vel. Az EU warehouse rendelést sem zárom ki, illetve használt is lehet garanciával. Nem ismerem a piacot, 2GB ram, stabil rendszer kellene. Keret max 50 e Ft. Miket ajànlotok?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Jol latom hogy a wayteg 8Q mar nem kaphato? Ha nem,akkor 32 e. Ft-ig mi a bestbuy? Netezni,alap jatekok futtatatasara lenne.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy az OpenDott tablet MHL képes-e?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata az ALCOR Access O819M-el? Ez a hw, ami benne van ütős,igaz?
-
motoflug
őstag
válasz
Ferenczi Áko #55735 üzenetére
Az S4 amoledje után nem tudom ezt érezném-e.
-
motoflug
őstag
válasz
Ferenczi Áko #55733 üzenetére
A z1 kijelzője után nem nagy a visszalépés?
-
motoflug
őstag
Sziasztok,
ASUS MeMO Pad 7 ME572C vs. Alcor Access O719R? Vagy maximum 65 körül 7-8 méretben van jobb erőgép?
-
motoflug
őstag
A sokat ajánlott 8Q-t hol lehet megtekinteni? A veletechre sajnos nem tudok kimenni.
-
motoflug
őstag
Kezdenek körvonalazódni a dolgok: G.Pad 8.0 vs. Asus MeMoPad HD 8 ME181CX (vagy sima 181C, nem tudom mi a különbség)? Melyik a jobb, pro/kontrák?
-
motoflug
őstag
Kifutottam az időből: Most néztem, hogy az xtab-9 mennyibe kerül. A 4.4 droiddal milyen a gépezet? Felveszi a versenyt egy G pad-el mondjuk?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Ha vennék tabletet, valószínűleg kellene hozzá billentyűzet is. Tudtok ajánlani 7,8, 10"-es méretekben megbízható billentyűzeteket?
Köszönöm! -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Nemrég kérdeztem kb. 70-e Ft-ig 10' körüli méretben az LG G.Pad-et ajánlottátok.
Mi a helyzet 8"-as mérettel maximum szintén eddig az összegig?Köszönöm!
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Édesanyám netbookja megadta magát, és mivel azt látom,hogy ez a piac kihalt, így eszembe jutott a tabletvásárlás ötlete.
Melyek a legjobbak, ha a max. keret kb. 60-70-80e Ft? Fontos,hogy megbízható, gyors gépezet legyen,és lehetőleg minél nagyobb.Köszönöm előre s!
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
7-8" méretben érdekelne tablet olyan 60e. Ft-ig maximum. Ha van valami csúcs kicsit többért,belefér.
Mi a legjobb,ha kell bele 3g, és mi a legjobb anélkül?
Fontos, hogy csak a MM-ban tudom megvenni. -
motoflug
őstag
válasz
daniel2121 #48225 üzenetére
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Mentést akarok csinálni Heliummal, de nem ismeri fel az alkalmazás,hogy csatlakoztattam a géphez. Valami ötlet?
-
motoflug
őstag
válasz
donjohnson #46865 üzenetére
Köszi! Univerzális sincs 9,7"-ben? Ebayen nem találok.
-
motoflug
őstag
Sajnos a fóruma elég inaktív,ezért ide írok: Concorde Tab Novum-hoz univerzális, szilikon tok kapható valahol? Vagy olyan kihajtható,mint az iPadekhez?
-
motoflug
őstag
Köszönöm! Bár rengeteget rendelek e-bayről,most lehet,hogy kicsit hamarabb kellene. Esetleg van valami ajánlott hazai?
gurabli: állványok.
-
motoflug
őstag
Bocsi az offért, de honnan érdemes min. class6 16/32gb-os micro sd-t rendelni? Ha van rá topik,annak a linkjét is megköszönöm. Ja, és lehetőleg személyes átvételes legyen,de nem muszáj.
-
motoflug
őstag
Kicsit off,de ha van egy edigitalos vasarlasu concorde cucc,akkor gyorsabb,ha egybol a concorde szervizebe viszem,vagy csak az edigitalhoz lehet?
-
motoflug
őstag
Van olyan 7-8" körüli tablet 20-30e. között (akár használt is), amely hozza a dualsim telefonokon jól ismert MTK6589 Quad Core 1.2GHz, PoverVR SGX 544MP szintjét? Lehet használt is, a játékok miatt kellene hasonló szintű gép, mert a tulajnak bevált ez a soc.
-
motoflug
őstag
Van olyan alkalmazás tabletre, amely root nélkül el tudja tüntetni az alsó sávot?
-
motoflug
őstag
válasz
SUPREME7 #45448 üzenetére
A legszomorúbb az az, hogy racionális vásárlónak tartom magam, és ódzkodom a vaterától. Megláttam az ajánlatot, illetve hogy 200 körüli pozitív, illetve 0 negatív van, nem is gondoltam volna, hogy ez lesz. A készülékre van magyar gari, végső soron az marad. Meg írok az eladónak.
-
motoflug
őstag
Vettem a vateráról egy készüléket. Két pixelhibája is van, valamint fehér háttéren látszódik ilyen fátyolos fehér folt. Szerencsére még nem jártam így, de utána akarok olvasni, hogy ilyenkor mi a teendő. Szó nélkül visszaküldhetem 8 napon belül, vagy ez magánszemélytől való vásárlás esetén nem érvényes? Tegnap jött meg a készülék, de én csak ma tudtam megnézni. Ilyenkor rám kenheti, hogy sorry de te rontottad el?
-
motoflug
őstag
Remélem jó helyen teszem fel a kérdést. Kaptam egy Huawei T-mobilos mobilsticket, de még soha nem használtam ilyesmit. Ha ebbe a cuccba beleteszem a telefonomban használt sim kártyámat, akkor tudok róla általa netezni? (Tabletbe/laptopba beledugva) Esetleg még a gsm funkció is működne rajta?
-
motoflug
őstag
Ajánlanom kellene IPS kijelzős 7"-es tabletet maximum 30 e. Ft-ig. A lényeg, hogy szép képe legyen, nem kell erőgépnek lennie. Valamint ehhez kéne álló/fekvő asztali tartó. (A keresőben az IPS-re elég noname tableteket ad ki.)
-
motoflug
őstag
Ez a Concorde Tab Kronos mennyire jó cucc? Hardveresen kérdem, mert a képe spec alapján nem lehet valami nagy szám. Versenyben van a Fonepaddal?
-
motoflug
őstag
Ez ugye nem IPS kijelzős? Hasonló árban/méretben van ennél jobb?
-
motoflug
őstag
Üdv!
8-9-10" méretben keresek IPS kijelzős tabot. Ár: 25-30e maximum. Ötletek?
-
motoflug
őstag
Nagyjából 20e Ft. körül keresünk tabletet 8-10" között, lehetőleg minél nagyobbat. Ötletek?
-
motoflug
őstag
A Galaxy Tab 3.0 7" wifi, a specifikációja alapján melyik kisebb márkás gép szintjét hozza? Gondolok itt arra, hogy mennyire van túlárazva esetleg?
-
motoflug
őstag
Vannak olyan megbízható oldalak (nem kínai), ahonnan kedvezőbb áron, nemzetközi shippinggel hozzájuthatok A-brandes tabletekhez?
-
motoflug
őstag
válasz
albinolynx #44014 üzenetére
Nagyon kicsi a betűmérete a 700-asnak. A többiről nem tudok nyilatkozni,de nézd meg élőben, nálunk már emiatt kiesett a listáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Asztalos klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest