-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny1
tag
Sziasztok!
A Xiaomi security centernél a biztonsági frissítést elírták a Pad 2-nél.
Tényleg 2032-07.-ig kap frissítést és az Android 20-at is megkapja?
A Pad Pro miért csak 2027-05.-ig és Android 16-ot? -
ajapi
tag
Alldocube iplay 60 mini pro rendszerfrissitést ajánlott, de csak pörög jó ideje. Mit tegyek?
-
Ciccuka
veterán
-
Sziasztok,
Mióta az eszemet tudom, a megjelenés óta ipad-ot használok tabletként. Most van bennem egy olyan érzés, hogy elég volt
Sima ipad 2022 van wifis most. Mire lenne érdmes ezt lecserélni? Oneplus pad lite wifi 6/128Gb sokkal rosszabb nála?Egy játékkal játszok (Clash Royale), mellette netflix, youtube, facebook, messenger, böngésző.. kb ennyi ami fontos és hogy ne akadozzon használat közben, legyen az egész fluid.
Ha ez nem jó tablet, mit javasoltok? köszi
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 11-12?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? minél kevesebb 80-160-ig max.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? Egy játékkal játszok (Clash Royale), mellette netflix, youtube, facebook, messenger, böngésző
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új vagy újszerű
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció? Csak itthon -
Itt kérdezd meg:
https://prohardver.hu/tema/android_alkalmazasok_szoftver_kibeszelo_topik_ninc/friss.html
Nem valószínű, hogy tabletspecifikus probléma lenne.
VLC-nek elégnek kellene lennie.
Másnak van hangja? Milyen kodeket használ a film? VLC beállítások rendben?
Melyik Teclast modell? -
cs.zs.
veterán
Szia,
Nem, nem nehézkes az utazás a 13" tablettel, az teljesen rendben van. 14" Laptop az ilyen jellegű felhasználás felső határa, attól nagyobbat kinyitni a szűk üléssorok között már problémás. A tablet viszont - billentyűzet nélkül - feleakkora mint a laptop, ez bőven elfér az öledben az előtted lévő háttámlába akadás nélkül. Távolsági busz, vagy IC vonat, mindegy, a tablet okés.
-
need
addikt
Sziasztok...
Én meg mondom őszintén hot hülye vagyok a tabletekhez..
veszem a gyereknek ha tönkre megy és ennyi..
Viszont most filmet akar nézni..
VLC-t felraktam neki és nincs a filmeknek hangja..
Kel még valamiféle codek..? vagy másik lejátszó kell..?
Teclast a tablet.. -
stuka20
senior tag
válasz
varmi2 #95883 üzenetére
Na. Mivel ez az első tabletem, így nehéz véleményt írni. Gép mellett is használom, mert legalább játék közben nem kell le alt tabozni, kényelmes megnézni rajta egy-két dolgot
Sajnos fólia nincs rajta gyárilag és még nem is raktam fel, próbálok rá vigyázni.
Azur lane röccenés mentesen fut rajta, a hang tuti. Más egyebet nem igen próbáltam még rajta. Most majd lesz rajta filmezés isÉrdekes mód a oneplus 12 - 100 wattos töltőjével brutál lassan tölt, szó szerint 2 óra alatt alig 10% ment bele, ott nem tudom mi a gond. De a sajátjával egész hamar feltölti.
-
De igen, kiderül, minthogy azt is, hogy mekkora a 13" tablet és megpróbálhatod elképzelni, hogy befér-e a táskádba.
Véleményem szerint utazáshoz túl nagy, meg ha filmet néznél, ahhoz nem praktikus a 1,4:1 képarány.
Mindenesetre az én válaszom nem zárja ki, hogy tulajdonosok is írjanak, bizonyára sokan vannak.
A 8s procitól meg nem tudom miért félsz, filmet nézni, böngészni, jegyzetelni bőven jó még egy alsópolcos SoC is. -
PixAlan
aktív tag
Sziasztok, maradt még pár tárgyam egyetemen, eddig egy lenovo thinkpad yoga-t használtam de már egy csomószor megakad a toll érzékelése, nem egy mai darab.
tl;dr: egy olyan tabletet szeretnék, ami tollal jegyzetelésre alkalmas, minél olcsóbban.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
minél nagyobb, de 10 fölött már ok
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
minél kevesebbet
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.) jegyzetelni szeretnék rá(onenote vagy hasonló szoftver), ezen kívül semmire nem fogom használni(van másik tabletem, évente kétszer veszem elő, akkor is csak feltölteni).
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Inkább újat
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció? Nem félek a külföldi rendeléstől, de vámolással nem akarok szívni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest