- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
Üdv!
Tudja valaki, hogy a Galaxy Tab A9 x110 és az x110N között mi a különbség?
Látom trükköznek a webáruházak az árral mivel van belőle 4-8GB/64-128GB verziók kombinációi?Esetleg van valami ajánlott a 8-9" méretben?
Összefoglalóban láttam még Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE-t, de itthoni forgalamzót nem találtam... -
válasz
aprokaroka87 #94098 üzenetére
Szerintem csak ennyire megbizhatatlan a Smart Lock funkcio. Vagy legalabbis nalam elegge az...
-
aprokaroka87
nagyúr
Adott egy Lenovo p11 gen 2 tablet és egy Rapoo tipusú billentyűzet és egér, szépen teszik is a dolgukat, viszont az létezhet hogy a Bluetooth MAC címe indönként változik és ezzel lényegében új eszköz lesz az Android szerint?
Be van állítva, hogy a Smart lock oldja fel az eszközt ha a billentyűzet csatlakoztatva van.
Na ez időnként nem müködik.
A Bluetooth nevek Rapoo 5.0 MS ( Egér ) és Rapoo 5.0 KB ( Billentyűzet )
Azt tudom hogy Android 10 óta a WIFI MAC címek randomizálva vannak, de akkor ezek szerint már Bluetooth esetén is?
Android 13 van a táblagépen. -
-
-
mrThomi
addikt
válasz
Rhino666 #94091 üzenetére
Xiaomiba nincs lte, csak példaként írtam az ujjlenyomat olvasó miatt. Samsung tab s9-ben például van minden ami kell neked, viszont a samut kizártad. Ez így nehéz lesz, mert valami mindig hiányozni fog. De várd meg míg többen olvassák és válaszolnak, én pár hónapja ástam csak bele magam megint a tablet piacba
-
-
mrThomi
addikt
válasz
Rhino666 #94089 üzenetére
Mennyi a keret ? Azt nem írtad
Szerintem ha a pénz nem számít kivitelezhető, sim és ujjlenyomat viszont kérdéses, jó proci pedig az alsóbb-közép kategóriában ritka mint a fehér holló. Ujjlenyomat olvasó nagyon kevés tabletbe van, úgy tudom a szarszung épített a csúcsmodelljeibe, az apple és egy xiaomi, 6s pro azt hiszen. Low-midrange tabikba ilyet nem fogsz szerintem találni. Én elvagyok amúgy a számjegyű vagy numerikus jelszavakkal banki appoknál is.
-
Udv!
Ugy latom lehetetlen kuldetessel nezek szembe, nem igazan talalok ilyen "csodabogarat" a piacon, ami szamomra igen meglepo...
Ha ismer valaki tabletet az alabbi felszereltseggel, ne tartsa magaban:
- Android 13/14
- SIM slot
- ujjlenyomat olvaso (amint a banki appok is elfogadnak)
- 120Hz kijelzo (ha lehet)
- min. 12GB RAM
- min. 256GB ROM
- combos proci
- nem SamsungKoszi a tippeket elore is!
Udv:
Rhino666 -
raziel01
veterán
válasz
Öcsielvtárs #94085 üzenetére
Ez valós 16 GB RAM?
Mondjuk még tok és védőüveg is van hozzá. Annyiért fullos. -
raziel01
veterán
Sziasztok,
[link] N-one Npad Plus 34-ért cseh raktárból jó ár? Nem igazán van róla semmi teszt.
Youtube, böngészésre -
DS39
nagyúr
válasz
cidalain #94080 üzenetére
Utánaolvasva a dolognak, azt találtam, hogy a File Based Encryption (FBE) / eszköz titkosítás / miatt van ez Androidon, mert a feloldókulcs az admin profilhoz kapcsolódik, ezért kell technikai okokból azzal belépni először.
Ha van lehetőség az adott eszközön ezt kikapcsolni, akkor ez megoldja a problémát. (Nem teszteltem)
-
DS39
nagyúr
google biztonsági korlátozás, hogy ha több user van használva egy tableten, akkor bekapcsolás / újraindítás után először mindig az Admin/Owner profillal kell belépni, és CSAK EZUTÁN lehet váltani át másik pl. gyereknek létrehozott profilra.
tele az internet emiatt panaszkodó userekkel, hogy ez mennyire hülyeség és kényelmetlen, és valóban így van, nonszensz.Vicces lenne egy cég hétköznapja, ha minden egyes kliens gépen először a rendszergazdának kellene belépnie helyileg, hogy a munkavállaló tudja használni.
kérdésem: van bármi megoldás ennek a korlátozásnak a feloldására? fejlesztő módban vagy usb debugging módban, bárhol?
(még hogy az android nyitott, és szabad...) -
dcsabesz
tag
Sziasztok,
Samsung Galaxy Tab S4 tegnap este egyik pillanatról a másikra kikapcsolt, de már visszakapcsolni nem tudom.
Tudtok ajánlani egy szervízt, ahol érdemes kopogtatni ezzel a problémával?
Csaba -
Beni2360
félisten
válasz
szotyika77 #94055 üzenetére
Na akkor válaszolok, jó pár éve volt egy Lenovo m8 tabom 8-s Androiddal. Az kezdte ugyan ezt csinálni. Dobálta a netet. Hasonló felállásu rendszeren. Aztán tettem rá egy Pixel 9 rendszert és megszűnt minden dobálás. Nem tudom nálad milyen Android van de nekem ez oldotta meg a feljebb lépés.
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Apám előásott a fiókból egy Samu Tab A6-t (SM-T580 2016 modell), 2/32GB-os. Müködik a cucc, de eléggé laggos, hát lassúcska, de youtube, netflix simán megy még rajta. Néztem rá főzött romokat van a lineageos 18 például andorid 11-el, de láttam valaki feltett rá 13-at is. Valaki próbálkozott már ilyennel ? Fel lehet ezzel gyorsítani valamennyire a tabletet ? Ezen most droid 8 van, döcögős, kell türelem hozzá, de korához képest meglepően jól fut a rendszer. Topikja ennek már gondolom nincsen, ezért írtam ide
-
Giannihun
csendes tag
válasz
Öcsielvtárs #94059 üzenetére
Köszi a tippet, valószínűleg tényleg a Xiaomi lesz a befutó az ár/érték arány miatt.
Viszont azt hiszem megvárom a Pad7-et. Kezdő akcióként szoktak ingyen billenytűzetet hozzádobni, így azt talán nem kell majd külön megvennem -
zoltanz
nagyúr
Szeretnék jack dugós mukrofonnal hangot rögzíteni. Hiába van csatlakoztatva, a beépített mikrofonról vesz fel.
Köszi! -
Dinomano
őstag
Ami olcsóbb megoldás lehet, mint egy iPAD (ami nagyon jó, viszont az árát tudjuk), azok a Samsung tabletek. Igaz, nekem csak ősöreg Samsung Galaxy Tab 10.1-em van, de pl. azon elég jó rajzokat tudtam csinálni Sketchbook programmal.
Ide másolok egy egyszerűbb rajzot, ez pl. a tableten készült pár perces valami:
(Könyvtárban dolgozom, ezért könyv a téma.)
-
fsdb
aktív tag
válasz
szotyika77 #94058 üzenetére
Esetleg ha be van kapcsolva a tableten, ha van, random mac address, azt még meg lehet próbálni kikapcsolni. Wifi analyzer-rel meglehet nézni a wifi lefedettséget csatornákat stb..
-
bazsy01
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látom egy évvel a kínai megjelenés után már kapható magyar boltokban is az Y700 2023-as változata Legion Tab Gen 2-es néven.
Persze a kezdő ára (200k) sokkal több mint, amennyiért aliexpressről lehet rendelni, de érdekelne, hogy milyen tapasztalatok vannak a tablettel, hátha lesznek jobb akciók.
Szoftveres támogatása milyen, legalább biztonsági frissítéseket kapnak a Lenovo tabok?Általános felhasználásra: böngészés, videók, olvasás lenne használva, de a kicsi méretben nincs nagy választék. (tudom az Alldocube iPlay Mini Pro NFE a helyi favorit, de a kijelző, hangszóró és teljesítmény tekintetében más kategória)
Persze bosszantó, hogy közben már a 2024-es frissítésről szivárognak hírek. -
MLA
aktív tag
válasz
paolinho #94064 üzenetére
Rendeld neten hogy vissza tud küldeni. Én Samu S6 lite-hoz rendeltem. Lehetett vele írni, de szaggatott, sokszor 1-2-3 mm kimaradt. De kipróbáltuk a kolléganő iPadján azon tökéletes volt. Viszont az MBH banknál erőltetik a digitális aláírást, es ott az iPadokhoz valami univerzális tollat adnak. Na azzal sok mindent lehet csak aláírni nem. Úgyhogy változó. De ha találsz jót, kérlek írd meg a típust.
-
paolinho
őstag
Azt mondjátok már meg nekem, aki rendelkezik tablethez tollal, hogy feltétlen a gyárit kell hozzá megvenni horror áron, vagy jó lehet az Universal néven árusított is tört áráért a gyárinak. Nekem van egy POCO Pad-em, amelyhez nem eredetit ITT mérsékelt költségen be lehetne szerezni. Bevállalható ez?
A gyári 19e lenne, és azért ez nem mindegy. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Csak néhány tipp megnézni:
a 2,4 GHz és 5 GHz legyen külön kezelve, külön SSID-vel. A jelszóban ne legyen furcsa karakterek.
Nem tudom a T-Home milyen eszközt ad, de vagy legyen passthrough módban és a TP-Link routoljon, vagy a T-Home-os routoljon és a TP-Link legyen access point módban.
Más eszközt nem dobál? Esetleg érdemes valami újabb ax-es routert nézni, lehet hogy halódik az eszköz.
Erre menj tovább:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat -
paolinho
őstag
válasz
Nálam Digi szolgáltatónál a Tp-link Archer A10 AX1500 router csinálja ugyanezt, és nem csak a tablettel, de a laptoppal, és a mobillal is.
-
Giannihun
csendes tag
Sziasztok,
Elsősorban munkára keresnék tabletet 11" körül(Viszonylag jól használható billentyűzettel és tollal.). Office alkalmazások, főleg outlook és excel. PC mellé kellene valami hordozható, de laptopot nem szeretnék hurcolászni.
Másodsorban persze 1-1 játék vagy film unaloműzőnek, ha épp úton vagyok.
Hosszabb távra keresnék megoldást ezért elsőre a Samsung tűnt szimpatikusnak a terméktámogatás, illetve a dex felület miatt. De ez a Lenovo productivity mód sem tűnik rossznak.
Kiegészítőkkel együtt szeretnék 200 alatt maradni, így a Samsungból talán csak az A szériával vagy az FE verziókkal férnék be. Lenovo árban rendben lenne, de nemtudom mennyire ajánlott. Esetleg Xiaomi vagy Oneplus?
Mit ajánlanátok? -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
szotyika77 #94055 üzenetére
Milyen router, milyen szolgáltató, milyen csatornán? Mikor kezdte csinálni? Hasznos részleteket írhatnál, hadd ne kelljen már tippelgetni.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Tab M10 FHD Plus tabletem, ami dobálja az itthoni wifit. Ha mobil hotspotra csatlakozok, azon jól elvan, de a wifin nem.
Már csináltam újrainditást, gyári beállítások visszaállítását, de nem segített.Szerintetek mit tudnék még csinálni, hogyan lehetne helyrehozni?
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Itthoni felhasználásra, olvasás, YT nézés, Facebook, Messenger - Játék max néha - ezekre a felhasználásra szeretnék venni egy olyan tabletet, ami nem túl drága, de nem is gagyi.
Laptopot szerenték kicsit félre tenni, hogy ha valamit akarok, akkor ne kelljen állandóan elé ülnöm.
Amit én néztem az, egy Lenovo Tab M11 - 8GM ram - 128GB tárhely - LTE verzió. Olvasgattam, nézegettem róla videót, nekem bejön. Mi a vélemény róla? Köszönöm! -
Dinomano
őstag
Esetleg egy gyári visszaállítás nem segítene? Nekem egy régi Galaxy Tab 10.1-em van, ami úgyszintén ilyen ősöreg hardver. Sketchbook-al a lányaim néha rajzolnak rá, meg talán valami képregény olvasós program elfut rajt. E-book-nak vagy képregényt olvasni még jó, másra már nem. Esetleg pár régi játék.
-
fsdb
aktív tag
válasz
Dinomano #94050 üzenetére
Nézegetem a fórumot Read only-ban hátha kifogok valamit e-helyett:. Op3ndott tablet.
Le lett ejtve, berepedt a kijelző, de még bírja. Jó anyámnak 1-2 régi játék, szókereső, szókirakó, ilyesmi fut rajta. Hasonló 1 gigás. Egyszer a google kiadott valami frissítést régi rendszerekre is. Azóta az óra is lassan, nehezen tölt be rajta a képernyőn. Próbáltam leszedni rá régi játékokat, de azok is leállnak, nem indulnak, amik régen futottak rajta, biztos lehet keresgélni, de szerintem nem éri meg. Erre legalább is. -
Targis75
csendes tag
Üdv!
Az alábbi tabletem van:Philips PI4010GB1 4.2 Droid van rajt. Nem egy mai vas, honnan lehet ehhez még használható programot letölteni? Nagy elvárások nincsenek ebook olvasó, böngésző,navi,esetleg játékok. Köszönöm ha segitesz.
-
f_sanyee
senior tag
válasz
mert_csokis #94045 üzenetére
Köszi, hogy megnézted helyettem, de az emlegetett 2018-as huawei mediapad t5-ön továbbra sem megy, valószínüleg a kínaibb tableteken régi androiddal más a helyzet.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
f_sanyee #94021 üzenetére
Látom, hogy az utolsó mondatot már nem sikerült elolvasni.
Inkább arra figyelnék a helyedben, hogy ha állítasz valamit egy szakmai fórumon (link), annak legalább nézz utána, mielőtt leírod. Mert mások lehet, hogy az alapján hoznak majd döntést.
Én megtettem helyetted is. A Max app Android 5.1 vagy újabb szoftverrel rendelkező eszközökön fut. -
volandy
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Jelenleg egy Huawei MediaPad M3 8,4" Android 7.0 tabletet használok. 1,5 éve lett benne cserélve az akkumulátor, addig bírta a sajátja, de elkezdte csinálni, hogy 10%nál kikapcsol, 80%ig töltöm, de ha bekapcsolom akkor teljes töltöttséget mutat. Nem szeretnék ismét aksi cserét.
Olvastam az összefoglalót.
Ebben a méretben 8" a legjobbnak a Lenovo Legion tabot írja. De az talán túl jó arra amire én használnám és nem is olcsó, de mivel nem egy évre venném az árával talán még megbarátkoznék. Samsung Galaxy Tab A9 LTE 8gb/128gb szimpatikusnak tűnik.
MediaTek processzor az mennyire lehet jó?
Mire használnám: YouTube, de azt is inkább hallgatom mint nézem, online rádiók, podcastok, Facebook, e-mail, Messenger, böngészés. Erre használom jelenleg a Huawei-t is.
Esetleg tudtok valami mást?
Gondolkodtam, hogy veszek valami régebbi okostelefont ami erős hardverrel rendelkezik, de nagyobb a kijelzője.
Ja és csak magyarországon forgalmazott készülék jöhet szóba és ha lehet akkor új.
Hát kb ennyi.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Üdv!
Nem jártam még ebben a topikban, szóval az első hozzászólásom, és egyben kérdésem is.
A jövő héten érkezik majd, egy Xiaomi Redmi Pad SE, a 6GB/128GB-os változatból.
Aki majd használni fogja, egy olyan 70 évét betöltött személy lesz, aki még az életében nem fogott a kezében ilyen cuccot. Ezért kérdezném, hogy tud e valaki olyan linket, ahol ennek a tabletnek van valamilyen magyar nyelvű, részletesebb használati utasítása?
Sajnos, a hivatalos oldalon elérhető anyag [link] , szó szerint szart sem ér, mert az a pár magyar nyelvű oldal, tele van jogi információkkal, EU-szabályozásokkal, biztonsági információkkal, miközben érdemi információ a tablet használatáról mindössze egy mondat, hogy kapcsolja be, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Köszönjük Emese!
Az érintett használ ugyan egy androidos telefont, a legszükségesebbekkel elboldogul azon, de jó lenne valami részletesebb leírás a tabletről is, kb. olyan szintű, mint ami a telefonok esetében elérhetők.
Esetleg melyik Xiaomi telefon kézikönyve lenne ajánlott ilyen célra, ami esetleg segítséget jelenthetne?
Előre is köszi a segítséget. -
ÖregMackó
tag
válasz
Whysperer #94032 üzenetére
Nálam a Netflix csinálta ugyanezt egy tablettel, az applikáció szépen ment, de a lejátszás a kiválasztott filmnél nem indult el. Végül arra jöttem rá, hogy olyan domaint használ ami a Telekom DNS szerverén nem létezett, ha a routerben átírtam a DNS-t a Google címére 8.8.8.8-ra mindjárt beindult a stream lejátszás is.
-
Dinomano
őstag
válasz
cidalain #93999 üzenetére
Köszönök minden segítséget! Ma megjött az Alldocube tablet, töltővel, tokkal, kábellel, blutetooth-os billentyűzettel, USB-C - USB átalakítóval, érintős tollal. Spanyol Ali-s raktárból. Beüzemeltük, össze is szinkronizált telefonnal. Szép képe van, fotót is elfogadhatót csinál.
-
Chiller
őstag
Sziasztok,
végül Lenovo P12 matt display + toll lett a befutó.Úgy döntöttem nem várok tovább a Xiaomi pad 6 max-ra amúgy is jóval drágább lenne... Teclast-ot meg végül nem vállaltam be (kijelző miatt).
Tapogattam nézegettem mintaboltokban a tableteket, és rájöttem hogy kell a matt kijelző és ekkora is elég lesz nekem. Árban meg még belefér... így tokkal, ceruzával, garival jó árban le tudtam csapni egy újra. Jack dugó hiányát sajnálom csak, de jobbára úgyis Bluetooth-szal lesz használva a repcsin.
Már meg is érkezett, eddig elégedett vagyok vele.Köszönöm szépen a tanácsokat, ötleteket, ajánlásokat.
Üdv.: C -
Whysperer
addikt
Sziasztok Androidos tablet topic Valakinek van ötlete,hogy a Netlifx / Prime müködik a Lenovo tableten. csak a Disney+ nem akar. Evvel mit lehet kezdeni? Minden feltételnek megfelel a Tablet. Arra tippelnek,hogy a Lenovo Atmos lehet a baj,de nem is az ,hanem elindula Disney+ minden csak mikor lejátszani akarok valamit, akkor nem akarja elindítani. Error 36-39. Viszont kb 1 órát voltunk telefonos beszégletésben és próbáltuk IT-s emberrel megoldani és megnéztük a Tabletet. Minden egyes feltételnek megfelelő a Tablet. Esetleg nincs valakinek ötlete?
-
-
ÖregMackó
tag
válasz
mert_csokis #94020 üzenetére
Vicces, hogy voltam olyan mobilos csoportban ahol több frissen vásárolt mobil tulajdonosa már másnap azzal sírta tele a topicot, hogy még mindig nem kapott frissítést... Még a beállításokat is csak nagyjából ismerte..
-
Tomessz85
tag
Sziasztok !
Huawei M5 10,2" tablet 64 GB-os verzió.Így 2024-ben érezhető különbség lenne váltani erről egy Xiaomi Pad 6-ra ? vagy Samsung A9+ -ra ? Telekomnál kedvezményesen tudnék venni most...
Teljesítményben kb. azonos szinten van a kettő ? -
Promi
aktív tag
válasz
Maximálisan egyet értek veled. Engem még az iritál, mikor az appok energia fogyasztásán lovagolnak, hogy melyik mennyire szivja az akksit. Mintha nem volna áram sehol. Akkor is ott vannak a powerbankok.
f_sanyee!
Azért az Android rendszert ne keverjük már a Windowsal. -
f_sanyee
senior tag
válasz
Gondolom a frissitestagadók a Windowst sem frissitik, mert jovanazugy.
Az hogy téged nem, érdekel, az a te dolgod, de ne legyen már gond ha másnak ez számít. -
mert_csokis
senior tag
válasz
borbar #94011 üzenetére
Egy kicsit kezd már unalmas lenni ez a szoftver fétis.
Ma anyám elé álltam a farbával, miközben a hideg meggylevest szürcsöltem. Mondtam is neki, hogy készülhet az armageddonra, mert 12-es android alatt se egy víruskereső, se egy launcher nem működik rendesen.
Szóval dobhatjuk ki a nemrég, postával együtt 49e-ért vett Honor Pad 8-ast. Ő sem értette...
Nincs azzal gond, ha valakinek arra merevedik, vagy egész egyszerűen akkor nyugodt a lelke, ha a legfrissebb android van az eszközén.
De amilyen szinten ez túl van már lihegve, az nevetséges. Napi átlagfelhasználásra teljesen mindegy, hogy 12-es vagy 14-es android fut-e az adott eszközön, ha egyébként a hardver gördülékeny használatot biztosít. De ide egyébként szabadon beilleszthető bármelyik android verzió az utóbbi évekből.
(Miközben emberek vígan használnak 7-8 éves telefonokat is, hiba nélkül.)
Szerinted egy nyugdíjast mennyire érdekel ez? Vagy mennyire releváns dolog ez neki?
Amikor azért használja a tabletet (már amikor bekapcsolja), hogy ne a telefonon kelljen kaparászni. Nyilván egy YT videó megtekintése is nagyobb élmény tableten.
Google böngésző, kis YT, meg a szokásos csevegő app-ok illetve Facebook. Ezzel le is fedtük a kívánalmakat. Pont.
Víruskereső meg launcher? Hova? Minek?
Ne bohóckodjunk már.
Részemről lezártam ezt a dolgot, szerintem így is túl lett már tolva. A lényeg, hogy lehet miből válogatni. Nincs azzal gond, ha valakinek ez fontos, csak ne adjuk már elő úgy, mintha világméretű probléma lenne. -
wurci
tag
Sziasztok!
Köszönöm a sok iránymutatást, összefoglalót. Hosszas olvasgatás után úgy tervezem végre veszek az Alzán egy Lenovo Tab P11 LTE (2nd Gen) 6GB/128GB szürke tabletet egy Lenovo Precision Pen 2-vel.
Általános használatra tervezem, böngészés, filmnézés, jegyzetelés, játékra nagyon ritkán vagy nem. A jegyzetelés fontos, illetve a mobilnet is. Tudom ebben csak 4G-van de hasonló áron nem találtam olyan tabletet amiben 5G van már és a többi tulajdonsága hasonló.
Két kérdésben szeretném még segítséget kérni:
1. Ebben az ársávban van-e bármi más tablet amit jó lenne ha megnéznék?
2. Tudjátok, hogy hol lehet hozzá megvenni a Lenovo billentyűzetet? Itthon nem igazán találtam forgalmazót. Vagy más megoldás után kell néznem?Köszönöm!
Márk
-
cidalain
veterán
válasz
punky10 #94017 üzenetére
A terméktámogatás túl van lihegve. 3-4 év után úgyis cserélsz gépet.
Nagyjából tökmindegy hogy a gépet egy 3 évvel ezelőtti androiddal dobod ki, vagy egy frissel. A Samu ugyan frissen tartható szoftveresen, de ez nem jelenti azt, hogy amikor 3 év múlva lejár a sw-es követés akkor még 3-4 évig elpötyögsz vele.
Az elsődleges szempontnak szerintem annak kell lennie, hogy a következő 2 évben tudja azt, amit most (!) szeretnél. Ezek közül a legszimpibbet kell venni (ez akár árazásban is lehet szimpatikus). Nem kell azon agyalni, hogy vajon 2 év múlva hátha majd komoly 3D játékokat akarok futtatni, vagy 7 multitaskos összetett feladatokat, meg hogy esetleg levigye a szemetet.
Ha időközben változik az egyéni követelmény, és a már meglévő tab tudja, akkor nyert ügy van. Ha nem tudja, akkor feljebb kell váltani, meglévőt eladni (1-2 évesen a tabletek simán eladhatók). -
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt álok. Lenovo Tab M10 plus (ZAAM0165GR) 70k-ért vs. Galaxy Tab A9+ (SM-X210NZAAEUE) 83k-ért? Sorozatnézés, némi játék (semmi komoly gépigénnyel).
Az időtállóság miatt vacillálok a két készülék között, nem hiszem, hogy a Lenovo ne lenne elég. Ér annyival többet a Samu?
Köszi a segítséget!
W. -
válasz
Thunderzolee #94012 üzenetére
Alin olcsóbb volt, reggel 9-kor lett vége.
$117.07 ~ 42.700Ft, 256GB verzió $126.85 -
Alldocube iPlay Mini Pro NFE Napidroidon akciós megint.
Szerintem ennél olcsóbb már nem lesz.
Múlt pénteken rendeltem én is egyet, akkor még 63ezerre jött ki, most még kevesebb. -
borbar
tag
válasz
mert_csokis #93992 üzenetére
12-s Android alatt se egy víruskereső, se egy launcher nem működik "rendesen".
-
5leteseN
senior tag
válasz
csudri #94008 üzenetére
A Spotyfy-t nem tudom, de az FHd-nak(1080x1920) illene meglenni, és hát az nincs meg.
Ez a szintés NoName termék viszont tudja:
Headwolf WPad 5 Android 14 Tablet 10.1 inch 4+4GB RAM 128GB Rom 5500 mAh WIFI Tablet PC Support WideVine L1Az AnTuTu-ját hirtelen nem találom, de papíron azokra amiket elvársz, szerintem jó.
A linkelt eladót nem ismerem, csak az ár miatt tettem be(tájékozódásként), a józan óvatosság célszerű. Vásárlás saját felelősségre(mint mindig)!
Van a Banggood-nál is.Közben annyit találtam, hogy a Teclas-nál (CPU: Allwinner A523) több AnTuTu-pontot tud az Unisoc 606-os: 267528 pont.
-
csudri
őstag
Teclast p30T
[link]
Ez jött most szembe, 33k HUF.71 éves anyámnak böngészésre, Facebook, Messenger, meg ha a kölykeim ott vannak, akkor Spotify jó lehet?
-
F-ECT$
titán
Egy Lenovo tabletben szeretnék akuut cseréltetni Bp-en. Van ajánlott bolt?
A modell: Lenovo Tab M10 HD TB-X306X. (Itteni ajánlás alapján vettem anno.)
A Fixity telefon alapján 20k körüli összegett mondott, de csak utángyártott akkut rakna bele. Esetleg van más lehetőség?
-
Dinomano
őstag
válasz
Öcsielvtárs #94003 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
Dinomano
őstag
Esetleg van olyan olcsó, jó kínai tablet van, amin lehet hobbiszinten rajzolgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest